تو قسمت هارد دیسک بپرس اقا عطا جواب شما رو میده
چطور اینجوری شده؟لپتاپ ضربه خورده؟وقتی روشنه زیاد جا به جاش میکنی؟
Printable View
تو قسمت هارد دیسک بپرس اقا عطا جواب شما رو میده
چطور اینجوری شده؟لپتاپ ضربه خورده؟وقتی روشنه زیاد جا به جاش میکنی؟
نقل قول:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
اینجا یه چیزایی پیدا کردم شما هم یه نگاه بهش بندازید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا بپرس
ببخشید فکر نکننم کارت صداش Beats Audio باشهنقل قول:
فکر کنم سیستم نرم افزاری صداش و مثلا اسپیکرهاش و اون ساب نسبت کوچکش Beats Audio باشه
کارت صدای آنبود اینتل داره اسپیکرهای جلو و ساب ووفرش Beats هستنقل قول:
سلام به دوستان گرامی. من میخام این لپتاپ رو بگیرم اما برام دمای cpu و gpu خیلی مهمه.
بین این و ge60 موندم
کسی furmark + prime95 (1366*768 8xmsaa)تست زده؟ این 650 راحت با اورکلالک به 660 میرسه.(چیپشون یکیه)
(تو msi ge60 که از یه مادربورد هم برای 650 هم برای 660 استفاده میکنه، راحت میشه این کارو انجام داد. مشکل دما هم پیدا نمیکنه)
ضمنا کیبورد backlight نداره؟!!!
مطمئنی چیپشون یکیه؟!! 660 سری گیم هست ها.یعنی GTX هست.مشخصاتشون رو یادم نیست.ولی فکر کنم از نظر تعداد هسته هم 660 تعداد بیشتری داشته باشه.اگه خودتون چک کردید که هیچی.فکر نمی کنم 650 با oc به 660 برسه.(البته 660 رفرنس.نه مثل y580 که ضعیف شده ی 660 هست) در ضمن oc برای لپتاپ اصلا پیشنهاد نمی شه.ریسک بالایی داره.حتی اگه مادربورد یکی باشهنقل قول:
سلام
من چند ماهی هست که این لپتاپ رو دارم باهاش هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهویی از دو سه روز پیش روشن که میکنم حدود پنج تا ده دقیقه طول میکشه تا سیستم بوت بشه و وارد ویندوز بشه یعنی چند دقیقه روی صفحه سیاه اول ویندوز سون گیر میکنه بعد از اینکه پاسووردم و میزنم چند دقیقه طول میکشه تا وارد بشه و آیکونای ویندوز لود بشه . کارایی که تا الان کردم و درست نشد اینا بودن :تو msconfig تیکای start up و ورداشتم ، system restore به چند روز پیش برگردوندم،با چند تا نرم افزار بد سکتور هارد و چک کردم ، اول که کامپیوترو روشن میکنیم f2 رو زدم و گذاشتم هارد و مموری رو چک کنه که هیچ ایرادی نگرفت ، یه سری از آپدیتایی که خود hp support assistant داده رو انجام دادم ، با سایت hp بخش پشتیبانیش چت کردم گفت ریکاور کن که کردم و نشد اگه کسی میدونه دیگه چیکار میشه کرد ممنونش میشم راهنماییم ؟ :n16: فک نمیکنم مشکل پر بودن هارد یا ویروس باشه چون از یه ترا هارد فقط هفتاد گیگش پره و نورتونه خود لپ تاپ هم آپدیته
اگه مطمئنی ویروسی نیست یه ویندوز Home جدید نصب کن با سریال لپتاپ رجیستر کن درست میشهنقل قول:
مال منم یکم کند شده اما طبیعیه برنامه زیاد نصب و پاک میکنی اینجوری میشه لپتاپ های دوستام از برندهای دیگه هم که کار میکشن همینطوریه
البته یه سری برنامه ها هست Optimise میکنن اما من تجربه خوبی ندارم ازشون آخرین بار رو XP تست کردم فایلای ویندوز رو هم پاک کرده بود
ممنون عزیز ، ویندوز عوض کردم درست شدنقل قول:
بالاخره کسی روی این SSD انداخت؟
سلام دوستان .من ویندوز 8 نصب کردم الان یه مشکلی که هست روی ایکون اپلیکیشنهایی که نصب کردم وقتی کلیک راست رو میزنم علامت لودینگ ظاهر میشه و یه 7-8 دوری میزنه تا باز بشه.دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن همیچی مشکلی هم واسشون پیش اومده ؟ من ویندوز 8 پرو نصب کردم.
واقعاگ تو این فروم کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟
من ویندوز 8 نصب نکردم اما این حالت وقتی پیش میاد که درایورها درست نصب نشده باشه مخصوصا درایور مادربرد و چیپنقل قول:
برنامه HP Support Assistant رو نصب کن خودش چک کنه کدوم درایورت قدیمیه یا نصب نشده
اين از z500 جديدتره؟لنوو
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
برنامه hp support assistant رو نصب کردم سریال دستگاه رو نمیشناسه فکر کنم واسه همینه نمیتونه برنامه هامو چک کنه.امروز یه ویندوز 8 اینترپرایس جدید دانلود میکنم نصب که کردم بعد از چک کردن خبرتون میکنم ببینم مشکل برطرف میشه یا نه.نقل قول:
نه عزیز این لپتاپ و N56 اسوس و Y580 با هم اومدن بازار ایراننقل قول:
دوستان یک سوال مهمه مهم
من شاید بخوام برای جایگزینی لپتاپ فعلیم، یک DV7 بگیرم ولی یک شرطی برام داره
و اونم اینکه شیار مربوط به mSATA SSD خالی داشته باشه . چون اخیراً یکدونه mSSD به ظرفیت 240GB تهیه کردم که البته به پول ایران قیمتش میشه 1 میلیون ت! (البته توی ایران نایابه و باید سفارش بدین براتون وارد کنند)
این تصویر یک mSSD :
اگه قاب پوششی مربوط به هاردها رو مثل تصویر زیر باز کنید معلوم میشه دستگاه شیار mSATA داره یا نه . یک جوونمرد پیدا میشه قاب پوششی رو باز کنه و یک عکس بگیره بذاره اینجا.
البته ممکنه دقیقاً در محلی که توی دستگاه زیر دیده میشه نباشه و اینور اونور تر باشه !
ضمناً اگر درباره ی کارایی کانکتور mSATA اطلاعات دقیقی خواستید به لینک های زیر سری بزنید
برای اطلاعات بیشتر به دو لینک زیر مراجعه کنید:
اگه منظورتون DV7-7000 هست که اون جای 2 تا هارد داره و mSATA هم میخوره این DV6t-7000 که ما داریم محل سواله پشتش رو هم نمیشه باز کرد گارانتی داره
ممنون از پاسختون . در اصل باید توی تاپیک DV7 می پرسیدم و اشتباهی اینجا پست زدمنقل قول:
ولی من که تا امروز چند تا لپتاپ نو داشتم فکر نکنم بخاطر باز کردن قاب های پوششی زیرش گارانتی باطل بشه چون ربطی هم به گارانتی نداره . درست مثل اینه که بخاطر باز کردن کاپوت ماشین بخواد گارانتیش باطل بشه . بگذریم از اینکه اصولاً چیزی هم به اسم گارانتی در ایران نداریم و همش نمایشه و شو هست
فرض کنید شما میخواید هارد یا رم رو ارتقا بدید طبیعیه که باید قاب های زیر رو خودتون باز کنید ...
البته منظور از باز کردن قاب، کل پنل زیرین لپتاپ نیست . در عکس هایی که گذاشتم واضحه . با اینحال بازم محض احتیاط میشه پیچ روی قاب رو تمیز باز کرد تا دچار رنگ پریدگی نشه
عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!نقل قول:
تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده
والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشتهنقل قول:
برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...
هم گارانتی سازگار که دوستان خریده بودن هم گارانتی سریر که مال بنده باشه همشون همینجوری هستننقل قول:
سریر حتی روی سارژر و باتری هم برچسب سریال داره
سلام بچه ها
اگه میشه یه نگاه بندازین ببینین رم لپ تاپتون یه 8 گیگه یا دو تا 4 گیگ ؟
مارکش رو هم بگین بیزحمت ...
تو hp support assistant بخش learn سمت راستش ...
با این برنامه هم میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.7 mb
سلام دوست عزیزنقل قول:
من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
+اگه راجع به درایور های ویندوز 8 سوالی داشتین من در خدمتم ...
شما چطوری متوجه شدید تاچ پد سوخته؟:n04:نقل قول:
بعبارتی بعداً که ویندوز هفت ریختید و درایورها رو هم نصب کردید بازم درست نشد؟!
دوتا 4 گیگ سامسونگهنقل قول:
دو تا 4 گیگ باس 1600 از برند میکرون (این دوستمون که گفتن سامسونگ احتمالا مال ایشون هم میکرون باشه چون تو اطلاعات خود شرکت هم رم میکرون گفته شده)نقل قول:
Support assistant من آپدیت شده و قیافش فرق کرده باید بری توی قسمت Storage,Back up & Recovery و تو قسمت مموری ببینی
دوست عزیز تاچ با اینکارا نمیسوزه شما نتونستی درایورها رو به خوبی نصب کنی والا دوستان اینجا 6 ماه پیش روی این لپتاپ 8 ریختن و به خوبی جواب گرفتننقل قول:
بنده بعد 9 ماه کار با این لپتاپ 1 درصد هم فیل باتری نداشتم اونوقت تاچ چطور میسوزه؟
سری جدید اچ پی کی وارد بازار میشه؟ چون این دستگاه دیگه تو بازار نیس من بین لنوو Y510 و اچ پی کانفیگ بالا دو به شک شدم.....
این چیزیه که واسه من نوشتهنقل قول:
متاسفانه بخاطر افزایش شدید قیمت مدل های جدید قیمت اصلا گیر نمیادنقل قول:
ما که تو موج اول گرونی گرفتیم همون موقع کلی گشتیم پیدا کردیم الان دیگه خیلی سخت بیاد ایران
جالبه تو سایتای خارجی هم این رم رو ندیده بودمنقل قول:
من خودم اچ پی دارم ولی متاسفانه اچ پی هم داره مثل اپل گرون میکنه مدلاشو.... من خودم لپتاپمو مفت خریدم 1 میلیون 200 .......6770 کارت گرافیکشه ولی این مدل اچ پی سری 7000 جی فورس 650 داره خیلی بهتره فکر کنم هرچند من نسبت به کاراییش خرید خوبی داشتم ولی حاضرم حتی دست دوم این سری هم بخرم چون واقعا به قدرت اچ پی ایمان دارم.... اگه نشه میرم سراغ لنوو... در هر حال از دوستان عزیز قصد فروش لپتاپ سری 7000 با کارت گرافیک 650 رو داشتند حتی معیوب هم بود بنده خریدارم به من پی ام خصوصی بدین مرسی:n11:
چند وقت پیش توی پرشین تولز دست دومش رو به قیمت 3500 معامله کردن میتونی اونجا آگهی بدی شاید پیدا شد نوش که 3950 بود چند وقت پیش الان نمیدونمنقل قول:
خودتون که دارید این لپتاپو میشه نقاط ضعف و قوتشو بگید؟چون قصدم خرید این دستگاه یا لنوو Y510 هستش ممنونم:n16:
منصرف شدم تصمیم به خرید Y510 هستش که خیلی بهتر از این لپتاپ هست اچ پی هم الکی جنساشو گرون کرده فکر کنم لنوو تونسته بازار رو ازچنگش دربیاره......
این لپتاپ لپتاپ خوبی هست اما الان که لپتاپ های جدید اومده معلومه که خرید جنس روز بهتر هست!نقل قول:
اما گرونی HP بی علت نیست کیفیتش صد برابر به لنوو شرف داره ایرادات Y580 رو بخون ببین از چیا کم گذاشته لپتاپی که تاچ پدش رو فشار بدی زیر لپتاپ دیده شه از نظر من مفتم نمیرزه!
واقعا من این لپتاپو به هیچ وجه حاضر نیستم با هیچ کدوم از هم رده هاش عوض کنم
همه چیز که کانفیگ نیست همین فینگر پرینت و اسپیکر های بیتسش میارزه به کل شزکت لنوو
آخه لامصب از کانفیگ هم چیزی کم نداره:n02:نقل قول:
تنها مشکل من کیبورد بک لایته که اگه پیدا کنم حتما واسش میخرم یکیم SSD که به محض تموم شدن گارانتی چک میکنم میخوره یا نه!