فیلتر جدید مبارک باشه
همزمان با فیلتر شدن اینجا گوگلم فیلتر بود دقت کردین؟
Printable View
فیلتر جدید مبارک باشه
همزمان با فیلتر شدن اینجا گوگلم فیلتر بود دقت کردین؟
یکی به من بگه سرور درست شد یا نه ؟؟ ااااااااااااااااااااااااا اه بابا درست کنید دیگه :11:
آقایون اجازه بدید
یک ماه سرور تموم شده
منتظر باشید تا بعد از پرداخت هزینه سرور وصل میشه
نقل قول:
آقای Rezausa2020
این خونه خونه ی من بود و هم مزرعه و هم گاو و کوسفند و ..... داشت ولی وقتی یک نفر یک خونه رو آتیش بزنه (با تشکر از سجاد جان!! :31:) یکی بلاک هارو ور داره یکی بیاد غارت کنه و chest هارو که پر از ابزار بود خالی کنه معلومه دیگه بهش نمیگن خونه.
از بین رفتن خونه برای من ارزش زیادی نداشت و برداشتن وسایل هم چندان مهم نبود ولی شما چه اجازه ای به خودت دادی که با آی دی من رجیسر کردی.
فکر نکردی اگه جواد برام درستش نمیکرد من چطوری باید با آی دی خودم بیام تو بازی؟!
داداش من من خیلی شرمندم ولی شما من دیدم خیلی وقته نمیای (و ریجستر هم نکرده بودی) من گفتم شاید نمیای:27:نقل قول:
در هرصورت شرمنده
خیلی اسپم میدید ( به خصوص مهران )
اینجوری میکنید میبندن تاپیکو دیگه
دوستان یکی پیدا نمیشه ساخت سرور شبیه سرور آقا جواد رو یاد بده؟
من شاید بخوام بزنم میخوام یاد بگیرم لطفا
(آقا جواد لطفا یاد بده)
میگم داداش کمک مالی پالی نمیخوای :46:نقل قول:
بابا اسپم کجا بود ؟؟ :31: خوب میگم سرور رو درست کنید دیگه به من چه ؟؟ :20:نقل قول:
جبات حالا کی وصل میشه ؟/ :20:نقل قول:
راستی بچه ها این Pure این جا نیست بگه از کجا Diamond میاره ؟؟ :20:
یه سوال :20:
چطوری نوره مانیتور رو خیییییییییییییییییییییییی ییییللللللللللللللللللییی یییییی ببرم بالا ؟؟/ :27: بگید منم برم عین Pure همش ماین بکنم :27:
دمتون گرم :20:
کمک مالی که نه ولی ارزشش رو نداره واسه ماینکرافت دوباره کلی پول بدمنقل قول:
چون تو کل روز شاید حداکثر 4 یا 5 نفر هم همزمان بازی نکنن
اگه بدونم که بازیکن های بیشتری میاد شاید دوباره بخرم
خب من که همیشه هستم بقیرو نمیدونم
منم با اینکه خونمو یه پدر سگی تا حالا دو بار خراب کرده همیشه هستم!!!!!! خونمم که روبه رو ی ماله آرمان!!!!!!:31::31::31::31::31:نقل قول:
کمه
اگه بیشتر از 20 تا شدید اونوقت بگید
میتونی توی ستینگ مانیتور گاما رو زیاد کنی بعدش تو ستینگ ماین کرفت هم برایتنسو تا ته زیاد کن ( کور شدی به من ربطی نداره ها D: )نقل قول:
من که فک نکنم از 4 5تا بیشتر شن ولی درکل اگه بچه ها توی خریدش کمک کنن هزینه سرور میاد پائین اونوقت ارزشش و داره بخری .بعدشم میگم بریم چند جا ادم جمع کنیم بیان سرور شلوغ شه :31:نقل قول:
20-3 نفر که سرورای اروپایی هم ندارن داداش من خخخخ:31: خود سرور اصلی فکر کنم خیلی داشته باشه 100 نفر داره!!!!!!
اگه 20 نفر بشیم که همه لگ میزنن! جای ساخت هم که گیر نمیاد ! ( کرمم میریزن!) اینو که دیگه همه فهمیدن!
آقا جواد شما هزینرو بگو هر کی در حد وسعش کمک می کنه دیگه!!!!!! نگران بقیش نباش!!!!!:20::20::20:
خوب اگه خودتون میخواید کمک کنید ایرادی نداره
هزینه 74 تومن هر ماه هست (اگه شک دارید فاکتورشو نشون بدم)
ولی مشکل هزینه نیست مشکل اینه که از اینهمه بازی خوب براچی واسه minecraft پول خرج کنیم؟
خیلی بازی های قشنگ دیگه هستن که احتیاج به سرور دارن
والا من که با ماین حال میکنم حاضرم هزینشم بدم .حالا مثلا چه بازی دیگه ای؟نقل قول:
بازی از این قشنگ تر؟ باو تو Most Played از WoW فقط 2 تا پایین تره!!!!!نقل قول:
تعدادمونم زیاد داره میشه فقط 8 نفر از مدرسه خودمونن!!
آره داش می ارزه خیلی هم می ارزه! شما گیر دادید به کندن دایمنود! با رد استون خیلی کار های خفن تر میشه کرد! بجای اینکه بیاید خودتون خسته کنید واسه دایموند 2 دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید!
باو بدید بخرید تو خماری موندیم ناموسا!( از فیلتری هم در اومد)
من فقیره بی پولم!!!!!!نقل قول:
جواد مایه داره به خودش بگید :دی
اولا درست صحبت کن یه لطفی کرد 1 ماه گرفت دستش درد نکنه بعدشم اگه بخواد واسش کاری نداره دوباره بگیره پس هیسسسسسسسسسسسس... تا خودش بیادنقل قول:
تو دیگه خیلی پر رویی اصلا اگه سرورم درست شه خودم میام خونتو خراب میکنم :21:نقل قول:
میگم پول بذاریم دنگی؟
75 تومن خوب 5 هزار تومن نفری میزاریم خود بازی رو میخوریم میریم سرور اصلی بازی میکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خخخخخ
ولی مردونه ردیفش کنید تنم درد میکنه!
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
پی سی ورلد از فیلتر در اومد هوراااااااااااا:دی
:11:
agha bekhar dige manam taze omadam ke yehoo kharab shod :(
نیگا قدم نحس! :31:نقل قول:
دوستان ببخشید اینجا میگم کسی بازی apb reloaded رو نداره؟
من میخوام و میخرم اگر کسی داره
delet
.................................................. ..
پس آقا جواد بی زحمت یه شماره حساب بده که بچه ها بدن پولارو یکی ام یه ادمین دیگه انتخاب کن لطفا!!!! بد نیس یکی دیگه ام باشه به کاره بقیه برسه.... چون من خودم هر موقع ان می شدم شما فقط دو سه دفعه بودی!!!!
ساعت ها به هم نمی خورن :دی
فقط اگه ادمین میزاری یکی بزار که خیلی آن باشه
خودمم نمیخوام باشم:10:
REMOVED!
پست رو پاک کردم اینطوری خوب نبود
چون اگه به 50 تومن نرسه پس دادن پولا دردسر داره
هرکی خواست پول بده فقط بیاد تو گروه "Apple group" عضو بشه
اینم فاکتور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما میتونید به سایت اصلی ماین کرافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ببینید که 26 میلیون نفر تو سایت ریجستر کردن و 5 میلیون نفر بازی رو خریدن.
اونوقت چطوری 100 نفر تو سرور اصلی؟!!!
:5:
حالا ما یه چیزی گفتیم! شما چرا جدی گرفتی خخخ
بابا رحم کنید من نبودم فیلتر بود منم ساکس نداشتم نه فیسبوک میرفتم نه p30 :27:
نقل قول:
اینا دروغ میگن من یه سرور خارجی پیدا کردم ورژن 1.2.5 که بازی اصلی هم نمیخواست 260 نفر آنلاین بودن
__________________________________________________ _______________________________________
راستی چرا نمیشه ایرانی ها رجیستر کنن ؟؟ :19: سکین میخوام :41:
نقل قول:
چرا دروغ میگی ؟؟ من اون روز دیدم 7 نفر آن بودن با خوده تو :31:
دادا teeworlds مگه اولش چقدر بود ؟/ خوب اینم هی میان دیگهنقل قول:
e این پسته که شماره حساب توش بود کو؟ پاک شده؟
جوات پشیمون شد خودش می خواد پولشو بده!:31:نقل قول:
نقل قول:
هه هه چه بهتر :20: دکه جبات گرم
راستی اون لینکه که دادهخ بودی فقط خارجیه :31: من هیچی نفهمیدم
خوب عزیزم شما برو یه کیسه خاک وردار خالی کن رو سرت! :31: یه بچه 5 ساله هم از رو عکساش می فهمه!نقل قول:
تو مگه اول تی ورلدز بودی؟ :27:نقل قول:
همچین میگه اولش چقد بود انگار 20 ساله داره تی میزنه.