SonyHX100V همراه با اندکی ویرایش
دوستان لطفا نظر دهند. لود این عکسها جهت به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانش جمعی ماست. تا می توانید مشکلات فنی این عکسها را بازگو نمایید.
دوستان لطفا نظر دهند. لود این عکسها جهت به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانش جمعی ماست. تا می توانید مشکلات فنی این عکسها را بازگو نمایید.
خب، نظر دوستان درباره این عکس چیه. لطفا ایرادات فنی.
عزيز ببين بهتره عكس هاتو طوري ريسايز كني كه سايزشون زيره 300 كيلو بشه. :20: و همينظور بهتره از ماكروه گل بكشي بيرون چون يذره تكراري شده عكس ها :20:
----------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز ببین هر کسی یک چیزی میگه.(یاد داستان اون پدر و پسر و الاغشان افتادم). تو پیغام های شخصی یکی میگه تا میتونی ماکرو بذار اون هم از نوع گل و گیاه. یکی میگه چرا پرتره کار نمی کنی؟ اون یکی میگه...
دوست من هدف یادگیری است. یکی به گل علاقه داره یکی به پرتره ، یکی ماه و خورشید و آن دیگری به حیات وحش.
در ارتباط با حجم عکس ها به چشم. حق با شماست.
ســـلام
اینقدر حجم عکسها وحشتناک و بزرگ شده که مجبورم تو شبا بیام دم این تاپیک های عکاسی:دی
حیف این عکسها نیست !!!!طریقه کار: عکس رو راحت درگ کنید بندازین داخل برنامه .برنامه باز میشه و میتونید تنطیمات تغییر سایز رو انجام بدین.
نرم افزار کاهش سایز عکس بدون افت کیفیت
OnOne Perfect Resize Premium Edition v7.5 for Win
شما اگه مي خواي پيشرفت واقعي كني نبايد همش از يك موضوع عكس بگيري كه. ما وقتي رفتيم دانشگاه گفتن اول دوربين آنالوگ سياه و سفيد بعد انالوگ رنگي و بعد ديجيتال و همينجوري اومديم جلو. گفتن از زشت و زيباي محلتون عكس بگير. از بد و خوب شهرتون عكس بگير. طبيعت،ماكرو،پرتره و ... نه اينكه همش بريم از يك گل عكس بگيريم.نقل قول:
حجم عكس ها هم اگر ويندوزتون 7 هست براحتي و بدون دانلود برنامه ي اضافي با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تو هر كامپيوتري هم بايد باشه ريسايز ميشه و نه اطلاعات دوربين و اگزيف عكس پاك ميشه نه كيفيت به اون صورت افت ميكنه.
جا داره يه انتقاد هم از كاربران عزيز بخش عكاسي كنم كه لطفشون رو دريغ كردن از اين انجمن و حتي ناظر عزيزمون جز تشكر از عكس ها فعايت ديگه اي نميكنه. بسي جاي ناراحتي داره.
من قبل از اينها با اين انجمن اشنا بودم و تاپيك عكاسي رو دنبال ميكردم. قبل تر ها نقد ها و بررسي ها،بحث ها،عكس ها و همه و همه خيلي بيشتر بود اما الان جز يكي دو نفر كسي فعاليتي نميكنه.
ساده ترين راه فهميدن اين موضوع اينه كه يه سري به صفحه هاي قبل بزنيد. ميبينيد كه عكس ها چه سطح پايين چه سطح بالا حداقل 10 تشكر ازش ميشد.ولي الان بيشتر از 4-5 تا نميشه.
با تشكر
داش مهدی عزیز اکثر کسانی که مد نظرتون هستن درگیر امتحانات و آمادگی برای ارشد هستن. قبلا ها هم که فعالیتها بیشتر بود به خاطر اینکه مثلا سه چار -پن شیش -هف هش ماه پیش دغدغه ی خاصی وجود نداشت و همچنین اوضاع مساعد بود (آب و هوایی)نقل قول:
اميدوارم حق با شما باشه و كاربران عزيز فعاليتشون رو بعد از درگيري ها از سر بگيرند :دینقل قول:
Sony HX100V همراه با ويرايش.
اين هم از گربه محله ما.به سختي مي شدازاين وروجك عكس گرفت. دوربين را گذاشتم روي عكاسي زنجيره اي تا حداقل بتوان يكي ازعكس ها را انتخاب كرد.البته پيشتر اين عكس را بارگذاري كرده بودم. اما اين دفعه با ويرايش جديد آن را لود مي كنم.
اميدوارم آقا مهدي ياهمان Photographer خودمان ديگه از تكراري بودن دوربين گله نكند چون حالا حالاها حداقل تا سال 2015 قصد تعويض دوربين راندارم.:n02:
خوشحال ميشم دوستان انتقاد كرده و نظر كارشناسي خودشان را ارائه فرمايند. حتي از كيفيت دوربين ، برنددوربين ، مدل دروبين ، عكسي كه براي پروفايل خودم انتخاب كردم ، نام كاربري كه براي خودبرگزيده ام و...
همين نظرات و انتقادهاي سازنده است كه باعث يادگيري بيشتر ميشه.
در ضمن براي همه شركت كنندگان كنكور ارشد هم آرزوي موفقيت مي كنم.
ســـلام
Canon PowerShot G12
.................................................. .................................................. .................................................. ....ادیت شد
نمیدانم چرا، ولی چند شب است پیاپی خواب تو را میبینم.
نمیدانم ! ولی شاید میخواهی بگویی پشت پنجره خیال من هم جز همان هیچ بزرگ هیچی نیست.
Sony HX100V همراه با ويرايش.
هر چي در محله خودمان گشتم سوژه جالب ديگري نيافتم. تصميم گرفتم سري به دريا بزنم. از دريا هم پيشتر عكس هايي گذاشتم كه باز هم مورد انتقاد قرار گرفت كه تكراري است برو به سبزه وچمن. اين سبزه و چمن هم كه اخيرا موردانتقاد قرار گرفت. پس ازكلي صرف وقت براي سوژه يابي عكس زيرحاصل شد كه سنگ هاي حاشيه درياست كه خزه و صدف بر آنها نشسته است.
ممنون از تلاش شما .اما قضیه اینه که نباید فکر کنید چیزی به انجمن بدهکارید و هر روز باید عکس بگیرید و بذارید و ... :n01:نقل قول:
بلکه باید هر وقت عکسی که واقعا بهش ایمان دارید که بهترین هست رو اینجا قرار بدید تا همه لذت ببرند
راستیتش تاپیک شده "تاپیک عکاس بازی" و نه تاپیک عکاسی. ابتدا باید تئوری رو مسلط بشیم بعد عکسای خوشگلی که گرفتیم رو برای نظر سنجی بذاریم تو تاپیک مخصوصش
نگید که عکس میذارم نظر دوستان رو بپرسم و فلان.اونوقت باید از منظره ی محیطتون هم فیلم بگیرید و نظرسنجی کنید که به نظرتون کجای این محیط خوبه واسه عکاسی
بهترین ناظر و مشاور برای عکسهاتون خودتون هستید.عکس رو با فرمولهای مربوطه و اصول و قائده ی موجود ضبط کنید رو خودتون از بینشون ، اونی که واقعا همه ی اصول توش رعایت شده رو بذارید برای نظر سنجی نهایی. نه اینکه چرک نویساتونو ارائه بدید و نظر جلب کنید:n15:
باور کنید هر کاربر حق اینو داره که از عکسهای زیبای ارائه شده از طرف سایر کاربرا لذت ببره.
بدبختی اینجاست که بعضی وقتا انتقاد ها باعث میشه فرد انتقاد شونده قهر کنه و به کلی از انجمن بره
باور کنید انتقاد ها به خاطر خوده شماست
شما که اینطوری نیستید حتما
سلام به همه دوستان من امروز عضو شدم اصلا با نحوی کار شما اشنا نیستم ولی از صفحه شما خوشم امد لطفا یه توضیح مختصر بدین بی زحمت که عکس باید چه جوری باشه و چه جوزی بزاریم انجا:n01:
سلامنقل قول:
خوش اومدید
مختصر: عکس باید تو دل برو باشه:n01:
تو آپلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید
عکسای واقعا زیبا و به درد بخورتون روآپلود کنید
لینکشو داخل اون آیکنی که به شکل عکس درخت هست (تو بین ابزار های محل نوشتن پست) قرار بدید
درودبر شما عزيزان
بسیار عالینقل قول:
پس کاری که میکنیم اینست که عکسهای منتخب خودمان را برای نظرسنجی و ... در این تاپیک قرار میدهیم
همانند بعضی از عکسهای خوده شما
مثلا گفته بودید از آن گربه ی بازیگوش چندین عکس گرفتید که یکی از آنها مناسب ترین بوده است و مقصود بنده نیز همین است
با تشکر از شما-پاینده باشید
راستی میشه ازتون خواهش کنم یکم خودمانی تر (محاوره ای تر )حرف بزنید؟
البته حمل بر جسارت نشه:n16:
به بههه خوش اومدينقل قول:
هيچ كاري نداره كافيه عكستون رو در هر سطحي كه هست وارد كامپيوتر كنيد و بعد از سايت هاي مختلف اپلود عكس استفاده كنيد و عكس رو اپلود كنيد. مثلا من از اينجا استفاده ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشيد كه حجم عكستون رو با استفاده از نرم افزار هاي مختلف كاهش و به زير 300 كيلوبيت برسونيد. البته ريسايز طوري نباشه كه كيفيت عكس خيلي بد بشه.
بعد كافيه گزينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد كردن عكس رو كليك كنيد و لينك مستقيم عكس رو در اينجا وارد كنيد.
لينك مستقيم اين ميشه:
تمام
بسیار عالی
پس کاری که میکنیم اینست که عکسهای منتخب خودمان را برای نظرسنجی و ... در این تاپیک قرار میدهیم
همانند بعضی از عکسهای خوده شما
مثلا گفته بودید از آن گربه ی بازیگوش چندین عکس گرفتید که یکی از آنها مناسب ترین بوده است و مقصود بنده نیز همین است
با تشکر از شما-پاینده باشید
راستی میشه ازتون خواهش کنم یکم خودمانی تر (محاوره ای تر )حرف بزنید؟
البته حمل بر جسارت نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني خودموني تر از اين؟ به روي چشم. سعي مي كنم. فكر مي كنم نيازبه كمي تمرين داره.
چرا؟؟؟؟؟؟:n04: یعنی بنده اول پاسخ میدم و بعد شما برای اون سوال طرح میکنید؟ :n04: پست ها چرا پس و پیش شد؟؟؟؟؟نقل قول:
درضمن میتونیم اسمتونو داشته باشیم؟
و خواهش بابت اینکه کمی محاوره ای و صمیمی حرف بزنید
باتشکر
بهزاد جون ايشون پستشون رو اديت كردن :20:
حالا بهتره ديگه از بحث خارج شيم چون تاپيك داره از مسير خودش خارج ميشه :20:
دوست خوبم باور بفرماييد بيشتر ازاين محاوره اي بلد نيستم بنويسم . مگر اين كه براي گويش و نگارش بنده هم دوره آموزشي بگذاريد.نقل قول:
نام ونشان هم مهم نيست. باهمين نام كاربري كافي است. مگر اين كه انشاءالله دانشجوي ارشد شديد و نياز به راهنمايي يا منابع اوريجينال براي تدوين پايانامه داشته باشيد كه اون موقع شايد بيشتر با هم آشنا شويم.
سلام: یک کار HDR
سلام
این عکس را آماده کرده بودم که تو تاپیک والپپیرها بگذارم. ولی به ضرورت اینجا میگذارم.
برای ریسایز کردن نیازی به نرم افزار اضافه نیست. Paint در همه ویندوزها هست.
زمان1/500؛ f4.0؛ ISO80
:دینقل قول:
والا من كه نگفتم دوربينت تكراريه. من گفتم عكس هات تكراري شد.... عكس جالب و زيباييه ولي در سطح آماتور.
موفق باشي
تجمع صدف ها روی صخره لب دریا (ساحل کیش)
Sony CyberShot DSC H50
"تنظیم رنگ دستی"
سينك ظرف شويی - Sink
كنون 40 دی - canon EOS 40D
فاصله كانوني 55 ميليمتر - Focal 55mm
سرعت شاتر 1/250 - Shutter speed 1/250 s
حساسيت 800 - ISO 800
همراه با فلاش - with flash
سلام : دوست عزیز اگر سرعت شاتر بالاتر بود حالت بلور قطرات اب کمتر میشد .مگراینکه سرعت کم عمدی بوده.نقل قول:
دوست خوبم کار من عکاسی نیست که بخواهم حرفه ای وارد این کار شوم. اما علاقمندم که افراد با تجربه ای همچون شما که ظاهرا تحصیلات آکادمیکی در این زمینه نیز دارند مرا راهنمایی نمایند.نقل قول:
اگر ممکنه به مرور پارامترهای یک عکس حرفه ای را با ذکر نمونه بیان بفرمایید تا هم از عکس ها لذت ببریم و هم از اندوخته دانشی شما عزیزان بتوان بهره جست.
تا کنون نیز مطالب خوبی از شما فرا گرفته ام که درصددم در عکس های بعدی به کار بندم.
این مهدی خان خودشون زیاد تابع قوانین نیستن اومدن درس میدن به اینو اون :دینقل قول:
اینجا عکسهای مربوط به بخش اجسام بیجان-ماکرو و مد رو قرار میده:دی . آخه قطره ی آب حیات وحشه؟مناظره؟ طبیعت ؟ نجومی؟ چی؟:n24:
================================================== ===============================
اینم سگ باوفای چوپان
canon 3100
روستای سلمیان کلا - بابل
دورین : Sony H-50
شاتر : 1/250
دیافراگم : f/8
iso : 200
نقل قول:
ببخشید من می پرم وسط بحث :n02:
من خودم دانشجو ترم 5 عکاسی ام که دارم این حرف رو میزنم. تحصیلات موثر هست اما کافی نیست.
عکاسی به هیچ عنوان به تحصیلات آکادمیک ربطی نداره.بلکه به تجربه مربوطه .
توی دانشگاه یک سری اصول اولیه رو درس میدن که اون اصول رو تو همه ی سایت ها هم میشه پیدا کرد.بقیه ش دیگه به خود شما بستگی داره که چقدر تو عکاسی خلاقیت داشته باشین.
خیلی از اساتید ما تو دانشگاه هستن خیلی هم موفق هستن تو کارشون اما لزوما رشته شون عکاسی نیست.
خوب همونطور كه ميدونيد هر چقدر سرعت شاتر بالاتر بره عكس تاريك تر ميشه. محيط كاملا تاريك بود و با سرعت شاتر بالا و حتي حساسيت بالا هم عكس كاملا تاريكي ثبت ميشد كه منو مجبور به استفاده از فلاش كرد. هنگام استفاده از فلاش سرعت شاتر از 250 نميشه بالاتر برد. دليل بلوري قطرات هم سرعت نيست بلكه فوكسنقل قول:
هست كه كمي پايين تر از قطرات فوكوس شده. :20:
نقل قول:
بله. دقيقا حق با ايشونه.
منم مي خواستم همين هارو بگم.
عكاسي بايد تو خونت باشه :دی
این عکسو تابستون 90 سر صبح موقع طلوع خورشید گرفتم :n01:که البته هرکی دیده گفته شبیه غروب خورشیده :n04::n09:
+
با گوشی Xperia X8 که دوربینش 3.2 هستش:n02::n09:
بدون هیج ادیت و انگولک:n02:
دریای خزر ( بندر انزلی):n11:
داشتم قندیل میبستم از سرمای صبح عجله ای شد یکم کج افتاد :n27:
پ.ن:
(دوستان نرم افزاری سایتی چیزی (غیر فتوشاپو افزونه هاش) سراغ دارید بشه عکس هایی که اینجور کج و معوج هستن رو صاف و صوف کرد و در عین حال کیفیت نپره ؟!:n02:ممنون میشم معرفی کنید:n16:
شما كل نت رو زيرو رو كني تو اديت عكس نرم افزاري قوي تر از فتوشاپ پيدا نميكني. اين كار با فتوشاپ و بدون افت كيفيت كاملا ميسره.نقل قول:
به اين صورت:
سلامنقل قول:
Photoscape یه نرم افزار مجانی و ساده است که تغییر زاویه عکس را انجام میده.
Canon 960IS
روستاي اطراف رامسر
بهترین نرم افزار ویرایش و بهینه سازی عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستشنقل قول:
بزرگراه همت - hemat hwy
كنون 40دی - Canon EOS 40D
فاصله كانوني 18ميليمتر - focal L 18mm
ديافراگم 8 - f-stop f/8
سرعت شاتر 10ثانيه - Exposure time 10 sec
حساسيت 100 - ISO 100
Canon 960Is
آبشار مارگون