فعلا دمونقل قول:
نسخه اصلی مهر ... !
Printable View
فعلا دمونقل قول:
نسخه اصلی مهر ... !
دمو نسخه 2 کی میاد؟
چهارشنبه همین هفتهنقل قول:
14سپتامبر که میشه چهارشنبه همین هفتهنقل قول:
البته توی چندتا از فروم های خارجی خوندم که بخاطر لیک شدن نسخه دموی قبلی کونامی تصمیم ګرفته فقط برای xbox , ps3 دمو رو منتشر کنه که تا الان بطور رسمی از طرف کونامی تایید نشده:41:
همین الان در حال دیدن سه تا ویدیو در مورد football life هستم که برای اولین بار داره این مد رو توضیح میده
هر چی که متوجه شدم میام و اینجا براتون میګم:11:
تو دمو من دیوار دفاعی رو کم هم میکردم اما نمیدونم چطوری همینجور شانسی چند تا کلید زدم کم شد پس حتما کم هم میشهنقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
PES 2012 Football Life GC Trailer
کد:http://www.youtube.com/watch?v=3hz207Jgu8c
من نمیدونم تو فاصله ی 35 متری دیوار دفاعی چرا میاد می ایسته :27: آخه کجای دنیای خطای وسط زمین دیوار دفاعی داره :19: بعضی مورد های این pes خیلی چرت و پرته :2:نقل قول:
همون دکمه ای که اضافه میکنه کم میکنه فکر کنمنقل قول:
یکی میشه تمام روش های دفاع کردن رو بگه آخه لا rb + پاس چطور میشه دفاع کرد
من خودم در مقابل رفیقام خیلی راحت دریبل میخوردم تا اینکه روش دفاع جدیدی که pes 2012 گذاشته رو یاد گرفتم خیلی کارامدهنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه شما مقابل یار حریف قرار بگیرید اونوقت R2 و دکمه پاس رو همزمان فشار بدین بازیکن دفاع در مقابل مهاجم قرار میگیره و توپو تعقیب میکنه بعد در فرصت مناسب R2 را ول کرده در حالی که پاس رو دارید اونوقت توپ رو از مهاجم میگیره
در ضمن میتونید از سه دکمه R2+R1+ضربدر نیز استفاده کنید
سایر روشهای دفاع کردن دقیقا همون 2011 هستش
اقا یه چیزی من هنوز تو کف این top player هستم نامرد خیلی خوب دریبل میکنه و گل میزنه و خیلی سخت میشه بردش
برعکس اصلا نمیزاره دریبلش کنیم .....
نظر شما چیه؟.....
من که تا الان فقط یکبار با کامپیوتر بازی کردم در برابر منچستر بود رو حالت top player بود که مساوی کردم 2 بر 2 , اونجورم که شماها میگین کامپیوتر قوی نیست و راحت میشه گلش زد فقط کافیه کمی به بازی سرعت بدین و از پاس زیاد استفاده کنین . بقیه ی بازیها رو هم با داداشم انجام دادم .نقل قول:
اخباری از دموی دوم PES 2012
اطلاعات کلی دموی دوم اعلام شد...
نکته: یکی دو روز پیش در بعضی از سایتها شایع شده بود که دموی دوم برای PC نمیاد ؛ ولی جان مورفی با رد این شایعه گفت: "قطعا دموی دوم علاوه بر Xbox 360 و PS3 برای PC نیز میاد" و همچنین در اصلاح تیمهای این دمو اعلام کرد: "بر خلاف اطلاعات کونامی در مورد تیمهای دمو باید بگم که تیم Rangers هم وجود خواهد داشت."
دموی دوم چهارشنبه ،23 شهریور ( 14 سپتامبر ) برای کنسولهای PC ، PS3 و Xbox360 به صورت رسمی عرضه خواهد شد.
توضیح : البته با توجه به سابقهی انتشار دموهای قبلی؛ فکر میکنیم که دموی PC یکی دو روز زودتر برای دانلود بر روی سایتها قرار بگیره.
جزییات دموی دوم...
تیمهای این نسخه:
Tottenham Hotspurs, Bayern Munich, Inter Milan, Rangers, Club America, Internacional
شما میتونید بنا به سلیقهی خودتون Pass Support و یا بقیهی تنظیمات قسمت Personal Data را تنظیم کنید. همچنین اینکه میتونید ویدیوی اول بازی را بعد از اولین پخش در دفعات بعد تماشا نکنید.
بنابر بازخوردهای دموی اول، کونامی بهبودهایی را در بخشهای مختلف گیمپلی ایجاد کرده که در زیر نوشته شده:
بهبود دروازهبانها
پیرو درخواستهای مکرر شما برای بهتر کردن دروازهبانها؛ این کار انجام شده.
بهبود هوش مصنوعی دفاعی
هوش مصنوعی دفاعی برای تاثیرگذاری بیشتر در زمین بازی افزایش پیدا کرده.
سختتر کردن گل زدن
در این دمو شما باید حملات طراحیشده و با برنامهای اجرا کنید تا بتونید به گل برسید.
خیلی ممنون بابت زحماتی که میکشید ولی خبر قدیمیه:نقل قول:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6452342&postcount=830
هنوز لینکی واسه دموی دوم نیومده؟؟
بغضی از دوستان کامنت میزارن و میگن که دارن pes 2012 رو بازی میکنن.میخاستم بپرسم اومده یا دارن نسخه آزمایشیشو بازی میکنن ؟؟
نسخه ی دموی بازیه که 4 تیم داره دموی دوم هم فردا قراره بیاد....
نسخه ی اصلی هفته ی اول مهر عرضه میشه ....
نسخه دمو هست اونم اولين دمو كه بر پايه كد اوليه بازي ارائه شده دموي دوم كه بر پايه كد نهاييه فردا يا احيانا امشب ريليز ميشهنقل قول:
دوستان كسي اين ويدئوي سوپر استار رو ديده متوجه اصلاح طرز دويدن بازيكنا شده ? مثل اينكه كونامي بالاخره سر عقل اومده
تو دموی اولیه چه تیم هایی داره ؟نقل قول:
منچستر/اث میلان /پورتو/نپالی
بچه ها خبری از دمو نشد؟ چه ساعتی میاد؟ اخه معمولا یه روز زودتر میومد
دموی فیفا که ریلیز شده
بچه ها خبری از دمو نشد ؟
کونامی چقد کلاس گذاشته..هنوز دمو نیومده..
دمو دوم 14 سپتامبر عرضه میشه.
قرار هست این موارد بهش اضافه بشه:
بهبود حرکات گُلِر
بهبود هوش مصنوعی دفاع
سخت تر شدن به گل رسیدن (تا قبل از کشف قلقش البته!)
تا کی میخواد بازی بصورت قلق باشه..سه ماه اول خوبه بعد همه چیز میاد دستت..کاش کاری کنن هوش بازی بعده چند بازی هی تغییرکنهنقل قول:
این قلق که شما میگید درسته اما فقط وقتی با کامپیوتر بازی میکنی میاد دستتنقل قول:
تازه به قول شما بعد از 2-3 ماه
ولی شما وقتی 2نفره بازی کنید دیگه این قلق منتفی میشه
چون با 1 هوش طبیعی ( غیر مصنوعی :31:) بازی میکنید
بعدشم تا میاد این قلق دست آدم بیاد 1 سال میگذره و 2013 میاد :31:
دو نفره بازی کنی میدونی از کجا باید شوت کنی.چطور باید ضربه بزنی..منظورم اینکه از یک زوایایی قلق خاصی داره بزنی گل میشه.مثلا کرنر تیر اول میفرستم همش گله.نقل قول:
بازی کی میاد ؟
جان مرفی، توی صفحه ی تویترش نوشته :«اگر دموی اونیکی بازی فوتبال رو دانلود کردید، دوست دارم نظرتون رو بدونم»
اسم فیفا رو نیاورده، فقط نوشته اونیکی فوتبال:27:
خود بازی : 9 نوامبر : 18 آباننقل قول:
دمو دوم : 14 سپتامبر : امروز
از کنامی بعید بود انقد ما رو تو خماری بزاره این دموی لعنتی هنوز نیومده (32 دقیقه بامداد 14 سپتامبر)
میخواد بعد اینکه همه فیفا بازی کردن بزاره..:31:نقل قول:
انتظار داره تموم میشه...تا ساعتی دیگر دمو میاد..
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=445:-pes-2012-pesbaz-&catid=101:--pes-12-demo&Itemid=177
دو بامداد هنوز نيومده لامصب من ديگه برم بخوابم تا فردا
برای xbox360 اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 1.88G:11:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
کد:http://winningelevenblog.com/blog/pes2012-demo-now-available-on-360/
الان ساعت 4:35 صبح چهارشنبه هستش ولی هنوز خبری از دموی پی سی نیست
دموی 360 رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
Xbox Live Marketplace:13:نقل قول:
کسی میتونه قدرت بازیکن های آ ث میلان رو که تو دموی اولیه بود بزاره اینجا ؟
نسخه ی جدید دمو نیموده بیرون؟
1.37 گیگابایت :لینک:
کد:http://dl.pes2012demo.konamionline.com/pes2012demo/0ef4aea8d4307880c970204c28d7af48/PES2012DEMO2.zip
برا pc هستش ؟ شما دانلود کردید؟ مشکلی نداره تو نصب؟
بله برای pc هست، تازه اومده، من دانلود نکردم. اما این صفحه ی اصلی کونامی هست که این لینک رو گذاشته:نقل قول:
کد:http://www.konami-pes2012.com/2011/09/the-offical-2nd-pes-2012-demo-is-coming-today-for-ps3-xbox-360-and-pc/