خیلی ممنون ، جواب داد راهنماییت عالی بود.نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Printable View
خیلی ممنون ، جواب داد راهنماییت عالی بود.نقل قول:
مشکل سیم کارت و وای فایم چند روزی درست بود باز خراب شد :n03: دو سه باری مراحل رو رفتم نشد که نشد دیگه .
این اندروید جدید کی میاد ؟ :n03:
مشکل سیم کارت و وایرلس حل شده ؟ من شندیم و میل زدم برای آواژنگ و گفتن که برای ارتقا و رفع مشکل بهشون مراجعه کنم !
دوستالی که به دنبال لوازم جانبی با کیفیت و همچنین قیمت مناسب برای این تبلت هستند میتونید به mydevice.ir مراجعه کنید
کاور پشت و برچسب صفحه موجوده... تا اخر هفته کیف و برچسب صفحه انتی رفلکس هم اضافه میشه
خب خدا را شکر کسی مشکلی با نکسوس نداره تاپیک اساسی خلوط شده :D
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام
ای دی اس ال با مودم وایرلس دارم .... با airdriod خواستم تبلتم رو به کامپیوتر ارتباط بدم ... همه چی خوب پیش میره تا وقتی که بخوام چیزی اپلود کنم ... یعنی از کامپیوتر فایل رو بفرستم رو تبلت ....
مودم هنگ میکنه ... کلا انتنش صفر میشه .... دیگه به اینترنت هم وصل نمیشه و باید مودم رو ریست کنم
راه حلی دارید ؟
سلامنقل قول:
از آخرین نسخه ی software data cable استفاده کنید.
با این اپ هم ازمایش کردم همون مشکل رو داشت
فکر کنم مشکل از تنظیمات مودمم باشه .... ولی نمی دونم از کجاست
منم این مشکل را دارم با مودم جیبی دارم تب و لپ تاپ هر دو را به مودم وصل کردم ولی چه فایلی از لپ تاب به تبلت اپلود یا دانلود میکردی بیشتر از ۳۰ مگ انجام نمی شد و ارتباط قطع می شد فکر کنم مودم باید قابلیت فایل دایرکت داشته باشد :confused:نقل قول:
دوستان من این تبلت رو امروز خریدم ولی یه مشکلی که هست اینه که نمیتونم از google play چیزی دانلود کنم. مدام میگه که تو کشور شما امکان نداره یا انیکه میگه به سیستم شما نمیخوره! در کل سایت google playهم خیلی ناقص باز میشه، نمیدونم مشکل از اینترنته یا چیز دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید
گوگل ایرانا تحریم کرده و نمیتوننین استفاده کنید متاسفانه. اما با استفاده همزمان از قند شکن و مارکت انلاکر قابل استفادسنقل قول:
خواستم سایفون ۳ بریزم روش ولی بلوتوث فایل با پسوند apk رو دریافت نمیکرد!
می تونی از بازار یا گوگل پلی ایرانی استفاده کنی .... همه چیزهای مهم و مورد نیاز رو داره...نقل قول:
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی دانلودش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز ۷ اینچی دستگاه دستخوش تغییر نشده است، اما هنوز در مورد بهبود کیفیت نمایشگر اطلاعاتی در دسترس نیست. بزرگترین تغییر اضافه شدن یک دوربین ۵ مگاپیکسلی در پشت دستگاه است که در کنار دوربین ۱.۲ مگاپیکسلی در جلو، وظیفه عکاسی و فیلم برداری در نکسوس جدید را بر عهده دارند.
اما تغییرات نکسوس ۷ به دوربین آن خلاصه نمی شود. طبق شنیده ها، سیستم عامل دستگاه اندروید ۴.۳ خواهد بود و همچنین گوگل پشتیبانی از Slim Port را نیز به این دستگاه اضافه کرده است تا کاربران بتوانند از طریق آن ویدیو هایی با کیفیت 1080p را بر روی تلویزیون خود پخش نمایند. شارژ وایرلس هم یکی دیگر از سورپرایز هایی است که علاقه مندان به این تبلت، می توانند انتظار آن را بکشند.
در نهایت لازم به ذکر است که نسل جدید نکسوس ۷، از ۹ مرداد به فروشگاه ها جهت فروش ارائه می شود، هرچند که به احتمال زیاد فروش اینترنتی آن در گوگل پلی، بلافاصله پس از کنفرانس گوگل در ۲ مرداد، آغاز خواهد شد.
narenji.ir
سلام
نمایشگر New Nexus 7 هم توی اکثر سایت ها پیشبینی شده که 1920 در 1200 هست .
حالا باید تا 31 جولای منتظر بومنیم ببینیم چی میشه !
اندروید 4.3 هم گویا تا حدود یک هفته دیگه برای نکسوس 7 منتشر میشه.
رزولوشن مدل جدید باید همین 1920x1200 باشه که واقعا خیره کنندس برای یه تبلت 7 اینچی!
خوب همین الان کنفرانس گوگل تموم شد.
مدل جدید نکسوز 7 هم معرفی شد که انصافا پیشرفت های خیلی خوبی داشته.
و با قیمت 229 تا 349 دلاریش واقعا فوق العاده است.
خبر خوب برای ما هم اینکه اندروید 4.3 به زودی (احتمالا تا چند ساعت دیگه) برای این مدل ارائه میشه.
پس منتظر خبر باشید!
اندروید 4.3 رسما ارائه شد !
نسخه WIFI
نسخه 3G
البته اینم نسخه کامل هست و نسخه OTA به زودی خواهد آمد.
امشب ساندار پیچای با لباس آبی آسمانی اش روی صحنه آمد تا جدیدترین دسری را که گوگل برای کاربران موبایل آماده کرده نشان دهد. از کسی پوشیده نیست که او چقدر دوست دارد از اندروید و کروم در کنار هم صحبت کند. ما ابتدا نوبت رسید به معرفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تغییرات آن نسبت به نسل اول عبارت هستند از:
«کاهش وزن به میزان ۵۰ گرم٬ کاهش ضخامت به میزان ۱.۸ میلیمتر٬ کاهش حاشیه های نمایشگر به میزان ۲.۷۵ میلیمتر٬ افزایش کیفیت نمایشگر به ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسل که معادل ۳۲۳ پیکسل در هر اینچ است٬ اضافه شدن دوربین عقب ۵ مگاپیکسلی٬ افزایش رم به ۲ گیگابایت٬ استفاده از پردازنده کوالکام اسنپدرگون S4 پرو٬ خروجی ٬HDMI امکان شارژ بی سیم و سر انجام اندروید ۴.۳.»
قدرت پردازنده ۱.۸ برابر افزایش یافته و گرافیک نیز ۴ برابر قوی تر شده. قاعدتا افزایش رم به دو برابر نسل قبل هم به روان اجرا شدن سیستم عامل کمک می کند. ولی شاید مهمترین نکته حفظ اصالت طراحی محصول باشد که علاقمندان زیادی را در نسل اول به نکسوس ۷ جلب کرد. ۱۰ ساعت وبگردی و ۹ ساعت تماشای ویدیوهای HD حاصل باتری قوی این دستگاه هستند. البته نباید نقش اندروید ۴.۳ را نیز نادیده گرفت.
اندروید ۴.۳ اولین بار بر روی نکسوس ۷ جدید ارائه می شود. امکان استفاده برای چند کاربرد با پروفایل های محدود از جمله ویژگی های نسخه جدید اندروید است. اگر به خاطر داشته باشید پروفایل چندگانه با اندروید ۴.۲ معرفی شد ولی حالا پروفایل هایی با سطح دسترسی محدود هم اضافه شده اند.
ویژگی Bluetooth SMART نیز اینجا است و به کاهش مصرف انرژی و بهینه سازی باتری دستگاه های مجهز به آن کمک می کند. از دیگر قابلیت های اضافه شده به اندروید می توان پشتیبانی از OpenGl Es 3.0 اشاره کرد.
عرضه اندروید ۴.۳ به صورت OTA از امروز آغاز می شود و دارندگان دستگاه های نکسوسی می توانند از آن استفاده نمایند. البته اندروید ۴.۳ برای برخی دستگاه های نکسوسی قدیمی ارائه نخواهد شد. دارندگان نکسوس ٬۴ نکسوس ٬۱۰ نکسوس ۷ اول، و گلکسی نکسوس می توانند از دریافت اندروید ۴.۳ مطمئن باشند.
قیمت نکسوس ۷ از ۲۲۹ دلار برای مدل وای فای ۱۶ گیگابایتی شروع می شود. مدل ۳۲ گیگابایتی وای فای ۲۶۹ دلار و مدل سیم کارت خور 4G LTE نیز ۳۴۹ دلار قیمت خواهند داشت.
narenji.ir
نکسوس ۷ جدید در میان رقبا: نبردی تبلتهای ۷ اینچی
اندروید 4.3 رو میشه آنلاین آپدیت کرد؟
از چه طریقی باید برم برای آپدیت؟
یه مقدار صبر نکردم نکسوس 7 جدید بگیرم.البته نمیدونستم جدیدش میخاد بیاد.شانس ندارم:n03:
نکسوس 7 3g رو خریدم 1400 الان شده 1050
دیگه نمیشه هم فروختش.باید کلی ضرر بکنی روش وگرنه میفروختم و نکسوس جدید رو میگرفتم
البته اگه نمیخریدم و منتظر میموندم شک ندارم قیمت ها میکشید بالا
تو این بازار چیزی مشخص نیستنقل قول:
الان من روی گوشیم 800 تومن ضررمیکنم بفروشمش
هرچند هر چی ارزون تر بشه رو یه جا ضرر میکنی رو صد جا سود
آپدیت هم میشه به صورت آنلاین انجام داد. خودش پیغام آپدیت رو میده (اما دیر میاد این آپدیت !)
ولی سریعترین راه و بهترین دریافت رام و فلش کردن اون هست.
سلام
دوستانی که رامشون Stock هست و به صورت OTA هنوز نتونستن تبلتشون را آپ کنن و هنوز پیغام آپدیت براشون ظاهر نشده به صورت زیر میتونن تبلت را مجبور به آپدیت کنن :
ابتدا به مسیر زیر برید :
Settings > Apps > Google service framework
حال ابتدا یک بار Force Close و سپس Clear Data را بزنید و تبلت را یک بار خاموش و روشن کنید.
حالا وارد System Updates شده و Check now را بزنید و اینجاست که پیغام مبنی بر دانلود آپدیت ظاهر میشه.
من خودم با این روش تبلت را آپدیت کردم به 4.3 .
دوستانی که اپدیت کردن چه تغیراتی را مشاهده کردن :confused:
تغییرات زیادی نبودهنقل قول:
مهمترینش همون قابلیت اضافه کردن یوزر با امکانات محدود هست
بقیه اش یا زیاد کاربردی نیست یا روی نکسوز 7 فعال نیست
موفق باشید
سلامنقل قول:
اتفاقا از نظر Performance و Smooth بودن خیلی بهتر شده ! البته همین باعث شده یه مقداری مصرف باتری ( برای من چندان محسوس نیست ) زیادتر بشه.
سلامنقل قول:
شما OTA آپدیت کردید یا نه؟
+++++
به دوستانی که به اندروید 4.3 آپدیت کردن توصیه میشه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنن.
با این نرم افزار می تونین مجوز هایی رو که به نرم افزار ها در موقع نصب دادین رو مجددا برررسی کنین و اگه نخواستین مجوز رو حدف کنین
سلامنقل قول:
بله من از طریق OTA آپدیت کردم.
کار کردن با اندروید از ورژن ۴.۱ به بعد بسیار دلچسب و خوشایند شده به دلیل تغییراتیکه عمدتا توی خط لوله پردازش گرافیکی انجام دادن.
نسخه فعلی هم بسیار عالی هست و میبینیم که کاملا دارن ایرادات رو برطرف میکنن.
نرم افزار ها و ویجت های خیلی خوبی اضافه شدن از جمله ویجت برای نرم افزار "Currents" و نرم افزار + ویجت "Google Keep".
یک حس ناروانی توی صفحه آنلاک بود که برطرف شده و در کل ایرادی تاحالا به چشم نیومده.
از روند تکامل اندروید کاملا راضی هستم و انتظارم رو برآورده کرده این نسخه، آپدیت نیز از طریق OTA انجام شد.
من هر چی Check Now را میزنم اپدیت نمیشه ولی قبلا به ۴.۲.۲ از همین روش اپدیت کردم بهتره صبر کنم تا اپدیت خودش بیاد بالا یااز روش OTA استفاده کنم :rolleyes:
نقل قول:
سلام
پست شماره 503 را بخونید.
دوستان من دوتا نقد در مورد نکسوس تری جی خوندم که هنگام فعال کردن سیم کارت وای فای غیر فعال میشه و برای فعال کردن هم زمان تری جی و وای فای باید روت بشه آیا این درسته؟؟؟
اینجوری باشه که اصلن فایده نداره و آدم همون نسخه ی وای فای رو میگیره :n13:
یه مورد مهم دیگه توی 4.3 هست مخصوصا برای Nexus 7. اونم اضافه شدن TRIM support هستش به Android.
Nexus 7 اولی همونطور که احتمالا متوجهش شدید بعد از یه مدت کند میشد، به هیچ برنامه و ROM ـی هم ربطی نداشت این مشکل. این بخاطر همین عدم ساپورت TRIM توی سیستم عامل بوده. ساپورت TRIM برای دستگاهایی که SSD و flash storage دارن لازمه. وگرنه همچین مشکلاتی پیش میاد.
با این آپدیت باید Nexus 7 تون از قبلش سریعتر و روون تر کار کنه. مهم ترین چیزی که توی 4.3 اضافه شده برای Nexus 7 هم همینه.
--------------------
Nexus 7 جدید هم که واقعا عالیه! جدا از رزولوشن فوق العادش، 2 گیگ RAM ش هست بنظرم. قدرت پردازشی مدل 2012 هم برای اکثر app های تبلت ها کافی بود. الان بنظرم مهمتر RAM بیشتر هست روی تبلت ها. دوربین هم که بالاخره اضافه شد. مدل جدید دیگه بدون شک بهترین تبلت 7 اینچی موجوده الان! :دی
سلامنقل قول:
البته fstrim باعث نمیشه که دیوایسی که تازه رام روش نصب شده سریعتر بشه ! fstrim به کنترلر مموری های eMMC اطلاع میده که فایلهای Overused بلوک هایی از مموری که به تازگی خالی شدن را پاک کنه و این باعث میشه سرعت کم نشه و نه اینکه سرعت زیاد بشه ! مثل وقتی هست که بعد یه مدت دیوایس را Wipe Data کنید و سرعتش دوباره مثل روز اول میشه.
(توضیح کاملتر را در فروم همسایه دادم)
صحبت شما درست، ولی عدم ساپورت TRIM باعث میشه کارایی SSD ها به مرور زمان کم بشه. این هم برای یه دستگاهی مثل Nexus 7 تاثیر مستقیم میذاره روی عملکرد و سرعتش. Nexus 7 من به وضوح کند تر از روز اولش شده بود! با Wipe data و اینا هم درست نمیشد و یه هفته بعد دوباره همین آش و همین کاسه...نقل قول:
الان میتونم بگم شده مثل روز اولش از نظر روونی و سرعت باز کردن برنامه ها. اینم یعنی از وقتی که 4.2.2 روش نصب بود سریع تر شده...
سلامنقل قول:
البته مموری Nexus 7 از نوع eMMC هست و نه SSD (البته هر دو نیاز به TRIM و قابلیت fstrim دارن ).
در مورد سرعت هم که من خودم هم گفتم که سرعت از روز اول زیادتر نمیشه بلکه کمتر نمیشه!
در مورد Wipe Data و فرمت مموری همه چی دوباره مثل روز اول میشه و من هم گفتم تاثیر fstrim مثل اینه که Wipe ِData کنیم و یا مموری را فرمت کنیم و نه اینکه جایگزینی باشه برای fstrim .
البته ما قبل از این قابلیت در اندروید 4.3 ( که به گفته بعضی منابع در اندروید 4.2 هم همچین قابلیتی بوده ولی در اندروید 4.3 این قابلیت متحول شده و باهوش تر ) در اندروید 4.2 میتونستیم از برنامه
LagFix استفاده کنیم که کار همین fstrim را فقط به صورت Manual انجام میداد.
دوستان من تبلتم روت و آنلاک شده است...
یک ساعت پیش که رفتم سراغش دیدم پیغام داده :
ما هم اعلام موافقت کردیم ....
نتیجش این شد که وقتی روشن میکنمش روی اون صفحه که یه ضربدر قرمز زرد ابی سبز داره گیر میکنه و بالا نماید....
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما چطور نمیدونستید که تبلتی که آنلاک و روت شدست را نمیشه با OTA آپدیت کرد !؟
تبلت شما متاسفانه Brick شده!
حالا توی بوت لودر میره یا نه ؟ اگه بره میشه دوباره احیاش کرد.
ای بابا ! :n03:
وقتی که power + volome down رو نگه میدارم یه صفحه میاد که 4 تا گزینه داره start , restart bootloader , recovery mode , power off....
, restart bootloader رو که بزنم صفحه سیاه میشه برمیگرده تو همون صفه اول (هیچ اتفاقی نمی افته)
recovery mode رو که بزنم یه صفحه میاد با نشان اندروید که بالاش یه مثلث قرمز با علامت تعجبه بعدشم میره تو همون صفحه ضربدره !
حالا این یعنی چی؟ بریک شده ؟ امیدی هست با نرمافزاری از طریق کامپیوتر درستش کرد؟
با سلام
دوستان مثل اینکه Google Nexus 7 2 ریلیس شوده کسی میدونه چقدر طول میکشه به بازار ایران بیاد؟