نسخه ایکس باکس نیومده هنوز؟نقل قول:
Printable View
نسخه ایکس باکس نیومده هنوز؟نقل قول:
سلام
بابا این لینکا که قابلیت رزیوم نداره
لینک مستقیم نیستش ؟
هرچی گشتم تا الان که چیزی پیدا نکردمنقل قول:
حجم دمو پارسال چقدر بود ؟0
نه هنوز نیومده یا من ندیدم . فکر کنم برای PC زودتر منتشر میشهنقل قول:
نسخه ایکس باکس نیومده هنوز؟
حتی توی اکس باکس لایو هم خبری از دمو نیست... هرچی EA چند سال پیش از PC Gamer ها حالگیری کرد الان تلافی می کنه واسه PC لیک شده ولی واسه اکس باکس و پلی 3 نه!
Download Fifa 13 Demo From Putlocker
With Ability resume
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم الان برای Gold member های لایو در دسترس باشه...
دقیقا همینطورهنقل قول:
و واسه سیلور ها هم یک هفته دیگه میاد
ما PS3 دار ها هم باس تا شب صبر کنیم...
توی انجمن اکس باکس ایزو کلی یوزر گلد اکانت داریم یکیش دانلود کنه می تونه آپلود کنه واسه ما جی تگی ها
این لینک رپید شیر رو هر کاری میکنم توی رودفایل لیچ نمیشه...
اگه کسی لینک نتلودش رو داره بزاره تا لیچ کنم....
هنوز که خبری نیست.سایت ایکس باکس هم سر میزنم هنوز چیزی نذاشتهنقل قول:
واسه اینکه اون اعداد آخرش هم درج میکنی !! لینک رو فقط تا آخر rar کپی پیست کن توی لیچ!!نقل قول:
لینک ها مشکلی نداره . ولی شاید بخاطر حجمشون لیچ نمیشن . 1 گیگ حجم هر لینکه .نقل قول:
توی این تاپیک لینکها رو گذاشتم . فعلا دنبال لیچر درست و حسابی میگردم که لیچ کنم.
رودفایل فایل این شکلی از رپیدشیر که این همه عدد توش باشه رو متاسفانه قبول نمی کنه....نقل قول:
این هم همون اعداد رو وسطش داره.......نقل قول:
نمی تونه....
در واقع وقتی سایت رپید شیر رو باز میکنی این شکلی میشه....
من رفتم ببینم کسی رپیدبار داره با نه...
من موندم تو کار شما PC گیمرها بشینید از تورنت دانلود کنید جای اینهمه لیچ و میچ و ... از تورنت می گرفتید هم ثواب می بردید هم اینقدر نمی افتادین تو کار لیچ کردن و مستقیم کردن... تورنتش تر و تازه اس با نهایت سرعت می تونید دانلود کنید لپ تاپم گیم نمی کشه وگرنه الان گذاشته بودم دانلود بشه
لینک تورنتشا از کجا باید گیر بیاریم،من زیاد وارد نیستم به تورنتنقل قول:
اولین سایت فارسی گذاشت...
هر کاری می کنم نمی تونم لینکشو بزارم...
سایت اجازه نمی ده...
واسه ایکس باکس هنوز نیومده اینم مدرک!! تصویر رو همین الان از سایت ایکس باکس گرفتم
پارت ۱: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۲: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش اول: (1GB)
پارت ۳: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================
بخش دوم: (1GB)
بخش سوم: (267 MB)
لیچ توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشخص شده نسخه ایکس باکس بازی قفل XGD3 داره یا نه؟و روی کدوم داشبوردها اجرا میشه!؟کلا امیدی هست رو LT2 بتونیم بازی کنیم؟
واینکه میشه دمو بازی رو برای 360 دان کرد و تو دستگاههای معمولی بازی کرد؟
بله میشه.لینک رو دانلود میکنی و یک فایل ISO هست که بعدش با برنامه Horizon میریزیش روی فلش و فلش رو میزنی به کنسول تمامنقل قول:
ممنون داداش،رو داشبورد 13602 اجرا میشه؟(کلا دمو به داشبورد ربط داره؟)نقل قول:
اینش هنوز مشخص نشده ولی بازیهای ورزشی معمولا زیاد روش حساس نیست مایکروسافت.احتمال داره همون XGD2 باشهنقل قول:
خدا بده برکت
زنگ زدم آمار فیفا ی PS3 رو میگیرم میگه 170 تومن :-S هفته ی دیگه هم میاد ( گویا زودتر از ریلیز بازی ! )
تازه من Ultimate Edition شو میخوام،فکر کنم 250 تومن راحت بشه ....
Shame On Iran
توی فروم های خارجی بعضی کاربران با دمو مشکل پیدا کردن . گفته میشه موقع ضربات آزاد و کرنر کرش میکنه ! یا این که تنظیمات کیبورد هر موقعی که وارد بازی میشید باید دوباره تنظیم بشه.
می ترسیم دانلودش کنیم ولی آخرش اجرا نشه و مشکل داشته باشه !
دمو برای 360 دقیقا کی میاد؟
من دانلود کردم نسخه پی سی رو میگه باید ارجینالش کنید ! یه همچین چیزی ! origin مینویسه !
قربون شکلت برم نرو زیر این همه پول مفت به این ایرانی ها!! اگه یه آشنا یا فامیل خارج از کشور دارین بگو از آمازون واست سفارش بده بعد پستش کنه واست.یا اینکه اگه گذرنامه داری برو ترکیه بخر و برگرد اینجوری حداقل یه مسافرتی هم میری:46:نقل قول:
دقیقا امروز !!!!نقل قول:
یعنی حتما باید از Origin دانلودش کنیم؟!نقل قول:
من که الان دارم نسخه ای که سافت/98 گذاشته رو دانلود میکنم.بیخیالش بشم؟
دوستان دمو product key یا crack میخواد؟؟
چون من لینک تورنت برای دانلودش پیدا کردم ولی طبق کامنت ها انگار موقع نصب ازشون product key خواسته شده!
,hوای خدایا ساعت 12:45رفتم خونه الان برگشتم مغازه چه پیشرفتی کرده تاپییک و کاربرا 19 نفر!!!!!!!>!!1!
من گلد ایکس باکس دارم ولی سرعت نتم 128 هست نمیتونم از طریق ایکس باکس دان کنم میتونم از سایت ایکس باکس لینک بگیرم دان کنم؟
دوست عزیز سایت بازی فن یه کرک برای این مشکل گذاشته...نقل قول:
دانلودش کن و امتحان کن...
اگه جواب داد به ما هم بگو...
دیگه مسخره بازی نسخه سال 2012 هم در اومد از این EA هم در اومد دمو چیه که نسخه اورجینال و کرک و این جور چیزا بخواد...! اینم از دموی ایکس باکس دادنش خیر سرش می خواست به ساعت ما سر ظهری پابلیک کنه هنوز هیچ خبری توی مارکت پلیس لایو نیست!
قضیه به EA ربطی نداره. EA بازی رو میده که microsoft و Sony ، از اینجا به بعدش دست اوناست که کی بازی رو روی سرورها و Store هاشون قرار بدن....نقل قول:
یکی از دلایلی هم که ورژن pc سر وقت اومد همینه! چون Orgin رسما مال EA هست و هروقت که بخواد میتونه بازی رو بزاره روش... ولی Xbox و PS دست EA نیست.
دمو برای XBOX هم اومد
از soft 98 دان کنم یا جای دیگه؟