برا شما هم سرعت کم شده؟ چند شب هی قطع وصل میشه... خوبه محدودیم اینجوریه! اگه نامحدود میدادن چه میشد!!!:n28::n21:
Printable View
برا شما هم سرعت کم شده؟ چند شب هی قطع وصل میشه... خوبه محدودیم اینجوریه! اگه نامحدود میدادن چه میشد!!!:n28::n21:
من 256 دارم سرعتش 15-18 ..اینو میخای چی بگی؟نقل قول:
ینی سرعتم عین نامحدوده ...قبلا میگفتن محدودا سرعتشون زیاده ...ولی کو؟ نا محدود رو که برداشتن حالا نیازی ندارن بریم سمت حجمی چون مجبوریم و حق انتخاب نداریم ..اینا هم سوءاستفاده میکنن و سرعتارو نصف میکنن
سلام ، سرعت دانلودت با دانلود منیجر انقدره ؟ خیلی پایینهنقل قول:
من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم هم درسته بالا و پایین میشه ولی خوب نرمالش بالای 100 هست ريال شاید مثلا پایین هم بیاد روی 50 یا 60
این هم عکس از دانلود منیجر ، من قبلش 256 داشتم سرعتش بین 40 تا 60 بود ، شما یه جای کارت ایراد داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود سرعتت باید 50 تا 60 باشه. شاید خط تلفن مشکل داره یا یه ایرادی هست.نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم 512 دارم سرعت دانلود 100 تا 130 هست. ولی از دیشب چند بار قطع وصل شد سرعت دان هم 30 یا 40 بود... روزا مشکلی نیست فقط چند شبه اخر شب سرعتا میاد پایین
سرعت من مشکلی نداشته
سلام نمیدونم والا ...خب میگی مشکل از کجاس ینی؟ از قبل همینی بوده که هست ...خطم فیبر نوریه ... میگی چیکار کنم؟ زنگ بزنم بگم اینجوریه؟ اخه مشکلم چی میتونه باشه؟ من که نا امید شدم ...نقل قول:
خب چه ایرادی باید داشته باشه؟ اگه میدونی راهنمایی کن درستش کنم ..نویز که نداره ...دیگه چه عواملی سرعتو کم میکنه؟نقل قول:
خوشبحالتون ...
سلامنقل قول:
داداش منم خطم فیبر نوری هست ( بلوار دانشجو )
مودمت رو ببر اونجا بده یه تست بکنن واست
زنگ زدم گفت مودم رو مستقیم به خط تلفن وصل کن ُبدون نویز گیر ُببین چی میشه ..ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
آقا آخرش نفهميديم جهان لپ تاپ شبانه رايگان داره يا نه
اگه داره تعرفش چطوره و سرعتش شبا چطوره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام .کسی اینترنت محدود یه مگ به بالا از مخابرات داره؟اگه کسی هست بیزحمت سرعت دانلودشو بگه و هم اینکه با کر ی و مشکلی ندارید؟
من 2 مگ دارمنقل قول:
سرعت دانلودم 230 هست
کر یو ندارم اما با اوپن وی .... ان مشکلی ندارم
سلام
ميخواستم بپرسم كه آيا فقط اشتراك يكساله شبانه رايگان داره؟
آيا فقط اشتراك يكساله شبانه رايگان داره؟
سلام . من 6 ماهه گرفتم رایگان هم داره شبانه.نقل قول:
نسبت ب های وب خیلی بهتره .
سلام . من 6 ماهه گرفتم رایگان هم داره شبانه.یکساله فکر کنم مودم رایگان +شبانه رایگان داره .ضمنا طرح دینامیت 5مگ+ رایگان نداره.نقل قول:
فقط هم تو استان گلستان اجرا میشه
جاهای دیگه اگه 1 ماهه هم بگیری شبانه داره
برای 5 مگ و 10 مگ هم شبانه دارن
نامحدود هم باید میزاشتن هر کسی خواست خودش انتخاب کنه .
6 ماه به بالا شبانه رایگان هم خیلی خنده داره !
خیلی جای تعجب داره که تو هر شهری مخابرات یک جور سرویش میده و اصلا حرفشون یکی نیست !
دوستان مخابرات دقیقا از ساعت چند تا چند رایگانه؟
ترافیک مصرف شده و مقدار محاسبه شده رو از کدوم قسمت پنل میشه چک کرد؟
در قسمت مشخصات سرویس یه دو دقیقه ایست کن بارگذاری بشه .
برای ما از ساعت 1 تا 7 صبح فریه
دو دقیقه نیاز نیست روی سرویس کلیک کنی میاد، اونو میدونم. میخوام مقدار ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو به صورت مجزا ببینم.نقل قول:
من حس کردم مقداری از دانلود شبانه ی من از ساعت رایگان خارج شده برای همین ساعتشو پرسیدم، ساعت پایان ترافیک رایگان 7 صبحه دقیقا؟
نه ساعت رایگان از 12:52 شروع میشه تا 6:52نقل قول:
بچه های گنبدی نت شما هم قطه؟ من خونه نبودم ...نتم از دیروز تا الان قطه ..شایدم از قبل ترش قط بوده باشه
نه نت من كه وصلهنقل قول:
همه ی استان ها دانلود شبانه دارن فقط گلستان نداره ...باید 6 ماهه بگیری ...خیلی مزخرفه ....
قيمت 6 ماهه چقده شبانه رايگان با كمترين حجمنقل قول:
کمترین هزینه طرح 128 -6 ماهه با 18 گیگ حجم هستش . که قیمتش58320 تومنه..اگه میخای شبا دانلود کنی چون 128 هستش سرعتش فک کتم بیشتر از 10-15 نشه که توی 6 ساعت فک نکنم بتونی بیشتر از 200-300 مگ دان کنینقل قول:
البته من فک کنم یه جا خوندم که به طرح های ماهانه 17 تومن کمتر باشه شبانه تعلق نمیگیره ..البته مطمئن نیستم
معقول ترینش 1 مگ هستش که با 18 گیگ حجم 90 هزار تومنه ...سرعت دانلود شبانه هم 100-120 هستش که میشه تو 6 ساعت حدود 2-3 گیگ حداقل دانلود کرد که با توجه به اینکه 6 ما استفاده میکنی هزینه ی زیادی نیست ..هر وقت که حجمت تموم شد هم میتونی یکی دو گیگ حجم بخری تا تو روزا هم بتونی استفاده کنی
آقا من امروز رفتم جهان لپتاپ كه اشتراك ٦ ماهه بگيرم به خاطر شبانه رايگان طرف برميگرده ميگه تا ديروز پريروز داشتيم ولي الان فقط يك ساله شبانه رايگان داره
مسخره كردن خودشونو
امروز رفتم جهان لبتاب ميگه فقط يكساله شبانه رايگان داره
اونایی که سرویس رایگان دارن از کدوم شهر هستند؟
سرعت دانلود روزشون چنده؟ سرعت دانلود زمان رایگانشون چنده؟
شما هم قطعی زیاد دارید یا مشکل چیز دیگست؟!
قیمت هر گیگی رو قرار نبود مگه بالای 10 گیگ حدود 1600 حساب کنن ؟
یک بگیری گیگی 3888
10 گیگ 3348
20 گیگ 2538
40 گیگ 2133
مبلغ بصورت زیر محاسبه میشه :نقل قول:
مثلا شما 12 گیگ حجم مازاد میخوای بخری :
5 گیگ ضربدر 3888 = 19440
5 گیگ بعدی ( جمعا 10 گیگ ) ضربدر 2808 = 14040
2 گیگ بعدی ( جمعا 12 گیگ) ضربدر 1728 = 3456
جمع کل : 36936
سرعت ١ مگ و ٢ مگ تو روز و شب و ساعات رايگان چنده؟
کسی ازین طرح مخابرات استفاده کرده؟
والله ما كه يه ساله نداشتيم تازه ميخوام شش ماهه بگيرم
سرویس انگار خوبه
هم ارزون تره قیمت هاش
هم مودم رایگان میدن
هم سرعت دوبرابره
هم ساعت رایگان داره
گفته بودی که 6 ماهه هم دیگه الان شبانه نداره؟ واقعا دیگه باید برن بمیرن با این وضع اینترنتشون ..کاش خطم فیبر نوری نبود ...کاشنقل قول:
گفته بودی که 6 ماهه هم دیگه الان شبانه نداره؟ واقعا دیگه باید برن بمیرن با این وضع اینترنتشون ..کاش خطم فیبر نوری نبود ...کاشنقل قول:
آقا تو دانلود شبانه رايگان خاموش و روشن كردن مودم لازم هست يا نه؟