4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟
Printable View
4d1 حجمش چقده ک بخوایم دانلود کنیم ؟؟
سلام...4d1 خودش حجمی نداره یه آپدیتر با حجم 100 کیلوبایت......ولی تمام مپهای dlc رو هم باید دانلود کنی ....تو اون پستی که صفحه قبل دوستمون گذاشته کامل تو ضیح داده و من ا اون روش رفتم و الان دارم مپهارو میگیرم و هنو زتموم نشده....خیلی زیاده مپها حجمش.......حدود 1 و خورده ای گیگ..نقل قول:
بعد چنتا فایل هم هست تو پوشه main ریخته میشه اونا هم هست
سلام دوستان خسته نباشید...من یک مشکلی دارم خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.
من فایلهایی که باید داخل پوشه main ریخته بشه رو دانلود دارم میکنم از mw2.ir که باید پسوندشون iwd باشه که همینم هست اما وقتی دانلود شروع میشه ویندوز به صورت zip میشناسش ..این مشکل چه طور حل میشه؟
عکس هنگام دانلود د رکنار پوشه main:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که تو عکس میبینید فایل iw_24 رو دانلود کردم د رکنار iw_24 ارجینال هست اما ویندوز 2 تاشون رو نگه داشته این واسه بازی مشکل ایجاد کرده و لوست کانکت تو سرور میشم ..فکر کنم دلیلش این باشه
از tools و بعد folder option تیک نشون دادن پسوند فایلهارو بزن. باید مثلا اینطوری باشه : iw_24-iwd . اگه به اینصورت بود درستش کن: iw_24.iwd.iwd . :46:
آقا دستت طلا..........درست شد. قشنگ مرتب شد مثل فایلهای دیگه....مشکل بازی هم حل شد ...واقعا ممنون ....خیلی لطف کردینقل قول:
دوستان من فایل های 4d1 را دادم از یه جا واسم دانلود کنن بعد رایت میکنن رو DVD و بعد با پست پیشتاز میفرستن که کلا میشه 10 تومن
کسی بوده اینکارو کرده باشه ؟؟ اگه اینکارو کردید مشکلی پیش نیومده ؟
:46:نقل قول:
10 توممممننن؟؟؟؟؟ مرد حسابی میدادی کافی نت ارزون تر در میومد که!!! اصن آدرس میدادی خودم بریزم رو سی دی برات بفرستم!!!نقل قول:
آخه اگه میخواستم خودم دانلود کنم هم حدود همین قیمت میشد ! هر گیگ 5 تومن حساب کنی حجم فایل ها هم 2 گیگ و 300 مگ تقریبا همون 10 تومن میشدنقل قول:
زیاد فرقی نمیکنه :31: شما به بزرگی خودت ببخش دفعه بعد کاری داشتم خبرت میکنم :31: چقدر میگرفتی بریزی رو سی دی واسم بفرستی ؟؟؟؟ :31::31::31:
4d1 به درد نمیخوره همش لاست کانکشن میزنه
خدا کنه تکنو هم مپا رو به سروراش اضافه کنه بریم همون تکنو حیفه اون همه رنکو تایتل این همه براش وقت گذاشتیم
کافی نت خیلی ارزون تر در میومد.نقل قول:
قیمت سی دی خام دستم نیست. فقط میدونم سه تا سی دی بیشتر نمیخواد. دیگه فوقش هرکدومو 1500 هم بگیری (که عمرا اینقد باشه) میشه 4500. 2500 هم پست پیشتاز میشد 7 تومن. سه تومنم خودش خیلیه. ولی بازم میگم کافی نت ارزون تر میشه.
خودتم میتونستی مثل من شبانه رایگان دان کنی.
دارن روش کار میکنن. Tekno 2.9.1 اومده که پشتیبانی میکنه از دی ال سی ها ولی فعلا نسخه سینگله. (coop و اینا.... ) . گفتن dedicated server ش که درست شد مولتیش هم منتشر میشه.نقل قول:
4d1 من از امروز بعدظهر نمیدونم چرا باز نمیشه همینجوری روی همون عکس اول گیر میکنه بعد not responding میده...ریست کردم کامپیوتر رو ولی همونجوریه.........ولی teknogod درسته و میتونم بازی کنم......
نمیدونم ایراد از چیه:41:
4d1 و teknogod جدا از هم هستن تو 2 تا پوشه جدا همونطور که تو ویدئو آموزش داد دوستمون........3 روز بود داشتم بازی میکردم نمیدونم چرا اینجوری شد امروز بعدظهر.....:11:
محتوای مخفی: عکس ارور
سلامنقل قول:
من فعلا مپ های 4d1 را دانلود نکردم و نمیتونم بازی کنم ......... قبلا با tekno بازی میکردم ولی الان که با تکنو میرم تو بازی تا بخواد لیست سرورها بیاد میپره بیرون
شما چطوری هم با 4d1 هم با تکنو میتونی بازی کنی ؟؟؟؟!
وقتی با تکنو میرم تو بازی این ارور را میده
الان 4-3 روز هست که نمیتونم بازی کنم و منتظر مپ های 4d1 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...بازی رو 1 کپی بگیر یه جای دیگه مثلا یه درایو دیگه......بعد 4d1 رو بریز توش ... یعنی هم تکنو رو نگه دار و هم از روش 4d1 برو بازی کن :11:نقل قول:
رفتم اینترنت رو گشتم تو فروم خود تکنو 1 نفر این مشکل رو داشت....بعد بهش گفتن بازیرو دوباره نصب کن و دوباره پچ 1.4 رو بریز توش و آخر شهم تکنو رو بریز.........بعد پسره آخرش گفت من پچ 1.4 رو ریختم درست شد.......نقل قول:
خوب حالا شما ببین پایین بازی تو صفحه اول نوشته 1.4؟ 1.4.382 اگر ننوشته باید پچ کن یاگرم نوشته یعن یقبلا ریختیش باید دوباره بازیرو نصب کنی اونطور که اونجا گفتن
نقل قول:
Re: Exceeded limit of 64 'attachment' asses
Reinstall the game and/or install the 1.4 patc
Re: Exceeded limit of 64 'attachment' assets
THANKS i installed 1.4 patch and now it works
الان رفتم داخل تکنو نوشته بود 1.4.382 ....... به نظر شما با ریختن dlc ها و مپ های 4d1 مشکل حل میشه یا از دوباره بازی را نصب کنم یا پچ 1.4 را دوباره بریزم ؟نقل قول:
ببین این گفتگوی اون پسره با ادمین تکنو:نقل قول:
Re: Exceeded limit of 64 'attachment' asses
Reinstall the game and/or install the 1.4 patc
Re: Exceeded limit of 64 'attachment' assets
THANKS i installed 1.4 patch and now it works
آره اگر نوشته تنها راهش پاک کردن بازی از همون منظورم یونینسال و دوباره بریز بعد دوباره پچ رو بریز و بعد دوباره تکنو رو بریز..............یا اصلا یکاری کن حالا که داری 4d1 رو ردیف میکنی ..میتونی بیخالش تکنو بشی چون 4d1 خیلی بهتره حداقلش اینه که همه ایرانیها رفتن اونجا همه سرورها همه کلنها
آخه من امروز تو تکنو می چرخیدم فقی یه سرور ایرانی دیدم پرشین گلف آقا رفتم توش دیدم هوم سروره..یعن یپسره با کامپیوت رخونشون سرور زده واسه همین 4 نفر بودیم همه لگ داشتیم.........خلاصه 4d1 اصلا یه چیز دیگست......همه از ترس آنتی چیت آلتر -- نمیزنن و بازی سلامت تره
این 4دلتا چه مرگش شد باز ؟
نه مدرن2 نه مدرن 3 رو بالا نمیاره لامصبا یه آپدیتی چیزیم نمیگذارن این ایرادارو برطرف کنن
آقا من نمیدونم چرا اصلا آنلاین نمیتونم بازی کنم تو حالت LAN مشکلی نداره ها ولی با اینترنت مشکل داره وقتی وارد بازی میشیم من یارمو میبینم که هی میمیره یارمم منو میبینه که هی میمیرم!!! :18: در صوررتی که این اتفاق نمی افته!
مشکل از کجاست!!؟؟ باید چیکار کنم؟
تکنو که شده منبع هکر ها رفتم تو سرور ایرانی 4تا هکر ایرانی افتادن به جون هم فش کشی که آف کن آف کن
4D1 هم که معلوم نیست چشه 2 روزه عصرا قطع میشه تو فوم خودشون نوشته تاپیک نزنید سرور دان درست میشه الان باز شد
استیم هم که با همه این حرفا که درسته پینگه آدم داغونه رو 300
صبر صبر صبر!!! همش درست میشه. اوناییم که با تکنو مشکا دارن توی فروم خودشم حتما یه سرچی بکنن.
درست شد 4d1 كه فقط من نميدونم چشه با اين مپ ترمينال مشكل داره
بعد از مدت ها انتظار بالاخره 4d1 منم رسید :31: دوستان یه سوال : با اینکه 4d1 آنتی چیت داره اگه Level H@ck بزنیم چیتر شناخته میشیم ؟ :31:
من شنیدم آره. امتحان کن فوقش از همه سرورا بن میشی :31:
دوستان الان چجوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟ چه برنامه ای میخواد
اگر میشه راهنمایی کنید
دوستان 4d1 چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟ هر سروری را انتخاب میکنم روی Connecting گیر میکنه نه اروری میده نه چیزی ! درضمن روز اول داشتم بازی میکردم گرافیک HIGH بود تصویر همش تیکه تیکه میشد (( لگ نبود ))
توی تکنو بازی میکردم با گرافیک آخر مشکلی نبود
دوست عزیز برو صفحه 48 همه کارهای پست 472 را انجام بده ! هرچی گفته را دانلود کن . موفق باشینقل قول:
کسی نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووود ؟؟؟؟؟؟ :19: کلافه شدم چند روز نمیتونم به سروری وصل بشمنقل قول:
ساعت ویندوز رو آپدیت کن تا مشکل گیر کردن در کانکشن برطرف بشه.نقل قول:
نه دادا ربطی نداشتنقل قول:
نگو یه فایل باید دان میکردم یادم رفته بود ولی بازم دمت گرم که جواب دادی :11:
خواهش میکنم، من خودم هم این مشکل رو داشتم که با اون کار درست شد :10:نقل قول:
سلام دوستان
چطوری میشه ویدیو های تو ولت رو پاک کنم؟:9:
سلام.من چند روز پیش داشتم با 4d1 بازی میکردم که یهو ادمین Slot داد و پرت شدم بیرون :31: حالا از اون موقع تا الان هر سروری را که انتخاب میکنم مینویسه Fetching Online Profile
بعد Stopped Working میده میاد بیرون.چیکارش کنم ؟
دوستان مپ ترمینال من ارور میده مینویسه ا
cann't load mp_....load_cl.ff
و بسته میشه لازمه بگم هم لودر مپ و هم مپرو دارم اما این ارور ؟!!!!!
دوستان من از روش 4d1 میخوام بازیو انجام بدم، تمام فایل های مربوطه رو دانلود کردم، همه ی کار ها رو هم انجام دادم ولی وقتی لانچر رو اجرا میکنم و یوزر و پسورد رو میدم این ارور رو میده :
مشکلم حل شد باید یه فلدر به نام dw توی محل نصب بازی می ساختمنقل قول:
سلام دوستان من بازی mw3 رو طریق lan شبکه کردم یه مشکل دارم تو بازی هر دو سیستم همزمان به مدت چند ثانیه گیر مبکنن هر یک دقیقه یا کمتر از یک دقیقه ازاده بعد دوباره چند ثانیه گیره کسی است کمک کنه ؟؟؟؟
:sq_3:نقل قول:
من کلی مشکل دارم همش میرن تو این مپ یکی کمک کنه خوب !
اینم عکسش منتها ارور رو نشون نمیداد مجبور شدن سه بعدیش کنم بعد پرینت بگیرم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:فروم dead شدهنقل قول:
چرا هیچ کی نیست!!!!
آقا این تکنو گاد 2.9 چیه قضیه چیه ؟ من اطلاعی ندارم!!!!
دی ال سی.کالکشن چاعوس. اضافاته جدیده؟؟؟؟؟
لطفا توضیح بدید !
و در ضمن من که دی ال سی ها یا همون مپ های 4d1 رو دارم بازم باید دانلود کنم دی ال های تکنو رو؟؟؟؟!!!! (لینک دانلود تمامه اضافات رو هم لطفا بدید)
دوستان یه آموزش بازی رو معرفی کنید که لینک های دانلودش سالم باشه بشه دانلود کرد