سلام اموزش اپدیت بایوس shuttle mv42n را میخواستم.هر چی جستجو کردم جایی پیدانکردم.
Printable View
سلام اموزش اپدیت بایوس shuttle mv42n را میخواستم.هر چی جستجو کردم جایی پیدانکردم.
آموزش يا فايل بايوسش رو ؟
اين فايلش
کد:http://driverscollection.com/?file_id=20822
ممنون فایلش را داشتم .می خواستم ببینم فقط با نرم افزار AWDFLASH باید اپدیت کرد ومراحل کار را توضیح بدهید. با تشکر
سلام مادربورد من مدل 662 7mb Foxconn برند phoenix technologies LTD هستش میخوام بایوس رو ابدیت کنم لطفا طریقه ابدیت رو واسم توضیح بدین
ممنون میشم
سلام و خسته نباشید
مادر برد من مدلش GIGABAYTE ---GA-8N-SLI هست وین 7 نصب کردم اما سی دی دریاورشو نمیتونم نصب کنم (مخصوص وین XP )
الان ویندوز بالا امده میخاستم بدونم لازمه که بازم درایور مادر برد نصب کنم و لازمه که بایوس آپدیت کنم از تو سایت گیگابایت درایور وین 7 ندیدم . میشه بگین چه کارهایی باید بکنم در ضمن مشکل اصلیمم با اینکه کارت گرافیک نسبتا خوبی هم دارم (XFX 4650) بازم تیک و کندی حرکت دارم تو بازیها رمم هم 3G ؟؟؟ بسیار ممنونم از کمک و لطفتون.
نقل قول:
از دوستان ممنون میشم کمک کنند
به مشکل جدی برخوردم
با سلام
من سولتک sl 85erv3 گرفتم جدیدا کارت صدای realtalk نصب کردم صدا دارم الان اما یه مشکل دارم که باید هر بار بعد از روشن کردن یه بار گزینه line volume مربوط به صدا رو mute کنم دوباره بزنم تا صدای اسپیکرم واضح باشه وگرنه صدا رو که زیاد کنم بوم بوم صدا میده حتما باید یه بار mute کنم دوباره بزنم
حالا ایراد از درایور realtalk هست یا؟؟؟؟
درایور صدای sl 85erv3 رو از کجا میشه پیدا کرد؟ هرچی گشتم نبود.
اصلا عكس ها نمايش داده نمي شوند. بايد چه كرد؟
برای آپدیت چیکارکنم میخام گزینهبوت از فلش اضافه بشه
----- [BIOS] ----------------------------------------------------
Property Value
BIOS Version IntelR - 42302e31
Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Phoenix-Award BIOS v6.00PG
BIOS Date 03/07/02
BIOS Web Page [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BIOS Vendor Phoenix Technologies, LTD
Version 6.00 PG
Release 03/07/2002
BIOS Size 256 KB
Characteristics - supports booting from ATAPI ZIP drive
- supports booting from LS-120
- supports AGP
- supports legacy USB
- supports ACPI
- Multi Processor supported by BIOS
- supports INT 10 CGA/Mono video services
- supports INT 17 printer services
- supports INT 14 serial services
- supports INT 09 and 8042 keyboard services
- supports INT 05 print-screen
- supports INT 13 3.5-inch/2.88M floppy services
- supports INT 13 3.5-inch/720K floppy services
- supports INT 13 5.25-inch/1.2M floppy services
- supports INT 13 5.25-inch/360K floppy services
- supports Enhanced Disk Drive specification
- BIOS ROM is socketed
- supports selectable boot
- supports booting from CD-ROM
- ESCD support is available
- allows BIOS shadowing
- upgradeable (Flash) BIOS
- supports APM
- supports Plug-and-Play
- supports PCI
- supports ISA
DMI Version 2.2 @000F13E0
-------------------------------------
----- [Motherboard] ----------------------------------------------------------------
Property Value
Model i845
Chipset Vendor Intel Corporation
Chipset Model 845MP Brookdale Host-Hub Interface Bridge (B0-step)
North Bridge Intel 82845D
South Bridge 801BA LPC Interface (ICH2 B5 step)
SMBus Intel Corporation 801BA/BAM SMBus Controller (ICH2/ICH2-M B5 step) @0500h
CPU Intel Celeron
Cpu Socket Socket 478
Processor Upgrade ZIF Socket
Max CPU Speed 2400 MHz
System Slots 4 PCI, 1 AGP
Memory Summary
Location System board or motherboard
Maximum Capacity 3072 MBytes
Memory Slots 3
Error Correction None
Use System memory
Maximum Memory Module Size 1024 MBytes
Warning! Accuracy of DMI data cannot be guaranteed=
این جا جواب دادمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5690617#post5690617
سلام
من یه فایل برای اپدیت بایوس مادربوردdigital me dg-vpt880-d4 میخوام ولی خودم نتونستم پیداش کنم
الان هارد ساتا تنش زدم ولی نمیشناسه فکر کنم بخواطر درایور ساتا باشه :41: همه چیزش هم چک شده کابل اینا هم سالمه
تنظیمات بایوس رو چک کردین؟نقل قول:
serila port رو بزارین رو حالت auto
raid controller رو غیر فعال کنید
تو قسمت integrated peripherals تو تنظیمات هارد گزینه ای هست که نوشته pata باید بکنید pata&sata
یا اگر گزینه ای هست به نام ahci باید بکنید ata
بعضی اوقات با دیسکت رید هارد رو بشناسونید
با ویندوزهای ساتا ساپورت هم میشه هارد رو شناسوند و درایور ساتا توش هست
کابل برق که به هارد میخوره اگه مستقیم باشه و بدون تبدیل باشه بهتره
کابل ساتا رو ساتا1 باشه بهتره
همه ی این راه ها رو امتحان کنید بعد برید سراغ آپدیت بایوس
برای گرفتن فایل آپدیت بایوس هم به سایت سازندش برید و از اونجا بگیرید
سریال پورت رو غیر فعال کردمنقل قول:
راید رو تو هیچ قسمتی ندیدم
pata رو جایی نتونستم پیدا کنم
ata رو هم جایی ندیدم
بعد این که وقتی روشت میکنم سخت افزار به عنوان دیوایس نمیشناسه هارد رو
وقتی f1 رو میزنم میره روی هارد میگه مکستور بیده و چون قبلا رو یک سیستم دیگه ویندوز روش نصب کرده بودم اون دوتارو نشون میده میزنم رو هرکدوم موقع لود ویندوز صفحه ابی سریع میادو ریست میکنه کامپیوترو
سایت سازندش رفتم ولی چیزی گیرم نیومد یعنی اصلا معلوم نیست چی هست برا همین اینجا درخواست دادم که بهم فایلشو بدن البته اشتباه پست دادم باید تو تاپیک مربوط به خودش میزدم:40:
عکس هارو ببین کم حجمه زود لود میشه:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید سریال پورت رو حالت auto یا enable بزارین
رو هر دو حالت قرار دادم نشدش
چه ویندوزی میخواین رو سیستم نصب کنید
سون یا xp ؟
اگه میخواین xp نصب کنید از ویندوزهای xp ساتا ساپورت میتونید استفاده کنید
با 7 هم ویندوز رو نصب کنید
فکر نکنم با 7 مشکلی باشه و با نصب سون هارد هم شناخته میشه این دردسرا همش به خاطر ویندوز xp هست
ببین از لحاظ سخت افزاری وقتی تو قسمت cmos تو setup که میری باید اسم هارد بیاد که نمیادنقل قول:
بعد این که سیستم انقد قوی نیست که سون روش بنصبم همون اکس پی کافیشه حالا من ۵ ۶ تا ویندوز دارم روش امتحان میکنم
ولی یکی این بایوس مادربوردمو پیدا کنه خیلی خوب میشه گشتم نتونستم پیداش کنم:41:
p.n:سی دی ویندوز های دیگه هم جواب نمیدن ولی هارد رو به عنوان سریال شناخته نه ساتا هرکاری کردم نشد
پس اگه با ویندور xp ساتا ساپورت هم نشناخت بهتره همون بایوس رو آپدیت کنید برند مینتون چیه؟نقل قول:
مدلش رو نمیگم برندشو میگم
دیجیتال اسمشه digitalنقل قول:
یا میگن digital me
همین
digital me dg-vpt880-d4
مدل مینتون خیلی قدیمیه ممکنه بایوس رو آپدیت کنید و دیگه بالا نیاد تازه فکر نکنم برای این مین دیگه ورژنی برای بایوس اومده باشهنقل قول:
بله این سیستم هم ۳سالی هست که خاموش بوده:31:نقل قول:
برا دانلود گفتم اینو روشن بزارم چون کامپیوتری که کارای روزمره رو انجام میدم فن زیاد داره و صداش یکمی ناهنجاره:46:
کابل تبدیل ide به ساتا هست؟ مثلا اونو بخرم به عنوان یه هارد ide میشناسه؟
سرعتش اگه پایین بیاد ضدحال میشه:13:
یه سون پیدا کردم مال پارسال بود نصب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
روش هم چند تا برنامه نصبیدم دیدم خوبه زیاد گیر نمیکنه تغریبا ۲۵۰ مگ رم فضای باقی مانده داره
سی پی یو هم اگه زیاد کار نکشی ۱۰۰درصد نمیشه خلاصه درست شد دیگه
ممنون از راهنمایی ها
سلام
من به تازگی مین و cpu و ram سیستمم رو عوض کردم با این مشخصات :
M.B : ASUS M4A77TD
CPU: AMD Athlon II X4 640
RAM : Geil 2*1GB DDR3 1333
حالا سئوالم اینه که باید حتماً بایوس مادربردم رو آپدیت کنم؟ اگر آره، لطفاً راهنمایی کنید. ممنون
درود
من واسه آپدیت بایوس مینم تو وب اینو پیدا کردم:
از بالا سومی رو دانلود کردم که فرمتش EB هست و قابل نصب. حالا نصبش کنم؟
اینم مینم هست:INTEL D945PSN
سلام
من ميخوام بايوس خودم رو با نرم افزار @ bois اپديت كنم اما نميشه خواهش ميكنم كمك كنيد
bios model version: 8S648FXP-RZ F3
AWARD BIOS
دوستان با استفاده از ورژن جدید آپدیت بایوس@BIOS که برای مادربوردهای گیگا اومده میشه مطمئن بایوس اپدیت کرد من مادربوردم فلاپی نداره به مشکلی بر نمیخورم ایا از طریق اپدیت انلاین مشکلی نداره
با سلام خدمت دوستان
مادربرد من p5q3 است البته یک نرم افزار آپدیتور داره ولی نمیدونم کارکردش چجوریه لطفا آموزش بدید
شما مینتون اسوس هست و قابلیت ez flash داره و نیازی به هیچ فلاپی هم نداره فقط باید فایل بایوس رو دانلودنقل قول:
کنید و برید تو بایوس و برید تو ez flash و از اونجا brows کنید و فایل بایوس رو از تو هارد انتخاب کنید و فلش کنید یک دور هم دیفالت بایوس و تموم
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
شما فلاپی ندارید مشکلی ندارهنقل قول:
نرم افزار bios@ رو از سی دی درایور منیتون نصب کنید و اجرا کنید حالا دوحالت داره یا میتونید به سرور گیگابایت وصل بشین و بایوس رو به صورت اینترنتی آپدیت کنید که این روش ریسکش بالا ست یک روش که امنه و تحت ویندوزه با همین نرم افزار که من خودم از همین روش استفاده میکنم فایل بایوس رو ابتدا از سایت گیگا دانلود کنید و این نرم افزار رو اجرا کنید و یک گزینه هست به اسم update from files اونو انتخاب کنید و اون فایل بایوس رو که دانلود کردید و
هم اسم مینتون هست رو انتخاب کنید و یک پیغام میاد که میخواین بایوس رو آپدیت کنید یا نه شما میزنید yes و روند آپدیت انجام میشه و ازتون میخواد سیستم رو ریستارت کنید سیستم رو ریست کنید و وقتی سیستم رو ریست کنید
یک لحظه سیستم خاموش میشه و دوباره روشن میشه وقتی روشن شد برید تو بایوس و دیفالت کنید بازدن گزینه ی load optimize default و با خیال راحت وارد ویندوز بشین
فقط حواستون باشه فایل بایوس مین خودتونو بگیرید اگه مال مین دیگه ای باشه که از این موارد زیاد اتفاق افتاده به دردسر میفتید
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
شما هم از همین روشی که گفتم استفاده کنیدنقل قول:
ورژن نرم افزار bios@ رو آپدیت کنید
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
آپدیت بایوس باگ هایی که بایوس رو داشته بهتر میکنه و کارایی مین رو بهتر میکنه از جمله مثلا پایین اومدن دمای میننقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید که چجوریه باید آپدیت کرد و منظورتون از دیفالت بایوس چیه و اینکه با آپدیت تاثیری در عملکرد مادربرد به وجود میاد یا نهنقل قول:
با سلام بایوس لب تاب رو هم میشه آپ کرد؟
dell d620 latitude
من رفتم تو قسمت مادربورد خودم در سایت گیگابایت و دانلود بایوس رو انتخاب کردم شیش تا ورژن قابل انتخاب هست کدومشو انتخاب کنم؟اونی که آخرین تاریخ ارائه رو داره؟:13:
قبله اونی که آخرین تاریخ هست رو باید دانلود کنیدنقل قول:
چرا آخرین رو نباید دانلود کرد؟نقل قول:
سلام،
لطفا" با توجه به عکس راهنمایی کنید.
لپتاپ ویندوز ویستا 32بیت
سلام دوستان
مادربورد سيستم من ga-8i915p duo
'گيگابايت مي باشد وارد سايت كه ميشم چند مدل از اين مادربورد است كدومشو انتخاب كنم
انواع زير
کد:http://www.gigabyte.com/search/search.aspx?kw=GA-8I915P+Duo+
سلام
یه مجله بود که درباره بایوس توضیحات خوبی داده ، اسکن کردم و اینجا میذارم تا دیگران هم استفاده کنن.
کد:http://claymore.persiangig.com/other/bios.pdf
بدنبال آپدیت P5B برای CPU 3 full cashمسیرشو نیافتم؟کمک؟
نقل قول:
سلام
مادربورد من asus p7p55dهست ورژن 1702
آخرین آپدیتی که تو سایتش هست از اونی که رو مادربورد نصبه قدیمی تره
چه کار میشه کرد؟؟
مادر بود من 870A-G54
الان باید چجوری آپدیتش کنم؟!
با سلام
من میخوام بایوس مینم رو آپدیت کنم چندتا سوال دارم:
1.این بایوس چی هست؟ میشه توضیح مختصر بدید:11:
2.اصلا چه خوبی و کاربردی داره این کار؟
3.من مبتدیم(صفر صفر)از کجا باید شروع کنم مادربردم گیگابایت هست.
خیلی ممنون:40: