اینقدرم دیگه سریع نیست!:دی
Printable View
اینقدرم دیگه سریع نیست!:دی
یه سوال دوستان
این گوشی قابلیت جدا کردن باتری نداره
شما میگید که میشه با کلیدهای ترکیبی force restart کرد... حالا اومدیم اونم کار نکرد
در واقع این دکمه ها هم الکترونیکی کار میکنند.... یعنی طوری بود که کیت برق رسانی به این قسمتم از کار افتاد
باید چه کرد اون موقع؟
میخوام بدونم این فورس ریستارت از کجا نیرو میگیره و واقعا جداست مدارش از کیت هنگ شده؟
راستی کلیدهای ترکیبی force restart برای xt720 چیه؟
راستی یادم رفت!:دی
یک نفر طبقه اول علائدین آورده بود
قیمت 1200!:دی
خوشگله بی شرف
من موندم چرا گیر دادید به باتری :)
راجع به کارکرد باتریهای موتورولا بگم که دقیقا 5 ساله a1200 دارم . الهی قربونش برم همچنان :)
تا حالا باتریش عوض نشده .
همین الان بزارم شارژ یک ساعت دیگه 100% شارژه . حداقل هم دو روز با کارکرد معمولی کار میکنه .
اون شرایطی هم که علی میگه دیگه خیلی استثناییه . پس وایمیسیم تا شارژش تموم شه :)
من فکر میکنم که این سیستم Force Restart مداری چیزی داره که از سیستم برق دهی عادی گوشی متفاوته.نقل قول:
البته من از برق و این چیزا سر رشته ندارم، ولی مطمئنم که حتماً طراحان گوشی به این موضوع فکر کردن.
حالش خوب نبودهنقل قول:
طبقه ششم 950 سراغ دارم :31:
من wave 2 270قیمت داشتمنقل قول:
الان 340 به زیر پیدا نمیشه
اینو میخوان گرون نکنن!؟:دی
اینو خوب اومدی! :دینقل قول:
وایمیسیم تا شارژش تموم شه!
پس چون موتو هم باتریش خوبه در این حالت که مصرفی هم نیست یه دو هفته ای رو صبر میکنیم :دی
من تو خود رام برنامه دارم که کلید پاور رو نگه داری تو پاور آپشن دکمه ریبوت هست و اونو میزنمنقل قول:
البته الان مشکل داره و نمی تونم روشنش کنم و تست کنم و باید براش رام بگیرم.
ولی فک کنم یا Power key + Camera Key + GalleryKey این بود
یا Volume Up + Gallery Key .
البته این روش واسه دانلودینگ و ریکاوری گوشی استفاده می کنم. دقیقا یادم نیس.
چون زیاد باش کار نمی کنم
razr vs g nexus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
The Verizon Galaxy Nexus (left) and the Motorola DROID RAZR (right)
دیشب GTA 3 رو بالاخره رو گوشی نصب کردم. عینهو باقلوا بازی رو بدون کمترین لگی اجرا میکنه!:31:
البته دوستان اینم بگم ها، گوشی به خاطر جدید بودنش یه سری باگهایی هم بعضاً از خودش نشون میده. مثلاً امروز صبح از حالت Airplane mode که خارجش کردم، همین جوری شروع کرد به فکر کردن و off نشد. مجبور شدم یک بار گوشی رو روشن خاموش کنم که درست شه.
یک بار هم پریروز ها توی بازی دکمه های ولوم رو که میزدم صدای بازی کم و زیاد نمیشد، باز مجبور شدم گوشی رو خاموش روشن کنم. و این فکر ناراحت کننده به ذهنم رسید که آیا واقعاً ممکنه در شرایطی کنترلهای ولوم از کار بیفتند و گوشی هم هنگ کرده باشه و اون وقت خر رو بیار و باقالی رو بار کن!؟:13:
البته خوشبختانه تا حالا گوشی به جز یه مورد اون اوایل که بازی باهاش سازگار نبود، هنگ به اون معنا که اصلاً از کنترل خارج بشه نکرده. تا ببینیم بعداً چی میشه.
البته فکر کنم رام ICS که براش بیاد خیلی از باگهایی که وجود داره هم رفع بشه.
100% رام های بعدی بهتر خواهند بود و یکی از معناهای آپدیت هم همین برطرف کردن باگ ها و ارورهاستنقل قول:
میگم... فک نمیکنید الآن رم 1 گیگ برای یه گوشی کم باشه؟ :-؟
داک لپتاپ رو اگه وصل کنی با این رم میشه هم آهنگ گوش داد هم وبگردی کرد و مثلا تل هم جواب داد؟!
رم میکشه؟
رم بالاتر از 1 گیگ تو هیچ اسمارتفونی نیست... :31:
نه کم نمیاد در حالت عادی هم تو خود گوشی میشه بیشتر از این کارا رو هم کرد و کافیه
الان بالاترین رمی که توی اسمارت فون ها هست همین 1 گیگ هست :) 512 هم همین الان به خوبی جواب میده :)
من که استفاده میکنم، همیشه یه چیزی حدود 300-400 مگش خالیه. تازه با برنامه هایی مثل Air droid و Advanced Task Killer این مقدار افزایش هم پیدا میکنه.
ادیت :اشتباه شد!
دیشب رفتم علائدین از 1 تومن قیمت دادن تا 1100
جالب اینجاس هیچ کسی هم نداشت و میگفتن از انبار میارم اگه میخوای !!
همه هم تلاش میکردن iphone 4 بدن بهم ولی موفق نشدن :)
ﺑﺪﻡ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﻓﻼﻥ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮ
من یجا قیمت دارم 910 تومننقل قول:
آدمم مطمئنی هم هست فعلا یه ex119 ازش خریدم که خوب بود :)
نقل قول:
قربونت برم خوب چرا ادم رو جون به لب میکنی ؟
ادرس بده !!!
البته علائدین طبقه شش مغازه ..... رو ندیدم چون بسته بود . اونجا اصولا ارزونن تر و بروز تره .
برو اینجا:نقل قول:
qateh.com
09195959050
یه زنگ بهش بزن
اسمش فرید هست
بهش بگو اسلامیان معرفی کرده. تازگیا یه ex119 ازت خریده
البته فروشش فقط نتیه
مراجعه حضوری هم نداره ولی فک کنم بتونی باهاش هماهنگ کنی که از نزدیک قبل از خرید هم ببینی :)
میگم این اختلاف قیمت واسه چیه ؟
نباید جای تعجب داشته باشه ؟
ولی در هر صورت جیگرتو خام خام بخورم :)
فردا صبح میزنگم که الان فحش نخورم ازش :)
اختلاف قیمت ها سر کلمه ای بنام "انصاف" هستنقل قول:
و ضمنا اینکه الآن دلار گرون شده اونایی که گوشی رو قبلا خریدن هم دارن به قیمت دلار الآن میفروشن
ولی یکی همون قیمت قبلی میده
ولی از هرجا که میگیری مطمئن باش که رامش اماراته که فعلا مشکلی نداشته باشی
آل دیجیتال هم کارش درسته یه تماسی با اونا هم بگیر یه قیمت بگیر
متین فک کنم از اونجا خریده
نداشت
گفت قراره هفته دیگه بیاره
فکر کنم اخر سر باید پولشو بخورم :)))))
به نظر منم از آل دیجیتال بخر . فعلا" بهترین قیمتو میده . اعتبارشم که خوبه . اما اگر میخوای ببنی و بخری که حسابش جداست
دروید ریزر قراره یه آپدیت جدید بگیره این آپدیت برای کاربر های اروپایی به صورت over-the-air قابل دانلود میشه
و ورژن گوشی رو از آخرین آپدیت که 651.73.15/16/17/18 بود به 651.73.30. ارتقاء میده
یک سری از مزایای این آپدیت:
Pre-installed Evernote application
Camera performance improvements
New Smart Rule trigger: Motion detection
Added security features
Improved call and Bluetooth connectivity performance
Localization improvements
Improved Wi-Fi connectivity
منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت امروز بوشهر 1100
ریز های جدید برای اپراتور وریزون آمریکا
ریزر صورتی :
Motorola DROID RAZR purple version
ریزر مکس :
با ضخامت ثابت 8.8 میلیمتر - حافظه داخلی 32 گیگابایت - و احتمالا یک باطری خیلی قوی باطری به ظرفیت 3300 mAh که توانایی مکالمه تا 21 ساعت رو با یکبار شارج خواهد داشت .
Motorola DROID RAZR MAXX
دروید 4 :
Motorola Droid 4
هادی این دیروید مکس بیاد اینو بخریم!
جهانیه یا نه؟!
اون وقت باطریش سر خوده؟
Hands-on with the Motorola RAZR MAXX and the purple RAZR for Verizon
We already covered the Droid 4, but Motorola had a couple of other interesting handsets for Verizon to show at CES – the RAZR MAXX and the purple version of the original RAZR. The MAXX is the one that had our jaws drop to the floor though, it’s a little thicker and a little heavier than a regular RAZR but it offers the amazing 21.5 hours of continuous talk time. Now go back and read that again.
The key to this nearly day-long talk time (people with insomnia will probably appreciate it) the giant battery that Motorola somehow managed to cram inside. We are talking a capacity of 3300mAh here.
That’s almost the size of a 7″ tablet battery. Big (in capacity) batteries are usually big (in physical size), but we put the MAXX next to one of the thinnest smartphones ever, its [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] half-twin, and saw only minor physical changes.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]At a micron under 9mm the Motorola RAZR MAXX isn’t the thinnest phone around, but it’s still slimmer than an iPhone 4S and its battery has more than twice the capacity. The MAXX weighs more than a regular RAZR (145g vs. 127g) but it’s not overweight by any means.
Motorola RAZR MAXX next to a regular RAZR
Everything else about the Motorola RAZR MAXX is virtually identical to the regular RAZR for Verizon – that means 4.3″ qHD SuperAMOLED screen with scratch resistant glass, 1.2GHz dual-core CPU, 1GB of RAM and LTE connectivity. We’re happy to report that the Kevlar-coated back is still onboard too.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]The Motorola RAZR MAXX will be available soon for $299 on a two-year contract with Verizon and it will come with 32GB storage (16GB built-in + 16GB microSD). It will launch with Android 2.3.5 but 4.0 Ice Cream Sandwich will be made available later on.
Motorola RAZR MAXX
The third phone of the Verizon Droid roster is the purple version of the Motorola RAZR XT912, which will be available soon for $199 with a two-year contract with Verizon.
The purple is more of a highlight – the glass bezel all around the screen is still black, it’s just the plastic around the edge that’s purple. On the back, the grey/black Kevlar surface dominates and the glass that houses the camera, flash and loudspeaker is black too. We suppose Motorola couldn’t have painted the Kevlar, but it would have been nice if they colored the black glass at least.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Specs-wise there are no differences between the purple and black models of the Motorola RAZR for Verizon.
Motorola RAZR XT912 in purple
عجب باطری داری :18:
با این باطری 368 ساعت استند بای؟؟
ریزر مکس که فعلا" مخصوص اپراتور وریزون آمریکاست . اما چون gsm هم هست ممکنه بشه آنلاکش رو استفاده کرد .نقل قول:
باطریش هم که دنیا رو ترکونده
3300 mah
:18::18::18:
Motorola DROID RAZR MAXX hands-on
!Let’s be serious here, we can’t help but reiterate that the Motorola DROID RAZR was one of the best looking smartphones released last year. For all the stellar hardware it’s hiding within its body, it’s utterly amazing to even believe for a moment that its construction and design was possible – yet, Motorola remarkably did it! However, one of the biggest complaints about the device, which is the same with all 4G LTE smartphones we’ve checked out, is that battery life is abysmally poor. In fact, most devices last just a tiny bit more than 8 hours. Well, that’s where the Motorola DROID RAZR MAXX comes to mind!
To put it lightly, the Motorola DROID RAZR MAXX is the Motorola DROID RAZR, but it’s packing an insanely large 3,300 mAh battery – rated for over 21 hours of talk time! Even though it utilizes the same solid design of the DROID RAZR, the DROID RAZR MAXX is expanded to a thickness of 0.35” (8.99mm). So yeah, it doesn’t retain the same thickness, but nevertheless, it’s still undeniably thin and uniform by today’s standards. Beyond that, we still adore that it employs only the best materials out there with its construction – like its Kevlar back, diamond cut aluminum accents, and stainless steel core.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sharing the same hardware as its slimmer sibling, the Motorola DROID RAZR MAXX polarizes our eyes with its always magnificent 4.3” qHD Super AMOLED display. Furthermore, some of the other commonalities include a 1.2GHz dual-core TI OMAP 4430 processor, 8-megaixel auto-focus camera, 1.3-megapixel front facing camera, and 4G LTE connectivity. However, it’s worth noting it’s been amped with a total storage capacity of 32GB – broken down to 16GB of internal storage and a 16GB microSD card.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
As a whole, there isn’t much new with the handset, but we’re sure that some people are going to be relieved knowinig that it’s packing one hefty battery inside of its body – without turning it into a hefty phone. Verizon is pegging this one to have the same $299.99 on-contract price as its sibling, but [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Nonetheless, we’re certain it’ll be here soon than you think!
DROID RAZR MAXX releasing on Jan 26
Motorola is planning to hold an event to show off the battery prowess of the Motorola DROID RAZR MAXX
Now that Motorola’s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as being the launch date for the Motorola DROID RAZR MAXX, we’re sure there are plenty of Verizon customers that can’t wait to see what kind of real-world battery life that the handset will be able pump out.
Not everyone might be sold on the handset’s beefy 3,300 mAh battery, which is reported to pony up an impressive 21 hours of talk time on a full charge – though, that doesn’t really say what its everyday usage is going to be like. Nevertheless, if you actually want to see for yourself the kind of numbers it’ll be able to establish, you’re in luck because it seems that Motorola will be helming an event for just that.
In fact, you might want to also circle the date of February 6th – well, that’s because Motorola is reportedly having a 24-hour marathon event for its new smartphone. Of course, we’ve heard Motorola talk the talk about the DROID RAZR MAXX and its generous battery life, but they intend to walk the walk with this upcoming event. Now what’s neat about this is that it’ll be streamed to the masses, live, so that anyone can see for themselves the actual results.
With most 4G LTE devices, battery life has been an apparent and tiring problem, but it’s nice to see that manufacturers are focusing on it now more than ever. Already, we’ve heard that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with its devices, but with this 24-hour style event from Motorola, they’re not shy to boast about the wonders coming along with its upcoming smartphone.
باتری ریزر معمولی هم به اندازه کافی قوی هست! لا اقل برای ما! موتورولا به جای این سوسول بازیا باید بوت لودر ریزر رو باز کنه!
متین جان باطری 3300 که از یک تبلت هم قویتره به نظرت سوسول بازیه !! :13:نقل قول:
کم الکی نیست همچین باطریی برای یک موبایل :31:
به جان خودم اگر سامسونگ یا اپل این کار رو کرده بودن تا حالا با تبلیغاتشون خسته مون کرده بودن :27:
اینم قاب مخصوص ریزر . محصول seidio
ببین الان همین مدل معمولیش هم هیچی کم نداره. قشنگ با یه استفاده متعارف دو روز رو دوام میاره.نقل قول:
منظورم اینه که الان به نظرم موتورولا باید یه مقداری تو سیاست هاش تغییر بده. الان همه دارن سرش غر میزنن که چرا بوت لودر این گوشی که واقعاً از هر جهت فوق العاده است رو باز نمیکنه، و موتورولا هی پشت گوشی میندازه.
الان این گوشی نیاز به این داره که توسعه دهنده ها روش کار کنند، کاستوم رام های خوب براش معرفی بشه و هزار تا کار نرم افزاری دیگه. اما به خاطر این سیاست موتورولا، گوشی آنچنان که باید و شاید توسط توسعه دهنده ها مورد توجه قرار نگرفته.
من این رو سفارش دادم، خیلی امتیاز خوبی گرفته، احتمالاً تو این هفته برسه به دستم:نقل قول: