پژو 206 تیپ 5 مدل 91 قیمت 20500000 توماننقل قول:
پژو 206 تیپ 5 مدل 91 قیمت 20500000 توماننقل قول:
سلام
پراید مدل آخر 87 کاکرد 40000 تا یدونه خوردگی کوچیک داشته باشه
چند؟
ممنون
قيمت : 7.300.000 تومننقل قول:
مطمئنین؟نقل قول:
یکی داره میفروشه 6.400.000
یعنی خوبه؟ بخرم؟
قيمت با اين مشخصات و حتي خردگيش كمتر از 7 تومن نيستنقل قول:
حالا بايد از لحاظ فني ماشين رو حسابي چك كنيد و اگه اوكي بود خيلي قيمت خوبيه و بخريد ;)
تا چند روز دیگه یه پراید sx131 صفر می گیرم می خواستم بدونم برای این مدل مشتری راحت پیدا میشه که ضرر نکنم برای فروشش؟
پراید توی بازار خیلی زیاد شده ، و قیمت ها هم طوری شدن که از کارخونه پایین تر بفروش میرسه ( خرید ودیعه ایی بنگاه داران و بورسیان )نقل قول:
الان 131sx توی بازار تا 9.400.000 برای رنگ سفید ( خودم خریدم ) و 9.650.000 برای رنگ متالیک
قیمت کارخانه 10.200.000 برای رنگ متالیک
9.940.000 برای رنگ روغنی
تازه با تحویل 30 روزه !
سلام دوستان
آقا من بین 3 مورد موندم مردد
1. 405 مدل 88 60000 کارکرد بدون تصادف قیمت 10.5
2. سمند lx مدل 87 کارکرد 80000 بدون تصادف قیمت 11
3. سورن 89 کارکرد 80000 یک گلگیر تعویض قیمت 13.5
حالا اول از نظر قیمت کدوم میرزه ؟؟؟ از نظر ماشین کدوم ارزش خریدن داره.
من کارم بیشتر خارج شهره و مصرف کننده ام ( اهل خرید و فروش ماشین نیستم) . میخوام تا 5-6 سال ماشین باشه واسم. مصرف هم مهم نیست زیاد .ممنون از دوستانی که زحمت میکشن و راهنمایی میکنن
سلام
به حدود 13 تومان چه تیب 206 و چه مدلی میشه خرید؟ بهترین خودرو که با این مبلغ میشه خرید چی هست؟(جدا از 206)
چون شما مصرف کننده هستین و ماشین رو 5 6 سال نیاز دارین به نظر من 405 بهتر از سمند خواهد بود.نقل قول:
اتاق سمند پس از مدتی به صدا میوفته اما خوب تجهیزاتش از 405 بیشتره.
مخارج هر دو خودرو در اکثر قطعات مصرفی مثل هم هستن.
قیمت هایی هم که دادین درستن. سورن که اصلا پیشنهاد نمیشه چون هیچ فرقی با سمند LX نداره فقط یه نمای ظاهری رو عوض کردن همین.
سلام بین ریو صفر و ال 90 مدل 90 تیپ 2 کم کارکرد تمیز با قیمت 16 و خورده ای اگه اشتباه نکنم و یا هر ماشین دیگه ای توی این رنج چی پیشنهادی دارین
ممنون
بین ریو و تندر 90 به مراتب تندر 90 نمره بیشتری رو میگیره.نقل قول:
هر دو خودرو از موتور 1600 CC با 16 سوپاپ بهره میگیرن. شتاب و مصرف سوختشون تا حدودی شبیه به هم هست.
تندر از نظر ایمنی و جاداری و عملکرد در جاده و شهر بهتر از ریو خواهد بود با اینکه ریو هم چیزی کم نداره.
تو رنج قیمت این 2 خودرو میتونید پزو 405 با موتور TU5 هم انتخاب کنید که همه جوره امتحان خودش رو پس داده.
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 87 میشه خرید.
پژو 405 مدل 89
پژو پارس مدل 86
تندر 90 مدل 87
سمند LX مدل 88
دوستان نظرشون در مورد فولکس گل چیه نسبت به مثلا 206؟؟؟چه مزایا و معایبی داره؟؟بعد قیمت یه تمیز گل 2-3 سال کارکرد چقدره؟ممنون
نقل قول:
مزایاش نسبت به 206 موتورش هست که پرقدرت و پرشتاب با مصرف سوخت مناسب
همچنین جاداتر از 206 هست و اگر با یک 206 تیپ 2 مدل 87 مقایسش کنیم از نظر ایمنی هم برتره دارای 2 ایربگ و ترمز abs هم هست.
دلیل اینکه با 206 مدل 87 مقایسش کردم این بود که فولکس آخرین مدلش برای همون سال بود و برخی هم مدل 88 دارن.
از معایبش میشه به استهلاک بالا و کمبود شدید قطعاتش اشاره کرد.
قیمت آخرین مدلش که 88 باشه حدود 14 میلیون تومن باید باشه.
موتور گل یه موتور قدیمی 1.8 و 8 سوپاپ هست که 99 اسپ بخار تولید میکنه، ولی موتور 206 موتور جدیدتر 1.6 و 16 سوپاپه و 108 اسب بخار تولید میکنه و از نظر موتور قطعاً 206 قویتره.نقل قول:
ترمزای گل کاسه ای هستن، در حالی که 206 (با موتور TU5) هر چهار چرخش دیسکی هستن. با گل که ترمز کنید زمان زیادی طول میکشه تا ماشین بایسته.
در ضمن قطعاتش خیلی کمیابه اون هم نسبت به 206، با توجه به اینکه استهلاکش هم بیشتره.
به نظر من گل الان جزء ماشینای قدیمی به حساب میاد و ارزش خرید نداره.
دوست مننقل قول:
من تیپ 2 رو مقایسه کردم و کاری به تیپ های دیگه 206 نداشتم.
تو پستی که زدم دقت کنید.
راستش دوست داشتم یه چیزه متفاوت باشه.206 خیلی عادیه.نقل قول:
به نظر من اگر بودجه ای که میخواین برای فولکس گل هزینه کنید برای 405 با موتور TU5 هزینه میکیردین خیلی بهتر جواب میدادنقل قول:
هم موتورش عملکرد خیلی خوبی داشته و هم کم استهلاک جادار و مناسب هست و خدمات پس از فروشش هم سراسر کشور هست
این نظر من بود و نظر شما و دوستان محترم.
دوستان سلام
پراید نقره ای دارم برای فروش با مشخصات زیر
مدل آذر 89 - بیمه کامل - بدنه شاسی و... همه چی سالم سالم (فقط گلگیر جلو یه غر کوچیک داره که دست بهش نزدم )
دوگانه کارخانه -- 38هزارتا کارکرده
قیمت واقعی چند خرید فروش میشه میخوام تو دست بفروشم
سوال دومم اینه که سمند ال ایکس دوگانه بهتره یا پارس دوگانه
مدل پایینا بهترن یا جدیدا (صفر نه)
پژو 206 87 بهتره یا 85
زانتا مدل 85 یا 86 قیمت چنده
من الان یه سمند ef7بدون رنگ وهمه چیز سالم مدل آخر88 دارم که می خواهم بفروشم لاستیک های جلو 40%کارکرده وعقب هم50%کارکرده و بیمه هم 5ماه مونده وبیمه ی بدنه هم 5ماه مونده و موتور سالم صدا نمیده ودوگانه سوز کارخونه می شه قیمت بدهید؟
نقل قول:
سمند LX EF7 پایه گازسوز مدل 88 قیمت 14500000 تومان
می خواهم با 14 ملیون یه نیسان بخرم نظرتون چییه هیچ اطلاعاتی در مورد وانت نیسان ندارم می شه را هنماییم کنید قیمت مدل صفرش چنده وکارکرده تا 14 ملیون؟
مشخصات فنی نیسان وانت رو در لینک زیر ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 14 میلیون تومن میتونید مدل 90 رو خریداری کنید.
قیمت صفرش رو اطلاع ندارم اما احتمالا بین 15 تا 16 میلیون تومن هست
سلام 207 دنده ای سفید
سری اول قیمت چنده ؟
.
پژو 207 دنده ای مدل 89 قیمت حدود 19500000 توماننقل قول:
RDi مدل 83 رنگ سبز کارکرد 850 هزارتا ، دورتادور خورده و تمام رنگ ، کاپوت عوض شده ، داشبوردش جلوی آفتاب زیاد بوده ترک خورده ، بیمه هم نداره ، چقدر میارزه ؟؟؟
نقل قول:
این ماشین نهایت تا 3 میلیون تومن ارزش داره در کل خریدش پیشنهاد نمیشه.
با کمی اصافه کردن بودجه بهترش گیر میاد
با سلام
قیمت ال 90 e2lp مدل 88 ایران خودرویی ماشین تمیزه 40 هزار تا واقعی کار کرده ماله یکی از فامیله.
ممنونم
تندر 90 E2 LP مدل 88 قیمت 14500000 توماننقل قول:
می شه بگید برای فروش ماشین چه کار هایی باید کرد ترفند هاش چییه می خواهم به بیشترین قیمت بفروشم؟
سلام
یه آگهی تو اینترنت بود لطفا نظر بدید بخرمش یا نه:
206 تیپ 6 سال 1381 کارکرد : 50 هزار
توضیحاتش:
فقط این نوشته تیپ 4 مونتاژ فرانسش رو نفهمیدم یعنی چی ؟! تیپ 4 چیه ؟ اینکه تیپ 6 میفروشه !
تيپ 4 مونتاژ فرانسه، رنگ واقعي نقره اي متمايل به بژ، بدون رنگ، فوق العاده سالم، رينگ BBS همرنگ بدنه، لاستيکها نو، باند Infinity، بيمه يک ماه، مانيتور تايپ B، مصرف عالي
بنظر تون خوبه برای خرید با قیمت :
11 میلیون و 500 تومن ؟
باتشکر:11:
نقل قول:
راستش ترفند خاصی نداره به هر حال شخصی هم که میخواد ماشین بخره
تحقیق میکنه قیمت میگیره ماشین رو باید نشون بدن.
شما هرچی ماشینت تمیزتر و سالم تر باشه اولویتش برای فروش بیشتره و راحت تر فروش میره.
تیپ 6 شاید منظورش موتور و گیربکس تیپ 6 بوده.نقل قول:
فرانسش یعنی اینکه اکثر قطعاتش کاملا فرانسوی اصل هستش یعنی نسبت به نمونه های امروزی که قطعات ساخت داخل و چینی شدن کیفیتش بهتره.
رینگ و لاستیک و سیستم صوتی و سایر لوازم لوکس رو قیمت تاثیر نداره مگر اینکه خریدار طالبش باشه
50 هزار کیلومتر کارکردش هم از سال 81 تا الان مشکوکه مگر اینکه بدونی ماشین کجا بوده و دست کی بوده
اگر کارکردش واقعی باشه خیلی خوبه و ارزش خرید داره اما نه با این قیمت نهایت 10 میلیون تومن
نه دیگه میخوام برم ببینمش خودش که میگفت یه مقدارش رو خودم و یه مقدار پدرم سواری داده! بعدش مونده تو پارکینگ منزل و الان هم پول لازمه و یه ماشین دیگه ثبت نام کرده!
حالا باهاش چونه بزنم تا 11 یا 10 و نیم خوبه یا نه ؟ در ضمن از کجا میشه فهمید که کیلومترش درسته و دستکاری نشده ؟!
با تشکر:11:
نقل قول:
اگر از نظر فنی سالم باشه و این کارکردی که گفتن واقعی باشه
بدنه سالم باشه اگر چه مدل 81 دیگه خوردگی رو فکر کنم داره اما بازم تاثیر داره
قیمتش هم بالاست 11600000 تومان زیاده فکر کنم هزینه تمام لوازم لوکس رو هم کشیدن روش
ممنونن که سریع جواب میدید من کم آوردم تو سرعت :20:نقل قول:
اگر میشه به نقل قول جواب بدید!
نقل قول:
کلومتر رو هر کسی نمیتونه تشخیص بده باید ببری پیش متخصص کیلومتر
قیمتش هم 10.5 تا 11 میلیون تومن خوبه.
تیپ 4 باید باشه ، این مدل خیلی کم وارد بازار ایران شد . موتور 1.4 لیتری ، گیرباکس اتوماتیک ، شیشه ها برقی . ( کلا تیپ 4 مثل تیپ 3 هست با گیرباکس اتوماتیک )
نقل قول:
پوریا جان موتور و گیربکس 206 تیپ 4 با 206 تیپ 6 دقیقا از نوع TU5 و گیربکس AL4 هستن.