با 6 الی 7 تومان چه پرایدی میشه خرید؟abs دار هم پیدا میشه ؟
لوازم اضافی مثل ضبط و روکش و ...به قیمت خودرو اضافه میشه ؟
با10 الی 11 تومان چه مدل 405 پیدا میشه ؟
Printable View
با 6 الی 7 تومان چه پرایدی میشه خرید؟abs دار هم پیدا میشه ؟
لوازم اضافی مثل ضبط و روکش و ...به قیمت خودرو اضافه میشه ؟
با10 الی 11 تومان چه مدل 405 پیدا میشه ؟
با 7 میلیون تومان پراید مدل 86 میتونید پیدا کنید که مدل های 86 سیستم ABS ندارن . سایر لوازم لوکس روی قیمت ماشین اثری ندارننقل قول:
و با 11 میلیون تومان 405 مدل 84
فرمون که ایشالله هیدرولیکه ؟نقل قول:
این قیمتهای نمایشگاه هست ؟
پراید 86 و 405 -84 آیا از لحاظ فنی مشکلی ندارند برای استفاده چندسال آینده؟ یا بهتره بودجه افزایش پیدا کنه؟
405 های چه سالی ترمز abs دارند و قیمتشون چقدره همچنین پراید. ممنون
/PHP]سمند معمولی دوگانه سوزمدل 84با رنگ شدگی جزیی و 7سال تخفیف بیمه و بیمه تا پایان سال چند می ارزه؟:sq_19:
سوال بعدی اینکه 405 مدل 84 که حدود 11 تومان هست به صرفه تره یا سیلو مدل 80-81 ؟
دوست من اینجا تاپیک زیر 10 تومن هست. لطفا در تاپیک مربوطه سوالتون رو مطرح کنیدنقل قول:
سلام.
شرمنده که اینجا مطرح کردم خواهشا نقل قولش کنید در تاپیک مربوطه اش، متاسفانه امکان حذفش نیست . احساس کردم 10-11 تومان زیاد باهم تفاوت ندارند واینکه بخش دیگری از سوالم مربوط به همین تاپیک میشد.
بازم تشکر از تذکر
سلام.با بودجه حدود 10 تومان 405 مدل 83 بگیرم دردسر تعمیرگاه و ... نداره؟ کلا ارزش داره به جای پراید تمیز یه 405 مدل 83 گرفت؟
چرا نداره!بالاخره ماشین 8 سال دویده دیگه همه لوازم به جز اونایی که عوض شده قدیمی و مستهلک شده!هر لحظه ممکنه خراب بشن!نقل قول:
البته سواری و رفاه و همه چی به جز مصرف و استهلاک 405 بهتر از پرایده!اگر تونستید بگردید یه 405 تر تمیز پیدا کنید وگرنه اذیت میکنه!
بله این قیمت بازار هست.نقل قول:
فرمان پراید مدل های 86 هیدرولیک نیستن
از نظر فنی هم بلاخره ماشین چند ساله کارکرده و باید شما دنبال پراید تمیز از هر نظر باشید.
405 از برخی مدل های 88 دارای ABS هستن و از 89 کاملا با ABS عرضه شدن پراید هم از سال 88 با ABS عرضه شد.
قیمت هاشون هم به بودجه شما نمیخوره دوست من
سمند معمولی دوگانه سوز مدل 84 قیمت حدود 11 میلیون توماننقل قول:
سلام . روآ 85 نوک مدادی متالیک بیمه بدنه و شخص ثالث مال ی ماه پیش کاپوت رنگ خورده و سقف و در سمت راننده و گلگیر عوض شده موتور کاملا سالم چند می ارزه ؟ چند میخرن ؟
سلام
یکی از بستگان یه 206 تیپ 2 مدل 82 داره که میخواد به قیمت 10 میلیون بفروشه . تصادف و رنگ نداره . 125000 تا کارکرده . رنگ نقره ای هست. هنوز با ماشین دور نزدم ببینم اوضاع فنی ماشین چجوریه. ولی خودش میگه ماشینو ببر به مکانیک نشون بده. من الان یه پراید هیدرولیک 88 دارم . به نظر شما ارزش داره بفروشمش و اینو بخرم ؟
خرید این خودرو پیشنهاد نمیشه اما نهایت 2 تا 3 میلیون توماننقل قول:
206 مدل 82 بدون رنگ و تصادف خیلی عالیه اما از نظر فنی خیلی باید دقت کنی که سالم باشهنقل قول:
اگر از نظر فنی هم سالم باشه و با ملاک های خودتون همخواین داشته باشه بله ارزش داره
8تومن دارم مخوام یه ماشین بخرم دوستان چی پیشنهاد میدن.
بهترین انتخاب با این سقف بودجهنقل قول:
پراید 87 است
البته پژو 405 مدل 84 هم میتونید پیدا کنید
که پراید هزینه های کمتری را براتون به همراه داره
تو فنیش حتما ببر یه تعمیرکار خبره ببینه باهاش دور بزنه تعمیرکار کاربلد باشه از صدای موتور گاز خوردن ماشین هم میفهمه موتوری سالمه یا نه!نقل قول:
با 8 تومن تا چند وقت پیش 206 هم میتونستید بخریننقل قول:
پارس مدل 83 یکی از رفیقام خرید 8 تومن با رینگ
الان با این بودجه پراید بهترین پیشنهاد میتونه باشه چون میتونین مدل های بالاتری بخرین
دوستان منم بودجم 10 تومانه بهترین گزینه با این قیمت رو بی زحمت بگید فقط پراید نباشه که بهترین وسیله واسه خودکشیه.
اولویت با پرایده ولینقل قول:
میتونید پژو 405 مدل85 و 86 با این بودجه پیدا کنید.
405 مدل 85 یا 86 تمیز و مناسب بالای 10 میلیون تومان هستنقل قول:
دوست عزیز پس شما با این بودجه چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟اصلا از پراید دل خوشی ندارمنقل قول:
پژو 405 مدل 83 میتونی انتخاب کنینقل قول:
اخه خوبه؟خرج نذاره رو دستمون؟روا چطوره؟شما روا مدل بالاتر رو پیشنهاد میکنید یا 405 مدل 83 رو؟نقل قول:
در مقابل 405 اصلا روا رو پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
در مورد 405 اینکه از هر نظر سالم باشه شما باید وقت یزاری و بگردی تا 405
مناسب از هر نظر پیدا کنی
دوستان با حدود قیمت 10 تومن چه ماشینهایی میشه خرید؟
*مهم : پراید نمیخوام
نظرتون در مورد این خودروها چیست؟ میشه خرید؟کدوم پیشنهاد میشه؟
ماتیز
گل
206
MVM
من تازه وارد هستم و اطلاعات چندانی ندارم ، لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی
بین خودروهایی که معرفی کردید 206 تیپ 2 مدل 83 بهتر هست براتون اما باید بگردید تا تمیزش رو پیدا کنید در غیر اینصورت به شدت به مشکل برخواهید خورد.نقل قول:
گل هم با این بودجه نمیتوانید بهش فکرکنید. ام وی ام هم پیشنهاد میشه نخرید پراید خیلی سرتر هست. موفق باشید
من با چند نفر که صحبت کردم گفتن 206 مدل 83-82 دیگه لَش شده و همش باید خرجش کنی و راه نمیره و اینجور حرف هانقل قول:
چرا ماتیز یا ام وی ام پیشنهاد نمیکنین؟ چرا میگین پراید بهتر هست از ام وی ام؟
به جز خودروهایی که خودم گفتم ، خودروی دیگه ای هست که بشه بهش فکر کرد؟
مرسی
سلامنقل قول:
دوست من شما فقط چندتا خودرو نام بردین که هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره
مهمترین مورد اینکه شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق ذکر کنید
تا مقایسه بین خودروهایی انجام بشه که با ملاک های شما همخوانی دارن اینجوری 4 تا ماشین رو بررسی
میکنن دوستان و شاید نتیجه ای نداشته باشه پس ملاک های خودتون رو ذکر کنید
ما یک خانواده 3 نفری هستیم ، من و برادرم و مادرمنقل قول:
بیشترین استفاده ما در داخل شهر هست و در طول سال شاید 1 یا 2 بار با ماشین بخوایم به سفر بریم
نکات مهم واسه ما ایمنی ماشین و راحتی هست ، نه اهل ماشین بازی هستیم و نه کار خاصی میخوایم بکنیم
یه ماشین باشه که هم جوون پسند باشه و هم واسه خانواده خوب باشه
هر روز خراب نشه و خرج زیادی نداشته باشه ، مصرف بنزینش هم خیلی زیاد نباشه
پراید هم نباشه (کلا تو خانواده ما هیچکدوم دل خوشی از پراید نداریم و بدمون میاد از پراید - آنتی پرایدیم :دی)
حالا لطفا راهنمایی کنید
مرسی
با توجه به ملاک های شما و 10 میلیون تومان بودجه ای که داریننقل قول:
بین اون 4 مورد گزینه مناسبی نیست
نظر من اینکه میتونی 405 GLX مدل 84 انتخاب کنی با ملاک های شما همخواین داره خسالتم راحت
نظر شما در مورد ماتیز چی هست؟نقل قول:
قیمت مناسبتری نسبت به 405 داره و مصرف سوخت کمتری هم داره
کوچکتر هست و واسه پارک کردن و رانندگی در شهر فکر کنم خیلی راحت تر از 405 باشه
به نظرم 405 ماشین آدمهای سن بالا و زن و بچه دار هست :دی
خیلی جوون پسند نیست ماتیز دوست من.نقل قول:
اگه با ظاهر ماتیز کنار بیایم ، از نظر بقیه مسایل چطور هست؟نقل قول:
دوو 2000 و دوو سی یلو چطوره؟ (البته من در مورد هردوی این ها شنیدم که اصلا ترمز خوبی نداره)
دوستان تا 8 نیم چی میتونم بردارم؟
اولویت : کم مصرف-خرج نزاره رو دستم-تک هم هستم
من تاحالا ندیدم اونایی که ماتیز دارن ازش شکایتی داشته باشن. حقیقت اینه که اگه می تونید با ظاهرش کنار بیاین ماشین خوب و بسیار کم مصرفی هست. حتی mvm 110 هم که هم تیپ ماتیز هست ولی خوب چینی هستش ماشین خیلی خوبیه. تنها مشکل این ماشین اینه که بدرد مسافرت نمی خوره و فقط برای داخل شهر ساخته شدهنقل قول:
دوو ، اسپرو چجور ماشینی هست؟ قیمت 5900 مدل 94 ارزش داره؟ 2 گانه هم هست!
دوو اسپرو ماشین پر استهلاکی هستش.نقل قول:
بستگی به ملاک های شما دارهنقل قول:
دوستمون درست گفت استهلاکش زیاده اما با این افزایش قیمت خودروها اینم میتونه برای شما
مناسب باشه