آقا XBOX360 رو میشه با HDMI به لب تاپ وصل کرد که از مانیتور لب تاپ استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟
آقا XBOX360 رو میشه با HDMI به لب تاپ وصل کرد که از مانیتور لب تاپ استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟
معمولا لپ تاپ ها خروجی hdmi دارن نه ورودی اما اگه لپتاپی ورودی داشته باشه که من بشخصه ندیدم میشه در غیر این صورت خیرنقل قول:
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
شما باید از یه تبدیل استفاده کنید و اگه بخواید اسپیکرتون همزمان هم به pc وصل باشه و هم به xbox باید از تبدیل 1 به 2 استفاده کنیدنقل قول:
حالا متوجه شده.یعنی از اون 3تا فیش 2تاش به یه تبدیل می خوره که اونطرفش فیش 3.5mm درسته ؟نقل قول:
شما باید از یه تبدیل استفاده کنید و اگه بخواید اسپیکرتون همزمان هم به pc وصل باشه و هم به xbox باید از تبدیل 1 به 2 استفاده کنید
کاملا درسته . الکتریکی ها ازین تبدیلا دارند من خودم اون تبدیلو 200 تومن خریدمنقل قول:
قصد جسارت ندارم ولی من تست کردم جواب میدهنقل قول:
سلام.نقل قول:
الان کابل vga دم دستم نیست ولی با هون کابل خودxbox360 که تست کردم اصلا جفتشون جا نمیشن کناره هم. شاید VGA نازک تر باشه
یه نگاه به این پست بندازید البته من یه نوع vga دارم که چنین مشکلی باش ندارمنقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4942041&postcount=396
این کارو با همون کابلی که تو پک xbox هست هم میتونید انجام بدید اما حیفه
100 در 100 میشه . چون اگه توجه کنید نازک هست و از بغلش HDMI رد میشه.نقل قول:
یه نگاه به این پست بندازید البته من یه نوع vga دارم که همچین مشکلی هم ندارم
من الان هیچ دفاعی ندارم چون کابل vga ام دست دوستم هست که تا 2 ساعت دیگه میاره برام.
کابل رسید دستم میتونیم مطمئن تر حرف بزینم:10:
دوستان میشه به مانیتور 19 اینچ کابل hdmi اصل مایکروسافت زد با مبدل hdmi به dvi ؟ چ.ن مانیتورم ورودی hdmi نداره .
بله من حتی با کابلی که دو سر dvi بود و تبدیل dvi to hdmi استفاده کردم و مشکلی نداشتمنقل قول:
دوست عزیز اون کابل اسمش VGA نیست . به کابلی میکن VGA که سرش سوکت VGA داشته باشه.نقل قول:
یه نگاه به این پست بندازید البته من یه نوع vga دارم که چنین مشکلی باش ندارم
شما وقتی VGA رو وصل کنید به xbox360 دیگه امکان استفاده از HDMI رو ندارید...
اینم عکس کنسول خودم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم VGA من یه نوع دیگه است که مشکلی ندارم اینم عکسش البته از این نمونه هم که شما عکس گذاشتید داشتم و نمیشد همزمان با HDMI وصل بشه اینم عکس کنسولم:نقل قول:
این کابل اسمش vga نیست اسمش audio adaptor هست.:46:نقل قول:
من گفتم VGA من یه نوع دیگه است که مشکلی ندارم اینم عکسش البته از این نمونه هم که شما عکس گذاشتید داشتم و نمیشد همزمان با HDMI وصل بشه اینم عکس کنسولم:
شما میگی VGA نیست ، نمیدونم چی بگم فقط عکسش رو میزارم امیدوارم عکس کاملا قانعتون کنه که کابل VGA است.نقل قول:
نقل قول:بنده که عرض کردم تو پستم. شاید واسه شما فرق داره ولی واسه همه که اینطور نیست.:5:نقل قول:
سلام.
الان کابل vga دم دستم نیست ولی با هون کابل خودxbox360 که تست کردم اصلا جفتشون جا نمیشن کناره هم. شاید VGA نازک تر باشه
ولی فکر نکنم ارجینال باشه چون ارجینالاش زمان ما جعبشون سبز بود خودشونم سبز بودن
منم این لینک رو گذاشتم که کسایی که میخوان همزمان از دو کابل استفاده کنند باید مثل عکس زیر با پیچ گوشتی قاب پایین کابل VGA رو در بیارننقل قول:
من از این حرفتون (سلام دوست عزیز نمیشه از کابل VGA و HDMI در یک زمان استفاده کرد.) اینطور برداشت کردم که شما میگید وقتی از خروجی HDMI استفاده میکنیم دیگه نمیتونیم از خروجی دیگه دستگاه استفاده کنیم ، شاید اشتباه برداشت کردم
در مورد کابل هم درسته به نظر خودمم تقلبیه ، اکثر کابل های موجود تو بازار ایران تقلبین ، همین که کار میده کافیه
سلام دوستان من وقتی کابل VGA وصل میکنم تصویر کمی سایه داره. باید چی کار کنم. ایا عادیه ؟؟؟؟
مشکلی نیست این طبیعی هست.نقل قول:
دوستان. من یه کابل تبدیل گرفتم برای ایکس باکس. بعد موقعی که وصلش می کنم به مانیتور تصویر نقطه نقطه نشون داده می شه. حتی داشبوردش!!! انگار نویز داشته باشه!!! به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
کابل vga هستش و یه جفت فیش صدا هم کنارش داره!!
نقل قول:
دوستان. من یه کابل تبدیل گرفتم برای ایکس باکس. بعد موقعی که وصلش می کنم به مانیتور تصویر نقطه نقطه نشون داده می شه. حتی داشبوردش!!! انگار نویز داشته باشه!!! به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
مانیتورتون چیه؟ اگه LG هست بعضی از کابل ها با مانیتور LG مشکل دارن. بهتر یه کابل دیگه رو امتحان کنید
این کابل HDMI TO DVI پیدا نمیشه که نمیشه دوستان سایتی هست که این کابل رو بفروشه اگه هست معرفی کنید
راستی اگه میشه یه تصویر از محیط بازی در حالی که دستگاه با کابل VGA به مانیتور وصل شده باشه بگذارید یه تصویرم در حالی که با کابل HDMI TO DVI به مانیتور وصل شده باشه بگذارید
ممنون
اینجا به وفور پیدا میشه (اهواز)نقل قول:
یه سر به پاساژای کامپیوتری بزن ، اکثرمغازه های کامپیوتری که کابل و تبدیل میفروشن این کابل رو دارند
دوربین با کیفیت ندارم وگرنه عکس میذاشتم اما همینو بگم که اصلا قابل قیاس نیستند
HDMI TO DVI بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی
ممنون دوست عزیز.نه. مانیتورم سامسونگه. مدل awx 1943 .نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.نه. مانیتورم سامسونگه. مدل awx 1943 .
احتمال زیاد مشکل از کابل هست. بهتر یه نمونه دیگه امتحان کنی. از همون جایی که خریدید نخرید . برین جایی که یه مدل دیگشو داشته باشه
سلام اگه من از یه کابل HDMI + تبدیل + کابل DVI یا VGA مانیتور استفاده کنم کیفیتش در حد همون HDMI TO DVI هست یا نه؟
این کابل کامپوزیت داخل XBOX کیفیتش در مقایسه با کابل VGA XBOX چه جوریه؟
کیفیتش در همون حد. کابل HDMI + تبدیل کافیه و نیازی به کابل DVI یا VGA نخواهید داشتنقل قول:
کابل کامپوزیت اگه به تلویزیون معمولی وصل بشه به نظر من از vga کیفیت پایین تری داره مخصوصا در خواندن متن اما اگه تلویزیون lcd باشه فکر کنم کیفیتش بهتره البته اگه lcd باشه که دیگه میتونید از کابل hdmi استفاده کنید
ممنون دوست گرامی همین الان رفتم یه hdmi to dvi از زیر سنگ پیدا کردم :31: 11 تومننقل قول:
فقط الان باید برای گرفتن صدا اون قاب کامپوزیت تو جعبه رو جدا کنم ؟
باعث هنگ دستگاه که نمیشه؟
بلهنقل قول:
برا چی هنگ کنه
سلام دوستان.
من تازه امروز xbox 360 arcade خریدم . کابل vga هم خریدم.می خواستم بپرسم که میشه یه کاری کرد که هم با pc بتونم کار کنم هم با xbox?یعنی مثلا یه فایل رو بزارم برای دانلود 3-4 ساعت دانلود کنه درهمین حال هم به xbox از طریق مانیتورم وصل بشم و توی این 3-4 ساعت بازی کنم.اصلا همچین چیزی امکان پذیرهست؟ اگه میشه کامل راهنماییم کنید
عجب کیفیتی داره این کابل :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: از عالیه هم عالیتر:31:نقل قول:
اخه تو پست اول نوشته بود ولی خوشبختانه مشکلی پیش نیومد
مبارک باشهنقل قول:
چرا نمیشه اگه مانیتورت ورودی DVI داره با کابل dvi از مانیتورت استفاده کن از vga برای xbox .
سلام
من یه کابل hdmi دارم میخام وصلش کنم به مانیتور ایا تبدیلی وجود داره که hdmi رو به dvi تبدیل کنه؟
بله اما باید بگردی یه کم کمیابهنقل قول:
سلام دوستان
1- فرق کابل composite که 6تا فیش داره با این کابلهای 3فیشه که روی خود کنسول هست چیه؟...
آیا میشه با همین (کابلهای 3فیشه + یه کابل HDMI) کنسول رو به مانیتور وصل کرد یا حتما باید 6 فیشه باشه؟!
.
2- اگه نتونستم کابل HDMI to DVI رو پیدا کنم مشکلی نداره که یه کابل HDMI جدا بخرم و بهش یه تبدیل hdmi to dvi بزنم؟
یعنی از لحاظ کیفیت تفاوتی میکنن این دو؟
.
3- با توجه به اینکه مانیتورم HD نیست و تا رزولوشن 1280 بیشتر ساپورت نمیکنه, آیا استفاده از VGA یا hdmi to dvi باز هم برام تفاوتی داره یا نه؟
1. كابل هاي 3 فيشه حداكثر تا 720P تصوير مي گيرند ولي 6 فيشي ها حداكثر تا 1080i تصوير مي گيرن.نقل قول:
2. آره ميشه، و شما از دو تا كابل قرمز و سفيد براي گرفتن صدا استفاده مي كنيد به اين ترتيب كه به پشت اسپيكر وصل اش مي كنيد.
شما تصوير رو از كابل HDMI مي گيريد كه 1080P هست.
3.فكر نكنم، ولي اگه VGA بگيريد، مي تونيد هم صدا و هم تصوير داشته باشيد، ولي اگه از HDMI to DVI استفاده كنيد بايد براي صدا يا كابل VGA بگيريد يا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كنيد، پس اگه مانيتورتان خروجي DVI داره بهتره كابل HDMI to DVIبگيري و براي صدا از كابل 3 فيشي خود كنسول استفاده كني.
چی شد اقا مشکلت حل شذ ؟تونستی کاری بکنب ؟این مشکل حسابی روان منو پریش کرده !!!نقل قول:
سلام
با توجه به اینکه کنسول با استفاده از کابل Hdmi to Dvi تا حداکثر 1080 پیکسل بیشتر نمیده , من از یه مانیتور LCD معمولی که تا 1280 هم ساپورت میکنه استفاده کنم در این حالت فرقش چیه با یه مانیتور Full HD ؟
یعنی وقتی روی مانیتور Full HD هم با همون رزولوشن نشون میده چه فرقی میکنه با LCD معمولی؟
عزیز کی گفته مانیتور Full hd با LCD معمولی رزیولیشنشون یکیه ؟ خودت که میگی Full hd تا 1080p میده اما ال سی دی های معمولی نه کابل HDMI برای انتقال تصویر HD هست فرقشم با DVI اینه که تصویر و صدارو با هم انتقال میده :8:نقل قول:
please delete this post for me
thanx
شما تو کدوم LCD که HD نیست میتونی 1080 P بگیری دوست من ؟:18: اصلا اگه LCD معمولی 1080 p رو ساپورت میکرد چرای اومدن LCD HD ساختن !!! شما با کنسول با یه مونیتور که HD نباشه عمرا بتونی 1080 P بگیری :19::10:نقل قول:
متوجه شدمنقل قول:
چون من فکر کردم شما دارین رقم اول رو 1080 اعلام میکنین
چون منظور من این بود که مانیتور معمولی میتونه 1280 در 1024 هم بده که فکر کردم حتما میتونه 1080 هم بده
منتها شما منظورتون 1920 در 1080 بود که من تازه متوجه این قضیه شدم
اگه همون اول بجای 1080 میگفتین 1920 دیگه سو تفاهم برام پیش نمیومد
بهرحال ممنون:46: :10: