اون المانیه [سه نقطه] حقش بود خیلی بالا پایین میپرید. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره! :دي
Printable View
اون المانیه [سه نقطه] حقش بود خیلی بالا پایین میپرید. از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره! :دي
ایشون کی مسابقه داره؟
البته این نه ، کچلش :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آقا تو کشتی فرهنگی که کسی رو نداشتیم ازمون دفاع کنه ، تو کشتی آزاد کسی رو داریم حقمون رو نخورن ؟
در مورد پول جمع کردن برای عبدولی هم باید بگم ، حرکت خوبی نیست ، اصلا غیرت سعید اجازه ی این کارهارو نمیده ،و این جوری فکر میکنه ما از روی ترحم ، بهش کمک کردیم که بیشتر حس حقارت بهش دست میده .
به نظر من مردم همگی از مسئولین بخوان ، تا ازش یه قدر دارنی بکنن و حداقل جایزه ای که به مدال آوران المپیک رو میدادن ، بدن . ( البته هیچ کدوم از این ها نمیتونه مرحمی بر زخم سعید باشه ، سعید حاضر بود هیچ جایزه ای نگیره ، ولی مدال طلای المپیک رو از آنه خودش کنه ، خیلی حیف شد )
ولی اگه سعید رو از لحاظ مادیات تامین کنن ، میشه امیدی بهش داشت که کشتی رو ادامه بده ، وگرنه با توجه به مشکلات مالی که داره ، بعید به نظر میرسه کشتی رو ادامه بده .
توکل به خدا . انشاالله همه چی درست میشه .
تو این شب های عزیز برای همه مخصوصا سعید دعا کنیم .
موفق باشید.
جمعه 20 مرداد .نقل قول:
اینم برنامه ها :
اخه چرا راجع به چیزی که ندیدید اظهار نظر می کنید؟نقل قول:
اون رفت سمت تماشاچی های آلمانی جایی که همه پرچم آلمان دستشون بود
نمی دونم کی گفته رفته بوده سمت تماشاچی های ایرانی!
اگه شک دارید برید فیلمشو ببینید
هارتینگ در مسابقات جهانی هم وقتی طلا گرفت همین عکس العمل رو نشون داد و لخت شده بود
قضیه این هم مثل همون گزارشگر zdf هست که طرف به جرم حرفی که نزده فحش کش شد !
من دیشب با اینترنت می دیدم و اینا را فردوسی پور گفت و من خودم دقیقش را ندیدم (کیفیت پخش پایین بود) حالا اگه این جوریه که من عذر خواهی می کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما شبکه سه رو بعد از کشتی نیمه نهایی قاسم رضایی دیدید ؟ کارشناسشون فک کنم اسمش آقای معصومی بود ، ایشون گفت به نظر من هر دو تایم رو به حق به کشتی گیر فرانسوی امتیاز دادن . تایم اول رو آرنج زد و یه تیکه با کنار بازوش پای حریفو گیر داده بود ، توی وقت دوم هم نباید دستش رو بالای ران حریف قفل کنه چون خطا هست . می گفت به نظر من رای داوران صحیح بوده.
البته به نظر من طرز اخطار دادن ها و اینا یک کم خشن و مشکوک بود ولی آقای عامل هم یک کم احساساتی شده بود و هی می گفت پا رو گیر نداده ! خب گیر نداده مگه کسی گفت پا رو گیر داده ؟! خلاصه از لحاظ منطقی می گفت که مشکلی نداشته داوری که بخواد مورد اعتراض واقع بشه .
این نوع داوری به نظر من متفاوته از اون جوری که بوکسور ما رو با نامردی حذف کردن . اون جا هم بلافاصله اون داور بوکس رو سه یا پنج روز منع قضاوتش کردن بعدشم کلی رسانه ها درباره ی مظلومیت ورزشکار ما نوشتن که دیگه رویترز هم به ناداوری توی اون بازی اعتراف کرده بود.بعدشم که اخراجش کردن داوره رو کلا .
به هر حال چیزی از ارزش های عبدولی کم نمی شه . منم دیشب دعاش کردم چون بعد از بازی خیلی ناراحت شده بود ولی به نظرم آدم نباید احساسی قضاوت کنه . داوری مشکلی نداشت
ممنونم
برادر خدمتت عرض کنم که فدراسیون حهانی داور رو تا اطلاع ثانوی محروم کرده ضمن اینکه کشتی گیر فرانسوی هم خودش گفت داور به نفعش گرفتهنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
من منبعمو گفتم . اگه ممکنه شما هم منبعتون رو ذکر کنید
آره فردوسی پور گفت ولی با شک گفت انگار رفت سمت تماشاچی های ایرانی و بعدش فهمید اشتباه کرده ولی اشتباهش رو تصحیح نکرد.ولی همین حرف باعث شده خیلی ها از ما ایرانیها با اینکه خودمون صحنه رو ندیدیم باور کنیم!نقل قول:
مثل این که رئیس فیلا فقط به این سایت خبر داده . این خبر نه روی سایت رسمی فیلا هست و نه حتی خبرگزاری های داخلی.چه برسه به خارجی . ضمن این که کجای این خبر کشتی گیر فرانسوی گفته داور به نفع من گرفته ؟نقل قول:
این هم شایعه بوده اصلا دیشب توزیع مدال نبوده ! واسه همین مدال گرفتن حدادی رو هم نشون ندادن !نقل قول:
قراره امشب مدال ها توزیع بشه :
منبع :
نقل قول:
بله من اون برنامه رو دیدم .
چند صفحه قبل سر همین موضوع با بچه ها بحث کردیم .
درسته عامل یه مقداری پیاز داغشو زیاد کرده بود ، ولی خودش یه پا کارشناسه . کارشناسهای دیگه ی کشتی هم بی عدالتی رو بر علیه عبدولی تایید کردن ، و فقط من از اعتصامی ( کارشناس شبکه 3 ) شنیدم که میگه نظر داوران درست بوده .
بنا هم که خودش گفت حقشو خوردن .
بالاخره حقیقت یه چیزه ، و اون چیزی که تا الان از شواهد پیداس اینه که حق سعید رو خوردن . ( محروم کردن داور ، نظر کارشناس ها و حتی تماشاگرانی که بازی رو تو سالن دیدن ، و جو سالن کاملا گویایی بی عدالتی بود و ... )
موفق باشید.
این رو دیگه نمیدونم ، منبع من هم ورزش 3 بوده .نقل قول:
این خبر نه روی سایت رسمی فیلا هست و نه حتی خبرگزاری های داخلی.چه برسه به خارجی .
انشاالله که این طور بوده باشه . من هم امیدوارم اعتراض ما نتیجه بده و اگه فسادی وجود داره باهاش برخورد بشه .
می دونید این خبرا از کجا می یاد بیرون ؟ برید فیس بوک رو نگاه کنید صد تا پیج فارسی و غیر فارسی بر علیه این داور زدن . اونوخ یک نفر تو همین پیج ها بلند می شه می گه آقا طرفو محرومش کردن ! متاسفانه روی فلان سایت هم می یاد . توی این جو ها نمی شه انتظار داشته باشیم این اتفاقات نیفته . اما خبرگزاری ها حتما باید منبع موثقی داشته باشن چون بازخواست می شن اگه کسی شکایت کنه .
ممنون از شما
نه احسان با کسی مشکلی نداره به این خاطر بوده :نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هر حال ما هم اخبار مون رو از همین خبر گزاری ها میگیریم دیگه راست و دروغش گردن خودشون
دوستان این قضیه حسین توکلی چی بود وقتی که تو خونه بهداد با داداشش مصاحبه کردند گفتش ما خانوادگی حسین اقا رو دوست داریم و مسایلی که پیش امده سوتفاهم بودش؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:ممنوننقل قول:
همون طوری که می بینید ایسنا داره خبر فارس رو تکذیب می کنه !
ضمن این که منطق حکم می کنه چون دیشب توزیع مدال نبوده حتما عدم دزدیده شده !
تابناک هم تیترش رو مخاطب پسند زده ! فرانسویه گفتی تو مسابقه و داوری از عبدولی خوش شانس تر بودم ! تو خط یکی مونده به آخر هم گفته داوری مشکلی نداشت حالا من نمی دونم این سایت چی دیده که تیتر زده اعتراف !
برادر همین الان خبر گم شدن مدال طلا ی دو میدانی کار المانی توسط bbc و صفحه توییتر ورزشکار المانی تایید شدنقل قول:
دوست عزیز توی بی بی سی سرچ کردم اصلا همچین خبری نبود . اگه ممکنه لینک بزارید .نقل قول:
روی صفحه ی توییترشم نوشته بهش دستبرد زدن ! خود اینو که ایسنا گفته بود ! تازه کارت شناساببشم دزدیدن ! اما مدال طلایی همراه خودش نداشته . چون اصلا توزیع نشده !
ببینید ایسنا چی می گه :
این هم حرفی که تو توییتر زده:نقل قول:
سخنگوي فدراسيون دووميداني آلمان با تاييد اين خبر گفت: هارتينگ در حال حاضر آي دي كارت جديدي را دريافت كرده تا مشكلي براي ورود به دهكده المپيك نداشته باشد، خوشبختانه مدال طلاي اين ورزشكار شب گذشته به او داده نشد. در غير اين صورت طلاي او نيز گم ميشد.
نقل قول:
Puuh i just got robbed while i did some work to please athletic fans! I lost all my accredition for olympic village! - no entrance ;(
برادر بزن شبکه بی بی سی الان داشت میگفت احتمالا تو بخش دوم خبری بگه گفت هم مدالش رو زدن هم کارتش رو من هم نمیدونم چه جور مدال ندادن بهش مدالش رو دزدیننقل قول:
کلا بیخیال
آره واقعا بی خیال این خبرگزاریا آدم نمی دونه به حرف کدومشون بکنه . ضمنا ماهواره نداریم اگه نه نگاه می کردم ! اگه حالا باز رو سایتش اومد یه ندا بده .نقل قول:
حالا امشب مراسم اهدای مداله اگه بهش طلا دادن می فهمیم شایعه بوده دیگه .:10:
بچه ها چی شد بالاخره مدالا رو دیشب دادند به حدادی یا نه ما که نفهمیدیم..!:44:
:18:
یعنی ما ازکشور هایی مثل ژاپن و برزیل و اسپانیا و ... بالاتریم؟ خواب میبینم؟
...
دقت کنید به تعداد نقره های استرالیا و ژاپن
اگه حتی نصف این نقره هاشون هم طلا بود الان یه رقمی بودند
یعنی میشه ایران کارشو با یه رتبه ی یه رقمی تموم کنه؟
من دیشب داشتم از sky sport نگاه میکردم ندیدم برای پرتاب دیسک مدالی توزیع بشه و احتمال سرقت مدال رد میشه.
ضمناً آلمانیه هم اصلا سمت تماشاگرای ما نرفت بعد اینکه لباسشو از خوشحالی و هیجان بردن مدال پاره کرد رفت سمت مربیا و تماشاگرای خودی و با اونا خوشحالی میکرد
احسان حدادیم همینطور اومد سمت بچه های خودی و مسئولین فدراسیون
منم شنیدم یکی از خبرنگاران بی بی سی گفت مدال طلا و کارت ورود به المپیکشش رو گم کرده یا دزدیدن!!!!!
اما به نظر میرسه مراسم توزیع مدالها امشب هستش !
همه میگن حق خوری شده بعدش بعضی دوستان تز روشن فکری میدن اقا جون مارتینتی خوده کشتی گیره فرانسوی گفتن با کمک داور بردن
چطور از خبرگزاریهای خارجی ها صحبت میکنی وقتی که هیچ اهمیتی به قهرمانی ایران توی کشتی فرنگی ندادن و هیچی بهش نپرداختن
الانم اخبار شبکه سه گفت داور محروم شده!!!
عزیزم کسی تز روشن فکری نداد . این که شما می گی همه من می گم همه نیستن کما این که توی همین شبکه سه ای که شما داری می گی کارشناس کشتی آوردن که گفته هر دو تایم رو درست سوت زده.نقل قول:
بله اغلب می گن اشتباه کرده منتهی نباید بگی همه . من هم از خدامه حق با ما باشه مگه ما از مدال بدمون می یاد ؟ بحث فرانسویه هم بهش پرداختم صفحات قبل تابناک نوشته بود که اصلا هم نگفته با کمک داور بردم تازه داوری رو هم تایید کرده.
یعنی رو سایت فیلا نیست رو سایت المپیک نیست فقط صدا و سیما و فارس همچنی حرفی می زنن ، این یعنی محروم شده ؟ ضمنا این بحثا قبلا شده بهتره ادامه ندیم همه جا هم دارن می گن داوره بر علیه ما بود منم قبول دارم ولی وقتی از کمر بارانداز می زنه بهتره نگیم حقمونو خوردن !
دوتا سوال . ربطی هم نداره که مدالش رو دزدین یا گم کرده یا شایعه هست یا . . .
چطور وقتی مدالی به ورزشکار داده نشده اون مدال در جدول ثبت میشه
و در همه مسابقات تا مسابقه تمام میشود 10 تا 15 دقیقه بعد مدال داده میشود حالا چرا مدال های پرتاب دیسک رو ندادن ؟؟؟!!!!
دوستان میشه بگین این کاهو فروشی و وضع بد مالی عبدولی خبرش از کجا بوده؟؟؟؟؟ آیا اینم شایعه نیست؟؟؟؟؟؟
متاسفانه از این نقل قول ها می شه . اول از همه این خبر اینجا اومده :نقل قول:
آخرش نقل قول کرده که :
که اسمی از کاهو(!) برده نشده . اینجا می گه میوه فروش هست اما خداییش نگاه کنید منبعی که ذکر می کنه رو :نقل قول:
Abdavali was a simple fruit seller who sacrificed a lot in four years for the Olympic Games…people only applaud the ones who won gold medals…We should not leave this champion alone and support him.
!! اینجا فقط نوشته تهی دسته ! که اونم معلوم نیست ! می بینیم از تو وبلاگ می یان نقل می کنن ! تازه این وبلاگ هیچ جاش ننوشته که سبزی فروشه من نمی فهمم از کجای این مطلب نقل کرده که بعد لینک اینجا رو به عنوان منبع وارد می کنه .
و همینم کافیه که دیگه سایتای زرد شروع کنن به پراکنده کردن این حرف ها .
من نمی دونم . عبدولی رو نمی شناسم . شاید میوه فروش باشه ولی خودتون برید ببینید کجای اون مطلب تو وبلاگ همچین چیزی نوشته که می یاد همچنی نقل قولی می کنه !
جالبه که زده نقل قول از ایران من اونوقت یه لینک دیگه گذاشته (در واقع اشتباه کرده). منبعشون این هست فک کنم که می بینید وبلاگی هست در بلاگفا :
خیلی ممنون . منم همینو میخواستم بدونمنقل قول:
یه صفحه ای توی فیس بوک هست که از عکساش معلومه مال خود عبدولی هست .البته با احتمال نود درصد و در اون خودش نوشته که
- با سلام به دوستان گلم خوب هستین راستی من از بعضی از شما ناراحتم یکی نوشته سبزی فروش یکی زده کاهو فروش ........نان حلال مهمه حالا با کارگری یا میوه فروشی فرق نداره ولی من تو ناز و نعمت بزرگ شدم پدرم کارگر بوده :(
و از اینجا میشه فهمید که اینا شایعه ای بیش نبوده . به نظر من مردم ما میخوان پیاز داغ یه چیزو زیاد کنن میان مسئله رو غم انگیز تر میکنن غافل از اینکه اینا باعث آزار ورزشکارا میشه . من امیدوارم یه روزی دست از این رفتارامون برداریم و هر چیزی رو همونجور که هست نشون بدیم
خبر دزدیده شدن مدال اون المانیه احتملا صحت داره . توی وقت اضافه هم گفت اینو . اون قضیه ای که اومده سمت تماشاگران ایرانی هم مثل اینکه راسته .
فعلا فقط صدا و سیما و فارس دارن می گن دزدیده شده . سخنگوی فدراسیون دو و میدانی آلمان این خبر رو رد کرده . توی تویتترش این بنده خدا نوشته کارتمو دزدیدن . مهم تر از همه اصلا مدال ها قراره امشب توزیع بشه ! شما صفحات قبل رو هم یه مطالعه بفرمایید.نقل قول:
قضیه ی سمت تماشاگرای ایران اومدن رو هم فردوسی پور گفت بعدش هم حرفشو خورد.بلیت توی ورزشگاه المپیک لندن شماره داره . یعنی هر کسی باید رو صندلی خودش بشینه . مگه اون طرف ورزشگاه مال ایرانیا بوده ؟ دوستمون هم تو چند صفحه قبل گفتن که هارتینگ کلا این حرکتا رو زیاد انجام می ده همونطوری که بعدش هم از موانع دو خانمها پرید و پیرهنشو پاره کرده و ...
این ویدئو رو هم ببینید و بگید از کجا فهمیدید اون جا محل اجتماع ایرانی ها بوده ؟
مدالهای پرتاب دیسک امشب توزیع میشه؟:13::13::13:
خیلی جالبه صدا و سیمای ما می گه هنوز مدال ندادن به حدادی بعد تو همه بخشهای خبری میگن مدال طلای قهرمان المانی رو توی راه رفتن به کلوپ شبانه دزدیدن و شبو تو مترو خوابیده !
الان شبکه خبر میگفت وقتی قهرمان شده اومده جلو تماشاچیایه ایرانی لباسشو جر داده
خوبه لباس تنش بوده :31:
مراسم جر دادن لباس!:31:
----------------------
بله امشب مدال ها رو توزیع میکنن!نقل قول:
مدالهای پرتاب دیسک امشب توزیع میشه؟
همش دروغه.نقل قول:
ضمنا من ویدیوی لحظات برنده شدن اون آلمانی رو کامل از ZDF دیدم این حرف هایی که در آوردند همش ناشی از ذهن بدبین و تئوری توطئه هست که همیشه در ذهن ملت جا خوش کرده.
طرف لباسش رو جلوی دوربین های خبرنگاری پاره کرد نه ایرانی ها.
بعدش هم کلا تماشاگرهای استدیوم رو یک دور طواف کرد نه اینکه صرفا اومده باشه طرف جایگاه ایرانیا!
احتمالا طرف اگه ایرانی بود ملت با این ذهنیتشون یه قضیه ای هم واسه پاره کردن لباسش میساختن که مثلا آره چرا لباسی که روش اسم ایرانه رو پاره کرده !
---------
اصلا یک فیلمی بودا خیلی خنده دار بود کارهاش دیشب... طرف از بس ذوق زده شده بود نمیدونست دیگه چی کار بکنه. لباسشو پاره کرد استدیوم رو طواف کرد، رفت توی قسمت دوی با مانع از روی موانع دو میدانی پرید با همون تن لخت. بعدش رفت طرف مشعل المپیک!. از پله های جایگاه مشعل رفت بالا، رفته بود میله های مشعل رو چسبیده بود :31: که دیگه انتظامات محل اومدن اینو یه جوری مهارش کردند از مشعل دورش کردند.
خیلی خنده دار بود کارهای این بابا :31:
منم همینو میگم دیگه اخه من که دیشب برنامه المپیکو دیدم امروزم اخبارو دیدم فهمیدم که نمیشه هم مدال داده نشده باشه هم مدالش دزدیده شده باشه
یعنی یه نفر نیست به اینا بگه با این چرتی که شماها میگین بعدا اگه یه حرفه راستم بزنین باورش نمیشه؟
یعنی ایکیو در حد جلبک فقط میخوان بگن اره همون یارو که دیشب خودشو جلو ما جر میداد مدالشو دزدیدن
توهم در توهم
سلام به همه
لینک دانلود مسابقه عبدولی را کسی داره ؟ :11: