چرا تغيير کرده بعضی از تعريف ها بکل عوض شدهنقل قول:
مثلا" تو متن کتاب تابع يک ايکسم رو پيوسته معرفی کرده
برای همين نميخوام برم سروقت خوشخوان وگرنه که عالی هست
Printable View
چرا تغيير کرده بعضی از تعريف ها بکل عوض شدهنقل قول:
مثلا" تو متن کتاب تابع يک ايکسم رو پيوسته معرفی کرده
برای همين نميخوام برم سروقت خوشخوان وگرنه که عالی هست
واسه جبر و احتمال کتاب اندیشه سازان(مبتکران) که عکس یه هندونه روش هست کتاب خیلی خوبیه.
:32::32:دوستان در مورد درس ریاضی که به تازگی عوض شده چنتا کتاب توپ!!!میخوام
چون امکان رفتن به کلاس واسم وجود نداره علاوه بر تستای سختش یه درسنامه قوی و پرمحتوی هم داشته باشه:33::33:
واسه درصد بالای 70-80 میخوامش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون
دوست عزیز میشه لطف کنید که بگید ریاضی چه تغییری دارد.نقل قول:
ببین برای کتاب من بهترین اساتید ریاضی را به شما معرفی می کنم دیگه خودت ببین چه کتاب چاپ جدید ازش می تونی پیدا کنی:
1) مهندس محمد مهربان (که دیفرانسیل رمزینه اش معروف هستش)
2) مهندس عطا اله صادقی (که جبر و احتمال و ریاضیات گسسته اش معروف هستش)
3) دکتر رضا نونهال آذر (که مولف کتاب های دیفرانسیل و هندسه تحلیلی اندیشه سازان-مبتکران هستش)
3) فرزاد جوادی (که این هم مولف کتاب ریاضیات گسسته اندیشه سازان-مبتکران هستش)
4) عباس امیدوار (که حسابان مبتکران ایشان معروف هستش)
5) مهندس فرهاد ابوالقاسمی (که این هم مولف جبر و احتمال اندیشه سازان بودش و الانش را نمیدونم)
6) دکتر داریوش صفدری (مولف هندسه 1 اندیشه سازان بودند و الانش را نمیدونم)
7) دکتر پرویز شهریاری (استاد برتر ریاضی ایران که من تعداد از سری کتاب های ایشان از انتشارات مدرسه خوانده ام که می شود گفت غیر کنکوری و کمی سطح بالا می باشد)
در واقع این را گفتم که حدس زدم اصل یادگیری همان هست که معلم به شما گفته است و باید یاد گرفته باشید و باقی اش حل انواع رنگارنگ تست و مساله می باشد. و اگر هم یک زمان یک مساله را نتونستی حل کنی ساده ازش نگذری و تا زمانی که از حل مطمئن نشدی سراغ مساله دیگه نری و اگر این تعهد را برای خودت حفظ نمایی پیشرفت خوبی در ریاضیات خواهی داشت. (در واقع منظور در یاد داشتن این هستش که بدانی که باید فلان مساله که حلش ناتوان بوده ای را در اولین فرصت حل نمایی و حال ممکن است که در این میان سراغ حل مسائل دیگر هم بروی)
و بدان که در ریاضیات اصل «فکر کردن و صرف زمان» برای آن می باشد و به زمان چه برای ریاضی و چه برای سایر دروس به خوبی توجه داشته باش. مثلا فرض بگیر به جای اینکه برای امروز خواسته باشی 2 ساعت ریاضیات تمرین داشته باشی که دیگه برای فردا تمرین نداشته باشی و برورد تا پس فردا یا چند روز بعد, متوجه باش که میتوانی امروز 1 ساعت ریاضی تمرین داشته باشی و شب را که میخوابی و فردا 1 ساعت دیگر مساله ریاضی را تمرین می کنی خودت به وضوح متوجه نتیجه خیلی بهتری از پیشرفت ریاضی خود می شوی و وقتی با خودت فکر می کنی می بینی که تفاوت فقط در همین خواب شب است.
برای زمین می خوام شروع کنم از چی شروع کنم؟کتاب چی؟
برای زمین شناسی اول کتاب درسی رو بخونیدش .خودش 90 درصد سوالا توش هستش.+تست هم در کنارش بزنید خوبه
من تجربي نيستم ولي بيشتر بچه هايي كه زمين خيلي سبز رو ميخوندن ازش راضي بودننقل قول:
من هم قصد دارم که مانند شما زمین را شروع کنم و برنامه زیر را هم برایش دارم:نقل قول:
1) اول میخوام که حداقل 2 بار خود دو کتابی که هستش را بخونم و یک خلاصه ساده از مطالعه خودم تهیه کنم تا حساب کل مطلب دستم بیاد.
2) بعد هم میخوام که کتاب زمین شناسی جامع مهروماه را بگیرم و روند مطالعه دقیق تر را از روی این کتاب دنبال کنم
3) در آخر هم اگر تست های همین کتاب مهروماه کافی بود که همین ها را مرور می کنم و گرنه شاید یک کتاب هم برای تست زمین میگیرم و بیشتر تست میزنم و رفع اشکال می کنم.
قصد این را هم دارم که هم فقط 2 ساعت بیشتر در هفته به زمین اختصاص ندهم و همین دو ساعت را سعی می کنم که بهترین زمان مطالعه ام باشه که با اینکه زمانش کم هستش ولی هم حداقل کیفیت مطالعه ی خوبی داشته باشم که دچار دوباره کاری نشوم.
اونم بدک نیستش ولی کتاب درسی زمین یه چیز دیگه هستش خوده کنکورهنقل قول:
حتی امسال از اول معارفه کتاب سوم سوال دادن
هر کتابی رو در نظر می گیرید + کتاب درسی با اون پیش برید موفق میشید ولی یادتون نره باز زمین با درسای دیگه فرق داره کتاب درسیرو همش بزارید تو اولویت چون 90 درصد تست ها تو خوده کتابهنقل قول:
وقتتون رو هم تو بخش سنگ ها هدر ندید جاش بخش های مهم پیشو بخونید
موفق باشید
ممنون عزیزنقل قول:
فکر می کنم که این ایده ی بهتری برای مطالعه ژیولوژی باشد.
دوستان یه توصیه بهتون میکنم:واسه تست حسابان و دیف ده استاد بگیرید
دوستان یه توصیه بهتون بکنم:واسه تست حسابان و دیف ده استاد بگیرین
دوستان در مورد حسابان امسال انصافا تعاریفه زیادی رو کلا تغییر داده بود.مثلا حد رو خیلی تغییر داده.( قسمت پیوستگی رو )
کلا با حسابان قبلی انصافا خیلی تغییر داشته.
قسمت مثلثاتش هم اصلا جالب نبود من اصلا حال نکردم.ولی مشتقش خوب بود.کلا انصاف نبود اون قسمت حجیم مثلثات را یکباره بیان بگن
برای زمین شروع کردن خیلی زوده اخه زمین یه درس خیلی فراره همه میزارن برا بعد از عید
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
یه خبر جالب:
اسامی نفرات برتر کنکور سراسری 90
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور، نفرات برتر کنکور سراسری سال 90 را در گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی معرفی کرد.
سید جلال طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر اسامی این افراد را اعلام کرد.
در گروه علوم ریاضی
رتبه اول : ساغر سیدعباس زاده اسفهلا از تهران
رتبه دوم : سعید مفیدی آستانه از رشت
رتبه سوم : سیده سحر صدری زاده از تهران
رتبه چهارم : سیدمیلاد موسوی فر از کرج
رتبه پنجم : احمدرضا مومنی سدیی از اصفهان
در گروه علوم تجربی
رتبه اول : سیاوش مهران از مشهد
رتبه دوم : کیانا امانی از تهران
رتبه سوم : امین رضا آبخو از رفسنجان
رتبه چهارم : کیمیا کاظمی زهرانی از اصفهان
رتبه پنجم : هاجر فروردین جهرمی از شیراز
در گروه علوم انسانی
رتبه اول : محمدرضا لمسه چی از تهران
رتبه دوم : امیرعباس حبشی از آمل
رتبه سوم : عبدالله عباسی فیروزجاه از بابل
رتبه چهارم : امیرمحمد حاج نجفی از تهران
رتبه پنجم : شادی فرزانه از تهران
در گروه هنر
رتبه اول : یاسمن فرازان از تهران
رتبه دوم : کیمیا روانگر از تهران
رتبه سوم : رومینا نظامی از تهران
در گروه زبان های خارجی
رتبه اول : کسری کلاهدوزان از تبریز
رتبه دوم : سارا عامری مهابادی از کرمان
رتبه سوم : ماکان نجومیان از تهران
این سعید مفیدی اسمش همش تو اولای کانون بود...
من که خسته شدم از بس گفتم بهشون. البته یه مدت دیگه یه لیست تر و تمیز در مورد کتابها توسط چند تا از دوستان فروم (خودمم هستم :31:) تو سایت میزارن که به نظرم کاملترین باشه( منم نظراتم رو همونجا گفتم و بقیه هم نظراتشون رو بگن، اونوقت کامل اینجا قرار می دن )نقل قول:
دوستان یه توصیه بهتون بکنم:واسه تست حسابان و دیف ده استاد بگیری
اقا دفترچه ها اومدن پس نتایج کجان
نتایج تا 15 ام گفتن که میادش
بقیه بحث جوابای کنکور 90 رو هم تو این تاپیک ادامه بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6322717
ای سمبا کجایی ؟؟
تو هنوز واسه ما اولی !!
من این ده استاد رو ندیدم ... ولی احتمالا منطبق بر کتاب جدید نیستنقل قول:
ولی به نظرم حسابان گاج سفید خیلی عالیه .... در مورد من درصدای کانونم رو از 50 60 تا 90 100 رسوند
پ.ن : این رتبه ی 5 ریاضی خیلی شبیه منه:31: ! خوبه دیگه کنکور نداده عکسمونو زدن!:31:
سلام
یه هفته دیگه مثل برق گذشت !
من تو سیستم درس خوندنم تغییرات جدی ایجاد کردم ! یکم شبا دیرتر میخوابم و ظهرا خواب بعد از ظهرم رو بیشتر کردم . نتیجش این شد که روزی 1-2 ساعت بیشتر میخونم .
کلاس دیف هم اسم نوشتم یه جلسه در هفته . معلمش عسلیه ! کلاس خوبیه چون قلمچی گذاشته به کسایی که حسایان رو بالا زدن زنگ زدن و دعوت کردن برای همین فقط 15-20 نفریم و معدل همه هم بالاست . البته لازم به ذکر نیست نفر اولشون منم :27:
آقا من ازین عسلی خوشم اومد :دی خودش اومد اعتراف کرد گفت والا کتاب حسابانم سخت نیست :دی (همه میگفتن هست تو همین تاپیک ! ) گفت دیفرانسیلم خیلی سخته ولی تا حدی که تو ویرایش جدید خیلی از سوالای سختو حذف کردیم . البته کسی به ماست خودش ... ولی با این حال تصمیم گرفتم یه نگاهی به کتاب دیفش بندازم !
یه مقدار پراکندگی درسا زیاد بود ... نمیشد هم پیشو خوند هم پایه ! در نتیجه مجبور شدم فیزیک پایه رو حذف کنم . در عوض الان به همه چی دارم میرسم گوش شیطون کر
تا الان که اینطوری پیش رفتم :
محتوای مخفی: ...
محتوای مخفی: :دی
سلام
اینجا کسی دی وی دیای گزینه 2 رو دیده؟؟؟؟کدومش ارزش دیدنو داره؟؟؟؟
موفق باشین
بابا این همه پستو کی میتونه بخونه ....
دوستان برای حسابان چی توصیه میکنید ؟ البته بر اساس کتاب جدید ...
من در طول سال تحصیلی که با جزوه ی معلم کمی خیلی سبز پیش رفتم ...
الان که دوباره سر زدم به خیلی سبز به این نتیجه رسیدم فایده نداره ... و ازش خوشمم نمیاد ...
از معلممون پرسیدم گفت
اندیشه ی فائق بگیر یکی دیگم گفت خوشخوان ...
مبتکرانم یه کتاب داده بیرون ولی ظاهرا چیزی بارش نیست ....
نظرتون چی؟
خیلی سبز کتاب خیلی خوبیه .نقل قول:
بابا این همه پستو کی میتونه بخونه ....
دوستان برای حسابان چی توصیه میکنید ؟ البته بر اساس کتاب جدید ...
من در طول سال تحصیلی که با جزوه ی معلم کمی خیلی سبز پیش رفتم ...
الان که دوباره سر زدم به خیلی سبز به این نتیجه رسیدم فایده نداره ... و ازش خوشمم نمیاد ...
از معلممون پرسیدم گفت
اندیشه ی فائق بگیر یکی دیگم گفت خوشخوان ...
مبتکرانم یه کتاب داده بیرون ولی ظاهرا چیزی بارش نیست ....
نظرتون چی؟
گاج سفیدم هست ولی ساده تره
ده استاد هم هست ولی بر اساس کتاب قدیمیه
اگه سطحتون خیلی بالا هست کتاب تست الگو رو هم نگاه کنید
کمی شاید اغراق باشه ولی از اول تا اخرش مفید هست!نکته های کلیدی زیادی داره من شیمی 2 و فیزیک 2 و1 رو دیدم خیلی خوب بود ضمنا درسنامه های گزینه 2 هم عالیه!ولی زمان بندی ازموناش:2::13:نقل قول:
خیلی پیش نمیخونی؟نقل قول:
فیزیک پیش : تستای خیلی سبر - گاج سبز رو به طور کامل و گاج سفید رو به طور نصفه تا سر پرتابه زدم
دیفرانسیل : تستای خوشخوان - میکروبانک - رمزینه رو به طور کامل توی فصل اول و دوم و قسمتی از سوم (حد) و همچینین تست های اندیشه فائق رو برای فصل دوم و سوم کامل زدم .
شیمی پیش : تستای رمزینه + نصف تستای مبتکران رو زدم . فردا تموم میشه فصل اول
هندسه تحلیلی : آقا این چه چموشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هیچ درس دیگه ای تا حالا اینقدر اذیتم نکرده بود ! تستای فصل 1 گاج سفید رو کامل زدم تستای فصل 2 گاج سفید رو نصفش و تستای فصل 1 الگو رو نصفش رو زدم . (دارم به کتاب تست سوم فکر میکنم ! )
عربی : والا سرعت عربیم زیاد نیست . فردا بخش اول فوت و فن تموم میشه (اسم فعل حرف)
هندسه 2 : گاج سفید فصل 1 رو کامل زدم و فصل 2 رو شروع کردم .
شیمی 2 : فصل 2 تموم . تستای رمزینه و مبتکران هم کامل زدم . البته این فصل همه اش حفظیه ! تست به نظرم خیلی مهم نیست .
من تا اینجا خیلی شبیه خودتم. فقط شیمی پیش نمیخونمو تحلیلی. دیفرانسیلم بدون معلم خیلی خوب جلو رفتی. من دیفرانسیل فصل 2 خوندم. ولی خداییش سخت ترین فصل دیفرابسیل همین دنباله و سریه+ انتگرال.
فیزیک هم یه مقدار پایه خوندم دارم میرم تو کار پیش. هندسه 1 فصل1 خوندم.همش میخوام فصل 2 برم نمیشه. اصلاَ راه دست نیست. ریاضی 2 هم به جز ماتریس بقیشو خوندم. میرم تو کار حسابان. گسسته هم فصل2 ام. یه مقدار هم از ترکیبیات خوندم.
شیمی 2 هم 2 فصل. خیلی کند پیش میرم چون همش یادم رفته. عربی هم تقریباَ فعل رو تموم کردم از رو ایاد فیلی. با این که عربیم فاجعه بود ولی کم کم دارم امیدوار میشم. ماه رمضون سرعتم ترکونده فعلا ولی از فردا پس فردا عادی میشه برام.
یه سوال ازتون بپرسم تو رو خدا جواب بدین.من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبم تو سهمیه منطقه 1 شد 8500 .اما من تو آزمون دی قلم چی رتبم 150 شده بود اما از اسفند ماه متوجه مبتلا شدنم به دیابت نوع 1 شدم که خوب اولش که یه 2-3 روزی بیمارستان بودم و بعدشم دیگه روحیه ام یکم خراب بود اون طوری درس نخوندم .اما الان دیگه بیماریم کاملا کنترل شده و اصلا روحیه ام خراب نیست .حالا با این وجود به نظر شما یه سال دیگه بخونم یا نه؟
راستش قرار بود فقط پیش بخونم ! هندسه و عربی رو که شروع کردم برای اینه که میخوام یکی دوبار تا عید دوره اش کنم .نقل قول:
خیلی پیش نمیخونی؟
من تا اینجا خیلی شبیه خودتم. فقط شیمی پیش نمیخونمو تحلیلی. دیفرانسیلم بدون معلم خیلی خوب جلو رفتی. من دیفرانسیل فصل 2 خوندم. ولی خداییش سخت ترین فصل دیفرابسیل همین دنباله و سریه+ انتگرال.
فیزیک هم یه مقدار پایه خوندم دارم میرم تو کار پیش. هندسه 1 فصل1 خوندم.همش میخوام فصل 2 برم نمیشه. اصلاَ راه دست نیست. ریاضی 2 هم به جز ماتریس بقیشو خوندم. میرم تو کار حسابان. گسسته هم فصل2 ام. یه مقدار هم از ترکیبیات خوندم.
شیمی 2 هم 2 فصل. خیلی کند پیش میرم چون همش یادم رفته. عربی هم تقریباَ فعل رو تموم کردم از رو ایاد فیلی. با این که عربیم فاجعه بود ولی کم کم دارم امیدوار میشم. ماه رمضون سرعتم ترکونده فعلا ولی از فردا پس فردا عادی میشه برام.
شیمی 2 هم معلممون امتحان میگیره و توفیق اجباریه دیگه . حسابان رو هم به خاطر اینکه ببینم خیلی سبز واقعا سخته یا نه تموم کردم .حالا این هفته میخوام برای قلمچی فیزیک 3 رو شروع کنم اگه خدا بخواد ولی هدف اصلیم پیشه .
اگه وقت اضافه پیدا کردی اون تحلیلی رو هم بتونی بخونی خیلییی کمکت میکنه ! تحلیلی کلا سادست ها ! فقط اون فصل اولش سخته و ابتکار میخواد . مقاطع مخروطی در برابر بردار هیچی نیست ! :دی
من یادمه از رمزینه میخوندی برای دیف . منم فصل دو واقعا سخت بود برام . بعضی وقتا بعضی جلسه هاشو حتی 3 بار خوندم تا فهمیدم چی گفته . اگه با فاصله بخونی برات ساده میشه . البته اینم بگم من مجبور شدم برم اول حد رو بخونم چون دنباله مبحث همگرایی و یکنواییش همش حد در بینهایته . حالا نمیدونم شاید نخوای اینجوری بخونی . شایدم ترتیب فصل ها رو عوض کردن تو کتاب جدید و حد رو قبل سری گذاشتن . (مسلما همینطوری نمیتونه باشه)
هندسه پایه خیلی حوصله میخواد . من توصیه میکنم معمولا صبحا بزاریش (یا هروقت دیگه که بازدهیت ماکسیممه !) با برنامه قلمچی اگه پیش بری هندسه رو خوب برنامه ریزی کرده و اصلا وقت کم نمیاری .
برای شیمی هم نگران فصل 2 نباش ! اون دو فصل اول کلا حفظین مهم بخش های 3 و 4 اند سعی کن رسیدی 3 واقعا روش انرژِی بزاری چون مثلا من الان که دارم شیمی پیش میخونم مجبور شدم بخاطر ساختار لوییس و انواع پیوند از رو شیمی 2 بخونم دوباره .
با آرزوی موفقیت
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
به نظر من شما اگه رشته ای که دوست داری حالا چه شبانه چه روزانه چه شهر دیگه میاری برو ! کنکور و دانشگاه مهمه ولی نه اینقدر که نصف جوونیتو بزاری روش .نقل قول:
یه سوال ازتون بپرسم تو رو خدا جواب بدین.من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبم تو سهمیه منطقه 1 شد 8500 .اما من تو آزمون دی قلم چی رتبم 150 شده بود اما از اسفند ماه متوجه مبتلا شدنم به دیابت نوع 1 شدم که خوب اولش که یه 2-3 روزی بیمارستان بودم و بعدشم دیگه روحیه ام یکم خراب بود اون طوری درس نخوندم .اما الان دیگه بیماریم کاملا کنترل شده و اصلا روحیه ام خراب نیست .حالا با این وجود به نظر شما یه سال دیگه بخونم یا نه؟
اگه همون سال اول میرفتی الان دانشگاه بودی .
البته اگه میبینی رشته ای که علاقه داری قبول نمیشی حتما سال دیگه بمون چون بدون علاقه درس فایده نداره
با آرزوی موفقیت و سلامتی
ببینید من امسال تو تهران رشته ی خوبی که بیارم اقتصاد هست اما واقعا علاقه ام به پزشکی هست و مطمئنم که اگه بمونم و مشکل دیگه ای نباشه سال دیگه میتونم .خوب سال اول که مشکل خانوادگی خیلی بدی داشتیم که اصلا نتونستم درس بخونم امسال هم به خاطر این که مریض شدم از اسفند هیچی نخوندم این شد رتبه ام حالا موندم برم شهرستان یا یه سال دیگه بمونم؟ راستی اینم بگم من متولد نیمه دوم 71 ام دبستان یه سال جهشی خوندم به خاطر همین امسال که کنکور دادم در واقع سال اولم بود و سربازیم رو هم معافی پزشکی گرفتم و مشکلی ندارم .
میشه واسه تابستون کنکوری ها برنامه ریزی و مشاوره بزارین مرسی
سلام
دوستان 91
الان که نتایج اولیه رو زدن بیایین ویه نگاه بندازین به وضعیت بچه ها
اونایی که تلاش کردن و از اولین روز تا اخرین روز نا امید نشدن و تلاششون رو کردن الان خوشحالن و
کسانی که هم که تلاش نکردن ناراضی و ناراحت
حالا خودتون میتونید انتخاب کنید سال دیگه جز کدوم دسته باشید
سال دیگه قرار نیست اتفاق عجیب و غریبی رخ بده و معجزه ای رخ بده
وضعیت همینه که الان هستش هر کس تلاش کرد نتیجش رو هم گرفت.
*** گفتم سال معجزه ای قرار نیست رخ بده اما یه معجزه میتونه رخ بده اونم معجزه در خود شماست
در تلاشتون و درس خوندنتون و ...........
موفق باشین !
بچه ها
این رئیس سنجش چی میگفت ؟ ( اگه معدل کمک کنه تاثیر میدن اگه کمک نکنه تاثیر نمیدن؟)
از یکی از رفیقام که رتبش 1300 شده بود پرسیدم گفت ظاهرا تاثیر ندادن ! یعنی ممکنه سال بعد هم همینجوری بشه؟؟
ببینید تاثیر معدل در کنکور به صورت مثبت اعمال شده یعنی یک نمره 100 درصد از کنکور و یک نمره امتحان نهایی اگر شما درصد هاتون در کنکور از معدلتون بهتر باشه چون اگر معدلتون رو تاثیر بدن به ضررتون هست.براتون فقط نمره کنکورتون را تاثیر میدن و بلعکس.نقل قول:
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
نقل قول:
برید توی سایت گاج یا هر موسسه دیگر برنامه شون هست.
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
نقل قول:
خب الان همه ی نیمه دوم 71 ها کنکور دادن.
شاید شما نیمه اول بودید نه نیمه دوم.!!!!!!!!
خب رتبتون چند شده؟به نظر من که وقتتون را تلف نکنید و رشته دلخواهتون را اگر در شهرستان میارید بروید.
خب الان همه ی نیمه دوم 71 ها کنکور دادن.
شاید شما نیمه اول بودید نه نیمه دوم.!!!!!!!!
خب رتبتون چند شده؟به نظر من که وقتتون را تلف نکنید و رشته دلخواهتون را اگر در شهرستان میارید بروید.[/QUOTE]
خب اگه توجه می کردین گفتم که دبستان 1 سال رو جهشی خوندم :31:انگار امسال سال اول کنکورم بودم .رتبم هم 8500 منطقه 1 شده .
نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------
توجه کردم
اگه یک سال جهشی خوندید امسال سال دومتون هست که دارید کنکور میدید نه اول !!!!
بدون جهشی امسال سال اول شماست
سلام مگه كنكوره 91 حذف نشده؟:18:
خـــیــلـــــــــــی خوبه که اینجا انقدر خلوت و سوت و کور شده. به همه ی کنکوری های 91 (و پیشاپیش خودم! :27: ) تبریک میگم!
نقل قول:
NOفعلا که هست ....
نقل قول:
خیر فعلا که هست ...
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
نقل قول:
احتمالا همه کنکوری ها دارن درس میخونن وقت اومدن رو ندار ن.....:46:
سلام
نمیدونم چطوری بگم ولی من یه جورایی اصلا حس درس خوندن رو ندارم کلا دیگه ناامید شدم، استرس زیادی دارم... همش فکر میکنم که قراره روز کنکور نتونم برم سر جلسه امتحان.. مثلا خواب بمونم، دستم بشکنه، دندون درد یا سر درد بگیرم، تصادف بکنم و... بعدش مجبور بشم یا واسه سال بعد بخونم که اونم ممکنه کنکور حذف بشه و معدل بیاد وسط که چون معدلم افتضاحه(بین 18 و 17) بدبخت تر هم بشم و یا اینکه سال بعد هم همون طور نتونم برم سر جلسه و یا مجبور بشم برم سربازی.... البته با سربازی رفتن مشکل ندارم با اینکه از درس عقب بمونم و نتونم به آنچه که میخوام برسم مشکل دارم.... نمیدونید که هزارتا فکر و خیال میاد تو سرم و دیگه نمیتونم تمرکز کنم و درس بخونم... نمیدونم دیگه چیکار کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.