به به
شما قراره امسال تک رقمی بیاری ، درسته ؟ : دی
داشتم تاپیک امتحان نهایی پارسال رو میدیدم ، ظاهرا شما همه درسارو 20 شدی بودی بجز یکی دو تا : دی
امیدوارم با موفقیت بزرگی که بدست میاری باعث افتخار خودت و خانوادت و دوستات بشی :11:
و در مورد کانتر :
امروز هم رفتیم 3 ساعت بازی کردیم ! : دی
6 تا از بچه های آماتور توی اتاق یه تیم درست کرده بودیم ، با 3 تا از بچه های خیلی خفن که توی اتاق دیگه بودن ، لامصب انقدر تیم ما هماهنگ بود که یه دست هم نتونستن ببرن :21:
خوش گذشت ! :27:
ما اگه نریم تا فیها خالدون ما زنگ میزنن میگن چرا غیبت کرد پسرتون ! میریم حاظر میزنیم بعد بر میگردیم
برای کامپیوتر دبیر ما 2 تا پروژه برنامه نویسی داد ! واسه امتحان هم کل کتاب رو باید بخونیم ! خیلی سخته !!! :41:
یه چـــــیز خوب :
امروز معاون اومد یه پکیج نمونه سوال کنکور و نهایی و آزمون های ورودی از سال اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی از سال 1362 تا الان رو داد بهمون ، الان دارم نصبش میکنم ! به نظر خیلی خوب میاد ، چیز جالبش اینه روی سی دی اورژینالش نوشته مدرسه باقرپور ، واسه ما برچسب زدن شاهد پسران قائمشهر :27::27:
راستی بچه ها یه سوال مهم :
من توی حسابان تقریبا همه جارو خوندم بجز مثلثات ، مثلثات رو تا تبدیل جمع به ضرب خوندم ، توی 6 روز وقت میشه مثلثات رو تموم کرد ؟ مثلا از تبدیل جمع به ضرب تا آخر مثلثات رو اگه بخوام واسه نهایی بخونم چقدر وقت میگیره ؟