سلام دوستان
ماشین در حد 18 - 20 تومن چی پیشنهاد میدین ... ؟؟؟
صفر باشه بهتره ، کارکرده هم چندتا پیشنهاد بدید
ماشین برای خانواده 4-5 نفره است ، دیگه المان های مسافرت و پیدا شدن قطعات رو هم در نظر بگیرید
مرسی
Printable View
سلام دوستان
ماشین در حد 18 - 20 تومن چی پیشنهاد میدین ... ؟؟؟
صفر باشه بهتره ، کارکرده هم چندتا پیشنهاد بدید
ماشین برای خانواده 4-5 نفره است ، دیگه المان های مسافرت و پیدا شدن قطعات رو هم در نظر بگیرید
مرسی
پژو پارس با موتور TU5 تو این رنج خودروی خوبیه با ملاک های شما همخوانی داره.نقل قول:
MVM 530 هم هست که از امکانات و کیفیت قابل قبولی برخورداره اما فعلا مثل پارس خدمات پس از فروش گسترده نداره.
با توجه به اینکه یکی از ملاک هاتون قطعات هست پارس با موتور TU5 گزینه خوبیه.
نقل قول:
MVM 530 مصرفش چقدره ... ؟؟؟
بعضی جاها میگن 6.8 بعضی ها 8 و ....
در کل ماشینه خوبیه یا نه ...؟؟؟ ( فعلا نظرمون روی همینه )
مصرفش خوبه و در حد پارس هست . شتاب عالی ، سرعت نهایی خوب و کیفیت خوب قطعات و ادوات داخلی به نسبت محصولات ایرانی . امکانات رفاهیش هم خیلی کامل هست ، سانروف دارد و همه چیزش هم برقی هست و اصلا با پارس قابل قیاس نیست .نقل قول:
تنها مشکلی که برای 530 ممکنه پیش بیاد این هست که در درازمدت مشکل فنی پیدا کنه و تعمیرکار ماهر این خودرو ها رو هم در ایران نداریم ( فقط یک پیش بینی هست )
نقل قول:سورن elx چی؟نقل قول:
شنیدم در این رنج قیمت ماشین خوبیه و آپشنهای خوبی هم داره. البته بعضی از موتور ef7اش راضین و بعضی نه. اما با موتور tu5 منظورمه بیشتر.
نظرتون چیه؟
نقل قول:
سورن ELX خودرویی باکیفیت تر از سایر محصولات ایران خودرو هست ، از نظر موتوری و فنی با سمند برابری میکنه اما کمی در عایق کاری متفاوت هستن و سروصدای کمتری وارد ماشین میشه همین خودش خیلی تاثیر گذار بوده .
سورن با موتور EF7 برتری به نسبت XU7 قدیمی داره اما موتور EF7 شانسی دراومده و برای خیلی ها خوب بوده و خیلی ها هم نه !
اما موتور XU7 موتوری هست که امتحان خودش رو پس داده و قطعاتش هم خیلی بهتر و ارزان تر از EF7 هست .
من پیشنهادم موتور XU7 هست .و به نظرم برعکس اینکه میگن پر مصرف اصلا همچین چیزی نیست و با TU5 برابری میکنه .
سلام
با 20 تومن پول از بین ماشین های موجود چی پیشنهاد میدید؟ جزو خانواده پژو و سمند نباشه.
نظر خودم روی مزدا 323 و زانتیا هست. چیز دیگه ای پیشنهاد میدید که در سطح این دو ماشین باشند؟ ترجیحا ماشین کم دردسر
نقل قول:
زانتیا و مزدا 323 با این بودجه فکر نمیکنم مورد خوب و درجه یک پیدا کنید
حالا زانتیا شاید گیر بیاد اما مزدا درجه یک نه.
زانتیا مدل 85 میتونید انتخاب کنید.
مزدا 323 هم مدل 83 میشه انتخاب کرد.
بین زانتیا و مزدا من مزدا 323 رو پیشنهاد میدم به دلیل اینکه ماشین سخت کار و ماندگاری
و عملکردش از هر نظر خوب بوده نسبت به زانتیا خیلی کم استهلاک تر و مصرف سوختشم کمتره.
تفاوت مصرف سوخت در این دو موتور کاملا محسوس هست پوریا جان.نقل قول:
نقل قول:
سورن ELX با موتور TU5 عرضه نمیشه.
سلام حدودا 12 یا 13 پول دارم و بین ریو و L90 موندم کدوم رو انتخاب کنم. البته دست دوم با دو سه سال کارکرد می خوام بخرم. لطفا راهنمائیم کنید. البته با دلیل
ممنونم
راستی تو کدوم صفحه سوالاتم رو مطرح کنم. همین جا یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من مهم اینه که حداقل بتونه 5 سال جوابم رو بده و خرج زیادی نداشته باشه
دوستان با بودجه 25 میلیون تومان چه ماشینی رو پیشنهاد میکنین ؟ ( ایرانی نباشه )
مصرف خانوادگی
متاسفانه با اين بودجه حق انتخاب زيادي نداريد . ( خارجي )
ليفان ٦٢٠
Mvm 530
مزدا 323 نمیشه خرید با این بودجه ؟نقل قول:
ممنون
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
نقل قول:
تندر 90 گزینه منتخب هست
به دلیل قدرت و شتاب خیلی خوب
مصرف سوخت عالی
فضای سرنشین مناسب
ایمنی مناسب
رانندگی راحت تر و نرم تر
البته ریو هم ماشین خوبیه نه اینکه بد باشه
ریو هم موتور قوی و پرشتابی داره با مصرف سوخت مناسب
اما فضای سرنشین - ایمنی و راحتی تندر رو نداره
سوالتون رو تو همین تاپیک باید میپرسیدین که درسته.
موفق باشید
نقل قول:
مزدا 323 تیپ 2 مدل 86 میتونید انتخاب کنید.
البته نه فولش چون فولش تیپ 5 اتوماتیک کدا 86 حدود 27 تا 28 میلیون تومن هست
خب پس تفاوتش توی ایمنی و فضای سرنشین هست. درسته؟ آیا آپشن جدید l90 ایربگ و abs داره؟ و اینکه از نظر نگهداری کدوم بهتره؟نقل قول:
تندر 90 دارای 2 ایربگ هست و ABS , EBD هم داره اما متاسفانه ریو ایربگ نداره اما ABS داره.نقل قول:
تندر 90 با رینگ اسپرت عرضه میشه که ریو رینگش معمولی هست.
تندر 90 فول کامپیوتر سفری هم داره.
از نظر نگهداری تقریبا میشه گفت شبیه به هم هستن اما ریو چون تولیدش متوقف شد امکان
داره در آینده با کمیاب شدن قطعات روبه رو بشه.
با 13 تومن چه مدلی از L90 فول آپشن میشه خرید؟نقل قول:
نقل قول:
مدل 86 هست که به سختی گیر میاد
اما با افزایش بودجه به 14 میلیون تومن مدل 87 راحت گیر میاد.
متاسفانه الان ال90 دارای حباب میباشد قیمت کارخونه با بازار 1 تومان تفاوت دارد و شما باید 1 تومان بیشتر از قیمت واقعی پرداخت کنیدنقل قول:
مدل 86 یا 87 که دیگه خیلی داغون شده مدل e1 هم اگه پیدا کردید خوبه 88
405 tu5 مدل 89 هم میتونید فکر کنید
تیبای صفر هم جزو گزینه های شماست
نه دوست من.نقل قول:
تندر 90 مدل 86 یا 87 در حد عالی هم پیدا میشه باید وقت گذاشت و جستجو کرد.
من 206 تیپ 2 مدل 82 در حد صفر دیدم تعجب کردم اما خوب گاهی اوقات استثنا وجود داره
405 رو خیلی ها میگن استهلاک زیادی داره مخصوصا بعد از دو سه سال و ماشین هنیه. (hen!!!)نقل قول:
نظرتون در مورد تیبا چیه؟
اين طور نيست استهلاك ٤٠٥ با موتور tu٥ بيشتر از تندر ٩٠نيست و كلا ماشينيه كه تقريبا همه كس پسنده .نقل قول:
در مورد تيبا هم ماشين خوبيه اما شما بايد به بازار فروش كاركرده يه ماشين هم فكر كنيد.البته اين نظر شخصي منه ،انتخاب با شماست.
نقل قول:
اتفاقا 405 با موتور TU5 اصلا هن نیست و عملکردش عالیه.
یکی از دوستان من سری اول TU5 که مدل 89 بود رو داره تا الان هیچ
مشکلی نداشته و خیلی راضیه.
من می خوام یه ماشین بین بازه ی قیتی 14 تا 20ملیون بخرم بین ماشین های زیر شک دارم
سمند معمولی سمند ال ایکس تندر 90 پژو 206 معمولی 206 اس دی
در کل شکل ظاهری و درونی ماشین هم خیلی برام مهمه اما نمی شه از قدرت موتور و ایمنی نرمی ماشین و مصرف سوخت گذشت .
لطفا منو راهنمایی کنید
یه سوال هم در مورد امکانات سمند معمولی و ال ایکس دارم ئقیقا چه فرقی در امکاناتشون هست که باعث تفاوت 2 و نیم ملیونی قیمتش می شه؟
سلام داداش بهترین انتخاب بین این ماشینا بی شک 206sd V8 هست که سواری عالی موتور قوی کابین زیبا و البته ایمن رو داره فقط تنها مشکل کمبود جای سرنشینان خصوصا در ردیف عقب هست
نظر شما درسته اما مشکل اینه که الان ایران خودرو اصلا 206 ثبت نام نمیکنه و مشکل دیگه اینه که قیمت اس دی وی هشت هم الان بیش تر از 22 ملیونه و مدل های پایین تر اونم که به پول من بخوره تو بازار نیست .
الان نظر خودم بشتر رو سمنده ولی بین ال ایکس و معمولی اش و تندر بیشتر شک دارم اگه می شه یه راجع به تفاوت های دو مدل سمند بگید
بگرد تو بازار ببین میتونی وی 1 پیدا کنی موتورش همون موتوره وی8 ولی یه سری امکانات وی 8 رو نداره مثلا شیشه عقب دستی اینه ها دستی سیستم تهویه اتوماتیک نداره پشت گردنی صندلی عقب ندارهنقل قول:
اگه از خرید 206 منصرف شدی به نظر من بهترین انتخاب بعد 206 تندر 90 بعدش سمند ال ایکسef7
206 تیپ 5 یا 6 خوبه ولی ایران خودرو تیپ 2 میده که مفت نمی ارزه. البته قیمت قیمت این دوتا یه کم گرونتر از اون چیزیه که شما توقع دارید. SD هم V8 یا V9 خوبه بقیش مفت نمی ارزه.
سمند معمولی SE هیچ امکاناتی نداره. خیلی هم کیفیت نداره تا اونجایی که من دیدم. بازار فروش خوبی نداره. سمند LX امکانات بیشتری داره. میتونی بری تو سایت اساکو بخش کلاس خودرو ها تفاوت و امکانات هر کلاس ماشین رو نوشته. سمند سورن ای ال ایکس هم می تونی فکر کنی. ماشین خوبی هست. امکانات فوق العاده ای داره. مصرف سوختشم پایینه. راحت و نرم هستش. بازار فروش خوبی هم داره.
از راهنمایی تون ممنون توسایت ایساکوخیلی چیزا فهمیدم و خیلی برام مفید بودنقل قول:
نقل قول:
با توجه به ملاک های شما بهترین گزینه در حال حاضر تندر 90 هست که از هر نظر با ملاک های شما هوخوانی داره.
از صحبت هاتون متوجه شدم 206 SD V8 صفر میخواین که شرکت نداره نو بازار هم یا کمیاب شده یا قیمت ها کاذب
اما تندر 90 هست و میتونید انتخاب کنید از نظر قدرت و شتاب و مصرف سوخت که عملکردش خوبه
از نظر فضای کابین هم بهتر از 206 هست
امکاناتش هم مناسبه و قابل قبول.
دوستان کدوم یکی از این ماشینا برا هر نوع سفر جابه جایی بهترن؟
سلام.
هر دو خودرو از نظر فنی و در کل عملکردشون شبیه به هم هست .
فقط میمونه یک مورد که اونم سلیقه شماست. به مراتب پارس از نظر زیبایی برتر داره
هر دو خودرو هم با موتور XU7 قدیمی و هم با موتور TU5 و هم به صورت دوگانه سوز عرضه میشن
و از اونجایی که پلت فرم هردو یکی هست از نظر فضای کابین و راحتی سرنشین هم مثل هم هستن.
ایمنی هردو خودرو شبیه به هم هست.
پس نتیجه میگیریم هر دو خودرو برای هرنوع سفر مناسبن و شما باید یه انتخاب که اونم برمیگرده به سلیقه شخصیتون
انجام بدین.
اگه مثل همن چرا بس پارس 5 میلیون گرونتره؟نقل قول:
پارس و 405 از نظر فنی هیچ تفاوتی با هم ندارن. حتی شتاب 405 به دلیل سبکتر بودن بیشتره!نقل قول:
موتور و گیربکس و ... هر دو کاملاً یکسانه.
تفاوت فقط در ظاهر هست، شما 5 میلیون پول چیزای ظاهری میدی، مثل چراغ و رنگ و سپر و زه و ...
گیرباکس پژو 405 و پارس با هم تفاوت دارند ، گیرباکس 405 دنده ریز و سبکتر از پارس هست . پارس و سمند دقیقا گرباکسشون یکی هست . برای همین سمند و پارس ( دنده درشت ) 220 میرن اما 405 نهایت روش زده 200 گیلومتر .نقل قول:
دوستان پرشیا مدل 81 موتورش خوبه؟
نقل قول:نقل قول:آقا الان به من بگید کدوم بهتره؟نقل قول:
من مکانیک نیستم که از این حرفا سر در بیارم!:31:
از نظر سرعتو شتابو تعویض دنده و راحتی جابجایی و روندنو و ارزش پول دادن!
متشکر
پرشيا مدل 81 رسما عمرشو كرده و بهتره سمتش نريدنقل قول:
اگه همه ي چيز ها رو از جمله ميزان پول پرداختي حساب كني قطعا 405 بهتره ولي اگه پولتون كافيه و نيازي به پولتون نريد خب پارس گزينه مناسب تريهنقل قول:
آقا الان به من بگید کدوم بهتره؟
من مکانیک نیستم که از این حرفا سر در بیارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سرعتو شتابو تعویض دنده و راحتی جابجایی و روندنو و ارزش پول دادن!
متشکر
نکته جالبش اینجاست ماشینش خیلی کم استفاده شده در واقع یه جورایی صفر به نظر میرسه.نقل قول: