دمت گرم میخاستی برینقل قول:شیشه ها رو بشکونی ما هم هستیم
Printable View
دمت گرم میخاستی برینقل قول:شیشه ها رو بشکونی ما هم هستیم
با این وضعیت با سرویس 2 مگ از 2 تا 6 نهایت بشه 800 مگ دانلود کرد
الان فکر کنم وضعیت شبانه همه isp ها از مخابرات بهتر باشه هم از لحاظ ساعت هم از نظر سرعت
مگه ساعات رایگان شبانه چند تا چنده؟
ساعت 2 تا 6نقل قول:
اگر هنوز نخریدی بهت پیشنهاد میکنم دست نگه دار ببین چی میشه چون الان که وضعیت خیلی خرابه!
اکثر isp ا حداقل 5 ساعت رو دارن
مخابرات هم ما رو ب ......
چ وضعشه بابا عمر ماست ک داره بیهوده تلف میشه.مرگ بر مخابرات کافر مرگ بر مخابرات جانی مرگ بر مخابرات
اولش که شروع به دانلود می کنه تا ۷۰ هم میره ولی یهو تخریب میشه میوفته روی ۳۰ ۳۵ دلم خوشه ۲ مگ دارم . خوب هم ۱۲۸ هم که همین بود سرعت
من که همچنان با سرویس 128 نامحدود دارم در تمام طول روز با همون سرعت 40 دانلود میکنم :دی
با این تفاوت که من 24 ساعت واسه دانلود دارم و نه 4 ساعت.
برای شماها سایت گوگل رو سریع باز میکنه یا کند شده؟
میگم یعنی من زنگ بزنم بگم پورتمو عوض کنین اونا هم عوض می کنن ؟؟نقل قول:
دیگه نمیشه دست نگه داشت چون نصاب همین الان زنگ زد داره میاد!نقل قول:
خط من هم راه افتاد
تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم شب چطور میشه
دوستان یه چیز عجیبببب
من زمانی که سوریس 512 گرفتم سرعت طلبیعی بود . شب 60 و روز هم 60
تا چند روز پیش که شب 20 و روز 120
حالا امروز سرعت دانلودم رفته رو 60 ولی توی speedtest میزنه 120
؟؟؟؟؟؟
با دو مگ یه همچین سرعتی داری؟؟؟نقل قول:
خوب نیست
باید روی 2000 به بالا نشون میداد
توی صفحات قبل هم که ببینی اغلب افراد با سرعت 2048 مخابرات مشکل دارن
دوست عزیز سرویس چی گرفتی ؟ 1 مگ یا 2 مگ . چون سرعت شما دقیقا 2 برابر 1 مگ . دقیقا از موقعی که مخابرات تعرفه هارو اورده پایین سرعت سرویس هارو بالاتر میبنده ! ولی سرعت شب کم میشه !!!نقل قول:
آقا همونطور که حدس میزدم اینا از تهرانه و اهوازیا اصلا نمیدونن چه خبره فقط بهشون گفتتن بگید کاهش سرعت سراسریه . فکر میکنم تا چند روز دیگه درست بشه !
دوستان شایدم یه تست باشه ک ببینن عکس العمل کاربرا چیه . شاید میخوان پهنای باند شبانه رو واسه درآمد بیشتر کم کنن !!!
خواهش میکنم روزی 2 بار زنگ بزنید و از سرعت بپرسید و شاکی بشید .
دوستان برای مشکل نویز خط به کجا باید زنگ زد ؟ پشتیبانی که گفت زنگ بزن 117 زنگ زدم ولی کاری نکردن بعد زنگ زدم 118 گفت بزن 3373737 اینم زدم کسی جواب نداد نمی دونم بخاطر ماه رمضون کسی جواب نمیده !!!!چون جدیدا هر جا این ادارات دولتی کار داشته باشی میگن الان رمضونه بعد رمضون بیا !!!!!!!!!!
اگر دانلود شبانه واستون ارزش داره هرروز زنگ بزنید و شاکی بشید.
اگه مشکل از نویز باشه میشه با یه میکرو فیلتر حلش کردنقل قول:
ولی مشکل از مخابراته
الان چون کاربراش زیاد شده
سرعتش خیلی افت کرده
من 512دارم -خونمون هم تا مرکز آزادی چند تا کوچه فاصله نداره ولی سرعتم 12کیلو بایته
مشکل نویز خط تا حدودی مشکل خودت حساب میشه . کابل مستقیم از حیاط رو امتحان کردی ؟؟؟نقل قول:
هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
خودتون رو الکی زحمت ندید من تمام این راه ها رو امتحان کردم
مشکل از سرور ها ی مخابراته
از اول ماه رمضون سرعت افت کرده-حالا حالا هم فک نکنم درست شه
پار آنلاین هم یه مدت سرتش خوب -بعدش سرعتش یهو کم شد -الان هنوز همینطوریه
شاتل هم شب ها سرتش خوب بود ولی بعدش آمد روی 100
مخابرات هم فکر نکنم به این زودی ها درست بشه
ذوست عزیز اصلا درست نیست . سیگنال مخابرات یکیه و عوض نشده . اون اسپلیتر هم نویز رو برطرف نمیکنه طول موج تلفن و dsl رو از هم جدا میکنه .شما هم گفتن مشکلت رو با گزاشتن اطلاعات کنسول مودم مثل data rate و snr margin و ..... در اینحا مطرح کن.نقل قول:
فکر کنم شب زنگ بزنید بهتر باشه چون روزا معمولا ادم رو سرکار می زارن و جواب درست حسابی نمیدن اگه خیلی هم پیله کنید میگن الان که مشکلی نداره!!!!!!!نقل قول:
ولی اگه شب زنگ بزنید نمی تونن جواب الکی بدن و اگه یهو شبا سرشون شلوغ بشه برای راحتی کار خودشون هم که شده درستش می کنن!!!!!!!!
نقل قول:سرویسی که من گرفتم 1مگه ولی توی مودم 2 مگ بستن، الان توی روز که سرعت دانلود خیلی خوبه، شب هم تست میگیرم میزارم همینجانقل قول:
من مودمم Zyxel p660hw-t1 و کلی دارم می گردم تو قسمت تنظیماتش و هیچکدوم از این ها رو پیدا نمی کنم (حدود 1 هتست دارم میگردم :31: )
این مشکل پریدن لینک هم فقط بعضی موقع ها اتفاق میفته همیشگی نیست ولی وقت اتفاق میفته خیلی اعصاب خورد کنه.
مودمم تک پورت هاوایی-یعنی میگی میتوانه مشکل از مودمم باشه؟نقل قول:
پینگم هم230
سرعتم هم میگم میانگین 8کیلو بایت-در نهایت 12کیلو بایت میرسه-ولی قبلا 117بود:3:
سر چه حسابی احتمال میدی که درست میشه؟ چیزی شنیدی؟نقل قول:
منم مودمم همینه . چیو پیدا نمیکنی ؟؟؟؟نقل قول:
از اونجا که بعد 10 بار زنگ زدم دیدم اینا واقعا هیچی نمیدونن بعدشم اینا اصلا اطلاعات فنی ندارن.نقل قول:
همین data rate و snrنقل قول:
البته من تا حالا با این مشکل نویز مواجه نشده بودم از موقعی که اومدم مخابرات اینطوری شده!!!!!!
نه از مودم . منتها داخل مودم یکسری اطلاعات راجع به خط هست که نشون میده خطت نویز داره ؟ یا اینکه سرعتت رو درست بستن یا نه ! لطفا اون اطلاعات رو اینجا بزار .نقل قول:
آدرس lan برای اکثر مودم ها 192.168.1.1 هست اینو تو firefox یا internet explorer بزن بعد کنسول مودم باز میشه . اگرم یوزر پسورد خواست هر 2 رو بزن admin . تو کنسول مودم دنبال Data Rate بگرد و اینجا بنویس .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا که با فلش نشون دادم میتونی اطلاعات خط رو ببینی . data rate هم که همون سرعته تو جدول سمت راست وسط نوشته شده.
مودم من v2 هست و همچین گزینه ای ندارهنقل قول:
چطوری می تونم اپدیتش کنم ؟
دیتا ریت هم 1054/801 در حالی که 15min پیش 2054/1024 بود
ممنون
اگر نیست بگرد فکر نمیکنم سخت باشه اگر پیدا نکردی مدل مودمت رو کامل کامل بنویس آخرش نوشته v1 با v3 ???نقل قول:
اون مدلی که تو کنسول بالا سمت چپ نوشته رو بنویس .
من درست میبینم ؟ 512 نامحدود !؟؟؟
تعرفه ماهیانه سرویس ADSL2+ در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه هزینه ماهیانه ( ریال ) نوع IP TRA-128 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 114,000 Dynamic TRA-256 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 144,000 Dynamic TRA-512 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 240,000 Dynamic TRA-1024 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 454,000 Dynamic TRA-2048 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 888,000 Dynamic
24 هزار تومان ؟؟؟؟ 512 نامحدود ؟؟؟؟؟ پارس آنلاین !
دوستان کسی میدونه اینا چه ریگی به کفششونه ؟؟؟نقل قول:
چجوری توی مودم2مگ بستن؟نقل قول:
یعنی اگه بری 2مگ بگیری بازم بیشتر میشه یا نه؟
اخه سرعت منم اندازه 1 مگ بود جدیدا کم شده نمیدونم 1 مگ بگیرم بیشتر میشه یا نه؟
معلومه دیگه اونا ک همش ب فکر جیب خودشون هستن سیرویسو بین 20 نفریابیشتر تقسیم میکنن پرش سودهنقل قول:
دوست عزیز ضریب این سرویس ها 1 به 10 و افتضاح هستن . الان مخابرات هم 1 به 10 میده ولی با کیفیت ولی 1 به 10 اینا افتضاح !!! فقط از روی اجبار اینارو گذاشتن .نقل قول: