ببخشید مشکل منعکس کردن نور توی مدل lm7610 چطوره و آیا واقعا آزاردهنده است؟نقل قول:
Printable View
ببخشید مشکل منعکس کردن نور توی مدل lm7610 چطوره و آیا واقعا آزاردهنده است؟نقل قول:
بین این دو تا tv کدوم رو پیشنهاد میدین و چرا؟
1- ال جی LM66
2- ال جی LW65
دوست عزیز با فوتبال هایی که از تلویزیون یه صورت sd پخش میشن تست کردید؟ اگه تست کردید چطور بوده ؟ اگر تست نکردید در صورت امکان این کارو انجام بدیدنقل قول:
پیشاپیش از زاهنمایی شما سپاسگذارم.
بله مشکلی نداره!نقل قول:
این بستگی به جایی که میخواید تلویزیون رو بذارید داره ولی کلا قابل تشخیص نیست چون پنل semi glossy هست نه full glossy. ضمن این که در تمامی تی وی ای جدید شرکت های مختلف از این پنل استفاده میشه و این نوع پنل به خاطر شفافیت بیشتر یجورایی تبدیل به استاندارد شده!نقل قول:
ال جی مدل 32 اینچی که 3 بعدی و اسمارت باشه داره؟قیمتش چنده؟
32LM58000 هست که فقط سه بعدیه و اسمارت نیست. قیمتش هم 1067000 هست.نقل قول:
ویرایش: ظاهرا مدل 32LM62000 هم هست که هم اسمارته و هم سه بعدی ولی تو نت قیمتی ازش نیست.
این مدل قابلیت تبدیل تصاویر 3 یعدی ساید بای ساید به تصاویر 2 بعدی را دارد؟نقل قول:
ببخشید اگه میشه چند تا عکس از این lm7610 که خریدید برای ما بذارید.نقل قول:
اگه میشه از تصویر شبکه های صدا و سیما هم بذارید.
يك عكس از ورودي و خروجي هايش بزاريد.نقل قول:
با سلام مت یک تلوزیون 42lm7610دارم که برق خونمون دو بار پشت سر هم رفت واومد حالا تلوزیون موقع روشن شدن وقت لوکوی الجی را نشون میده و خاوش میشه وهمین طور تکرار میشه تعمیرکار الجی هم تلوزیون را اومد برد حالا میگه برد مینش ایراد پیدا کرده واین برد مین گیر نمیاد حالا دوستان کمک کنند تا من برد مینش را گیر بیارم تعمیرکاره میگه برد 6610---و6710 هم بهش میخوره ضمنا بدون گارانتیه با تشکر از دوستان
تلویزیونت رو با گارانتی خریدی؟؟؟
یا از بانه خریدی؟؟؟
خبر بده
ممنون
بله ساپورت میکنه و اتفاقا خوب هم عمل میکنه!نقل قول:
باشه ولی فعلا سرم خیلی شلوغه وقت کنم حتما البته تی وی هیچ فرقی با عکس سایت آمازون نداره و کیفیت sd هم خوبه!نقل قول:
مدتی هست کسی اینجا مطلب جدیدی نذاشته؟؟؟؟
کسی جدیدا از این تی وی ها نخرید؟؟؟؟
خبر بدین بابا این جا سوت و کور شده
با تشکر
دوستان من یه LM 67100 دارم. فایل های ویدیویی رو ریختم رو فلش. چند تا فیلم بود رو رزولوشن 720P... پسوندش هم MKV هست. اما متاسفانه با زیر نویس مشکل دارم. چجوری باید زیر نویس فارسیش رو فعال کنم ؟! کسی تست کرده ؟!
زیرنویس های من کنار فایل mkv قرار دادم. پسوندش هم srt هست ولی نمیشناسه! تو تنظیمات tv موقعی که sub tittle رو فعال میکنم فقط انگلیسی میاد! حتی اون فایل srt مربوط به زبان فارسی هم از کنارش ورداشتم بازم انگلیسی بود! انگار فایل ها با زیرنویس فارسی و یا کلا فایل های srt رو نمیشناسه! آخه تو برنامش هم رفتم تو منو فقط فایل ویدیویی رو نشون میداد !
اصلا نگران نباش چون من با همین مدل تمام زیرنویس ها دارم باز می کنم. ببین برای اجرای زیزنویس باید همه کارایی را که می گم انجام بدی :نقل قول:
1- از توی setting tv قسمت language باید زبان زیرنویس را فارسی کنی.
2- فایل srt را دقیقا همنام mkv کنی.
3-توی کامپیوتر با notepad زیرنویس را باز کن و بعد save as بزن . اون پایین باید encoding حتما ANSI باشه.
4- فایل mkv را باز کن و ار توی setting> video play> subtitle را on کن و decoding را از حالت latin به arabic تغییر بده تا دیگه عجیب قریب نشان نده نوشته ها را.
سلام
ببخشید من یک خبر خوندم که تلوزیون های سه بعدی ال جی برخلاف قبل که برای سه بعدی سازی کیفیت تصویر 540 میشد حالا دیگه این طوری نیست و سه بعدی را فول اچ دی پخش میکنه.
این خبر درسته؟
و این قابلیت دوال پلی به ps3 میخوره مشکلی نداره؟
مدل مدنظر من 42lm76100 هستش.
با تشکر
قیمت تی وی های 2012 ال جی تو بانه خیلی گرون شده اگه قصد خرید دارید عجله کنید چون از اینم گرون تر میشه !
همه جا دنيا كم كم تخفيف ميخوره و قيمت پايين تر مي آد . بيشتر بخاطر تكامل تكنولژي است.نقل قول:
سلام
ما آخرش
الجي 66100 -42= بدون پلير 2100 خریدیم.
اگه کسی سوالی داره در خدمتیم.
البته اگه از اصطلاحات فنی استفاده می کنید توضیح بفرمایید.
وضوح تصویرش توی دیجیتال عالیه وحتی توی آنالوگ هم قابل قبوله.
چون برادرم 66100 داره من انتظاز این تفاوت را نداشتم.
پزیرایی ما 4 در 7 متره که حد متوسط فاصله از تصویر بین 4 تا 6 متره.
خونه از 2طرف شمال و غرب نور می خوره.
تصویر انگار یه کم توی روز شفاف تره.
یه موردی که عجیب بود اینکه خروجی HDMI دو مدل گیرنده مارشال 885 و آِی کلاس 9191 را جواب نداد ولی HDMI دی وی دی مارشال را جواب داد اون هم فقط وقتی که خروجی دی وی دی را روی 576 فرار میدادم.
رفتم نمایندگی مطرح کردم.
گفت اون گیرنده های دیجیتال استاندارد نیستند .
هنوزبعضی امکاناتش را از جمله اتصال به گوشی از طریق وای فای و دوال پلی رابلد نیستم.
ودیگه اینکه چون پولم نرسید پلیر بگیرم هنوز از سه بعدیش در حد دانلود بعضی فیلم های روی شبکه استفاده میکنم که فقط یه دونه کلیپ زیبا بود.
بسيار عالي مبارك باشهنقل قول:
آرش يك عكس از قسمت ورودي و خروجي ها ميتوني بزاري
منم یه LM86000 گرفتم فکر کنم تصویر در تصویر نداره . مدل 96000 نانو هم هست که صفحش خیلی براقه و بازتاب زیادی داره.یه تکنولوژی به اسم WIDI یا WIFI DIRECT هم داره که رو لپ تاپ و موبایلهای جدید هست که میتونی وبایل و لپ تاپو مستقیم و بدون روتر به تلویزیون وصل کنی که با اونم نتونستم کار کنم
مبارکه.نقل قول:
اگه راهی واسه وصل کردن تی وی به گوشی از طریق WIFI پیدا کردی اطلاع بده.
ضمنآ چیز خوبی خریدی و اصلآ به اونایی که همش الجی را میکوبن و سام را میبرن بالا توجه مکن.
اگه تاپیک هارا یه دوری بزنی پیداشون میکنی.
اینا پول میگیرن.
مدلهای 2012 الجی نه تنها به خاطر سه بعدی پسیو سرن بلکه توی تصویرSD هم از سام جلو زدن.
من توی نمایندگی سام با 6960 نتونستم 3 دقیقه فیلم سه بعدی ببینم در حالی که توی نمایندگی الجی دلم نمی خوست عینک را بردارم.
والآن با اینکه من پلیرش را نگرفتم و از فیلم های روی شبکه اونم نا مرغوبش دارم استفاده میکنم اصلآ چشمم خسته نمیشه.
موفق باشد.
راستی.
الجي 66100 -42
نوکیا 5800
سلام
من 42LM62000 گرفتم میخوام ببینم widi داره ؟ اگه داره چه جوری فعال میشه ؟
یه سوال توپرانتز داشتم مدلای که مونتاژ کره (بانه ای) هستن ورودی IF (دیش) دارن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین؟؟
به زودی از پنل و تصویرو ویزارد و ورودی خروجی عکس میذارم.نقل قول:
در حال تهیه....نقل قول:
آقا ارش یه سوال
42 اینچ واسه پذیراییتون کوچیک نیست؟ اخه منم میخام همین مدلو بگیرم ولی یه مدته سر اینکه چه سایزی بگیرم موندم، پذیرایی ما هم تقریبا 25 متره 6در4
دوست دارم تلویزیون بزرگ باشه ولی از طرفی هم 47 اینچش خیلی گرونه موندم چیکار کنم:45:
عزیزم منکه توی فاصله 3متری اذیت میشم.نقل قول:
همین دیشب دعای جوشن کبیر را که شاید حدود یک ساعت طول کشید توی فاصله 3 متری داشتم نگاه میکردم که چشمم درد گرفت وقتی دور تر شدم راحت شدم.
ممکنه واسه دیگران فرق کنه.
شما خودت توی فروشگاه میتونی توی فاصلهای مختلف بهترین بهترین انتخاب را داشته باشی.
ولی به نظر من اگه 47 بگیری دیگه مجبوری بچسبی به دیوار.
خود تی وی وتکیه گاه شما حدود 1 متر از فاصله را کم میکنه.
خوب شما فقط میخوای از آخرین نقطه پذیرایی به تی وی نگاه کنی؟
چی شد یکی نیس !!!!!!!
جواب بده !
من 42LM62000 گرفتم میخوام ببینم widi داره ؟ اگه داره چه جوری فعال میشه ؟
یه سوال توپرانتز داشتم مدلای که مونتاژ کره (بانه ای) هستن ورودی IF (دیش) دارن ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین؟؟
پست اضافه اسپمه
این عکسها را من با گوشی نوکیا 5800 گرفتم اگه جالب نشده ببخشید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که 67100 خریدند یک سوال داشتم در مورد ضخامت LED چرا 42 اینچ را نوشتن 52.5 م م در حالی که 47 اینچ را 33 م م (مشخصات سایت الجی) ایران و آیا این ضخامت در تلویزونی که خریدین درسته یا نه ممنون
دوست عزیز
تا جایی که من شنیدم 67100 و66100 فقط توی نوار دور قاب پنل با هم فرق دارن.
من 66100 را اندازه گرفتم .
قسمت دور پنل تا حدود 5 سانت 16 میلی متره وبقیه که به مرکز منتهی میشه 40 میلی متره توی سایز 42 اینچ.
47 را نمیدونم.
ببخشید اگه من دخالت می کنم ولی گفتم شاید این سایت برای تعیین اندازه تلویزیون به دردتون بخوره
دستت درد نکنه من فایل فلش را میذارم.نقل قول:
ولی نمیدونم معیار این چیه ولی عجیبه.
با اینکه از سایت معتبر زومیت هست.
من سایز 62 را بهش میدم فاصله را میده 2.4 متر؟؟؟!!!
هرکی 1 ساعت با این فاصله به به تلویزیون 62 اینچ نگاه کنه اورژانسی میشه.
فکر میکنم اون فاصله برای تصاویر فول اچ دیه که هر چی از نزدیک تر نگاه کنی جزییات بیشتری نمایش داده میشهنقل قول:
دوستان من خودم 47 دارم بهترین فاصله 5 تا 7 متره ولی بخوای از 3 متری نگاه کنی اذیت میشی....