چه ماشینیو میگی ؟نقل قول:
Printable View
چه ماشینیو میگی ؟نقل قول:
بابا اون ماشینایی که تو Act II باند نارنجی پوش سوار میشدن....همونا که نصف سیاه نصف سفید با رینگای "22 نارنجی و سیاه ماتن....:n12:نقل قول:
تو ماسل ها هم یه ماشین هست به همین شرح اونم عالیه ...یعنی در حد لالیگاس صداش....:n12:
وای امروز یه سری گوشی -- کردم که داشتن مسیج بازی میکردن یه چیزای +18 ای میگفتن که نگو....+یه سری از اون جاسوسی ها هم هستن (علامت چشم تو نقشه) کلا" بالای 25 هستن....لامصب یه چیزایی ردو بدل میشه که آدم میگه چه شود....فقط یه چیزی از کجا میشه اون فیلما رو دوباره دید؟!تو یه چند تاییشون حواسم پرت شد Esc رو زدم قطع شدن.....:n02:
بالاخره بلک باکس هم اومد 9.6 گیگ
حیف کلی صبر کردم آخر ویدیو ها مال PS3 شده :n15: دو به شک شدم اینو بگیرم با همون ریلودد یا اون یکی
دوستان کسی از DLC Unlocker استفادده کرده؟من از وقتی این انلوکر رو ریختم زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
چیکار کنم؟
نمیشه یه کاری کرد بیشتر داخل خونه های مردم رو چک کنه؟ :n02:
بعد اینکه تو بازی کلا برنامه های +20 رخ نمیده؟ :n09:
منم این مشکل رو دارم ولی اون برنامه ای که گفتی رو نصب نکردمنقل قول:
زیرنویس دیالوگ ها نمیاد یا وقتی دو تا شخصیت تو بازی با هم حرف مس زنند صدا و زیرنویسش نمیاد
من ریختم مشکلی نداشت نسخه بازیم دلوکس هست. فقط یه باگ داره که یکی از لباساش رو که میپوشه پاهاش معلوم نمیشه .نقل قول:
یه چیز بگم خیلی جالب شاید برای شمام اینطور شده باشه از یه حدی که آیدن محبوبیتش کم میشه توی اخبار فیلم های فرارش رو نشون میدن و توضیح میدن که این فرد در دست تعقیبه.
ببین من از نسخه ریلودد استفاده می کنم و تا قبل از اون همی چی خب بود ولی بعدش ریخت به هم وووو.نقل قول:
من می خوام دوباره بازی رو نصب کنم ولی نمی دونم فایل سیو بازی کجاست تا بتونم سیو هام رو نگه دارم می شه یکی بهم بگه بازی کجا سیو میشه؟
کلا" ببین تو اون چشما(جاسوسی ها) یه چیزایی نشون میدن که آدم فک میکنه بازی +20ــه به خودی خود...نقل قول:
صحنه های خیلی ناجورم از ACT II شروع میشن که خیلی ام جالبن در نوع خودشون...
سلام دوستان
این سیستم موردنیازی که اعلام کردن برای نسخه PC. حقیقت داشت؟ یا با سیستم پایین تر هم میشه انجامش داد؟
با پایین تر هم میشه اجرا کردنقل قول:
مثلامن با رم3 گیگ اجراش کردم
کارت گرافیک و CPU رو هم ذکر کنین. و اینکه روی چه تنظیماتی (Low-Medium-High) اجرا کردید؟نقل قول:
نقل قول:
روی low
cpu, 8500
vga gt 630 2g
دوستان من نسخهreloaded این بازی رو سیستمم نصب کردم
این پرشی که تصویر بازی داره وقتی دمو داره پخش میشه برای شما هم همینجوریه :n13:
بازی رو بالاترین حالت راحت اجرا شد ولی این مشکلش بدجور رو اعصابه:n27:
از همون موقع که تو ورزشگاه شروع کرد ه-ک کردن معلوم بود در چه حدیه تا اون موقع که توی ماشین چراغ قرمز هارو دستکاری می کرد. تصادفات رانندگیش و ماشین هاش هم اینقدر بد کار شده بود روش که بلافاصله دلزده می کرد آدمو. بازی اوپن ورلد باید اول از همه روی وسایل نقلیه توی بازی قوی کار کنه.
داستانش هم به خاطر اینکه دنبال انتقام بود خوشم اومد .
بعله اون اونجوریه....خودشون جوری خش دادن به فیلم انگار که واقعی...نقل قول:
بازی قشنگیه و داستانش همبه خاطر ارتباطش با دنیای کامپیوتر و ه.ک جذاب شده.وگرنه یک تمفوق العاده لوس و کلیشه ای داره! دیگه فکر کنم یه مدت دیگه بازی بسازن طرف حیوون خونگیش زیر ماشین له میشه برای پیدا کردن راننده ماشین متواری کل شهر رو میگرده و میکشه!!!
دوستان دقت کردین شما در اب هم مشغول شنا کردن باشین آیدن میتونه بازهم به ه.ک کردن ادامه بده!!!!
تو اون ماموریتی که میری اون پسربچه را پیدا کنی بعد از اون که اون دوتا ماشین اومدن طبقه بالای اون ساختمان یه دری هست باز نمیشه باید چکار کرد ممنون میشم کسی جواب بده
سلام
سیو های بازی کجاس؟
c/programdata/orbit/274/rld
خب امشب واچ داگز رو تموم کردم، میریم تا یه نقد کوچیکی داشته باشیم :
واچ داگز بازی خوبیه و نمیشه گفت افتضاحه یا آشغاله و این حرفایی که خیلیا جو گیر میشن میزنن ! متاسفانه نمیدونم چرا گیمر های ایرانی با اینکه بازیارو مجانی بازی میکنن بازم یه چیزی طلبکارن و بازی میکنن تا ایراد بگیرن نه اینکه لذت ببرن ! واچ داگز ایده ی جالب و تازه ای داشت اما خب به خاطر اشتباهات یوبی سافت نتونست به اون چیزی که میتونست باشه تبدیل بشه !! به نظر من یوبی سافت دو اشتباه بسیار مهم انجام داد، اول دروغ گفتن های تبلیغاتی خیلی زیاد ! و دوم اینکه جدیدا داره بازی هاشو با هم ترکیب میکنه و به جرعت میتونم بگم واچ داگز مخلوطی از بازی های driver,asasin,splinter cell بود و این شاید برای سازنده ها تازگی داشته باشه ولی واقعا برای گیمر جذاب نیست ! هر چند وجود المانی مثل -- کردن ممکنه باعث متفاوت شدن مراحل نسبت به بازی های گفته شده باشه ولی متاسفانه حتی المان -- کردن هم به خوبی توی بازی پیاده سازی نشده و بیش از حد آسونه و به هیچ وجه حس -- کردن رو نمیده. به هر حال به نظر من واچ داگز با وجود مشکلاتی که داره باز هم یه بازی خوب و سرگرم کننده س که در نوع خودش جالبه :
داستان : 7/10
متاسفانه داستان بازی زیاد جالب نبود، و به ندرت دیالوگ های جذاب از شخصیت ها میشنویم. به نظرم چیزی به اسم "شخصیت پردازی" توی این بازی نداشتیم!! اما شخصا از
Aiden خوشم اومد و به نظرم خوب طراحی شده. به جز دو سه تا از صحنه های سینماتیک دیگه هیچ کدوم جذاب نبود، آخرش داستان بهتر میشه و صحنه ها قشنگ تر میشه.
گرافیک : 8/10
بازی از گرافیک خوبی برخورداره، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی به شدت به محبوبیت این بازی ضربه زده و تقریبا همه ی ما مجبور بودیم روی low ترین تنظیمات گرافیکی بازی کنیم! وگرنه روی تنظیمات بالا به نظرم بازی نسبت به سبک open world بودنش از گرافیک خوبی برخورداره.
صداگذاری : 7/10
متاسفانه موسیقی بازی حرفی برای گفتن نداره و البته افکت های صوتی بازی قابل قبوله.
گیم پلی : 7/10
تنوع مراحل خیلی کمه و تقریبا تمامی مراحلی که بازی میکنیم یکیه !! همیشه باید به یه جا نفوذ کنی و یه -- انجام بدی یا یکیو بکشی و بعد از دست پلیسا فرار کنی !! واقعا روند مراحل فقط به همین شکله به غیر از چهار پنج تا مرحله که به دلیل داستان بازی مجبور به تنوع بودن ! -- کردن ویژگی خاص بازیه اما خوب پیاده سازی نشده و بعد از رد کردن
چند تا ACT کم کم خسته کننده و شاید مسخره به نظر بیاد که به آسونی همه چیو -- میکنی !! رانندگی هم که همه ش تو در و دیواره ولی خب کم کم عادت میکنیم و میتونیم ازش لذت ببریم !!!
امتیاز کلی : 7.25
انتظار همه ی ما از واچ داگز خیلی بالا بود شاید به خاطر همین خیلی ها از این بازی زده شدن یا خوششون نیومد، اما در کل به نظر من واچ داگز میتونه بازی خوبی برای گیمر
باشه و حداقل ارزش یک بار تموم کردنو دار :n12::n02:
سلام دوستان
من نسخه ریلودد رو دارم . میخواستم بدونم اگر از سیوها کپی بگیرم بعد از نصب ویندوز دوباره میشه ازشون استفاده کرد یا نه؟؟
لطفا اگر مطمئن هستین بگین چون کلی رفتم از بازی الان مجبورم ویندوز عوض کنم ولی موندم!!:n27:
بله من انجام دادم شدنقل قول:
سلام
با این مشخصات میشه بازی رو اجرا کرد یا نه؟
CPU : G630
VGA: 9500 GT
Ram: 4
دوستان که تموم کردن کمک کنن بینم چه خبره.....
محتوای مخفی: کمک....آخر بازی ... خطر لو رفتن داستان
اونقدام سخت نیس !!نقل قول:
دوستان که تموم کردن کمک کنن بینم چه خبره.....
کاملا مشخصه اونجایی که باید -- کنی هر چند دقیقه یه بار مینویسه H A C K ... ولی بقیه ش کلمه های غیر معنی مینویسه.
سلام!
ببخشید میشه با این مشخصات بازی را در حالت HD بازی کرد؟؟
گرافیک: Nvidia 610 2GB
رم:8GB
سی پی یو:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
:n26:
کسی نبود؟ جواب بده؟!نقل قول:
رو low هم گمونم افت فریم شدید داشته باشی تو رزولوشن اچ دی بخاطر cpu ,و گرافیک:n27:نقل قول:
ممنون.جالب بود!
خودم بازی نکردم هنوز...ولی تو سایتش زده فقط سیستم عامل های 64bit رو پشتیبانی میکنه بازی.
اینم حداقل مشخصات برای اجرا(با low گرافیک فکر کنم بتونی بازی کنی)
Operating System Windows Vista (SP2)
Windows 7 (SP1)
Windows 8 and 8.1
Note that Watch Dogs only supports 64 bit OSs.Processor (CPU) 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400
3.0 GHz AMD Phenom II X4 940System Memory 6GB RAM Video Card* (GPU) nVidia GeForce GTX460
AMD Radeon HD5850Hard Drive Space 25 GB Sound Card DirectX 9.0c Compatible Sound Card DirectX Version DirectX 11 Internet Broadband connection required for multiplayer mode
اینم حداکثر مشخصات برای اجرا:
Operating System Windows Vista (SP2)
Windows 7 (SP1)
Windows 8 and 8.1
Note that Watch Dogs only supports 64 bit OSs.Processor (CPU) 3.5 GHz Intel Core i7 3700
4.0 GHz AMD FX-8350System Memory 8GB RAM Video Card* (GPU) nVidia GeForce GT600-series
AMD Radeon HD7000-seriesHard Drive Space 25 GB Sound Card Surround Sound 5.1 DirectX Version DirectX 11 Internet Broadband connection required for multiplayer mode
چیزی به نام حداکثر وجود نداره این recommended هستنقل قول:
دوستان من اکت 3 مرحله 1 کش اینجا گیر کردم باید چیکار کنم؟
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
برو بیرون یه راهی هست که میخوره به راهرو درازه که عکسشو گذاشتی باید از اونجا بری.
یه چیزی هست شبیه پله ... باید بری روی اون و هکش کنی حرکت میکنه دو بار این کارو بکن بعد میتونی بپری یه جایی که یه زیر زمین داره.
باید از زیر زمینه بری.
نمیدونم فهمیدی چی گفتم یا نه :n02:
نه چیزی متوجه نشدم اگه میشه واضح تر توضیح بده
چقدر مسخرس بازیش ، حدس میزدم .
نه گرافیک خوبی داره ، نه فیزیک خوبی ، نه داستان باحالی ، نه امکان جدیدی ، نصب بد ، بوی بد ، صدای بد و ......
من که Unistal ، waiting for GTA V ......
اون قسمتی که پیرس میاد پیش اون مرده که کلاه داره وسرمیزن وبعد یه لیوان زهر ماره میده بهش اون دکمه ها واقعا نمیشه زد کسی هست لطف کنه سیو بعد از اون مرحله را بزاره ممنون میشم
بدجور اعصابمو خط خطی کرده
منظورت از زهر مار مشروبه ؟ :n08:نقل قول:
اون قسمتی که پیرس میاد پیش اون مرده که کلاه داره وسرمیزن وبعد یه لیوان زهر ماره میده بهش اون دکمه ها واقعا نمیشه زد کسی هست لطف کنه سیو بعد از اون مرحله را بزاره ممنون میشم
بدجور اعصابمو خط خطی کرده
بابا کاری نداره که با موس میری روشون بعد اون دکمه رو میزنی (وقتی که موس روشه)
فقط باید حساسیت موس رو زیاد کنی اونجا ... اگه موست ازین دکمه ها داره که میزنی حساسیتش زیاد میشه حتما باید این کارو کنی.
:n01:
با ترینر خیلی حال میده بازیش !
البته بعد رد کردن مرحله ها ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Watch Dogs با پچ رسمی جدید متعادل تر می شود و بهبود عملکرد خواهد داشت.
بعد از انتشار پچ غیر رسمی ای که موجب تغییرات چشمگیری در بازی و باگ های بازی شد , امروز Ubisoft خبر از انتشار پچ رسمی جدیدی از بازی داد .
این پچ هم برای PC و هم برای کنسول ها عرضه می شود . گفته شده که این پچ مشکلی را که بازیکنان کنسولی دارند و نمیتوانند بازی را بیش از 90% پیش ببرند درست می کند . این پچ برای PS4 موجود است و برای PS3 , Xbox360 و Xbox One تا هفته ی بعدی عرضه میشود .
این پچ برای پلتفرم PC نیز تا روز های اینده انتشار می یابد .
Ubisoft هنوز چیزی در مورد ان پچ غیر رسمی که توسط تغییرات در فایل هایی که در بازی وجود داشتند به وجود امده بود نگفته است.
لیست مشکلاتی که این پچ اصلاحش می کند :
MAJOR GAME FIXES
Automatically reconstructed corrupted save files which prevented loading to go further than 90%. Some collectibles may remain unrecoverable.
Fixed the issue preventing players from using hacks in game.
GAMEPLAY FIXES
Fixed several mission-breaking bugs.
Fixed minor mission and item-related issues.
Fixed the issue that caused the empty weapon-wheel.
MULTIPLAYER FIXES
Fixed several minor respawn issues.
Fixed some connection and session joining issues.
PC SPECIFIC FIXES
Fixed graphical glitches on Low & Medium settings.
Fixed some crashes on SLI configurations.
Implemented several performance improvements.
Implemented a few control improvements.
Fixed issues causing infinite messaging and timing-out when trying to access the Online Shop from the Extras Menu while Uplay is set to Offline mode.
Fixed issues connecting to a Multiplayer game.
Implemented several mouse modifications.
Fixed “Drinking Game” control issue where wrong information was displayed when played with a gamepad.
Fixed “Chess Game” control issue.
Fixed bug where the invasion setting was never saved.
Fixed graphical issues during cut scenes and cinematics.
Fixed several graphical and texture bugs.
Removed Vista OS check to prevent false positives.
Added game version in main menu.
منبع :