سلام این پست ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من كسپر سكوريتي 2011 دارم
ميخواستم بدونم قابليت نت ورك مونيتور كه تو 2012 هست توي 2011 هم هست
اگر هست كجاشه
مرسي
راستي كجاي تنظيمات كسپر ميشه بهش گفت ويروسي كه پيدا كردي چيكارش كنه
پاك كنه قرنطينه كنه يا ....
بازم ممنون
سلامنقل قول:
در تصویر network monitor با فلش مشخص کردم و همچنین بر روی ایکون کسپر در کنارساعت راست کلیک کنید در منوی tools میتونید network monitor ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تنظیمات تصویر عمل کنید اگه رو اتوماتیک باشه خودش ویروس پاک میکنه و نسخه ای از اون در قرنطینه قرار میده و اگر بر روی select action بزارید گزینه اول فایل گند زدایی میکنه و اگه نتونست فایل پاک میکنه پیشنهاد میشه تنظیمات پیشفرض باشه در قسمتهای اسکن هم میتونید همین قوانین تغییر بدیدنقل قول:
راستي كجاي تنظيمات كسپر ميشه بهش گفت ويروسي كه پيدا كردي چيكارش كنه
پاك كنه قرنطينه كنه يا ....
بازم ممنون
كسي در مورد آنتي ويروس تحت شبكه كسپر راهنما چيزي نداره؟
شاد باشيد:40:
نقل قول:
راهنمای نصب , راه اندازی و مدیریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زبان پارسی
با سلام
دوستان من امروز بعد از حدود یک هفته سیستم رو روشن کردم و این پیام رو از طرف کسپر داشتم .
خوب این مربوط به چی میشه ؟جون روی keyloger هم کلیک کردم اطلاعاتی کلی وجود داشت . چرا گزینه ای برای بلاک وجود نداره ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
هشدارkernel mode memory patch زمانی نمایش داده میشه که کسپر در حالت interactive mode تنظیم شده باشه و تیک گزینه های کیلوگر در تنظیمات proactive defens زده شده باشه
هشدار kernel mode memory patch مخرب نیست و جز خود پروسه های سیستم هست و میتونید اجازه دسترسی بدید نحوه اضافه کردن به لیست استثنا کسپرسکی :
طریقه ریست لاینس چطوریه؟
سلام
من يه لايسنس 40 كاربره از كسپر دارم ولي نميدونم چند تاش مونده چند تا يوزر داره
از كجا ميشه فهميد سايت كسپر جايي براي اين موضوع داره؟
نقل قول:سلام. فرموده بودید عکس بزارید خدمت شمانقل قول:
این ارور هم برای باز کردن یک تاپیک در همین انجمن صورت گرفته
بنده باید چکار کنم ؟
دوستان اين سند باكس كه ميگن يعني چي؟چي كار ميكنه؟
این تاپیک رو بخونین :نقل قول:
دوستان کسپر من چند تا ویروس شناخته و اونا رو توی قرنطینه برده
میشه از توی قرنطینه ویروس ها رو پا کرد یا بهتره توی همون قرنظینه باشند؟
سلامنقل قول:
این سایت توسط قسمت parental control بلاک شده اگه این قسمت لازم ندارید میتونید غیر فعال کنید نحوه غیر فعال کردن:
نقل قول:
اگه به اشتباه فایلی رو قرنطینه نکرده میتونید پاکش کنید
دوستان کسپر هی گیر داده میگه بکاپ بگیر!!! میشه اصلا بکاپ نگرفت؟؟؟؟؟
با درود به دوستان عزیز
بر روی سیستم های اداره ما آنتی ویروس kaspersky anti-virus 6.0 for windows workstations نصب میباشد که این آنتی ویروس برای ورود و تغیرات رمز میخواهد و گزینه های آن از جمله گزینه Access Control آن که قابلیت فعال و غیر فعال کردن usb و cd-rw را دارد غیر فعال است حال من به یک نرم افزار بر روی سیستم اداره احتیاج دارم اما درایو usb غیر فعال است در ابتدای این بحث مطلبی بود که میتوان از طریق رجستری پسورد را برداشت اما وقتی که من مراحل را طی میکنم موقع تغیر اخطار میدهد که اخطار را به صورت عکس برایتان گذاشته ام لطفا مرا راهنمائی کنید چون به یک نرم افزار بر روی سیستمم خیلی احتیاج دارم با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اینجور که من در تصویر میبینم شما یه بار از فایلی بکاپ گرفتید و حالا به هر دلیلی کسپر نتونسته ذخیره کنه
به قسمت بکاپ برید اگه بکاپ لازم نداشتید میتونید پاک کنید و یا ادامه بکاپ انجام بدید و شایدم مشکل دیگه ای وجود داره که با عکس نمیشه تشخیص داد
سلام خبری از نسخه 2013 نشده ؟معلوم نیست کی منتشر بشه؟
کاسپر از این آنتی ویروسها نیست که از ایران خودرو تقلید می کنند و ماشین مدل 91 رو از بهمن ماه میدن بیرون! 2013 یعنی 2013! والسلام!
(امیدوارم کاسپر حرف گوش کنه و آبروی من رو نبره!)
سلامنقل قول:
نسخه نهایی 2013 به زبان روسی برای خود روسیه منتشر شده است:
و برای سایر نقاط جهان در چند ماه آینده به تدریج منتشر خواهد شد مثلا تاریخ انتشار نسخه انگلیسی برای کشور آمریکا اواخر این ماه میلادی ( 28 آگوست) اعلام شده است شما بهتر است تا انتشار رسمی نسخه انگلیسی صبر کنید ولی اگر عجله دارید میتوانید نسخه انگلیسی (13.0.0.3370) را از لینک زیر دانلود کنید(بعد از نصب حتما آپدیت کرده و سیستم را ریستارت کنید تا Hotfix a نصب شود):
برای اینترنت سکوریتی (KIS):
برای آنتیویروس(KAV):
برای پیور هم نسخه جدید میاد؟نقل قول:
یا نسخه جدید فقط برای آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی هست؟
خیر مراحل تست بتای Pure 3 احتمالا پاییز امسال تازه شروع خواهد شد. جریان تکامل و تولید KIS/KAV از Pure جدا است.نقل قول:
با سلامنقل قول:
وحید جان این نسخه انگلیسی که قرار دادین نسخه نهایی 2013 هست دیگه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
بله این نسخه TR یا Technical Release است که به علت عدم بروز مشکلات جدی به عنوان نسخه نهایی معرفی شد و همانطور که میبینید در سایت روسی کاسپرسکی به عنوان نسخه نهایی برای دانلود قرار گرفته است. برای برطرف کردن چند ایرادی که گزارش شده بود Hotfix a برای این نسخه منتشر شد.
سلام دوستان
سوالی دارم در مورد استفاده از کلید های دریافتی از اینترنت،من از کسپر اورجینال استفاده میکردم تا اینکه زمان ان مقتضی شد ،الان میخوام از کلید های دریافتی از اینترنت انرا فعال کنم تا ابدیت های بروز را دریافت کنم
سوالم اینه که ایا شرکت کسپر متوجه این کار نمیشه واجازه اپدیت میده ،یا کلیدو بلاک میکنه (کلید دریافتی حدود یکسال اعتبار داره ) ویا بجای اپدیتهای واقعی، فایل های بدافزار را به سیستم انتقال میده ،اینو میگم چون شنیدم شرکتهای تولید کننده انتی ویروس متوجه استفاده غیر قانونی از محصولاتشون میشن ودر هنگام اپدیت فایل های بدافزار را انتقال میدن
دوست عزیز! همواره می توانید از برنامه های trial بدون هیچ دردسری استفاده کنید! هیچ نیازی هم به کرک و کلید ندارید! یک ماه کاسپر رایگان، یک ماه بولگارد، یک ماه اوست( که البته الان اوست ما رو تحریم کرده!) و همین طور برنامه های مختلف تا ویندوز جدید نصب کنید و روز از نو، روزی از نو!
چه اصراری دارید که خودتون رو مقید به کاسپر کنید؟ هر چند من خودم میزان استفاده ام از کاسپر از همه برنامه های دیگه بیشتره ولی مثلا وب روت هم استفاده می کنم!
این قدر در قید و بند یک چیز نباشید!
عادت کنید که به چیزی عادت نکنید!
روی این جمله بالا خواهشا عنایت ویژه داشته باشید!
هیچ شرکت امنیتی آپدیتش بدافزار نیست اینطوری شرکت خودش زیر سوال میره من چند ساله دارم از کسپر با همین کلید ها استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم روزی چندتا ویروس هم بر روی سیستمم اجرا و تست میکنمنقل قول:
دیگه بستگی به شانست داره بعضی از این کلیدهای 1 ساله 10 روزه شناسایی و باطل میشه بعضی ها هم چند ماهه, با خیال راحت استفاده کنید
ایا در کنار کسپر سکوریتی برنامه امنیتی دیگه ای هم لازمه نصب کنم ؟
میتونید برنامه malwarebytes نصب کنید.نقل قول:
سلام...یه سوال داشتم...میگم همه نرم افزارهای آنتی ویروس اینطورین؟
من با کسپر فول آپدیت درایو c رو چک دادم هیچی نیافت بعد با نرم افزار spyware چک کردم 320 تا پیدا کرد...عجیب نیست؟
چرا خیلی هم عجیب استنقل قول:
با کدام نرم افزار anti spyware اسکن کردین ؟ نام ویروس ها چیست ؟
با سلام
دوستان من روی دو تا سیستم کسپر دارم کلیدی که روی یکی از سیستمها به انتی ویوروس دادم حدود 200 روز دیگه زمان داره . و سیستم دیگه چند روز بیشتر وقت نداره حالا نمی تونم از کلید اون سیستم روی سیستم دیگه استفاده کنم؟ (البته دیگه سیستم اول رو ابدیت نکنم و به اینترنت وصل نباشم تا کلید روی دو تا سیستم شناسایی نشه) البته خود کلید رو هم ندارم آیا میشه کلید رو از داخل خود انتی ویروس پیدا کرد ؟
راستی کلیدها نسخه 2012 روی نسخه 2013 که جدید ریلیز شده کار میده ؟
با تشکر
شاید فایل ها پیدا شده کوکی ها و ترک ها بودند.نقل قول:
سلام. احتمالا به خاطر فالس آلارم اين نرم افزار Spyware بوده. چون کسپرسکي فالس آلارمش خيلي کمه ولي اون ديگري ها زياده.نقل قول:
البته اين 320 تا هم ديگه بيش از حد زياده!
سلام. دو تا کليد فکر کنم با هم کار بکنند و اشکالي نداشته باشه.نقل قول:
کليد نسخه 2012 هم فکر نکنم روي 2013 کار کنه. معمولا کار نميکنه.
اولا اینکه کاسپر چیزی پیدا نکرده به هزار تا دلیله!
مثلا شما طوری تنظیم کردید که خیلی سخت نگیره! یا حتی شاید اکسکلود کرده باشید! شاید فقط بخش سیستمی و حساس رو اسکن کرده.
همین طور شاید به اون برنامه گفتید پیاز داغش رو زیاد کنه!
این که برنامه ای به چیزی گیر میده یا نمی ده ملاک نیست. مهم اینه که درست گیر بده.
و مهمترین مزیت کاسپر این هست که بدون توجه به آپدیتهای خیلی حجیمش، دارای بالاترین هوش سیستمی در تشخیص ویروسه. یعنی اگر همه آنتی ویروسها بدون آپدیت شدن کار بکنند، دقت کاسپر از همه اونها زیاد تره. این اون چیزیه که کاسپر رو یک سر و گردن بالای بقیه قرار میده و به شما اطمینان میده که اگر ویروسی حتی تشخیص داده نشده باشه، ولی کاسپر با احتمال بیشتر از بقیه به اون گیر میده و خطرناک محسوب می کنه. حتما شنیدید که فایلی در همه سیستم ها بود که کاسپر به طور اتفاقی فهمید ویروسه و سالها بدون دردسر کارش رو میکرده و معلوم شد کار دولت آمریکا با همکاری بخشی از مایکروسافت بوده که کاسپر گند زده به این پروژه. فکر کنم استاکس نت و غیره رو هم کاسپر مطرح کرده. این که در دنیا، کاسپر رو در برابر ترند میکروسیستمز، جوجه هم به حساب نمیارن و اون رو تاپ امنیت به حساب میارن، دلیل بی اعتباری کاسپر نیست و امیدوارم کسی با خوندن این متن من، فکر نکنه کاسپر یعنی همه چی! چرا که خود این شرکت ها برای رقابت و ضایع کردن همدیگر، خودشون ویروس می نویسن و در دنیا پخش می کنند که دیگر آنتی ویروس ها و سکیوریتی سوئیت ها نتونند تشخیص بدن و خودشون روب الا بکشند!
به این میگن استراتژی و سیاست!
ای تو روح هر چی سیاست و سیاستمداره!
[QUOTE=kases;7158681]میتونید برنامه malwarebytes نصب کنید.[/QUOTE
این برنامه را از سایت دانلود و نصب کردم و لی دکمه check for update فعال نیست ، از کیجن برای اکتیو کردن برنامه استفاده کردم اما بالای پنجره trial نوشته شده .
[QUOTE=abbas-t;7160441]سلامنقل قول:
شما این برنامه رو با گارد غیر فعال رو سیستم نصب کنید و به صورت free ازش استفاده کنید و احتیاجی به کرک و کیجن نداره اگه گاردش فعال کنید ممکنه با کسپر تداخل ایجاد کنه :31:
اون برنامه ای که نصب کردی پاکش کن و ازاین لینک دانلود کنید:
یک سوال از دوستان دارم
من در بخش identity protection یک شاخه درست کردم و در بخش applications واسه قسمت trust تعریف کردم که واسه هر کاری رو این فولدر سوال کنه برنامه
وقتی خواستم فولدر رو باز کنم کاسپر سوال کرد و من گزینه بلاک رو زدم الان که میخوام باز کنم دیگه سوالی پرسیده نمیشه ولی اجازه باز کردن اون فولدر رو هم نیمده میخوام بدون گزینه بلاک که من انتخاب کردن در قالب یک رولز تعریف شده از کجا میشه پاک کرد
از super anti spywre استفاده کردم..یه سری کوکی بود ولی چیز خطرناک هم کم نبود..
کلا کسپر خیلی رو سرعت تاثیر میذاره و اکثر ویروس های خطرناکی که میشناسه بعدش باید سیستم رو ریست کنه و قیمت بالایی هم کلا داره زیاد خوب نیستش..