من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم:41:
Printable View
من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم:41:
من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
save بازی تو 7 کجاس؟
پست اول رو بخون.نقل قول:
iijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
راستی من turkish armor پیدا کردم
کسی میخواهد بدانه
سلام
من با روش پست اول نتونستم بازی رو اجرا کنم
گیم لانچر رو هم نصب کردم.
وقتی فایل ACRMP رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
همچنین سایر فایل های زیر رو هم که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته!و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه.
ACRPR
ACRSP
AssassinsCreedRevelations
حالا مشکل چیه؟
من همین مشکل رو هم با بازی Call of Juarez The Cartel دارم.
=========ویرایش==========
سیستم رو ری استارت کردم درست شد : دی
دوستان راهنمایی کنید مشکل من هم حل شه لطفا.
من DVD این بازی رو خریدم که یه شرکت (!) ایرانی به نام delta-games کرکش کرده. اونها برای اینکه بازی توسط اینترنت و اینور انور پیدا نشه، اسم بازی رو عوض کرده اند به Assassin Creed Revolotion و بازی با همین اسم در رجیستری قرار گرفته.
حالا من آپدیت ۱.۰۱ رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه این خطا زو میده:
من رفتم سرچ کردم گفتم حتما از تو رجیستری داره دنبال entry بازی میگرده تا مسیر نصب رو ارش بخونه و چون اسم بازی عوض شده چیزی پیدا نمیکنه و رفتم تو رجیستری assassin رو سرچ کردم و همه رو به نام اصلی اصلاح کردم ولی حل نشد.کد:It could not retrieve the installation folder! It will be aborted
win7 64bit
راهنمایی کنید لطفا.
شما اول اینو نصب کن بعد برو سراغ آپدیت.نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/05g3jw5mmsak
دوستان میشه با دسته بازی کنیم یا نه؟
این نرم افزار رو بنصب . ببین میتونی راش بندازی یا نه.خبر بدهنقل قول:
محتوای مخفی: دانلودها
شما لینک رو نیگا بنداز :31:نقل قول:
دوست عزیز این لینک صفحه ی مورد نظر هست و شما باید بجای --- بنویسید دانلودها.نقل قول:
همین
کجاش مشکل داره؟
اها اون دانلودها رو ندیده بودم:31: شرمنده:11:نقل قول:
من یک Fresh Install انجام دادم، اون Installer که لینک دادید رو نصب کردم و آپدیت رو اجرا کردم ولی هنوز مشکل سر جاش هست. همون خطای Could not retrieve the installation folderنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی.
این کرک آپدیته :نقل قول:
ببین درست میشه.البته منم از همین استفاده میکنم و درسته.کد:www.mediafire.com/?s1tbmbvctqqlqgt
آقا من حالت تهوع گرفتم از هر چی بازی و اساسین و اتزیو و الطائر و دزمونده! :2:نقل قول:
من یک بار دیگه پاک کردم و نصب کردم (سکانس ۱۰۰۰۰۰۰)، اون UbisoftLauncherInstaller که لینک دادید رو نصب کردم، توسط این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم آپدیت ۱.۰۱ رو بالاخره نصب کنم.
فایل کرک شما و فایل کرک اسکیدرو و نتونستم Extract کنم! خطای Corrupt File میده :45:
گفتم به روش پست اول بدون کرک اجرا کنم ولی فایل ACRMP اجرا میشه یکم فکر میکنه بعد ارور میده و هیچی.
یه کرک ۱.۰۱ اون اولا از اسکیدرو داشتم اون نصب کردم مثل اینکه به درد سطل آشغال میخوره چون همون اول بازی بعد از ۲۰ دقیقه دمو، تو ساحل از اون دروازه اصلی رد نمیشه.
خلاصه ما دیگه داریم ناامید میشیم چون چیزی که اینقدر اذیت کنه، درست هم بشه دیگه حال نمیده اه اه اههههه
این فایل رو همین الآن Extract کردم و مشکلی نداشت.نقل قول:
شما همین کرکی که فکر میکنه و ارور میده(:31:) رو کپی که کردین اینترنت رو disable کنید درست میشه.
آره زیاد حال نمیده مگه اینکه ارزش داشته باشه... من خودم از صدقه سری ارورها و مشکلات فراوان بار سوممه که بازی رو دارم تا 15 -16 % میرم ... فقط خدا کنه دیگه به مشکل برنخوره:31:
و به این نتیجه رسیدم که اگه اینترنت رو قطع کنی میتونی بازی کنی... تازه وقتی رفت توی بازی میتونی با alt+tap بیای بیرون و دوباره وصل کنی و دانلود.
تا حالا که با این روش به مشکل برنخوردم ... کلی روشهای مختلف امتحان کردم ولی الآن دارم با همین بازی میکنم.
آقا من این آپدیت 1.01 رو نصبیدم.ولی بازی کند شده لگ داره چرا؟چیکار کنم؟
سوال: این فایلی که شما لینک دادی ۳۰ مگابایته ولی فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۵۰ مگابایت!نقل قول:
یه چیز دیگه، من آپدیت ۱.۰۱ رو از سایت یوبیسافت گرفتم. نکنه از اول باید آپدیت اسکیدور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو نصب میکردم؟
آقا میشه به من Structure بدی. قدم به قدم؟
من بازی رو نصب میکنم، رجیستری رو درست میکنم. اون UbisoftInstaller رو نصب میکنم. حالا کدوم آپدیت رو نصب کنم؟ اصلی رو یا اونی که اسکیدرو داده؟
سلام
سیو بازی لود نمیکنه میزنه damged save game
کمک
30 یا 50 رو نمیدونم ... من خودم این کار رو کردم:نقل قول:
آپدیت رو از دانلودها دانلود کردم ... UbisoftInstaller رو نصب کردم و بعدش آپدیت رو نصب کردم(توجه داشته باشید که بعد از نصب آپدیت باید فایل های داخل پوشه ی skidrow رو به محل نصب بازی بریزید)بعدش هم همون کرکی که دادم رو کپی کردم و حالا که میخوام برم هم اول اینترنتو قطع میکنم بعدش بازی رو اجرا میکنم ... ازم یوزر پس میخواد که :
user:SKIDROW & pass:anything you want(هرچی که بخوای)
بعد وارد بازی میشه.
درمورد آپدیت فکر نکنم فرقی داشته باشه. فقط نسخه ی بازیت چیه؟باید متناسب باشه فکر کنم.(اینطوری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود)
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------
دوستان من با صداش مشکل دارم.
با این آپدیته که درست نشد.باید چه کنیم؟
خیلی حال آدمو میگیره... اَه:19:
من بازی رو Reinstall کردم، آپدیت کردم و از اون کرکی که توی فایل آپدیت اسکیدرو بود استفاده کردم (یعنی ۸۰۰ مگابایت دانلود کردم ولی فقط اون کرکش به دردم خورد). فعلا که درسته. اون نسخهی ۱ که داشتم از یه جایی دیگه Save نمیشد حالا برسم یه همونجای بازی ببینم چی میشه.نقل قول:
واسه منم صداش ناجوره.
به هر حال دستت درد نکنه.
سلام!
داداش من بازیو نصب کردم!
جایی که مینویسه product key رو وارد کن بعد کنسل میزنم و گزینه Force Offline رو انتخاب میکنم ولی play نمیاد چیکار کنم!
لطفا کمکم کنید1
سلام!
داداش من بازیو نصب کردم!
وقتی product key رو میخواد بعد کنسل رو میزنم و گزینه force oflline روانتخواب میکنتم play رو نمیاره چیکار کنم؟
لطفا کمکم کنید
سلام
من دی وی دی بازیو خریدم کلی نصب شد بعدشم کلی خودش با auto patch آپ کرد تهشم تا میزنم بیاد بالا میزنهubi soft game luncher has stopped working چیکا کنم کم که سر در نمیارم از این نصبای عجیب غریب بازیا؟ کاش یکی ب زبون ساده ما رو راهنمایی میکرد
تو دی وی دی بازی نرم افزار ubi soft game luncher رو پیدا کن و بنصب :8:نقل قول:
سلام دوستان تو رو خدا یکی به داد من برسه من یک بازی دانلود کردم با حجم ۳٫۶۵ GB حالا بعد از اکستراک کردن به تصویر زیر مواجهه شدم اصلآ نمیدونم الان باید چی کار کنم چطوری میتونم این بازی رو اجرا کنم چند روز هم وقتم رو گذاشتم برای دانلودش لطفآ راهنمایی کنید چی کار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش نصب بود ک رو سیستمم ولی بازم نصبیدم کماکان میگه ubisoft game luncher has stopped working بخدا نمیدونم چ کنم اگه میشه یکی بگه چ کنم خو منم دلم میخاد بازی کنم :41:نقل قول:
کامل نصب میشه یا نه تا نصفه میاد بعد یهو میپره؟!!!!!نقل قول:
دوستان من وقتی بازی را اجرا می کنم پردازنده %99 لود میشه
در صورتی که بقیه بازی هارو پردازنده خوب اجرا می کنه
پردازنده من 5300 با فرکانی 2600MHZ هست که تا 3264MHZ اور کردم
پچی برای این مشکل نیومده؟:41:
با روش صفحه اول همون روشش دومش نصبیدم بالاخره شد مرسینقل قول:
شما یه توضیح دقیق بدین و این عکسی که گذاشتین چیه ؟:13:نقل قول:
سلام من بازيرو از رو دي وي ئي نصب كردم و كرك رو هم تو پوشه بازي ريختم ولي وقتي رو ايكون بازي ميزنم اين صفحه مياد كه وقتي رو QUIT ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته
عكسو نگاه كنيد
سلام دوستان لطفا" زود راهنمایی کنید
من امروز داشتم بازی رو بدون مشکل نصب میکردم وسط ها ی نصب بازی حوصلم سر رفت رفتم Angry birds بازی کنم بخاطر همین ست آپ نصب ش هنگ کرد مجبور شدم کامپیوتر رو ریستارت کنم و هر فایلی که نصب کرده بود رو حذف کردم بعدش که خواستم دوباره نصبش کنم همش میگه باید unistall کنی من هردفعه اینکارو میکنم ولی متاسفانه بازم اتفاقی نمیافته بازی نصب نمیشه اگه میشه زود راهنمایی کنید ...
به نظر خودم یه سری از فایل بازی جایی در ویندوز کپی شده که نمیزاره دوباره نصبش کنم اگه میدونید کجاست به من بگید من خودم temp ویندوز رو فایل هاش حذف کردم ولی درست نشد که نشد ...
Win=seven sp1 32bit
نقل قول:
دستتون درد نکنه نمیخواد دیگه ویندوز عوض کردم درست شد
دوستان یه قسمت بازی که ماریا میگه میخوام برم از تو کشتی یه چیزی بیارم بعد من میگم وایسا من میرم برات میارم اون گارد ها رو میکشم میرم تو کشتی اما هر چی میگردم چیزی نیست با ایگل ورزن (همون دکمه v ) رو میزنم هیچ رو چندتا نقطه طلایی میشه اما هیچ چیز نمیاد...اشکال از کرک بازیه؟؟؟
اگه کرک خوب هست بگید تو کدوم پیچ این تاپیک هست...ممنون....
من نسخه skidrow با آپدیت 1.01 را دارم و خود بازی را تمام کردم اما می خوام آنلاین بازی کنم کار نمی کنه یه جا خونده بودم برای آنلاین بازی کردن نیاز به کیگن بازی است ولی هرچی گشتم همش تو sharecash یا امثال آن آپ شده بود یا پسورد آنها. حتی تورنت ها هم پسورد داشتند یکی کمک کنه
شما باید روی همون چیزای طلایی نشون وسط رو بگیرین(بهش نگاه کنید)بعد اگه چیزی باشه که دنبالشین که هیچنقل قول:
باید برین پیش دختره و ادامه ی ماجرا... ولی اگه شی مورد نظرتون نباشه چیزهای دیگه ای که طلایی هستن رو چک کنید.یکیشون رو بالاخره برمیداره.
این کار رو کردین؟
تو اون کشتی از اون پله ها برو بالا تو طبقه ی بالا کشتی است تو فقط پایین را می گردی اگه بازم پیدا نکردی بگو واست یه ویدیو بزارم بعدشم ماریا نه سوفیانقل قول: