:n16::n16::n01::n01:
Printable View
:n16::n16::n01::n01:
دوست عزیز شما که از آل دیجیتال گرفتی کیف و موس اصلی ایسوس هم همراهش فرستاد؟ منم میخوام از تهران با پیک تحویل بگیرم چقدر طول کشید از زمان سفارش تا تحویل؟ کل پول رو از قبل گرفتن؟ یا دم در؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان کیف و موس اورجینال نداره و دستگاهی که من دریافت کردم پلمب بود
جعبه رو باز کردم برچسب گارانتی ندیدم و تماس گرفتم خیلی عذر خواهی کردن و یه پیک فرستادن و دستگاه رو برد گارانتیش کردن (1 ساله سریر) و بعد از 3-4 ساعت برشگردوندن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ممنون از پاسخت، درمورد پیک هم اگر سوالم رو جواب بدی ممنون میشم.نقل قول:
فک کنم کلا گارانتی سریر کیف و موس نداره، ولی اونی که دیجی کالا میفروخت داشت
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من قبلش کله هزینه رو ریختم و بعدش با پیک برام فرستادننقل قول:
دوستان چطور میتونم از ویندوز اورجینال این دستگاه ایمیج بگیرم؟؟؟
چطور میتونم بعدا ازش استفاده کنم؟؟؟
ممنون میشم برام کامل توضیح بدین
مدل n56vv دارم نمیدونم چرا وقتی دو یا سه کار انجام میدم کند یا هنگ میکنه مثلا وقتی از هارد اکسترنال دارم روی لپ تاپ فیلم میریزم نمیتونم راحت کاری دیگه انجام بدم مثلا موقع فیلم تیک میزنه سیستم خیلی کند میشه
سیستم را چک کردم ویروسم ندارم مشکل از کجا میتونه باشه
این مشکل به خاطر خرابی و بدسکتور داشتن هارد است.با استفاده از نرم افزار hd tune می توانید وضعیت هارد رو بررسی کنید.نقل قول:
اتفاق پولو جور کردم رفتم تو ساینشون بودنقل قول:
گفتم یه ساعت دیگه میخرم دیدم نوشته موجود نیست:n03:
پیشنهاد میکنم شدیدا پیگیر کیف و موست بشی چون آل دیجیتال دقیقا گفته بود ک این مدل همراهش کیف و موس ارجینال هست!! حتما تماس بگیر. اینم سند و مدرک برای اینکه کیفو موستو بخوای ازشون:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار norton ghost میتونی بک آپ بگیری وقتی هم مشکل پیدا کرد اون بک آپ رو ریکاوری کنینقل قول:
ممنون از جواب شمانقل قول:
من لپ تاپ را یک هفته گرفتم ممکنه از بدستکور باشه
از قسمت create a new image توی windows 7 ricovery استفاده نکنم؟؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم و شنیدم بهترین نرم افزار واسه بک آپ گرفتن از ویندوز این برنامه است که گفتم:n01:اگه دوس داری:n01: هر دو روش رو امتحان کن اما norton ghost یه چیز دیگه استنقل قول:
کلا لپ تاپهای ایسوس دارای باتریهای ضعیفی هستند وعمر مفید آنهابه یکسال هم نمیرسد.دراین مورد بیشتر تحقیق کنید که پولتان هدر نرود. !
1 سال؟:n03:واقعا؟فکر کنم بستگی به نوع استفاده هم داشته باشه.اگه خوب استفاده کنی خیلی بیشتر طول میکشه عمر باترینقل قول:
100 درصد برمیگرده به نحوه استفاده!! اگر یکسره به شارژ باشه و هنور 20 درصد شارژ کم نکرده دوباره بزنی به شارژ و خلاصه سف کن شُل کن در بیاری باتزی نابود میشه! ولی باید بر اساس اصولی که توی خود دفترچه راهنماش درباره اون نوع باتری نوشته عمل کنی ک بهترین روش همونیه م خودشون میگننقل قول:
هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!
تو دفترچش نوشته چجوری عمل کنین؟:n16:نقل قول:
داداش میشه آمار رو با سند و مدرک لینک بدی ببینم؟ روو هوا نمیشه نظر داد! اگ مشکلی بوده سری های قدیمی بوده! شما خودت آخرین لپتاپ ایسوست چی بوده؟نقل قول:
بله توضیح میده معمولا. باتریشونم هیچ مشکلی نداره من مادرم یه مدل داره مال 3-4 سال پیشه پدرشو هم در آورده آخ نگفته(ایسوس هست ولی مدلشو خاطرم نیست)نقل قول:
خودمم یه MSi GE 620dx plus دارم باتریش بد نبوده و خوب بوده ولی در کل از MSI بجز گارانتی ماتریکس چیز مثبت آنچنانی ندیدم.
حالا هم ک این مدلو گرفتم برای کارم و در کنارش گیم!! همین ک باتریش قابل تعویض هست خیلی نکته مثبتی هست به نسبت N550jv
اتفاقا لپ تاپ من n550 هست . احتمالا به خاطر باتری پلیمری آن باید به این زودی فرسوده شده باشه.!
میشه از زیر لپتاپت یه عکس بذاری ببینم چطوریه زیر n550ت ! الان ینی باتریت خراب شده دیگه؟(اینجوری ک راحت میگی خراب میشه باتریاشونو فلانو بهمان)نقل قول:
بدی 550 فقط همینه ک باتریش تعویض نمیشه توسط کاربر(ولی باتریش باتری خیلی خوبیه و به این زودیا خراب نمیشه) درباره آمار و منبع حرفاتم لینکی ندادی! فرضو بر این میگیریم به حرف فروشنده جماعت گوش کردی
عزیزان دل لطفا به این مورد توجه بکنید که هیچ وقت به خاطر یه نقص تو یه مدل کل برند رو نباید زیر سوال برد:n27:
و اینکه اینجا مکانی هست واسه کسایی که میخوان یه خرید مطمئن انجام بدن و نیاز به تحقیق درباره مدل مد نظرشون دارن پس خواهشا، خواهشا بدون دلیل و مدرک همین جوری نیایید یه حرفی رو اونم تو چند تایپیک بزنید چونکه بقیه رو به گمراهی میکشونه :n15:
درباره باتری لپ تاپ هم باید بگم که لوازم الکتریکی یه اصولی واسه استفاده کردن ازشون دارن که اگه اون موارد رو رعایت نکنید دستگاه مورد نظر دچار فرسودگی میشه
پس قبل از هرکاری ببینید اصولش چیه و بعد استفاده بکنید:n26:
اینکه با باتری لپ تاپ شما سریع داره خراب میشه دلیلش درست استفاده نکردن از اونه و نه چیز دیگر
البته قبول دارم که مدل n550 ممکنه مقدار کمی تو کیفیت باتری بد عمل کرده ولی نه این قدر شدید که شما میگید
هرکی لپ تاپ ایسوس داشته وداره ازکیفیت باتریش ناراضیه .خودم سونی داشتم بعدازسه سال باتریش هنوز 2 ساعت کامل شارژ میداد.!
داداش این حرفای بچه گونه چیه واقعا؟!! هرکی داشته ناراضی بوده... نمونش آقا من خودم داشتم راضی بودم!! همین 1دونرم نداشتم ک ندونم چی خوبه چی بده !همین الانش 3تا لپتاپ تو خونس یکی هم توو راهه!! درست استفاده بکنی از وسیلت درست هم برات کار منیکنه!!نقل قول:
شما این قضیه هرکی لپتاپ ایسوس داشته ناراضی بوده رو لینک معتبر بده ببینم کجا همچین چیزی گفتن چه خارج چه ایران! یه مشت حرف چرتی ک فروشنده ها میزنن تکرار نکن! ( حالا اگر شما هم شانست مشکلی برات پیش اومده دلیل نمیشه برا همه همینجور باشه) خواهشا این گمراهیو در ذهن دوستان ننداز
ندیدم عکس لپتاپتو!!!
از دوستان کسی که n56jr خریده،یه عکس از نمره های ویندوز به سیستمشون بگیرن بذارن لطفا!
دادا مال من تا 2شنبه میرسه یه نقد درستو حسابی آخر هفته اگر وقت کنم میذارم تا اگر موردی داشت دوستان دیگه ضرر نکنن. دادا احمد هم خریده بود ک اگر بیاد حتما برات میذاره.صفحه 46 فک کنم یه ریویو کوچیک گذاشته
دوستان میخوام هارد این لپ تاپو عوض کنم و بجاش هارد 1 ترا sshd بگیرم
کسی قیمت داره؟
چون خیلی کمه و من فقط یه نفر دیدم که وارد میکنه، قیمتش حدود ۵۲۰ تومن در میاد. لپتاپ من داره. خیلی بهتر از هارد معمولیه ولی اگر بتونی با ظرفیت کم بسازی به نظر من بجای این یه هارد SSD بگیرید خیلی بهتر عمل میکنه. الان بهترین مدل ۱۲۸ گیگش رو میتونید ۳۹۰ بگیرین و ۲۵۰ گیگ رو ۵۹۰.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
پاک شود.............
قیمت ک ندارم،ای هاردتو ازت برمیدارن؟ اگ ازت بر نمیدارن با قیمت مناسب من میگم تغیرش نده.من هاردشو بررسی کردم سرعتش خوبه.یکم صبر کن تا اواسط تابستون هارد های ssd تولیدشون افزایش پیدا میکنه و قیمت جهانیشون میاد پایین و حافظه ها ی بالاترشونم میاد.از اون طرف قیمت اجناس هم بصورت کلی در ایران میاد پایینتر و اون زمان یه ssd خیلی خوب میندازی و یه هارد وایرلس هم میگیری ک دیگه محشر میشهنقل قول:
حالا بازم من میپرسم ببینم آل چی میگه
Sent from my GT-P3100
دوست عزیز خودم ssd روی سیستم اصلیم دارم و میدونم چقدر پرسرعته ولی واسه این لپ تاپ که فقط 1 جای هارد داره مجبورم ssd با ظرفیت بالا بگیرم حداقل 500 گیگ! قیمتش تقریبا میشه 1400!!!!نقل قول:
واسه همین دنبال sshd هستم که قیمت کمتری داره
هارد های sshd همشون 10000 دور هستن؟
نه اتفاقا ۵۴۰۰ دور هست. مدل دقیق هاردشم اینهنقل قول:
ST1000LM014
بله اگر به حجم بالا نیاز دارید این بهترین گزینست. البته یه راه دیگه هم هست که در اوردن درایو نوری و جایگزین کردن هارد هست. این برای کسایی که زیاد از درایور نوری استفاده نمیکنن فوق العادست.
با سلام دوستان ال دیجیتال دوباره n56jr را اورد بخرم یا باز صبر کنم؟
من حدس میزدم تموم کنه. اما خوشبختانه دوباره اورد.نقل قول:
بنظر من در خریدش درنگ نکنین. از این کمتر نمیشه و بهتر از این هم در این رنج قیمت نیست.
من این لپ تاپو سفارش دادم و تا فردا ساعت 10 وقت دارم پولشو بریزم. من اصفهانم به نظرتون با کدوم پست (پیشتاز-ویژه-tnt) سفارش بدم؟
در کل دیگه خاطر جمع باشم از خریدش؟پشیمون نمیشم؟ آیا n550 بهتر نبوده؟ دوستان لطفا جواب بدید ممنون میشم
به نظرمن n56 بهتره هم ازنظرقیمت هم ازنظرباتری قابل اعتماد تره فرسایش باتری پلیمری ازیونی خیلی بیشتره درکل.!
سلام منم اصفهانمنقل قول:
یه رب پیش خریدم
من از دی جی کالا خرید کردم ( البته نه لپ تاپ ) ولی خریدام بدون مشکل بوودن
من با ویژه خریدم ۳۵۰۰۰ هزینه پست شد
از n550 خیلی بهتره :|
گرافیک این gddr5 هست رمش ۱۲ و ...
ایشالا که سالم برسه دستمون
از دوستان کسی از آل تا حالا لپ تاپ خریده ؟ جایی غیر از تهران و کرمان بوده باشه ( با پست فرستاده باشن )
اگه خریده بیزحمت بگه بدون مشکل بووده ؟ ضربه ای چیزی ندیده ؟!!:n28::n16:
مبارکه .من ازاینکه n550 خریدم پشیمانم . نه هارد خوبی داره نه باتری خوب !
سلام من وقتی فلش را به لب تاب وصل میکنم، مثل وقتی که لب تاب میخواد از روی dvdرام چیزی را بخونه لنز و چراغ dvdرام حتی وقتی هم که dvd داخلش نیست روشن میشه و مثل اینکه لنزش میخواد چیزی بخونه بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ اگه اینطوری بمونه و روزی چندین بار این کار تکرار بشه عمر dvdرام کم میشه و کم کم ضعیف میشه. لطفا راهنمایی کنید چطوری باید این مشکل را برطرف کنم طوری که کار کردن بیخودی و اضافه dvdرام روغیر فعال کنم؟