نقل قول:
این همون اندروید 4 هست؟
نقل قول:
این همون اندروید 4 هست؟
نه دوست عزیز.نسخه 4 2 ماه دیگه میاد.
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
نه دوست عزیز.نسخه 4 ،2 ماه دیگه میاد.
نقل قول:
چه مزایایی داره این ورژن؟ کسی نصب کرده بدونه؟ منظورم اون که 2 ماه دیگه میاد نیستا.همین که چند پست قبل معرفی شد؟
نه دوست من. این ورژن Build Number است (البته اگه غلط نوشتم ببخشید) که می تونی در قسمت About گوشی خودت، اونو مشاهده کنی.نقل قول:
خوب از مزایای آپدیت های دوره ای سونی اریکسون برای گوشی ها معمولا رفع باگها (خطا ها) هستش. البته در بعضی ورژن ها یکسری امکانات اضافه میشه. البته در این ورژن امکان خاصی اضافه نخواهد شد. ولی در سرعت و مصرف انرژی به گمانم تاثیر گذار باشه. من در حال حاضر در حال آپدیت هستم. با سرعت کم اینترنتم، این داستان مدتی طول خواهد کشید.نقل قول:
واقعا قیاهت داره!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت تو ایران به جای اینکه هر روز ارزونتر شه داره گرونتر میشه!!!!
(تو طبقه 5 علائدین که چند روز پیش به 263 رسیده بود بازم کشیده بالا و به 290 هم رسیده!!!!!
حالا که میگن تا عید دلار به 2000 تومن میرسه فکر کنم قیمتش بازم گرونتر شه و به 350 تومنم برسه!
دوستایی که میخوان این گوشی یا هر کالای خارجی دیگه ایو بخرن زودتر بخرن تا احمقی نژاد دلارو به 2 تومن نرسونده!:18:)
این نیز بگذرد... .
آقا زیاد سخت نگیر. انشاله که دلار هم به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه. منم می خوام کامپیوتر بخرم، همینجوری سرگردونم.
مینی پرو 383 هزارتومن توی سایت دیجی کالا :blink::wac:
آقا مینی پرو (mini pro) توی شهر ما الان 370 تومان هست. اگه میخواید، پول بدین برتون بگیرم تا گرونتر نکردن. همین امروز پرسیدم. دقیقاً یک هفته پیش این یارو میداد 300 تومن. دوستم گفت داره میاد پایین تر، بهش گفتم بخر، نخرید، حالا شده داستان!
دوستان من ابتدا برنامه pc sonyericsson را پاک کردم بعد خواستم به وسیله گوشیم نصبش کنم حالا دیگه کامپیوتر نه برنامه را نصب میکنه نه گوشی را شناسایی میکنه
حالا چیکار کنم؟
الان هم pc sonyericsson را نصب کردم باز هم گوشیم را میشناسه اما اپدیت نمیکنه؟
با نرم افزار Update Service سونی اریکسون، گوشی تو آپدیت کن. این خیلی بهتره. چون بعضی وقتا اون نرم افزار pcفلان هنگ میکنه.نقل قول:
اطلس فکر کنم قضیه را نگرفتی سونی اریکسون من را اپدیت نمیکنه:20:نقل قول:
کمی در مورد خوبی ها و بدی های اپدیت جدید بگو
راستی مگه اینترنت تو در روز تمام نشده بود؟
اینترنت تموم شده ولی دارم از مازاد استفاده می کنم. هر گیگ 2200 تومن.نقل قول:
فکر کنم سونی اریکسون ازت خوشش نمیاد! به همین علت آپدیتت نمی کنه!
عزیزم این نرم افزار رو نصب کن، کاریت نباشه.
خوبی هم که باید بگم ... . آپدیت کلاً چیز خوبیه!!!
امروز توی شیراز مینی خالی با گارانتی یه شرکت عجیب که اسمش یادم نیست 250 بود.
راستی مینی مشکل داشت یا مینی پرو؟
miniنقل قول:
mini pro چند بود؟:20:
قیمت نکردم متاسفانه
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
فقط فروشنده گفت تا شنبه گوشی نخر.ارزونتر میشه.نمیدونم چرا
ســـــــــــلام.
دوست من می خواد Xperia mini pro بگیره. سایت "آل دیجیتال" این گوشی رو به قیمت 320 هزار تومان گذاشته. به نظر شما بخره یا وایسه تا ارزون تر بشه؟
این لینک سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدی به ارزون شدن نیست فعلا که... تا گرونتر نشده بخره به نظرم...
نقل قول:این لینکی که زدی قیمتشو برده بالا!!!!!! اگه روش کلیک کنی دیگه 320 نیست! زده 400 هزار تومن!!!!!!!!!!!1
دوست عزیز دی جی کالا و گوشی شاپ دزدترین سایت های ایتنرنت هستن!
قیمتاشون همیشه 50 تا 100 تومن از قیمت واقهای بالاتره!!!!!
اگه از این دو تا سایت بگیری وقعا اشتباه کردی
به نظر من از سایت قطعه بگیر. قیمتاش قیمت های کف اینترنت هست و واقها دارن کالاهاشونو با سود کم میفروشن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر من یه اگه یه ذره بزاری رو پولت یه neo v بگیری خیلی بهتره و بازی ها و برنامه های بیشتری داره (به خاطر رزولوشن بزرگش) . تو این سایت neo v رو زده 375 که واقها مفته! البته ray هم هست 388 که فقط صفحش کوچکتره ولی دوربینش 8 مگاپیکسله!
در مورد اعتبار این فروشگاه هم میتونی به اینجا سر بزنی:
سلام هرکی از دوستان که تو پیدا کردن بازی های گرافیکی واسه رزولوشن hvga مشکل داره یه سر به این سایت بزنه:
تو این سایت اکثر بازی های گرافیکی جدید برای رزولوشن های hvga و qvga پیدا میشه!
من gta3 و fifa12 با رزولوشن hvga رو از این سایت دانلود کردم . مثل هلو رو x8 بالا آوردم! (البته gta3 لگ میزنه ولی فک نکنم تو xperia mini با اون پردازنده قویش این مشکل پیش بیاد!)
سلام دوستان عزیز .. عرض کنم خدمتتون من گوشیمو که گرفتم وقتی قفلش میکردم تیریپه تلویزیون خاموش میشد ! اما نمیدونم چرا پریده این قضیه ! میخواستم بدونم اگه آپش کنم اوکی میشه یا غیر آپ کردن هم راه حلی وجود داره ... ؟؟؟
:19:
همینی که به قول شما دزد نیست هیچی موجود ندارهنقل قول:
یعنی داره نمی خواهد بفروشه شاید برای ثبات بازار یا .................؟
سلام.نقل قول:
وقتی گوشیمو آپدیت کردم (برای اولین بار) مال منم پرید. خیلی جالب بود. دلم براش تنگ شده بود. تا اینکه آپدیت جدیدتر اومد (62) و منم آپدیت کردم. درست شد!
به اين قابليت crt off ميگن... فك نكنم رو رام رسمي باشه احتمالا كاستوم هست تو چينج لاگ رام نگاه كنين بايد نوشته باشه
از توی منو ستینگ قسمت دیسپلی:دی...ببینید همه انیمیشن ها فعال هست یا نه.اونجا بود گزینش.نقل قول:
سلام دوستان عزیز .. عرض کنم خدمتتون من گوشیمو که گرفتم وقتی قفلش میکردم تیریپه تلویزیون خاموش میشد ! اما نمیدونم چرا پریده این قضیه ! میخواستم بدونم اگه آپش کنم اوکی میشه یا غیر آپ کردن هم راه حلی وجود داره ... ؟؟؟
نه دوست عزیز. این قابلیت به صورت فابریک (رام رسمی) روی گوشی هست. وقتی به 52 آپدیت می کنی میپره و وقتی به 62 آپدیتش کردی میاد!!!نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ! درست شدش ! :40:
فقط یه چیز دیگه ! اگه همه انیمیشن هارو فعال کنی , رو مصرف باتریت تاثیر داره ؟؟؟:41:
سلام من mini pro رو دو ماهه دارم ولی امروز متوجه شدم یکی از پیکسلهاش کار نمیکنه گوشیم گارانتی هم نداره یعنی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
مطمئناً باید سخت افزاری باشه. فکر نمی کنم با نرم افزار، به سادگی بشه یک پیسکل رو خاموش کرد. یا مثلا به خاطر اینکه در بخش رام مشکلی هست، پس باید یک دو از پیسکل های خوشگلمون رو از دست بدیم.نقل قول:
برای استفاده از گارانتی برای این موارد یسری داستان ها وجود داره. مثلا مال لب تاپ من:
1. اگه سفید بود به گارانتی مربوط نمیشه. (پیسکلو میگم)
2. اگه سیاه بود چند حالت داره :
الف : اگه یکی بود. بی خالش بشین.
ب : اگه دوتا شد. بازم مورد نداره.
ج : اگه ... .
.
.
.
هـ : اگه زیاد بود، بیارینش تا درستش کنیم!!!
لب تاپ من ASUS هست. قدیمه شده دیگه. ولی توی گارانتیش اینا رو نوشته. دفترچه فارسی اون چاپ خارجه و ایرانی نیست.
این برنامه رو نصب کنید ببینید که چند امتیاز میده
این کار رو حتما یکی انجام بده لازم داره (ممنون)
X10 خودشو خفه کرد 1400 و تو حالت عادی 1200 تا گرفت و Neo V تو حالت عادی 1600 تا گرفت می خوام بدونم این گوشی چند امتیاز میگیره؟
حجمش هم 800 کیلو هست از سرور Mediafire راحت دان میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.: Quadrant Advanced :.System
SDK version : 2.3.4
ID : 4.0.2.A.0.62
Device
Model : SK17i - Sony Ericsson XPERIA™ mini pro
Screenshot 1 :
Screenshot 2 :
Screenshot 3 :
Screenshot 4 :
برای یه گوشی با این قیمت عالیه
پس فکر نمیکنم تو پخش فیلم های 1280*720 با پسوند MKV و بیت ریت های بالای 4 مگ مشکل داشته باشه درسته؟
فرق اون شات ها تو چیه از 1500-2000 متغییره؟ کلاک CPU تو حالت 1500 چقدر هست؟
اگه ممکنه اسم بازی هایی یا برنامه که تا حالا نتونستید اجرا کنید رو بگید؟ دلیلش رو هم بگید که بازی فکر میکنم فقط رزولوشن باشه درسته؟تو برنامه فکر نمی کنم مشکل داشته باشید
با تایپ فارسی تو حالت معمولی(منظورم Landscape نیست) مشکل ندارید؟مثلا حرف ها رو اشتباهی تایپ نمی کنید؟
USB On The Go و اندروید 4 این گوشی داره دیگه!!!!؟
کلا عیب های گوشی چی هست؟ و اگر دوباره به خواهید گوشی بخرید چی میگیرید
Vivaz Pro گرفتم پشیمون شدم نمی خوام دوباره پشیمون بشم
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
آره انصافا عالیه !نقل قول:
من که تا حالا بازی آندرویدی نبوده که نتونم باهاش بازی کنم ! ( البته 100 درصد چنین بازی هایی هست ! )
برنامه هم همین طور !
من معمولا تو حالت landscape و با کیبورد کار می کنم ! و فوق العادست !
چرا وقتی کیبورد به این باحالی داره ازش استفاده نکنم ؟!
ولی در حالت معمولی به خاطر کوچک بودن صفحه ، یه خورده تایپ کردن سخته ...
من در کل عیب خاصی ندیدم و الان حدود 3 ماه این گوشی (mini pro) رو دارم و ازش راضی ام !!!!! :31::31::31:
گوشیم در حال حاضر Vivaz Pro هست و کیبردش تو حالت معمولی اصلا نمیشه استفاده کرد و با چرخش گوشی به حالت Landscape نمیره و مجبورم همیشه رو Landscapeحالت تایپ کنم که گاهی اوقات مثلا تو خیابون دارم میرم دستم هم پره مجبورم با یک دست تایپ کنم که تو حالت Landscape نمیه که اندروید این مشکل رو ندارهنقل قول:
چرا وقتی کیبورد به این باحالی داره ازش استفاده نکنم ؟!
قیمت این گوشی هم معمولی و هم پرو کسی خبر داره
نه به اون صورت مشکل نداره. تا حالا هرچی ریختم خونده. البته بعضی هاشو هم نخونده. علتشو هم نمی دونم. زدم به تلویزیونمون، اونم نخوند. ولی تو لپ تاپ خوند!نقل قول:
چند بار بنچ مارک رو اجرا کردم و نتیجه هر بار متفاوت بود! گفتم بزارم براتون خودتون تصمیم بگیرید.نقل قول:
من N.O.V.A 2 رو اجرا کردم مشکلی نداشت. ولی چون صفحه نمایش کوچیک بود حال نکردم و پاکش کردم. کامپیوتر رو میزی من دوتا صفحه نمایش 22 اینچ داره. با اونا بازی میکنم. با 3 اینچ حال نمی کنم! اینو گفتم که بدونی این مسئله کاملاً سلیقه ای هستش.نقل قول:
کیبورد داره، مــــــــــــــــــــاه. چرا Landscape؟!؟؟؟!!نقل قول:
در ماه مارس آپدیت آندروید 4 اون میاد. خبرشو از سایت سونی گرفتم و توی همین تایپیک گذاشتم.نقل قول:
من تنها عیبشو کوچک بودنش می دونم. به نظر من گوشی هوشمند یعنی اینترنت و اینترنت توی صفحه کوچیک خیلی جواب نمیده و فقط یک کار رابنداز هست. من اگه قرار باشه گوشی دوباره بگیرم، سعی میکنم پول بیشتری روش بزارم و "حداقل" 3.7 اینچی بگیرم. مثلا Neo که من خیلی دوسش دارم. البته دیگه کیبورد نداره و خود این کیبرد کلاس خاص خودشو داره. اصلا بیشترین علت خرید من به خاطر کیبردش بود. سامسونگ یه گلکسی 9003 هم داره که بدک نیست.نقل قول:
خواهش.نقل قول:
وسلام.
بابت قیمت هم بهت بگم که قیمتش فعلا ثابت نیست.
لینک وب سایت موبایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد XPERIA X10 mini pro آیا نرم افزار ظبت مکالمه بدون صداب بیپ موجود میباشد ؟
و لطفا بگید قیمت حدودا چقدره بعضی سایتها زدن 200 تومان و بعضی های دیگر 350 زدن اختلافشون خیلی زیاده
حالا حدودا چقدره
در مورد کیبوردش سوال دارم که آیا باید همیشه از کیبوردش استفاده کرده ؟ یا نیازی نیست
میخواهم بدونم کیبوردش به چه کاری میاد چون مدلی هم داره بدون کیبورد
و اندرویدش چنده چون در جاهای مختلف گفتن ورژنش را و لطفا بگید چنده و آیا بروز میشود ؟
لطفا بگید چه فرقی در XPERIA X10 mini pro و XPERIA X8 mini pro است
باتشکر
خداحافظ
سلام دوست من. این تایپیک مختص گوشی XPERIA mini/mini pro است.نقل قول:
سلام خوب ببخشید خوب در همین مورد سوالم بود مگر XPERIA X10 mini pro مربوط به اینجا نمیشود اسمش
یا فرقی دارد
میشود لینک بدهید
حذف شود...