تبریک به همه بالاخره ستاره هامون 5تا شدش:n02:
Printable View
تبریک به همه بالاخره ستاره هامون 5تا شدش:n02:
دیگه خاموش کردم ZDF رو
تماشاگرا هم ریخته بودن وسط زمین
یه شب بی نظیر بود،حیف که باید تنهایی جشنش بگیرم:دی
..............
اونجایی که جام رو دادن به رئیس خیلی غمناک بودش
اشکم درومد
آخه لامصب 20میلیون یورو پول بود تو قایمش کردی؟
میگفتی من بهت میدادم:دی
پی نوشت:اون زن روبن بود پای پله ها وایساده بود که همه بغلش میکردن موقع بالا رفتن؟:دی
تبریک به همه دوستای عزیز
بی نظیر بود امشب ... بی نظیر
احساسی الان دارم که با استعمال چند کیلو مواد مخدر هم نمیشه بهش رسید ... شدید تو فضا هستم : دی
نوئر بی نظیر بود امشب ولی دانته خاک بر سر داشت خراب می کرد ..
هرچی بود تموم شد و ستاره امشب به نظرم کچل هلندی بود ... یه گل بی نظیر زد رو حرکت خیلی خوب ریبری و دقیقه 90 روبری بازم شکل گرفت.
+
این رفیق ما هم وقتی گل مساوی رو خوردیم نا امید شد رفت خوابید : دینقل قول:
یه شب بی نظیر بود،حیف که باید تنهایی جشنش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا امشب بی نظیر بود
فردا ساعت 10 امتحان دارم یعنی امروز .. از 12 گذشته یعنی ما الان تو فردا هستیم : دی
اونم خوب بشم دیگه تمومه
زیبا ترین فوتبالی که تو کل عمرم دیده بودم
روبن گفته که قبل بازی و هفته قبل همه گفتن گل میزنه
منم گفته بودم : دی
گفته موقعیت اولی که خراب کرده واقعا شانس بزرگی بوده ولی یکی دومی وایدنفلر خیلی بهش نزدیک بوده نشده گل کنه بعد بین دو نیمه با خودش گفته "دیگه نباید تکرار بشه و تو نمی تونی دوباره یه شانس بزرگ رو خراب کنی که پایان خوبی نداره"
می دونسته گل نزنه متهم ردیف اول میشه
تبریک بابت قهرمانی..از همه ی دوستان دعوت میکنم که به گروه تریبون آزاد فوتبال اروپا بیان و نظرات خودشون رو بگن..ممنون.
اجنت لوا
:|نقل قول:
"Robert will join Bayern this summer. There is no point in pretending that he will not move to Bayern. Robert wants to leave and that is what will happen," Kucharski told TVN24.
واتزکه نمیزاره امسال حداقل بیاد
اگه بزاره بیاد که هوادارای دورتموند میکشنش
تبریک میگم این قهرمانی شیرینو . بالاخره به حقمون رسیدیم:n12: نویر عالی بود دمش گرم
یعنی یه روانی به تمام معنا میاد جایگاه ثابت ترکیب دورتموند رو ول کنه بره روی نیمکت بایرن میخکوب بشه!!!:n27:نقل قول:
تبریک دوستان بایرنی
بالاخره برگشتیم !
چه تاپیک آرومی!
تا قبل از بازی شنبه، چند تا عکس/آمار قشنگ از قهرمانی های این فصل بگذارین : دی
+
هوینس اخیرا حرف جالبی زده بود، گفته بود پپ از ما خواست که نیمار رو به باشگاه بیاریم، ولی از اونجا که هزینه و ریسک کار بالا بود، ما نسخه آلمانی و مطمئن تری(گوتزه) رو آوردیم : دی
دیشب آلمان با تیم سوم و چهارمش تونست اکوادر رو 4 بر 2 بزنه
ثانیه 6 پودلی گل میزنه
تا دقیقه 24 هر چارتا گل به ثمر میرسن
کل دوم رو بد خورد آدلر
+
دیشب فیس بوک بایرن یه پست گذاشته بود مبنی بر اینکه الان بایرن ارزشمند ترین تیم دنیاست از لحاظ مالی
تمدید پیزارو و فن بویتن تا حدی خیال مارو در مورد چند نکته راحت می کنه
قطعا شخص گواردیولا تمایلی به نگه داشتن پیزارو و فن بویتن نداره، اما مشخص شد که باشگاه اقتدار خاص خودش رو حفظ کرده و اجازه نمی ده یه مربی که تازه اومده به کل ساختار باشگاه رو زیر و رو کنه
به خصوص که این تیم با همین بازیکن ها نتیجه گرفته. همین پیزارو و فن بویتن حتی با بازی کم، در این موفقیت ها نقش داشتن
تغییر گسترده در تیم قطعا مانع نتیجه گرفتن می شه و ظاهرا باشگاه در این یه مورد اختیار زیادی به گواردیولا نداده و جز آوردن یکی 2 تا بازیکن در سال، بقیه ی موارد مرتبط به نقل و انتقال بازیکن رو خود باشگاه بر عهده داره
دوستان پست اول تاپیک رو ویرایش کنین دیگه قهرمانی هامون شده 5 تا :n05:
مولر نشون میده جز فوتبال در زمینه لهو لعب هم توانایی داره
محتوای مخفی: 1
یعنی این کیه؟ : دی
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
خوب ببینش که شاید بره تا 10 سال دیگه : دی
محتوای مخفی: 4
بازی امشب ساعت 22:30 به وقت تهران و در ورزشگاه المپیک برلین هست.
دانته و گوستاوو رو به خاطر همراهی تیم برزیل در جام کنفدراسیون ها نداریم و تنها تغییر در ترکیب حضور بویتن به جای دانته هست.
باورم نمیشه این آخرین باریه که هاینکس رو روی نیمکت می بینیم:n27: ... البته همین باعث شده عزم کل تیم جزم باشه برای بهترین بدرقه برای پیرمرد دوست داشتنی:n12:
+
دعوتنامه چلسی برای سوپرکاپ اروپا فصل آینده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر زود انتقام می گیریم : دی
اينم سومين جام فصل.بهترين خداحافظي ممكن با يوپ عزيز.
اخراي بازي ديگه نتونستم بشينم،نزديك بود مفت مفت سوميم بخوريما.
و از فدراسيون آلمان هم بابت دعوت اون بانوان زيبا با دامناي نه چندان بلندشون تشكر ميكنيم:-)
تبریک به همه بایرنی های عزیز زیبا بازی کردید
تبریک میگم به خاطر برد شیرین !
دوستان یه سوال داشتم الان یعنی بوندز لیگا سوپر کاپ نخواهد داشت یا اینکه سوپر کاپو میدن به بایرنیا؟!
این ریبری واقعا" محشره تا میزنه به دفاع حداقل توسط 3 تا دفاع پرس میشه!:n02:
شب جدایی هاینکس تبریک و شادی نداره ! تیم خوش دست و ردیفی که 2 سال زحمت کشیده و ساخته سال بعد میوفته دست یه مفت خور تازه به دوران رسیده که بیاد ازش بهره برداری کنه !
6 ماه پیش هوینس و بقیه فکر می کردن هاینکس توانایی به اوج رسیدن تیمو نداره و در اوج نا امیدی و بی اعتمادی به هاینکس رفتن گواردیولا رو آوردن. اوج بی اعتمادی اونجا بود در شروع نیم فصل اعلام کردن که با پپ قرار داد بستن و نشون دادن عملا به این تیم امیدی ندارن. کاری که ممکن بود باعث شه فصل به یه شکل دیگه تموم شه
واقعا هر مربی دیگه ای بود خیلی بی تفاوت کار رو ادامه می داد و جلو یوونتوس از اروپا حذف می شدیم و نهایتش فقط بوندسلیگا رو اونم با 72 امتیاز می گرفت
عمق فاجعه اونجا معلوم می شه که تیم پر سر و صدای گواردیولا 3 بار جلو تیم های چلسی اینتر چلسی به بن بست خورد. مشکلی که از همون سال اولش جلو چلسی هیدینک نمایان شد و تا سال آخرش جلو جلو چلسی دی متئو رفع نشده باقی موند
تازه 2009 که داور 2 تا پنالتی اخراج به ضرر بارسلونا نگرفت. 2010 اینتر بازی برگشت تو نیو کمپ 10 نفر شد، چلسی هم 2012 10 نفره شد و یه پنالتی هم واسه تیم پپ گرفتن
بعد از 4 سال با نهایت کمک داور و یوفا گواردیولا نتونست مشکل بارسا رو حل کنه که هیچ، دیگه حتی از پس رئال هم بر نمیومد و تو لیگ هم جلو رئال کم آورد و خیلی راحت گذاشت رفت !
ولی الان بایرن رو ببینید؟ یک بار تیم هاینکس به همچین مشکلی جلو چلسی و دورتموند خورد. سال دوم طرحی ریخت که به جای ضربه ی مستقیم به دروازه، توپ عرضی پاس داده شه که یه نفر بتونه با یه ضربه ی ساده دورازه ی بی دروازه بانو باز کنه
هر 3 تا گلی که به آرسنال زدیم، 2 از 4 گلی که به یووه زدیم، جز گل های روبن، 5 تا از 7 تا گلی که به بارسا زدیم، گل اول تو فینال به دورتموند، 2 تا از 3 تا گلی که امشب زدیم
پپ در 6 بازی رفت و برگشت نتونست ولی هاینکس بعد از یک بازی مشکل رو حل کرد. درحالی که همیشه داوری بهنفع اونا و به ضرر ما بوده
مربی ما در 2 فصل حضورش نویر 20 میلیونی و مارتینز 40 میلیونی و مانژوکیچ 15 میلیونی رو خریده. حالا خریدهای گواردیولا ! زلاتان ویا فابرگاس الکسی سانچز تیری آنری دنی آلوز پیکه. دنبال نیمار و گوتزه و هوملس و سوارز و لواندوفسکی هم هست ! بعد می خوای نتیجه نگیره؟
واقعا تاسف آوره ! فقط می تونم لعنت کنم روح خبیث و شکم گنده ی اولی هوینس رو ! الان هاینکس بره رئال تیم ملی آلمان هم ضرر می کنه. قرارداد لوو سال بعد تموم می شه و اگه هاینکس بره لاقل 2 سال تو رئال می مونه
شاید این 15 دقیقه ی پایانی و فشاری که به هاینکس اومد باعث شه که یادش بیاد که فوتبال همیشه شادی و جام بردن نیست، استرس و فشار و هیجان هم داره. و به خاطر سنش هم که شده قید کار در رئالو بزنه و بازنشست شه
یعنی این رو باید از طلا نوشت:n02:نقل قول:
واقعا تاسف آوره ! فقط می تونم لعنت کنم روح خبیث و شکم گنده ی اولی هوینس رو !
فعلا که خبری از رفتنش به رئال نیست و انجلوتی مد نظرشون هست!تازه دستیاراش رو هم گل چین کرده!نقل قول:
الان هاینکس بره رئال تیم ملی آلمان هم ضرر می کنه. قرارداد لوو سال بعد تموم می شه و اگه هاینکس بره لاقل 2 سال تو رئال می مونه
اما در مورد تیم ملی آلمان باید بگم که الان نیازمند یه خونه تکونی در قسمت کادر فنیش هست واگه این اتفاق نیوفه قهرمانی 2014دوراز دسترس خواهد بود.
یوآخیم نشون داد مربی روزهای بزرگ نیست و به قول خودت از اشتباهاتش درس نمیگیره.
خبری از تغییر نیست که هیچ، چند روز پیش با لوو واسه تمدید هم صحبت کردن !
البته من زیاد مخالف لوو نیستم، تیم ملی اسپانیا خیلی قوی بود و هیچ مربی نمی تونست با این آلمان از پس اسپانیا بر بیاد
الان که اسپانیا ضعیف شده، لوو هم از بایرن هاینکس حسابی درس گرفته. خوشبختانه جام جهانی رو از دست بدشتباه در امانیم
بایرن روبری داره، تیم ملی هم رویس و گوتزه و اوزیل داره. می شه از الان با قاطعیت گفت آلمان قهرمان جام جهانی می شه
به خصوص که بایرن قراره سال های بعد هم قهرمان سی ال بشه و شخصیت قهرمانی به آلمان بر گشته
من هم تبریک می گم قهرمانی جام حذفی و کسب سه گانه تاریخی رو با هاینکس ، این مــرد بزرگ .
تصاویر اخر بازی هم تلخ بود و هم شیرین . تلخی اخرین روزهای این سال باشکوه برای بایرن ما ... شادمانی قهرمانی ها و سه گانه فراموش نشدنی ...
و یوپ هاینکسی که نمی دونیم خوشحال باشیم که به بهترین شکل و با بهترین نتیجه بایرن رو ترک می کنه یا ناراحت باشیم برای ندیدنش در ادامه ...
دیشب هم بچه ها حسابی براش سنگ تموم گذاشتند . به خصوص فن بویتن و بواتنگ که همون وسط استادیوم یک دوش حسابی برای یوپ ترتیب دادند :دی
+
من به شخصه با تغییر مربی تیم ملی ( بهتر بگیم مانشافت که با تیم ملی ایران اشتباه نشه ! ) در این یک سال مونده تا جام جهانی موافق نیستم .
ضمن اینکه امید دارم لو حتما از اشتباهات گذشته و به خصوص این تغییر های پیچیده ترکیب در بازی های مهم درس گرفته باشه .
قطعا می تونه با این کیفیت فعلی فوتبال آلمان ، قهرمان جهان هم بشه .
تبریک میگم اولین سه گانه تاریخ آلمان رو!
اگه به آخر فصل قبل برگردیم شاید خوش بین ترین هوادار هم نمی تونست همچین فصل رویایی رو تصور کنه.
بدون تعصب هیچ وقت همچین ثباتی رو توی یک فصل از هیچ تیمی ندیده بودم، تیمی که حتی توی مراحل حذفی CL (به جز یک مورد خاص) زفت و برگشت پیروز بشه، حتی گلی رو دریافت نکنه، توی بوندسلیگا 18 تیمه 91 امتیاز بیاره، خیلی بعیده دیگه همچین تیمی رو ببینیم، متاسفانه دیگه هاینکس رو روی نیمکت بایرن نمی بینیم و به قول هوینس با تعویض سرمربی و شروع به کار گواردیولا باید ساعت ها رو از نو کوک کنیم و یک دوره جدید (اما نامطمئن) رو شروع کنیم.
پ.ن. توی مراسم جشن قهرمانی اون قسمتی که بچه ها پیراهن های دانته و گوستاوو رو به صورت نمادین گرفته بودن و مرتب می گفتن "Amigo" جالب بود:n02:
دوستان تبریک بابت قهرمانی و سه گانه
امروز امتحان داشتم و نشد ببینم بازی رو متاسفانه
کلا امسال رکوردی نبود تو آلمان که بایرن به اون نرسه یا نشکنه
یه همچین آدمای سو استفاده گری هستن این زنبورا : دینقل قول:
یعنی این رو باید از طلا نوشت:n02:
والا خوبه همین هوینس و تیم مدیریت تونستن باشگاه رو به اینجا برسونن و یه سه گانه کسب کنیم.. این سه گانه ممکنه تو زندگی هر کس فقط یه بار رخ بده و اینطوری حرف زدن از رئیس باشگاه به نظرم اصلا درست نیست...
+
مطمئنا تعویض مربی تیم ملی اصلا جالب نیست و لوو می تونه آلمان رو به قهرمانی برسونه
حداقل مزد لوو اینه که یه قهرمانی جهان بدست بیاره
+
الان ویدئو های جشن قهرمانی رو میدیدم
وقتی تو قهرمانی ها دوربین میره رو پیرمرد های باشگاه آدم یه حس بی نظیر پیدا میکنه..
در مورد هاینکس هم واقعا آدم ناراحت میشه که داره از این تیم میره
به نظرم همونطور که با اومدنش هوادارا به مدیریت باشگاه اطمینان کردن باید رفتن این مربی که از همه نظر عالی هست رو هم به فال نیک گرفت.. تنها توجیهی که آدم می تونه بیاره همینه..
فیسبوک لوتار ماتئوس
برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم
من خودم براش یک میلیون لایک جور میکنم اگه اون لباس پشس سرش رو بده بهمنقل قول:
فیسبوک لوتار ماتئوس
برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم
جدید ترین تصویر رسیده از دوربینِ "مرد دوربین به چشم" در استادیم وستفالن
محتوای مخفی: ورود زنبورا ممنوع :دی
اولین جدا شدن فصل بعد تایید شد.
آناتولی تیموشچوک بعد از گذروندن یک فصل پر از جام و مدال با باشگاه،با بستن یه قرارداد دوساله به باشگاه سابقش،زنیت سنت پترزبورگ برمیگرده.
تیموشچوک توی این 4سال،132 بار برای بایرن بازی کرد که آخریش،توی همین فینال جام حذفی بود که به عنوان بازیکن جانشین اومدش توی زمین
+
تیمو بعد درخشش تو زنیت تو فصل 2008 که 4تا به بایرن زدن اومد توی بایرن تا زوج فن بومل بشه،ولی فن خال دست به بزرگترین کار ممکن زد و شواین اشتایگر رو تغییر پست داد((کاری که تا دنیاست باید بابتش تشکر کنیم ازش)) و باعث شد تیمو از همون اول ذخیره باشه
بازیکن سطح متوسط ولی خوبی بود.
هرجا لازم بود برای بایرن بازی میکرد و هیچ وقت هم حاشیه نداشت.
اینم یه عکس از خودش و دو قلوهای دوست داشتنیش
گومز از بايرن مونيخ جدا ميشود
يک نشريه آلماني اعلام کرده است که مهاجم مليپوش بايرن مونيخ فصل آينده در جمع باوارياييها نخواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
روزنامه آلماني بيلد اعلام کرد که ماريو گومز، مهاجم بايرن مونيخ جايي در برنامههاي پپ گوارديولا، سرمربي جديد اين تيم ندارد و همين روزها آليانتس آرهنا را ترک خواهد کرد. بيلد با معرفي ناپولي به عنوان مشتري اصلي مهاجم آلماني بايرن مونيخ، اعلام کرده است که نايب قهرمان فصل اخير سري A حاضر است براي اين بازيکن 20 ميليون يورو بپردازد.
به گزارش تسنيم، ادينسون کاواني، مهاجم ناپولي در آستانه جدايي از اين تيم است و احتمال اينکه اين تيم بخواهد از درآمد فروش اين بازيکن اروگوئهاي، مهاجم بزرگ ديگري را جذب کند بسيار زياد است. بيلد معتقد است ناپولي از فروش کاواني ميتواند بودجه قابل توجهي براي خريد بازيکنان جديد به دست آورد که گومز، يکي از آنهاست.
اين نشريه آلماني با استناد به گفتههاي يک منبع نزديک به رختکن بايرن مونيخ مدعي شده گومز، مهاجي که در 174 بازياش براي بايرن مونيخ 113 گل زده، شنبه شب پس از پيروزي تيمش در فينال جام حذفي آلمان به همتيميهاي خود گفته که اين بازي آخرين بازي او در بايرن مونيخ بوده است.
ماريو گومز که تا سال 2016 با باوارياييها قرارداد دارد، يکي از مهرههاي کليدي بايرن مونيخ در کسب افتخار بيسابقه سهگانه قهرماني در يک فصل فوتبال آلمان بوده است.
/////////////
گواردیولا کلا داره تغییرات ایجاد میکنه :n02:
ظاهرا گومز رفته ناپولی
آره صبح بیلد گزارش داده بود ولی هنوز هیچی تایید نشده بود.نقل قول:
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
دستمزدشم برای یه بازیکن نیمکت نشین خیلی خیلی بالاست((حدود 9میلیون یورو))
با این حساب چرا یه کپی از گومز(لوا)رو خریدین؟نقل قول:
ولی با توجه به سابقه گواردیولا با بازیکنای با این تیپ،میشه گفت که جداییش تقریبا قطعیه
تازه حضور مانزوکیچ رو هم اضافه کن!!!
ما خودمونم توش موندیم .نقل قول:
شاید می خوان دورتموند را ضعیف کنند وگرنه دلیل دیگه ای نمیشه پیدا کرد .حالا گوتزه یه چیزی ،اما لواندوفسکی !! ،به قول yuseph یه کپی از گومز.
+من با دورتموندی ها همدردی می کنم این خریدامون خیلی کثیف !؟ بود.
++البته دورتموند هم هنوز رضایت نداده.
سلام
با این که دیر هست ولی گفتم یه پستی بدم
3گانه قهرمانی بایرن رو به همه طرفدارای بایرن تبریک میگم
به عنوان یه بارسایی امیدوارم با گواردیولا هم تمام اون دوران خوشی که ما باش داشتیم رو شما هم داشته باشین و با این که هاینکس به خوبی عمل کرد تو این فصل از رفتنش پشیمون نشین و به داشتن مربی جدید افتخار کنین هر چند کار پپ خیلی سخت با این توقعاتی که هانکس با رفتنش به جا گذاشت!!! :n02:
بازم تبریک
خبر فوری:
دقایقی پیش یوپ عزیز در کنفرانس مطبوعاتی که داشت اعلام کرد که با وجود پیشنهاد از باشگاه های مختلف از جمله رئال مادرید، به تعطیلات میره و روی نیمکت تیم داخلی/خارجی دیگه ای نمی بینیمش.
البته انگار گفته برای فصل 2014-2013
به نظرم در رو باز گذاشته برای تیم ملی آلمان بعد جام جهانی
بردیا جان پست اول تاپیکو ویرایش کن برادر. تعداد قهرمانی هامون کلی فرق کرده
این تاپیک دیگه چیز زیادی از عمرش باقی نمونده، در هر صورت توی جلد سوم تاپیک مطمئنا لحاظ میشه، اینجوری پیشرفت رو به عینه می بینیم، مزش هم بیشتره:n06:نقل قول:
سایت گل- توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.
این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.
هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.
" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.
اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم."
Muller: I am not as good as Messi
کل خصوصیات مولر توی این جمله اش خلاصه می شه :
"هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."
مرسی مولر که سعی نمی کنی به فکر توپ طلا باشی و در عمل ثابت می کنی که بازیکن تیم هستی ...
فوتبال دنیا خیلی وقته که اسیر زرق و برق ستاره های نورانیش ، بارز ترین ویژگی خودش ، "بازی گروهی"رو فراموش کرده و خوشحالم بازیکنانی مثل توماس هنوز هستند که باعث بشن خیلی ها از دیدن فوتبال لذت ببرند .