تبلت سونی اس رو جزو کاندیداهات قرار بده که خیلی توپه
Printable View
تبلت سونی اس رو جزو کاندیداهات قرار بده که خیلی توپه
میشه دلیل خودتون را نیز ذکر بفرمایید؟؟؟فقط بخاطر این که سونی هستش یا دلیل خاص دیگری دارید؟؟؟نقل قول:
سلام
من تبلت زير رو خريدم
با مشخصات
- SuperPad 3 :
- سیستم عامل : Android 2.2
- پردازنده : Infotmic ARM11 1Ghz
- رم : 512MB DDRII
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خراب شده برنامه اش بالا نمياد:41: (وقتي روشنش مي كنم فقط روش ميزنه infotmic و روي همين صفحه باقي مي مونه)ديگه برنامه آندرويد كه روش بوده رو لود نمي كنه!!!!!
نمي دونم بايد چي كار كنم دنبال برنامه نصبشم گشتم توي اينترني ولي چيزي پيدا نكردم:19:
لطفا كمكم كنيد و بگيد چه طوري ميتونم روش برنامه نصب كنم:11:
دوستان و اساتید محترم.
چند تبلت مدنظر دارم ، خوب از یک زوابایی خوب هستن - مثلا جزئیات سیستمی ارائه شده. اما یک سری مسائل هست که شرکت سازنده بیان نمیکنه ، مثل:
کیفیت صفحه و زاویه دید
حساسیت تاچ و مالتی تاچ
قابلیت ارتقا سیستم عامل
و...
در پست های بعدی تبلت های مد نظرم رو اعلام میکنم و منتظر نظر شما خواهم بود.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
ZiiO 10" 8GB with Android 2.2
Specification
Capacity: 8GB
Color: Black
Screen Size: 10" (diagonal)
Sensitivity Display: 262k color TFT, Resistive Touch
Screen Resolution: 1024 x 600 pixels
Dimension: 262 x 173 x 13.7mm
Weight: 650g
Processor: ZiiLABS ZMS-08 HD Media-Rich Applications Processor
Operating System: Android 2.2
Bluetooth Version: Bluetooth 2.1 EDR (with apt-X & A2DP)
Wireless Network: IEEE 802.11 b/g
HDMI Video-out: Yes (up to 720p)
Camera: Front camera (VGA)
Built-in Microphone: Yes (Mono)
Built-in Speaker: Yes (Stereo)
Accelerometer: Yes
Memory Expansion: SD, up to 32GB
Audio Enhancement: X-Fi Audio Enhancements (Crystalizer, Expand)
Audio Support: MP3, AAC, WMA9, FLAC, OGG, MIDI, WAV, Audible Format
Video Support: H.264, MPEG4, WMV9, MOV, AVI, MKV
Photo Support: JPG, BMP, PNG
Connectors: mini USB, 3.5mm Stereo jack
Requirements:
- Microsoft Windows XP (Service Pack 2)/XP 64-bit, Windows Vista, Windows 7
- USB port
اقا 10.1 بخر که توپه
من خودم العان پول ندارم ولی بعدا قراره بخریم
این تبلت اصلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
300 تومن هم برای همچین تبلتی زیاده
میشه دلیلش رو به من هم بگید ؟نقل قول:
صفحه نمایش مقاومتی با رزولوشن پائیننقل قول:
پردازنده ضعیف
امکانات ضعیف
قیمت بی ربط
برای کودک هفت ساله شاید تبلت مناسب نباشه و خرید یک کنسول بازی مناسب تره. جواب با تاخیر بود:31:
سلام به همه بروبچ تبلت دوست.
یه کمک ازتون میخوام.
من 800تومن بودجه دارم.یه چیزی می خوام برای بازی،کارهای روزمره،اتوکد،فیلم دیدن،موزیک<آفیس،...
موندم تبلت بگیرم یا لبتاپ؟؟؟این سوالو می پرسم چون شنیدم گرافیک بعضی از بازی های اندروید حتی از بازیای کامپیوتر هم بالا تره!!!آیا واقعا این جوریه؟؟؟
شما کدومو به من پیشنهاد می کنید؟؟؟(این سوالو می پرسم چون از تبلت ها اطلاعی ندارم)
اطفا چندتا مدل خوب هخم معرفی کنید
دم همتون جیز!!!ایول!!!
دوست عزیز یعنی سایت سازنده ی این تبلت هیچ پشتیبانی نداشت؟
و اینکه 262 هزار رنگ هستش صفحه نمایشش خیلی مسخره استنقل قول:
سلام.من می خوام یه تبلت archos 7c home با قیمت 280 برا داداشم بخرم.می تونین یه آدرس بدین برای تهیش تو تهران؟؟؟نزدیکای صادقیه باشه بهتره.
من می خام تبلت سامسونگ بخرم
با توجه به قیمت سامسونگ را انتخاب کردم
بین 2 مدل P1000 و P1010 موندم
این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
چرا قیمتاشون فرق می کنن
جایی هست که این دو تا را بشه با هم مقایسه کرد؟
ممنون از لطفت
بابا اگه تو سایت آشپزی این سوال پرسیده بودم تا الآن جواب میدادن.!!!:41:
سلام دوست عزیز،
اگه یه چیز سبک میخوایی تبلت خوبه، اگه نرم افزارهایی نیازی داری که حتما باید تو ویندوز جواب بده نت بوکم جواب کارت رو شاید بده،
ولی با توجه به اینکه گفتی اتوکدم میخوایی کار کنی فکر میکنم فقط باید بری سراغ لپ تاپ، مخصوصا اگه با یه برنامه فارسی خاص بخوایی کار کنی، مثلا برنامه های حسابداری و ...
در حال حاضر تبلت های ویندوزی که تو بازار موجوده اونقدر قوی نیستند و تازه چند تا تبلت آندرویدی قوی به بازار اومده
اگه با لپ تاپ کارت راه میفته میتونی dell n5110 با حدود 800 تومن بگیری
من خودم نه تبلت دارم و نه لپ تاپ و نه نوت بوک ولی با تحقیقی که کردم تبلتها هنوز توی شروع راه هستن.شاید اگه 1 سال بعد میخواستم بگم میگفتم تبلت (البته اگه اتوکد رو فاکتور بگیریم ) ولی الان میگم لپ تاپ.
ناگفته نمون ه که ایسوس یه تبلت 4 هسته ای داده یا میخواد بده که بچه ها میگفتن دوربر 850 تومان میشه.من خودمم منتظرم ببینم اون چه جوریاست
دمتون گرم.فقط یه سوال دیگه:این 5110د می تونه cod رو روون اجرا کنه؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟؟-->>>مطمئنی dell 5110n قیمتش حدود 800؟؟؟پردازندش چیه؟core i5 or i7 or i3???
سلام اینا رو داشته باش، همگی
core i5
ram 4g
vga 1 gb
hard 500 be bala
usb3
سلام دوستان . من پست مربوط به kindle fire رو خوندم . اما یک سری اطلاعاتی میخوام که اونجا در موردش مطلبی نوشته نشده بود .
اول اینکه این تبلت تو ایران هم هست ؟ قیمتش چنده ؟
سوال دومم اینه که با اینکه این تبلت سیستم عاملش آندروید هست اما یه جورایی مثل اینه در اون تغییراتی داده شده و انحصاری آمازون هستش . با این حال برنامه ها و بازی های آندروید روی این تبلت اجرا میشه یا فقط باید از برنامه ها و بازی هایی که خود سایت آمازون ارائه میده براش استفاده کرد ؟؟؟ و یک سوال اینکه آیا این تبلت شتاب سنج هم داره ؟
سوال سوم اینکه من فقط برای وب گردی و استفاده از بازی ها و اپلیکیشن ها و در نهایت پخش موسیقی میخوام تبلت بخرم و خیلی از امکاناتی که بقیه تبلت ها دارند اما این تبلت نداره ( مثل gps , gprs ، بلوتوث ، دوربین و یک سری از اینجور امکانات) برام مهم نیست . با توجه به قیمتش به نظرتون برای من میصرفه که این تبلت رو بخرم ؟ (با توجه به اینکه یکی از اقوام آخر هفته از آمریکا میاد و میتونم بگم برام از اونجا بخره)
کلا نظرتون در مورد این تبلت چیه ؟؟؟ من فقط برای کارهای معمولی میخوام استفاده کنم و آیا با این قیمت (200$) تبلت بهتری میتونم بخرم یا نه ؟؟
به این تاپیک چرا کسی سر نمیزنه!:دی
Galaxy Tab 7 3Gنقل قول:
زیادم نباید گرون باشه (البته با قیمت دلار چرا گرون شده!)
قیمت اصلیشم حول و حوش 450 بوده الان باید 500 و کمیاب باشه
سوال سختی بود!:دی بهتره با وی پی ان به همون مارکت وصل شید :)نقل قول:
And- ro id.ir یا موبایلستان شاید داشته باشند
باید حول و حوش 650 باشه!و البته اگر پیدا کردید! (پیدا نمیکنید)نقل قول:
آرچوس یکم الکی سنگین ولی تبلت خوبیه! اون 250 گیگش خوب بود!:دی دیدن فیلم هم با پلیر میسر هستنقل قول:
7plusنقل قول:
قیمت حدودا 900
10.1 زیادی گندس 7پلاس که بهتره!نقل قول:
بیاید پایتخت! محصولات متفرقه اون دور و ور پیدا نمیشه! مترو که هست:دی دم دستتونهنقل قول:
اولی سیم کارد میخوره دومی وایفای دارهنقل قول:
همین فرقشونه!
بله هست! کم و بیش دیده میشه با قیمت حدود 500نقل قول:
همه این بازی ها و اینا روش اجرا میشه!:دی چرا نشه!؟ فقط سرویس های آمازون رو هم داره
از ایران نه نمیصرفه و اگر میتونن از امریکا بیارن
برای 200دلارم نه نمیتونید بهتر بخرید! ولی دارید میخرید کیندل فایر بخرید همون که دوال کور هست
دمت گرم دادا!!!خیلی به دردم خورد.
یه سوال دیگه------>>>>من چون می خوام الآن تبلت هم بخرم فعلا عجله زیادی ندارم.حتی می تونم تا تابستون سال دیگه صبر کنم.
،البته اگه قیمتا به طرز قابل توجهی تا اون موقع پایین بیاد.به نظرتون تا اون موقع حدودا چقدر قیمتا پایین میاد؟؟؟
آقا دستت درد نکنه . حالا یک سوال دیگهنقل قول:
بین کیندل فایر و نوک تبلت و اچ پی تاچ پد شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟
درسته که اچ پی دیگه ساپورت سیستم عاملی و نرم افزاری نداره . اما شنیدم که میشه روش همزمان با سیستم عامل خودش آندروید نصب کرد و امکانات سخت افزاریشم خیلی بهتر از کیندل هست (بلوتوث شتاب سنج دوربین حافظه بالاتر اسکرین 9.7 اینچی و غیره قیمتشم خیلی خوبه (99$برای 16 گیگش). حالا به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟ میشه لطفا دلایلشم بگی که چرا کدوم بهتره . من خودم فعلا نظرم رو کیندل هست اما اونا هم بعضی برتری هایی نسبت به کیندل دارن که آدمو دو دل میکنه ! راستی این Archos چجوریه ؟ میارزه به قیمتش ؟ مثلا 200 دلار که میشه همون 300 تومن خودمون بهتره همون کیندل رو بگم برام بیارن یا مثلا از اینجا این مدلای Archos رو بگیرم ؟ از نظر سخت افزاری و قدرت و کارایی بین اون 3 تا مدل بالا و این دو مدل پایین (جمعا 5 مدل) شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟
بازم ممنونم از راهنماییتون
ویرایش مدیریت :
قرار دادن لینک سایت های خرید و فروش ایرانی ممنوع میباشد
آقا دمت جیز
فقط یه سوال دیگه:
ماین تبلت archos 7c home رمش 8 گیگه.مدل دیگه ای هم نداره که رمش بالا تر باشه.می خواستم بدونم میشه رم این تبلت رو با microsd یا sdکارت ارتقا داد؟؟؟
تو این مقایسه که برتری کامل یا HP هستش . حالا به نظرتون رام کوک شده روی تبلت جواب میده یا زیاد به مشکل بر میخوره ؟ به نظرم یدونه HP بگیرم سیستمشو آندروید نصب کنم بهتر از اون دو تای دیگه هستش .
سلام دوستان
میخواستم بدونم با 400 تومن میشه تبلت اندرویدی با حداقل صفحه نمایش 9 اینچی خرید؟؟
اگه نمیشه با این قیمت بهترین گزینه ها رو واسم معرفی کنین و بی زحمت حتما لینک مشخصاتشون و قیمت دقیقشونم واسم بزارین
منتظر راهنماییتونم
سلام من یه سایت معتبر میخواستم که همه cpu ها و gpu های مداول رو تبلت ها رو مقایسه کرده باشه و بنچمارک ازشون گذاشته باشه ، مثلا یه سایت عین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رتبه بندی کرده
ممنون
سلام به دوستان
سوالي كه دارم اينه كه تبلتهايي كه مودم سيمكارتي مي خورند ايا همه نوع مودم سيمكارتي رو ساپورت مي كنند چون من ديدم تبلتهاي ارزان چيني روبروي مشخصه ي
تري جي چند مدل خاص مودم سيمكارتي نوشته شده
سوال دوم هم اينكه تبلتهايي كه مودم سيمكارتي مي خورند يا اونايي كه نمي خورند امكان داره كه با اينترنت موبايل به اينترنت رفت دوستاني كه از اينترنت موبايل روي تبلت استفاده كرده اند مراحل كار رو توضيح بدند.
کیندل فایر صد در صد! اچ پی تاچ پد کاملا تعطیله و از رده خارج!:دینقل قول:
فکر نکنم بشه روش اندو ریخت ! بشه هم پر باگ و مشکل
کیندل یک کتاب خوانه در اصل حالا آمازون حال داده و روش آندروید هم ریخته و سی پی یو دوال کور کرده
جمعا که بین همشون کیندل بهتره! اگر خواستید بیشتر خرج کنید فکر کنم 400دلار باید باشه 7پلاس یا 8.9 (دقیق ننمیدونم قیمت خارج رو! از سایت آمازون چک کنید ) با 199 دلار کیندل رقیب نداره
میشه ولی به نظرم اون 250گیگی رو بخرید بهتره! چون فیلم برداری با تبلت بی معنیه که بگیم هاردش کم سرعتهنقل قول:
نمیشه والانقل قول:
بهترین Archos یک مدل 250 گیگابایتی داشت که باید 310-320 باشه!
خوراک آرشیو فیلمه
کلا متوجه نشدم چی گفتین ولی من نمی خوام رو تبلتم فیلم بریزم.فقط آهنگ:8: و بازی:22: که فک کنم 16 گیگ براش کافی باشه.یعنی کافی نیست؟؟؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
در ضمن تشکر
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
در ضمن یه سوال دیگه----->>>آیا archos تا 300 تومن تبلت دیگه ای داره که حافظش بیشتر باشه؟؟؟(از 5 اینچ به بالا)
استانداردهای 2g و 3g معمولا شامل باندهایی میشه که در همه جای دنیا متداولهنقل قول:
سوالي كه دارم اينه كه تبلتهايي كه مودم سيمكارتي مي خورند ايا همه نوع مودم سيمكارتي رو ساپورت مي كنند چون من ديدم تبلتهاي ارزان چيني روبروي مشخصه ي
تري جي چند مدل خاص مودم سيمكارتي نوشته شده
از طریق بلوتوث یا وای فای امکانش هستنقل قول:
سوال دوم هم اينكه تبلتهايي كه مودم سيمكارتي مي خورند يا اونايي كه نمي خورند امكان داره كه با اينترنت موبايل به اينترنت رفت دوستاني كه از اينترنت موبايل روي تبلت استفاده كرده اند مراحل كار رو توضيح بدند.
داداشا سلام من میخواستم بگم کسی که میخواد 300 بده یه تبلت بگیره میتونه تو اینترنت بگرده و دست دوم یه تبلتای سامسونگ رو تمیز تمیز بدون خش گیر بیاره مثلا من خودم یه نفر رو میشناسم که یه تبلت p1000 رو بدون حتی یه خش با محافظ صفحه و ... رو میده 500 حتی نایلون پشتش هم روشه یه نفر دیگه هم میشناسم که همون تبلت رو با کیف میده 400 بگردید پیدا میکنید موفق باشید و خندان:31:
سلام به همگی
ببخشید شما(hitman)گفتید که مدل 250 گیگی archosقیمتش 300 تومنه ولی تو دیجی کالا زده 380.موضوع چیه؟؟؟
فک کنم دیجی کالا خیلی گرون میده؟؟؟مثلا من گوشی ویو 525 رو که الآن قیمتش با گارانتی مایکروتل 150 داره میده 205.
قیمتو گرون نمیدهنقل قول:
ارز ترکیده اینا هم گرون کردن!:دی
وگرنه من خودم برای پدرم 315 خریده بودم (البته از پایتخت)
در مورد اون دوستمون به نظرم 250گیگ بهتر از 16گیگه نه؟! قیمت 16گیگش خیلی فرق زیادی با 250گیگش نداره
من خودم به شخصه فکر نکنم قیمت ها پایین بیاد... با توجه به این وضع افتضاح اقتصاد و دلار... تنها دلیلی که برای افت قیمت میبینم معرفی مدل های جدید و افت قیمت بین المللی مدل های فعلیه :P
تبلت+Angry Bird
سلام ، من میخوام از چین تبلت بگیرم 2 تا
تبلت 10 اینچ تا 150 دلار
نبلت 7 اینچ تا 100 دلار چی بگیرم که خوب باشه ؟ از بین این برندای چینگ چانگ چونگ کدوما یکمی با پدر مادر تر هستن ؟
از من می شنوید به این اجناس چینی اعتماد نکنید.ایرادهای اساسی دارن.یادم میاد نوکیا N95 چینی اومده بود امروز بلوتوث میکردی فردا بدستت میرسید.البته نظر من بود
پیشنهاد می کنم نگیرید