کلا مملکت داره کدخدایی اداره میشه.اینجا(جلفا)مخابرات 512 نامحدود ماهانه رو 130 تومن میدهنقل قول:
Printable View
کلا مملکت داره کدخدایی اداره میشه.اینجا(جلفا)مخابرات 512 نامحدود ماهانه رو 130 تومن میدهنقل قول:
سلام
دوستان با شارژ اعتبار،سرویس تبدیل میشه به سرویس های جدید؟منظورم ساعات رایگان هستش؟یعنی از ساعت 2 تا 8
تبدیل میشه به 1 تا 6؟این سوالو برای این پرسیدم که کلی از حجم من مصرف شده،آخه من دیشب طبق اطلاعاتی که خود
شرکت داده بود،ساعت دانلود رایگانم را تغییر دادم به ساعت جدید؟!ممنون میشم دوستان توضیح بدهند :)
بای
نقل قول:
توی ان صفحات براتون توضیح داده شده بود
زمانی که شما از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش خوب باشه ازش دانلود کنید بدون برنامه ای و فقط سرعت اینترنت خود شما باشد میشود تک کانکشن و سرعت شما را نشان میدهد.
وسلام
سلام دوستان عزیز
من میخواستم از پارس آنلاین واسه یه مدتی به نوین نت کوچ کنم, الان ثبت نام کنم گفتن تقریبا سه روز میکشه وصل بشه ,
باید به پارس آنلاین هم بگم یا نمیخواد؟ چون میترسم بیام نوین نت و سرعتش خوب نباشه و مجبور بشم برگردم پارس.
الان سرویس 512 -3گیگ سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟
انشاپءالله سربلند باشید
از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش؟؟دایی حواست هست چی میگی؟نقل قول:
برای بعضی از وب سرورها میتونی قانون بزاری که از پوشه ای خاص هر کانکشنش X کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نکنه یا همین قانون روی متغیرهای دیگه مثل IP یا حتی پسوند خاصی از فایلها گذاشت.
در ضمن سرعت دانلود فایل توی مرورگرها هم با هم متفاوت هست،اگه قدیما با IE6 کار کرده باشی احتمالا بارها دیدی که با اینکه پهنای باندت خالیه ولی هیچ وقت از کلش استفاده نمیکنه.همین الان هم مثلا فایرفاکس از سایت firefox.com بزار برای دانلود می بینی تو همه ی مرورگرهای آپدیت فعلی، از یه سرعتی شروع به دانلود میکنند و پله پله میرند بالا،(سرعت شروعش هم توی مرورگرهای مختلف متفاوته)این مساله به تکنولوژی توی مرورگر بستگی داره.
نقل قول:
بله همون جمله بالا که گفتم اگر نمیفهمید من وقت توضیح و یاد دادن اینترنت را بشما ندارم :
پروتکلها:
DHCP
DHCPv6
DNS
FTP
HTTP
IMAP
IRC
LDAP
MGCP
NNTP
NTP
POP
RPC
RTP
RTSP
SIP
SMTP
SNMP
SOCKS
SSH
Telnet
TLS/SSL
XMPP
ان سروری که تحت هرکدام از این پروتکلها باشد و پهنای باندش خوب باشه و در نتیجه پهنای باندش که باز برای سرعتهای حلزونی ایران که میدونم تاثیری ندارد ازشون دانلود کنی باید سرعت تک کانکشن ات خوب باشه
بلفرض من از پروتکل RPC استفاده میکنم که تو ایتالیاست و پهنای باندش 100 MB است و سرعت خریداری شده من در ایران 1 mb هست پس باید تا 99 درصد سرعت دریافت من از سرور مذکور خوب باشد
گرفتی؟
چقدر الکی به سر و کله هم میزنید بابا .... بحث های بی فایده که نه شما قانع میشی نه طرف مقابل ... مهم و اصل اینه که سرعتی که میدن افتضاح
ممنون میشم جواب منم بدهید :ینقل قول:
بله دوست عزیز توسایت هم نوشته به محض شارژ اعتبار از همون لحظه سرویس جدید اعمل میشه من خودمم دو سه روز پیش تمدید کردم از همون موثع اعمال شد الان از یک تا شش دانلود میکنمنقل قول:
ممنون،ولی فکر کنم داستان خرید ترافیک با تمدید و یا تغییر سرویس فرق داشته باشه،چون دیشب کلی از اعتبارم کم کرده بودنقل قول:
از ساعت 2 تا 8 را تغییر داده بودم به 1 تا 6!؟اگر از دوستان کسی اطلاع داره،لطفا مارو هم در جریان قرار بدهد،با تشکر :)
@ehsan30
توی سایت نوین نت لاگین کن ،توی منوی بالا "امور مشترکین" > "گزارشات" > "گزارش عملکرد"
اونجا اون کانکشن خاصی که روش شک داریو پیدا کن و به فیلدهای "دریافت" "ارسال" "شارژ حجمی" دقت کن.
اگه قبلا ساعت رایگانت 2 تا 8 بود و فقط ترافیک خریدی قاعدتا نباید ساعت رایگانت عوض بشه.ساعت رایگان رو هم بچه ها تو همین تاپیک نوشتن از کجا میشه دید: تو سایت که لاگین کردی سمت راست صفحه ی اول نوشته "مشخصات کاربری" داخل نوشته "پهنای باند" اونجا نوشته که رایگان داری یا نه و تو چه ساعتی است.
lotfan in yeki pak shavad
درسته ولی وقتی که کسی الکی اسپم میزنه و چیزی نمیدونه بهتر نگهنقل قول:
این دور و زمونه ملاک سرعت و کیفیت و پشتیبانی isp نیست که هر کسی میخواد بره
مهمترین عامل از نظر من و ملاک انتخاب یک isp خوب تنها و فقط سواد و دانش و اگاهی تیم فنی و کارشناسی ان شرکت هست که میتونه پشتیبانیش رو هم در بر بگیره
خوب شرکت نوین نت همانطور که قبلا هم عرض کرده بودم مدیر عاملش دوست دوستم هست که من باش ان قدر نزدیک و صمیمی نیستم ولی دوستم از دوستان بچگی خانوادگی اوست
این حرفها را با اخبار از این شرکت براتون میخوام گپ بزنم نه اینکه اشناست طرفداری و تبلیغش رو بکنم
دوستی در صفحات پیشین فرموند پشتیبانی تعطیل و وقتی که میگه سرعت تک کانکشن من از فلان پروتکل بد هست اصلا پاسخگو نیستند و ملاک و جواب ناخردانه برو IDM تست کن رو ملاک سنجش براشون معرفی کردند
خوب این یعنی فاجعه سواد و اگاهی طرف
البته پشتیبانی ها در همه جا ها شاید اینطور باشند یعنی باز بقول دوستمون طوطی
اما شما نا امید و مایوس نشو پاشو برو کارشناس انجا رو چه حضوری چه غیر حضوری پیدا کن و درد و مشکل را کامل براشون توضیح بده تا کمکت کنند
بگذریم صحبت تک کانکشن و سرعت خوب بدون نوسان و فیکس 24 ساعت و....به میان امد خواستم وضعیت خودم را نشان بدهم تا دوستان بدانند شرکت با سواد پیدا کردن که ملاک باید باشد به این اسانی ها نیست.
من همیشه تو تک کانکشن و پروتکلی خارج از http کار میکنم: (این نوین نت نیست شرکت دیگری هست)
گراف سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود(تک کانکشن):
کارنامه نصفه این ماه سپتمبر که شروع از اول سپتمبر تا الان که فعلا 16 سپتمبر هست:
سرعت فاقد هرگونه نوسان و 24 ساعت ثابت هست و برنامه های چرت و پرت IDM و...نیست روزی 8 و خورده ای گیگ میزنم و هفته ای 58 گیگ کامل و ماهی 232 گیگ تازه برام باز کمه
هارد اکسترنال ترابایتی هم زود زود تموم میکنم اصلا هم پای کامپیوتر نیستم و سر کار و شغلم هستم
اما اگر سرعت شما نوسان پیدا کرد به دلایل زیادی بستگی دارد که من پیش از این این بحث تخصصی رو توضیح نمیدم
اما اخبار نوین نت :
قرار سرعت شبانه نامحدودها را از حجمی ها جدا کنند که سرعت انان همواره ثابت باشد
اما حجمی ها و به همین ترتیب می باشد
موفق باشید
ممنون از اطلاعات مفیدتون،طبق این نوشته هنوز ساعت رایگان من از 2 تا 8 هستش (۵۱۲K/۵۱۲K up to ۲M/۱M up to ۲-۸ up to Free)نقل قول:
پس دوستان به یاد داشته باشید که با خرید حجم اظافه به احتمال زیاد ساعت رایگان تغییری نمی کنه و فقط با تغییر و یا تمدید سرویس
ساعات رایگان به ساعات جدید تغییر می کند :)
دوستان عزیز به سوالات من هم جواب بدید واقعا ممنون میشم چون توی این یکی دو روز باید تصمیم بگیرمنقل قول:
@hamidrezaj
اگه با همون شماره ای که الان از پارس آنلاین سرویس داری توی نوین نت ثبت نام کردی،نوین نت نامه رانژه(اگه مخابرات استان شما پورتال نداشته باشه) میفرسته واسه مخابرات،اونا هم میگن رانژه یک pap دیگست.بعدش دوباره نوین نت تا بیاد شمارو پیدا کنه و به شما زنگ بزنه که بگه به پارس آنلاین بگو نامه جمع آوری به مخابرات بفرستند،و پارس آنلاین این کارو بکنه. فکر کنم حداقل یک هفته ای طول بکشه.
ولی اگه شماره ای که تو نوین نت ثبت نام کردی با اونی که از پارس آنلاین داری متفاوته قاعدتا مشکلی نباید باشه.
در مورد شبانه چون من نمیزارم برای دانلود نظری نمیتونم بدم.
نقل قول:
شما تهرانی؟؟
ممنون پس اول باید از پارس انلاین انصراف بدم , فقط نمیدونم چقدر میکشه اونا جمع کنن و بعد اینا وصل کنن؟ و کلا چند روز بدون اینترنت میمونم؟نقل قول:
فقط از دوستان دیگه هم لطفا سرعت شبانه رو بگن
تو چند تا پست قبلیم هم گفتم شبانه حتی به درد وبگردی هم نمی خوره چه برسه به دانلود الان ساعت ۴:۰۶ است از ساعت ۲ که رایگان شروع شد تا حالا ۱۰ دقیقه ۱ بار رفرش کردم تا الان باز شد هیچ صفحه دیگه ای هم باز نبوده داونلود هم نکرده ام یعنی ۱ هفته است کلا بی خیال دانلود شده ام روزاها بد نیست سرعت. پشتیبانی هم مودبن اما شبانه حسرت باز شدن ۱ صفحه رو رو دلت می زارن واسه دانلود شبانه بدترین انتخاب ممکنه .. ( من این پست رو دیشب نوشتم ولی مثل اینکه سرعت پایین بود نیومد الان دوباره کپی کردم اینجا )
بله همین طرفهای گوش شمامنقل قول:
@sunmaster_7
سلام دوست عزیز
شما هم شاتل داری هم نوین نت؟ چون تو هر دوتا تاپیک نظر میزاری و از هر دوتا هم ناراضی هستی!!
مثلا این پستت واسه چند روز قبله تو تاپیک شاتله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پست قبلیت هم که گفته بودی به خاطر کم بودن سرعت ارسال نشده دقیقا ارسال شده بود ولی چون تعداد پستهات کمه(مثل من) باید اول ادمین سایت تایید می کرد تا نمایش داده میشد. تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی پست قبلیت رو پیدا کنی. البته الان اون پستت رو ویرایش کردی.
همه ی کسائیکه نوین نت دارند میگند که ساعات روزانه سرعت ها بهترین حالت ممکن هست و شب ها هم ضریب اشتراک حداکثری اعمال میشه.فقط شمایی که مشکلاتت اینقدر زیاده،فکر میکنم اگه pc رو چک کنی بهتر باشه.
ببیند یه سری شرکت هستن که adsl ارائه میدن من میتونم ادعا کنم 50 درصدشون رو تا الان امتحان کردم.نقل قول:
سرویسهایی که داشتم:
مخابرات
صبانت
پارس آنلاین
نوین نت
فن آوا
شهراد
سرویسهایی که نداشتم:
آسیاتک
شاتل
پارس
داتک
عصر انتقال داده
سپنتا
هیچکدوم ازین شرکتهایی که داشتم چنین وضعی که شما میگید دارید رو ندارند و شرکتهایی هم که نداشتم کافیه به تاپیکشون سر بزنید همه حداکثر شبی 5 گیگ بگیرن یعنی یکی که شما باشی داری تو تهران شبی 8 گیگ می گیری؟:5:
پیدات میکنم:27:
کسی شرکت دیگه ای میشناسه؟
دوستان من از مخابرات کرمانشاه اینترنت میگیرم.
وضعیتم رو نگاه کنید : :19:
خواستم بدونم پینگ شرکت نوین نت چند هست و تایم اوت داره ؟ چون من واسه بازی آنلاین میخوام .
دوست عزیز تر.
ظاهرا منطقه شما تازگی صاحب تلفن شده و یا تازه به شهر مهاجرت کردید که این موضوع براتون عجیبه وگرنه برای قدیمی های اینترنت اینکه چند شرکت عوض کرده باشند چیز پیش پا افتاده ای است. در مورد پست های قبلی من در تاپیک شاتل هم اگر یک مدت به جای فیلم های ۱۸+ مطالب مفید دانلود کنید با بهتر شدن بیناییتان متوجه می شوید که من از افعال گذشته استفاده کردم. همیشه همان لحظه پست نمایش داده می شد فقط این بار ۴۸ ساعت طول کشید . ویرایش نبوده ۲ بار یک پست یکسان امده بود بخاطر رعایت مصرف حجم عزیزانی که با مبایل اینجا را در ساعات عدم دسترسی به کامپیوتر چک می کنند یکی حذف شد .ضمن داشتن مدرک سالهاست در نمایندگی یکی از مارک های معروف لپ تاپ به عنوان مدیر فنی مشغول به کار هستم عجیب بود که فکر نبوغ امیز شما ((چک کردن دستگاه )) به فکر خودم نرسید!! لطفا بقیه پیشنهاداتتان را به جایی که افتاب نمی تابد ارسال کنید... اما دلیل فعالیت در تاپیک های دیگر: یکی از شرکت های قبلی من ۳ کارشناس متفاوت فنی و فروش به من اطمینان کامل دادند که سرعت شب و روز یکسان است اما پس از پرداخت مبلغ و شروع سرویس دهی برای اکانت ۲ مگ سرعت ۲۲ کیلوبایت ارائه شد که پس از اعتراض من گفتند ایین نامه مقررات..... استفاده همزمان همه از اینترنت..... نارسایی مخابرت.. پرسیدم این مسائل امروز به وجود امده؟؟ شما این ها را هفته گذشته قبل از پول گرفتن نمی دانستید؟؟ با این وجود شنبه قبل همکارم با همان شرکت تماس گرفت دقیقا همان دروغ را به او هم گفتند! یا شاتل من را که دانلود شبانه ام هرگز به ۳۰۰ مگ نرسیده و نخواهد رسید.را تا پایان دوره ۱ ساله به مدت ۵ ماه مداوم محدود کرد و با هر تماس فرمودند ما اصلا چیزی به نام محدودیت نداریم!!! امروز به همت مدیران سایت مکانی به وجود امده که یوزر ها امکان ارتباط مستقیم با هم را دارند تا با اطلاع رسانی به دوستانی که با خواندن این تاپیک ها قصد انتخاب شرکت جدید و هزینه کردن را دارند دیگران از تکرار اشتباه حفظ کنیم . که به نظر من حرکت بایسته ای است.
sunmaster_7: به احتمال خیلی زیاد مشکل سیستمته ... یه چک بکن ببین شاید ویروسی چیزی داشته باشی که داره پهنای باندتو میگیره :20: ، وگرنه من الان تقریبا 1 ماه و نیمه که از نوین نت سرویس دارم و هیچ شبی مشکل نداشتم و همیشه اون مقداری که سرویس توانشه رو میگیرم :20:
hamidrezaj : سرعت من تو این 1 ماه و نیمی که سرویس دارم به جز هفته اول، ثابت بوده (هفته اول شبانه خیلی خوب بود نزدیکه 220 کیلو) ؛ الان سرعت دانلود روزم بین 220 تا 300 هست و سرعت تو ساعات رایگان (2 تا 8 برای من) حدود 50 تا 55 کیلو . شبی دوربره 1 گیگ دانلود میتونم بکنم. راستی سرویسم هم 512 تا 2 هست.
یه دوستی چند صفحه پیش میگفت نوین نت سرعتش تو مراکز مختلف از نظر فنی باس یکی باشه... پس اگه اینطوری حساب کنیم باید همینا واسه شما هم صدق کنه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان با 4.2.2.4 پینگ گرفتم Average : 175 و تایم اوت و Pocket Loss هم نداره.
--------------------
ویرایش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه با شاتل هم این مشکل رو داشتی که خوب اصلا شاید مکانت از مخابرات خیلی دوره یا کیفیت خطت خوب نیست...
آقایون ویروسه نگیرین .... :46:نقل قول:
این دوستمون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همین فایل به عنوان ویروس تو همین فاروم منتشر کرده ، دانلود نکنید
نقل قول:
نه من گفتم روزی 8 و خورده ای گیگ میگیرم نه شبها یعنی 24 ساعت
من قبلا یادمه توی سایتش سرویسای نامحدود هم معرفی کرده بود ولی الان هرچی میبینم فقط محدوده
ببخشید شما از کدام شرکت سرویس می گیرید؟ دهنمون آب افتاد :دینقل قول:
نه من گفتم روزی 8 و خورده ای گیگ میگیرم نه شبها یعنی 24 ساعت
حداقل اگرم دستمون نرسه یه وقت بدون شناخت این شرکت تو ایران از دنیا نریم!
نا محدود, معیار سرعت تک کانکشن و با ثبات و پشتیبانی عالی. این یعنی خوده بهشت دیگه!
داداش توی 24 ساعت 8گیگ دانلود چیزی نیست که:13:نقل قول:
میشه ساعتی 350مگ .
سرویس یک مگ نامحدود بیشتر شرکت ها همین سرعت رو میده. شایدم بیشتر
سلام بر همگی
من از همدان هستم و میخوام که از نوین نت سرویس بگیرم خواستم بدونم سرعت نامحدود هاشون چطوره سرویس 128 نامحدود چند کیلوبایت در ثانیه دانلود داره؟در ماه میتونم 100 گیگ دانلود داشته باشم؟
بهتره که سرویس 512 به 2 مگ رو بگیرم یا 128 نامحدود ؟
کدوم بهتره ؟
عمو کجای کاری ؟نقل قول:
سرویس نامحدودشون به قیمت باباشون میدن ..... 128 با سرعت 18 دانلود میکنه .... شما اگه 24 ساعته هم دانلود کنی روزی 2 گیگ کمتر میتونی بگیری تو خوشبینانه ترین حالت ..... خودت حساب کن تو ماه چقدر میتونی دانلود داشته باشی
برام جای تعجب داره!
الان 3ماه هست که نوین نت دارم از 1تیر
اما فقط 2ماه و خرده ایی اول تمام شرایطش درست بود...اما الان یکی دوهفته است که با تغییر ساعت های رایگان (من 6 تا 11 رو انتخاب کردم چون شبا نمی تونستم دانلود کنم!) سرعت دانلود من بالای 60نمی ره(سرویس من 512/2مگ هست )...اما چیزی که منو اذیت میکنه باقی موندن همین سرعت چه روز چه شب چه رایگان چه عادی است...
تمام سیم های خونه رو چک کردم....lanرو چک کردم.(من هیچ تغییر و جابجایی نسبت به قبلا نداشتم) ...نویز ندارم/به شرکت هم زنگ زدم جواب قانع کننده نگرفتم(البته تعجب نکردم)
حالا با سرعت دانلود 56 - 59کیلو بایت چه کار کنم(برم همون سرعت 512 رو بگیرم که بهتره-البته تفاوت قیمت زیادی نداره)
++++++++++++++
تا به حال جز از مخابرات از هیچ شرکت دیگه ایی راضی نبودم!
اگه مخابرات شهرتون نامحدود داره و قیمتش خوبه حتما برین از مخابرات بگیرین .... هیچی هم نشه دانلود کرد و نوسانش بالا باشه بازم نسبت به این شرکت های حروم خور مزیت داره .....
1) نامدوده === دیگه هر لحظه نگران تموم شدن حجم و اینا نیستن
2) 24 ساعته با خیال راحت میشه بزنید دانلود ....
3) نوین نت سرویس 512 نامحدودشو ماهی 80 تومن میده ( اونم 1 به 10 ) من الان از مخابرات میگیرم 512 نامحدود 1 به 10 ماهی 22
هر روزم بخوام راحت روزی 4 گیگ شیرین دانلود میکنم ....
آرش هستم 6 ماه که یک روزه adsl داره! =))نقل قول:
من خودم تا 450 کیلو سرعت دانلود دارم, البته نه تک کانکشن.
بیشتر منظورم بقیه مشخصات سرویس ایشون هست که فوق العلادس و من تا حالا ندیدم
همچین شرکتی. به نظر من که ارزش داره هزینه بیشتری کنی و این کیفیت رو داشته باشی.
یعنی من با خیال راحت بیام نوین نت ؟نقل قول:
پینگ همیشه 175 ؟
تایید میشه تو 24 ساعت 8 گیگ ابدا کاره شاخی نیست مسئله اینترنت تک کانکشن یه چیزه دیگست.نقل قول:
این اینترنت تک کانکشن چی هستش ؟!
نه حسین جان عزیزم
پینگ برای من همیشه ثابت نیست، مثلا یه بار ۱۴۰
یه بار ۱۷۰، یه بارم ۲۳۰ تا ۲۴۰ با ۴.۲.۲.۴
البته پینگش با داخل که همیشه ثابت و حدود ۴۰ میشه.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2