نقل قول:
من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
Printable View
نقل قول:
من سرچ زدم اسکیدرو یه پچ داده دیرکت 10رو هم ساپورت میکنه ولی جای درس حسابی اپ نکرده اینو
بسیاری از افکت های بازی مخصوص دایرکس 11هست .
نقل قول:
به نظر من کرایسیس 3 مزخرف بود ! شماره 2 اش رو دوست داشتم ولی این شماره خیلی بیخود بود .
با اون سیستمی که شما داری ....
باید از بازی های گرافیک بالا حمایت کنی :n02:
آقا شما که تموم کردید این قول ۳ چنگکی آخر رو چطوری میشه کشت ؟؟؟؟؟؟؟؟
۱ ساعت با هر تفنگی بود بهش تیر زدم کل تفنگا و منابع انرژی روی زمین تموم شد ولی نمرد نقات قرمز روی تنشم میزنم آخ نمیگه کلا رو اعصابم رفته
باید اپدیت اخر که 1گیگ هست رو نصب کنی و گرنه تا صبح هم بشینی پاش به جایی نمیرسی. این باگ هستش
احتیاجی به آپدیت نیست .
شما کرک فیکس 2 رو نصب کنی حله .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همون پست اول .
جدی؟ لینکش رو داری؟نقل قول:
سلام.یک جای بازی هست یه چیز اهنی مانندی هست چند تا یی هم چنگگ داره وقتی کلی زدیمش شخصیتی که داریم باهاش بازی میکنیم ییهو بلند میشه و میپره روی این چیز اهنیه باید چیکار کنیم روی صفحه کلمه ی space هست باید این دکمه را فشار ممتد دهیم یا هی بزنیم و برداریم.کلا اگه بگید این مرحله را چطور رد کنم ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان من وقتی برام تایپ مکنه بجای نشان دادن حروف علامت سوال نشان داده میشه؟
خواستم بدونم چطور میشه این مشکل را رفع کرد؟
سلام دوستان
من قبلا بازی رو نصب کردم ولی پاکش کردم. الآن دوباره نصبش کردم. توی مرحله دوم که باید اون اسلحه Bolt Sniper رو بگیره و اسلحه های اون برجه رو بزنه گیر کردم.
Bolt Sniper رو گرفتم ولی خالیه.قبلا اینجا رو رد کردم. ولی یادم نیست چطوری.
باگ نداره بازیم؟
سلامنقل قول:
زبان کیبوردت رو بکن انگلیسی
بازی بد نبود ولی میتونست بهتر باشه !
اخراش فکر کردم دارم halo بازی میکنم:n13:
فایده نداره زبان کیبورد را انگلیسی کردم ولی فایده نداره.
فایده نداره زبان کیبورد را انگلیسی کردم ولی فایده نداره.نقل قول:
بازی خوبی بود
به نظرم امتیاز 7.5 از 10 براش کافیه
فقط دوست داشتم یکم زودتر تموم میشد
بعضی بازیها وقتی طولانی میشند از جذابیتشون کاسته میشه
سلام دوستان
این بازی رو میشه با کارت ATI 4870 بازی کرد؟
مرسی.
متاسفانه خیر :n27:نقل قول:
تا به امروز همه ی بازیهارو با تنظیمات اولترا اجرا میکردم ولی این بازی رو کارتم نمیکشه،باید medium اجرا کنم (GTX 570)
با 570 روی fxaa و با تنظیم Very high به طور متوسط 24 فریم میگیرید که کسر فریم اصلاً احساس نمیشه .نقل قول:
اگر هم رو high بذارید هم که دیگه 30 / 28 فریم می گیرین .
خوبه دیگه :n02:
نقل قول:نقل قول:
من با 6770 تونستم بازی کنم که، اونوقت شما با 6870 نتونستید؟ :n13: 60 و خورده ای فریم داشتم، تازه اونم با مدل M، یعنی 6770M که یعنی کارت گرافیک لپتاپ (چون دارم با لپتاپ بازی میکنم). البته روی های بعضی جاها یه گیر کوچولو میکرد. واسه جلوگیری از این مشکل گذاشتمش روی مدیوم. گرافیکای بالاتر از های هم اصلا تست نکردم ببینم چقدر گیر میکنه (اصلا داره؟ یادم نیست اصلا)
سلام
من رسیدم به اون قسمت ها که سوار تانک میشه
یک منطقه دو تا جا داره که میگه برو 2 تا ژنراتور رو از بین ببر
وقتی میرم کنارشون و اون متراژی که نشون میده به صفر میرسه یعنی به محل هدف رسیدم
ولی هیچی نشون نمیده و ظاهرا میگه اونا رو از بین ببر
مشکل از کرکه یا من اشتباه میکنم ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
درست متوجه نشدم فکر کنم همونجاس که باید اون محل رو با تانک منفجر کنید :n13:نقل قول:
عکس بگیرید، بذارید ببینیم کجا رو می گید.
من این بازی رو اصلا خوشم نیومد . اصلا برخلاف تعریفاش بود چرا
همون مرحله بارونی اول ولش کردم
اتفاقا خیلی قشنگه
اون اولاش کمی گنگه و جالب نیست ولی بعد از کمی از بازی قشنگ میشه
اینم اون جایی که گیر کردم ، البته اون اتیش به خاطر پرت کردن بشکه سوخت بود وگرنه هیچ دخلی به مشکل نداره
اصلا هیچ گزینه یی نمیده
اینجا همون جایی نیستش که تقریبا زیر یک پل هستیم؟نقل قول:
تا اونجایی که یادمه شما باید از C4 استفاده کنید، یدونه C4 کار بزارید بعد درو بشید و مفجرش کنید.
بازی بسیار زیبایی بود بعد از چند وقت بازی نکردن واقعا سر این بازی خیلی حال کردم فقط خیلی دوست داشتم که خاصیت new game plus رو هم داشت....
راستی این نسخه آخر نبود که؟
من یه جایم که یه رباط مثل مار دور اون نور که به آسمون رفته پیچیده ویه سر با سه تا چیز مثل دست داره هرچی میزنمش نمیمیره چکار کنم
باید کرک فیکس 2 رو نصب کنید.نقل قول:
دوست عزیز شما باید اون ژنراتور را نابود کنی من هم یکم از شما جلوتر هستم.نقل قول:
پست اضافی پاک شود
با دایرکت ایکس 10 اجرا میشه یا نه؟
تو چند منبع قبلاً خونده بودم که تونستند یه برنامه درست کنند که با اون این بازی رو کارت هایی که از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کنندنقل قول:
هم اجرا کنند. اما من بعید می دونم چون بسیاری از افکت های این بازی، برای دایرکت 11 هست و امکان اجرای اون رو دایرکس های
پایین تر ممکن نیست. اگر هم اجرا بشه، با فریم ریت بسیار پایین اجرا میشه یا این که حتماً کلی باگ داره که ارزش بازی نداره.
تو گوگل همین موضوع رو سرچ کنید، چند سایت هستند که این روش رو عملی کردند. بعد از اینکه امتحان کردید، ما را هم از تنیجه کار
بی اطلاع نذارید.