ولی با بلوتوث گوشی سرچ کنید . اسم بلوتوث را بهصورت بلندگو میاره.نقل قول:
میگم شاید بشه به عنوان باند از tv استفاده کرد
مرسی عزیز
Printable View
ولی با بلوتوث گوشی سرچ کنید . اسم بلوتوث را بهصورت بلندگو میاره.نقل قول:
میگم شاید بشه به عنوان باند از tv استفاده کرد
مرسی عزیز
بسنگی به گوشی شما داره بلوتوث تلویزیونتون رو چجوری نمایش بده.
گوشی من که به صورت بلوتوث کامپیوتر نمایش میده.
خیر همچین امکانی نیست.:n26:
دوست عزیزنقل قول:
بلوتوث در تلویزیون شما برای اتصال کیبورد و ماوس و شیر کردن صدا استفاده می شود
تنظیماتSoundShare
منو ← سیستم ← مدیر دستگاه ← تنظیمات SoundShare
به شما امکان می دهد تا از یک دستگاه صوتی Samsung با تلویزیون استفاده کنید. اگر می خواهید از دستگاه صوتی Samsung استفاده کنید، آنرا با استفاده از عملکرد Bluetooth وصل کنید.
ببخشید جناب متین پور ولی چرا من روی تلویزیونم همچین امکانی ندارم.؟
ES6960
6950 دارم ولی رو قسمت زیرنویس که میرم کلی زبان داره الا فارسی.برای همین زیرنویس SRT رو ساپورت میکنه و موقع اجرا کردن بصورت شکلک ها روسی میاره.کسی میدونه باید چطوری گزینه فارسی اورد؟
زبان زیرنویس رو رو عربی بذار.نقل قول:
دوستان یخ چند سوال داشتم
یکی اینکه تفاوت 6960 با 6980 در چیه؟
و یه سوال کلی . تفاوت سریهای سامسونگ چیه؟مثلا چه تغییر کرده که سری 6 شده 7 و...(یا اینجوری بگم خصوصیت مهم هر سری چیه البته از 6 به بعد منظورم هست)
اتفاقا رو عربی هم گذاشتم بازم فرمت رو همونطوری نشون می داد.نمیشه از جایی اپدیت کرد که فارسی هم اضافه شهنقل قول:
سری 7 کاملا اسمارت هست یعنی خیلی از قابلیت ها رو مثل اسکایپ بصورت پیش فرض داره,همچنین قابلیت اتصال وبکم داره که بتونید بصورت تصویری با اسکایپ صحبت کنید.قابلیت ها اینترنتی که بدرد اینجا نمیخوره.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
دوست عزیزنقل قول:
تفاوت آن دو در دوهسته ای بودن است .و هرچه ورژن بالاتر برود آپشنهای به آن اضافه و سرعت پردازش شان بالاتر می رود. و برای مقایس می توانید از سایت سامسونگ استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزنی و انکودینگ رو رو عربی بذاری نباید مشکلی باشه.نقل قول:
ببخشید دوستان من یه مشکلی با دوتا از فیلمام که فول اچ دی هستن دارم
فرمتشون mkv هستش و تلویزیون من قادر به پخششون نیست(ES6960) من با (H264/avc Level Editor) فرمت پروفایل رو از L_5.1 به 4.1 تغییر دادم.
فایل رو پخش میکنه ولی بعد چند ثانیه قطع میشه و پیغام عدم پشتیبانی از فرمت رو میده.
ممنون میشم اگه کمک کنید.:n11:
با عوض کردن Level مشکل حل نمیشه. تو رزولوشن فول اچ دی مقدار Refames باید زیر 8 باشه.نقل قول:
نگاه ببین مقدار Format settings, ReFrames چقدره. اگر بالای 8 بود تنها راهش انکود دوباره هست که زمان می بره.
ممنون
این مقدار 5 ـه
عجیبه. من سامسونگ مدل 2011 دارم ولی می تونه ریفریم 5 رو تو رزولوشن فول اچ دی نشون بده. احتمالا این ایراد مدل های 2012 باید باشه چون تو یه جا دیگه هم یکی از دوستان مشکلی شبیه همین داشت در حالی که دقیقا همون فیلم رو من رو تلویزیونم تونستم ببینم.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
به جدول و مطلب زیر توجه کن جواب خودتان را خواهید یافت
پسوند فایل محفظه كُدك تصویری قدرت تفكیك سرعت فریم (فریم در ثانیه) سرعت بیت(مگابیت درثانیه) كُدك صوتی *.avi
*.mkv*.asf*.wmv*.mp4*.3gp*.vro*.mpg*.mpeg*.ts*.tp*.trp*.mov*.flv*.vob*.svi*.m2ts*.mts*.webm*.divx AVIMKVASFMP43GPVROVOBPSTSWebM DIVX 3.11/4.x
/5.x/6.x
MPEG4 SP/ASP H.264 BP/MP/HP
Motion JPEG Window Media Videov9 MPEG2
MPEG1 VP8 VP6 1920 در1080
640 در480 1920 در1080
640 در480
30 – 6
30
8 30 4 AC3LPCMADMPCM(IMA,MS)AACHE-AACWMADD+MPEG(MP3)DTS CoreG.711(A-Law,)μ-Law
محدودیت دیگر
اگر خطائی در محتوا یا محفظه باشد، محتوای فیلم پخش نخواهد شد یا درست پخش نخواهد شد. اگر محتوا سرعت بیت/ سرعت فریم محتوا استانداردی دارد که بالاتر از فریم در ثانیه سازگار با آنچه در جدول فوق قید شده می باشد، ممکن است صدا یا تصویر درست کار نکنند. اگر جدول ایندکس خطا دارد، از عملکرد جستجو )پرش(پشتیبانی نمی شود.هنگامیكه فیلمی را از طریق اتصالی شبکه پخش می كنید، ممكن است كه فیلم به طور روان پخش نشود.اگر سرعت بیت فیلم بیش از 10 مگابایت در ثانیه باشد، ممکن است ظاهر شدن بیشتر طول بکشد.بعضی دستگاه های دوربین دیجیتالUSB / ممکن است با دستگاه پخش سازگار نباشند.
رمزگشای فیلم
از تا حداکثر H.264 سطح 4.1 پشتیبانی می کند
از AVCHD و AP L4/ H.264 FMO/ASO/RS, VC1 SP/MP پشتیبانی نمی شود.
برای همه کُدک های فیلم به استثنای MVC، VP8 :VP6 –زیر 1280 در 720 : حداکثر 60 فریم– –بالای 1280 در 720 : حداکثر 30 فریمGMC- پشتيبانی نمی شود.فقط ازSVAFبالا/پایین و سمت به سمت پشتیبانی میکند.
فقط ازBD MVC Specپشتیبانی می کند.
ممنون
بله احتمالا مشکل دستگاه های 2012 ـه
جالبیش اینجاس که من همون فیلم رو اتفاقی با دستگاه بلو ری دیدم !
درست هم کار میکرد !
ولی با تلویزیون بعد چند ثانیه قطع میشد !!
عجیبه هنوزم !!!:n13:
سلام
كساني كه سري 8 يا 7 دارند آيا از تلويزيونشون راضي هستند من قصد خريد دارم اما شنيدم مونتاژ ايران پنل هاش خرابي زياد دارد آيا درست است
در ضمن مدل ساخت مالزي تو بانه بهتر يا هم مونتاژ ايران
ممنون
خرابی پنل بستگی به شانس شما داره !
مثلا من الان سری 6 دارم شاید مونتاژش از سری 8 که شما از بانه میخرید بهتر باشه
کاملا شانسیه
داخل ایران شایعه زیاده - شما توجه نکن. سامسونگ داخل ایران سالی 1 میلیون تلویزیون تولید میکنهنقل قول:
سلام دوستان .
میخوام یه 8880 بگیرم .
46 اینچ بهتره یا 55 ؟
فاصله هم حدود 6 - 7 متر .
با توجه به فاصله تون 55 اینج معقول تره:n06:
دوستان تفاوت این سه مدل تو چیه ؟ 55es7770 و 55d7770 و 55es6980
کیفیت ساخت کدومشون بهتره ؟کنرا با حرکات دست و اینجور چیزا مهم نیست اصلا.
بشتر مقایسه این 2 مدل مد نظرم هست 55d7770 و 55es6980
ببخشید من کمی ناواردم...
الان مودم وایمکس دارم و با کابل شبکه اونو وصل کردم به تلویزیون... می نویسه به شبکه وصل شده ولی به اینترنت نه !!
الان من می خوام از قابلیت dlna و پخش فایل های تصویری از طریق کامپیوتر به تلویزیون استفاده کنم. دقیقا باید چی کار کنم.
موقع استفاده باید حتما تلویزیون روشن باشه
دوست عزیزنقل قول:
تقریبا در همه زمینه ها سری d 7 از سری es 6 بهتر است و فقط سری 6 دو هسته ای است ولی سری d7 خیر
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار باید نرم افزار all share را در کامپیوتر تان نصب کنید و بعد مطلب زیر را مطالعه کنید.
AllShare Play
اسمارت هاب← AllShare Play
فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاه USB ،Mass Storage Class MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید. برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی دستگاه را به درگاه USB در تلویزیون بزنید. اگر می خواهید از USB HDD استفاده کنید، توصیه می کنیم ازUSB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد. برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتررا به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه AllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با DLNA قرا دارد،باید شبکه بی سیم داشته باشید.
استفاده از عملکرد DLNA
اسمارت هاب← AllShare Play
می توانید محتوای رسانه ای شامل فیلم ها، عکس ها و موسیقی كه در تلفن های موبایل یا سایر دستگاه ها ذخیره شده از قبیل کامپیوترتان را توسط كنترل آنها بر روی تلویزیون از طریق شبكه پخش كنید. برای اطلاعات بیشتر دستگاه های موبایل ممكن است نیاز به نصب نرم افزارهای دیگری داشته باشند.. توسط اتصال تلویزیون Samsung به شبکه از طریق ،AllShare Play می توانید از عملکردهای اصلی Samsung به ترتیب زیر استفاده کنید: پخش فرمت های تصویری گوناگونMP4، 3GP، AVI، ASF، MKV ،DivX و غیره
جستجو براساس نام های فایل و بسیاری موارد دیگربرای استفاده کامل از عملکردهای DLNA اصلی Samsung توصیه می شود که از نرم افزار AllShare Play که در تلویزیون ارائه شده استفاده کنید.
تنظیمات AllShare
منو ← شبکه ← تنظیمات AllShare
فهرستی از تلفن های موبایل یا دستگاه های وصل شده را نشان می دهد که برای استفاده تنظیمات AllShare با این تلویزیون برقرار شده اند. عملکرد تنظیمات AllShare در همه دستگاه هائی که از DLNA DMC پشتیبانی می کنند موجود است.
برای پخش محتوای رسانه دستگاه های وصل شده به عملکرد DLAN مراحل زیر را اجرا نمائید:
1- در صفحه AllShare Play نوع محتوایی که میخواهید پخش شود را انتخاب کنید: فیلم ها, عکس ها, موسیقی.
2- در سمت راست صفحه DLNA را انتخاب کنید. تلویزیون فهرست دستگاههای وصل شده با عملکرد DLNA را نشان می دهد.
3- دستگاه را انتخاب کنید AllShare پوشه ها یا فایل های قابل دسترسی روی دستگاه را نشان می دهد.
4- یک فایل را در لیست فایل انتخاب کنید. فایل برگزیده پخش خواهد شد.
پخش رسانه حفظ شده روی دستگاه های DLNA
1- تلفن موبایل یا دستگاه های دیگری که از عملکرد AllShare Play پشتیبانی می کنند را وصل کنید.
2- محتوای رسانه را در دستگاه پخش کنید. صفحه پاپ آپ در پائین تلویزیون ظاهر می شود.
3- امكان را برای قبول دستگاه وصل شده انتخاب کنید. اکنون می توان محتویات رسانه دستگاه را روی تلویزیون پخش کرد.
می توانید دستگاه های مجاز را در تنظیمات AllShare پیدا کنید. یك پنجره هشدار ظاهر می شود كه به آگاهی شما می رساند محتویات رسانه فیلم ها، عكس ها، موسیقی كه از تلفن موبایل ارسال شده بر روی تلویزیون نمایان خواهد شد. محتویات 3 ثانیه پس از ظاهر شدن پنجره هشدار به طور خودکار پخش می شود. – –اگر پنجره هشدار را هنگامیکه پنجره هشدار ظاهر می شود با استفاده از کنترل از راه دور ببندید، محتویات رسانه پخش نمی شود.
اولین باری که دستگاه از طریق عملکرد رسانه به تلفن موبایل، دستگاه را روی امتناع در تنظیمات AllShare تنظیم کنید. محتویات ممكن است بستگی به قدرت تفكیك وفرمتشان روی تلویزیون پخش نشوند. برخی دكمه ها ممكن است بستگی به نوع محتوای رسانه كار نكنند. با استفاده از دستگاه موبایل، می توانید پخش رسانه را كنترل كنید.
من الان موفق شدم از طریق dlna فیلم رو از لپ تاپ روی ال سی دی نشون بدم. منتهی برای جلو و عقب کردن با کنترل مشکل دارم.
دوست عزیز سری 7 d , پنجاه پنج اینچ هم داره ؟نقل قول:
یعنی 55d7770 هست ؟و اینکه اگه شما حق انتخاب داشتید کدوم مدل رو انتخاب میکردید ؟
سلام دوستان
من سامسونگ سری 8 ال ای دی خریدم. روی بعضی از تصاویر که برای مثال وقتی یک تصویر در وسط هست و بقیه تصاویر سیاه هستش یک حاله روشنی روی تلویزیون مشاهده میشه . آیا این سایه روشن ها طبیعی هستن ؟
مدل تلوزیونتون رو بطور کامل عنوان کنیدنقل قول:
شما یه تصویر کاملا مشکی رو در یک محیط تاریک مشاهده کنید . تصویری که فقط سراسر رنگ مشکی باشه و هیچ چیز دیگه نداشته باشه . حالتی رو که می فرمایید رو بررسی کنید . همچنین مد تصویر رو عوض کنید و این موضوع را در مد تصویر استاندارد - پویا - سینمایی بررسی کنید. گوشه های تصویر رو بررسی کنید . نتیجه رو اینجا عنوان بفرمایید .
دوستان 7770 با 7750 تنها تفاوتشون تو کنترل با حرکات دست و ... هست ؟
این Ultra Clear Panel چی هست که 7750 نداره ؟
و اینکه 7750 بالاخره کیت ارتقا داره یا نه ؟سامسونگ سنتر نوشته داره ولی خود سامسونگ . آی آر نوشنته نداره
توی smart hob برنامه ای بنام yourvideo داریم درسته فیلمهای روزی که توش تبلیغ میکنن میشه دید
دوست عزیزنقل قول:
از مدلهای سری 7 به بعد همه دارند پشت تلویزیونتان را ببینید
دوستان یه سوال.چطور میشه کشور رو تو SMART HUB عوض کرد؟ آیا با این کار مشکلی پیش میاد؟
دوست عزیزنقل قول:
این کار را در منوی مخفی می شود انجام داد Info link country را به استرالیا یا کشور دیگر تغییر دهید از قسمت sub option و برای زیاد کردن آپلکیشنها از این را بروید.
افزایش apps
اما دوست گرامی برای افرایش apps این دفعه نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط این منو :
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید دوستان در پستهای قبلی نحو ورود ان را توضیح دادهاند بعد که واد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apsss شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید . امتحان کنید نتیجه را اعلام نمائید
این دکمه ها رو تو اسمارت هاب بزن:نقل قول:
<< 289 >>
<< و >> همون دکمه های پایین ریموت هستند برای Fast Forward و Fast Rewind.
اشکالی که ایجاد نمی کنه فقط اول همه برنامه ها رو پاک می کنه بعدش برنامه های توصیه شده اون کشورو دانلود می کنه.
به نظرم هیچ مشکلی نیست و فقط حساسیت بیش از حد هستش. فکر کنم به این حالت میگن کلودینگ که توی سایت های خارجی هم سرچ کردم همه ال ای دی ها دارند . یکی کمتر یکی بیشترنقل قول:
بله . دقیقانقل قول:
مطمئنید که با تغییر کشور مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ برا تغییر بهترین کشور کدومه؟ اصلا برنامه های کشورای دیگه خیلی ارزش دارن که اینکارو بکنم؟