8 تا 10 میلیوننقل قول:
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه
Printable View
8 تا 10 میلیوننقل قول:
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه
به بازارهای خارج از ایران دسترسی دارین؟؟؟نقل قول:
ممنون از توجهی که به پستم دارینقل قول:
به بیرون دسترسی نداریم
کلا به نظرتون چقدر باید هزینه کرد تا یک پرینتری خرید که بتونه کار ما رو جواب بده و ماهی یک بار نیاز به سرویس پیدا کنه و از طرفی قطعاتش در دسترس باشه
الان با این پرینترها بعد از 8 یا 9 ماه به مشکل خوردیم چون دیگه دو یا سه روز یک بار ، باید کلا فیوز باز بشه و گریس کاری بشه و گاهی فیلم و پرس و... بر اثر حرارت وسط کار خراب میشن
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
با این حجم کاری شما باید دنبال مدلی باشین که سرعت بسیار مناسبی داشته باشه تا در اثر پرینتها متعدد، سریع داغ نکنه!
همچنین باید مدلی رو انتخاب کنید که حجم بزرگی داشته باشه و به طبع این امر خنک کننده های مناسبی هم دارا باشه. بزرگ بودن اندازه یک مزیت محسوب میشه. چون هم خنکترن و هم سریعتر.
مدلهای تک کاره توی ایران خیلی محدود هستن. بهترین مدل فکر میکنم سری4 برند اچ.پی باشه. که سرعتای خوبی دارن. ولی مشکل خنک بودنش هست.
پیشنهاد من برای اینکه شما عمر دستگاهاتون بالا بره، با این بودجه، خرید سه یا 4 عدد پرینتر هستش و تقسیم فشار کاری روی این 4دستگاه! چون هم عمرشون خیلی بالا میره و هم کارایی بهتری داره.
من یک اسکنر نیاز دارم
حجم کاری کم شاید 4-5 برگ در هفته
اگر یک چیزی باشه که بتونم که کتاب هم باهاش اسکن کنم خیلی خوب میشه شتیدم بعضی ها میگن در اسکنر رو باید بکنی و کتاب رو بذاری و روش پارچه بتدازی نمیدونم درسته یا نه
کوچیک و جمع جور باشه واسه نگاتیو و اینا نمیخوام
اگر از کتاب صرفه نظر کنم اسکنر ی هست خودش کاغذ بکشه و کوچیک باشه؟
سقف بودجتون چقدر هستش؟؟؟نقل قول:
اسکنرهایی برای اسکن برگه های کتاب طراحی شدن که مختص همین کار هستن و بعید میدونم توی ایران به راحتی و یا به قیمت معقولی در دسترس باشن!
نه اسکنر معمولی میخوام
بودجه تا 200 لاشه خوبه
فقط حجم کم باشه نمیخوام کت و کلفت باشه
هرچه جم جورتر بهتر
با توجه به این موارد، مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسکن کتاب هم باید بگم که نیازی به گذاشتن پارچه یا موارد این چنینی نیستش. شما فقط کافیه کتاب رو بزاری روی صفحه و دکمه اسکن رو بزنی.
بعدش میتونی قالب و اطراف فایل اسکن رو ادیت کنی و موارد اضافه و زائد رو ازش حذف کنی.
مرسی همین مدلس که گفتید میشه کتاب اسکن کنه؟
در مورد اسکن کتاب توضیح میدیدد چون میگن نمیشه
با همین اسکنر که گفتی میشه کتاب های قطور اسکن کرد؟
اقا یه پرینتر لیزری رنگی میخوام بگیرم - بهترین مدل و قیمتش -چیه؟
برای اسکن کتاب، کار خاصی نیاز نیست. شما فقط باید به نوعی برگه کتاب رو بگذارین روی صفحه اسکنر و اجازه ندین نور از برگه رد شه.نقل قول:
کتاب اگر قطور باشه متون انتهایی(نزدیک شیرازه) یا اسکن نمیشن و یا اینکه کمرنگ اسکن میشن.
نیازی هم نیست درب اسکنر حتما بسته باشه. این درب برای ممناعت از ورود نور هستش و کار دیگه ای انجام نمیده.
کاربرد؟؟؟نقل قول:
سقف بودجه؟؟؟
دفتر انتشاراتی . قیمت مهم نیستنقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
آقا حامد نظرتون راجب این مدل پرینتر چیه؟
HP LaserJet Pro M1132 Multifunction Printer
قیمتش چقدره؟ آخه هر جا یک قیمتی زدن!
برای چه حجم کاری ایی؟؟؟نقل قول:
فکر میکنم بین450.000تا480.000باشه. بدون گارانتی!
به طور میانگین روزی 10 پرینت شاید در آینده کمی بیشتر هم بشه.نقل قول:
سلام به دوستان
من یه پرینتر چند کاره می خوام که هم اسکن ، هم پرینت و هم فکس باشه ...
اول اینکه چند کاره بگیرم بهتره یا اینکه هر کدوم رو جدا ؟؟؟
دوم واسه کافی نت می خوام !
بودجه هم در حد 600-700 هست شاید بتونم بیشترش هم بکنم !!!
عزیزان با تجربه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم . :n16:
اگه ممکنه از این صفحه یک اسکنر که بهتره رو معرفی کنید که بهتر باشه
چند کاره نمیخوام
کدوم مدل نسبت بقیمتش خوب ه
یک چیز کم حجم سبک و با کارکرد عالی میخواستم
ویندوز اکس پی دارم زیاد تو قید جعبه و کارتن و گارنتی هم نیستم فقط سالم باشه و جون دار
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم تا سقف 200 تومن یه اسکنر با کارائی خوب معرفی بفرمائید. کاربردش در حد خانگی هست
از لطف عزیزان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام به همگی
یک همه کاره ( فکس و پرینت و کپی و اسکن ) می خوام ولی برام مهمه جوهرش پودری باشه که خشک نشه( فک کنم اسمش همین لیزری ها میشه ) ... پرینت رنگی هم بتونه بگیره
از برند معتبر HP باشه
کاربردم خانگی هست و در حدود 500 تا 700 هم هزینه میکنم اگر ارزش داشته باشه
چه مدلی رو پیشنهاد میدید و با چه قیمتی ؟
ممنون از راهنماییتون
برای یک کافی نت که بیشتر درآمدش ناشی از کپی و پرینت خواهد بود
دستگاه چند کاره لیزری سیاه و سفید چی پیشنهاد می دهید؟ ضمن اینکه از پرینت A5 هم پشتیبانی کنه (بودجه تا حدود 700 هزار تومان)
آیا دستگاه های lexmark کیفیت hp را دارد؟
دوستات لطف کنید از سایت ایسام میخوام اسکنر بخرم کارکرده
کدوم مدب یهتره نسبت بقمتش
من canon رو پیشنهاد میکنم به شدت. اسکنر های canon یه سر و گردن بالا تر هستند.نقل قول:
خودم با مدل Lide کار کردم. هم کم حجم هست جا نمیگیره هم کیفیت بالایی داره و قیمت مناسب
lexmark لیزری خیلی خوبه. سیاه و سفید ولی چند کاره رو نمیدونم.نقل قول:
ولی یه مشکل بگیر نگیر داره شاید این مشکل کم باشه اونم کارتریجی هست که شما شارژ میکنین. کارتریج فابریک مشکلی نداره ولی تموم که شد بدی برای شارژ یکم ازیت میکنه. تجربه شخصی هست. شاید برای شما اینطور نباشه
اول اینکه 100% هر چیزی رو جدا بخری بهتره یعنی اسکنر جدا .. پرینتر جدا .. دستگاه فکس جدا و.... چون بهترین کیفیت رو دارینقل قول:
ولی خب هزینه اش بالاتر میره
در دستگاه های چند کاره 3 کاره یا 4 کاره هزینه پایین تر میاد ولی خب یکم کیفیت هم پایین میاد بستگی به کاری که از دستگاه میخوای داره
و یه موضوع اینکه دستگاه های چند کاره حداقل hp رو کار کردم میدونم و یه مدلش رو دستم موند اونم اینه که مثلا اسکن خراب بشه باید چیز های دیگه هم تعویض بشه یعنی به هم متصل هستند و در تمعیر خدایی نکرده به مشکل میخوره
دوست عزیز جا نداره برای همین مجبوره all in one بگیرهنقل قول:
دوستان دیر جواب دادید رفتم خریدم :n02:نقل قول:
اسکنر رو کانن خریدم ، فکس رو هم پاناسونیک 2452 :n13:
از قبل هم یه دستگاه کپی داشتم که اونم گذاشتم واسه کپی و پرینت ها !!!! :n10:
بازم تشکر از همه :n16:
اسکنر چی گرفتی عزیز؟ مدلشو بگو
دوستان یک مدل all in one ( فکس و پرینتر و کپی و اسکن ) پیشنهاد میدید HP باشه و حدود 550 نهایت 700 باشه واسه کارهای خانگی ؟
رنگی باشه پربنتش و پرینترش پودری باشه ( جوهر نباشه که بعد 1 ماه خوشک شه )
سوال بعدیم هم اینه مرکز اصلی فروش پرینتر های HP کجاست در تهران ؟
ممنون
با این بودجه نمیشه مدل چندکاره رنگی مناسبی پیشنهاد داد!!! مگه اینکه به خرید تک رنگ بسنده کنید!!!نقل قول:
اساسا اچ.پی توی ایران گارانتی نداره. دنبالش هم نریم خیلی بهتره! چون به تجربه با این حضرات (دزد!) رودر رو شدم. و هیچ قید و بندی در گارانتی رو گردن نمیگیرن.
برند اچ.پی هم یا همون اول کار خراب از اب درمیاد یا سالم. خراب دراومدنش1درصده. سالم هم دربیادش خرابی نداره اگه اصولی استفاده بشه!
رئیس یعنی چقدر باید هزینه کنم برای رنگی ؟نقل قول:
تک رنگ بخوام چه مدلی پیشنهاد میدید با چه قیمتی ؟
برای رنگی فکر میکنم باید حدود 1.500.000هزینه کنید!نقل قول:
برای تک رنگ هم با این بودجه بهترین انتخاب مدل زیر هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...780.000
سلام
برای دفتر کار نیاز به خرید یک پرینتر رنگی لیزری ترجیحا hp تا قیمت حداکثر 2 میلیون دارم. نیازهایی که دارم
1- کیفیت چاپ 1200 dpi
2- اتصال به صورت شبکه و ترجیحا wifi در کنار usb
3- کارتریج رنگی با کارکرد بالا
دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم چه مدلی در حال حاضر تو بازار موجود هست. اگر از مارکهای دیگر هم باشه پیشنها بدین ( به غیر از جوهر افشانها)
خودم این مدل رو پسندیدم
Hp LaserJet Enterprise 500 color Printer M551n
ولی wifi نداره
به نظره دوستان کیفیت 600 dpi چطوره برای چاپ عکس با کیفیت بالا خوبه یا نه
ممنون از راهنمایی شما
سلام.نقل قول:
عکس قراره روی کاغذ گلاسه چاپ بشه یا کاغذ معمولی؟؟؟؟
سلام
یه پرینتر چندکاره لیزری تک رنگ برای مصارف خانگی می خوام ،حدود 600 تا 650 میتونم هزینه کنم . لطفا یه مدل فکس دار معرفی کنید و یه مدل بدون فکس ، ترجیحا از مدل canon نباشه و برای شارژ کردنش نیازی به ریست کردن چیپ و ... نداشته باشم
ممنون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با این بودجه مدل مناسبی نمیشه پیشنهاد داد!
دوستان این مدل all in one رو می خوام بدم از دبی برام بیارن
HP LaserJet Pro M1212nf Multifunction Printer
با این مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام از دبی سفارش بدم ... مدل خوبی هست؟
جوهر پربنترش پودری هست دیگه ؟
خیلی ممنون از دوستان
خوب کف هزینه رو خودتون ببرید بالا ، از نظر هزینه خیلی مشکلی ندارم ، فقط مدلی پیشنهاد ندید که 1 تومن پولش باشه و بیشتر به کار یه اداره بیاد تا یه خونه ...نقل قول:
خیلی ممنون
مدل خوبی هستش. بله پوردی هستش.نقل قول:
این مدل رو من چندین بار توی بازار ایران دیدم!
بهتره اول بازار رو یه چرخی بزنید. چون باید هزینه بار بسیار بالایی رو پردازت کنید.