PVR کـانورتـور میخواســتم .
Printable View
PVR کـانورتـور میخواســتم .
بــا درود.
از نرم افــزار ConvertX to DVD استفاده کـن.نقل قول:
کد:http://dl.soft*gozar.com/Files/Software/ConvertXtoDVD_4.1.19.365c_Soft*gozar.com.exe
منظورت TS هســت دیگه ؟! فرمت ریکــورد شده از ----- ؟!نقل قول:
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به چندتا نرم افــزار در این زمینه اشــاره کردم : )
راستی میتونی تنظیمات فرمت خروجی در PVR ----- رو ، روی MPEG بذاری ؛ کمــتر به مشکل بر می خــوره.
موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایینقل قول:
البته به نظر میرسه فرمت TS با TPS فرق داره
من با نرم افزار WinAVI Video Converter کانورت گرفتم ولی بازم همون مشکل که تو بقیه نرم افزارها هم بود
یعنی بعد از کانورت بازم فیلم مورد نظر بدون صدا کانورت شده:13: و فیلم هیچ صدایی نداره:41:
با نرم افزار MPEG Video Wizard DVD 5.0 هم کانورت گرفتم ولی بازم مشکل بالای یعنی بدون صدا بودن
البته نرم افزار McFunSoft Video Solution قبلا هم تست کرده بودم که جواب نداد
من فکر میکنم یه مشکلی باید باشه که در تمام این برنامه ها بعد از عمل کانورت در هیچ کدوم از این فایل ها صدا وجود نداره
حالا در فرایند کانورت صدا کانورت نمیشه یا اصلا نمیتونه صدا رو هم کانورت کنه و فقط تصویر رو کانورت میکنه یا چه مشکلی دیگه ای هست ؟!!!:23:
دوستان بهترین برنامه برای تبدیل DVD به MKV چی هست ؟
ممنون میشم اگر تجربه ای هم در این مورد دارید راهنمایی کنید
افت کیفیت هم داره ؟
صد در صد تفاوت دارند ! وگرنه بنده فرمت TPS رو بدون هیچ مشکلی با WinAVI تبدیل کردم.نقل قول:
یکی از دوستانم مبدلی رو معرفی کردند که البته در ویندوز Xp سرویس پک 3 بدون کوچکترین مشکلی جواب داده .
نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیدوارم مشکلتون رو برطرف کنه.
یک نکته ی دیگه اینکه شما میتونید تنظیمات Personal Video Recorderــتون رو از حالت پیشفرض روی MPEG ذخیره کنید تا فرمت خروجــی MPEG باشه.
راستی پلیری که برای اجرای TS استفاده میکنی رو هم بگــو.
نقل قول:Xilisoft Video Converter
http://ul.to/85p15njh
شرمنده دوست عزیز که خیلی دیر جواب دادمنقل قول:
البته من ویندوز XP ندارم فعلا ولی حتما تست میکنم این برنامه
در مورد پلیر برای اجرای TS هم من از Media Player Classic استفاده میکنم
ضمن اینکه نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم یه تست بزن فکر کنم مشکلت برطرف بشه.نقل قول:
تنها مشکلی که این برنامه داره نبود کرکش تو دیتابیس هستش ! که میتونید در انجمن درخواست کرک مطرحش کنید.
برای پلیر هم از VLC Media Player استفاده کن.
کدک ها یادت نره.
:11:
سلام
يه نرم افزار ميخوام كه فايل هاي mkv رو به avi تبديل كنه البته سرعت تبديل و كيفيت فيلم برام مهمه
نرم افزار هاي imtoo.formatfactory.و... سرعتشون خيلي پايينه
با winavi كار كردم اما فيلم تبديل شده تو دستگاه قابل پخش نبود كدكش رو هم mpeg4 visaul زدم و روزليشن 720x480 اما بازم پخش نشد
در ضمن نرم افزاري هست كه روي فايل هاي .divx مثل dvd منو بزاره ؟
سلام.
والا کانورتر زیاد هست ، شُمـا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو امتحان کـردی ؟!
برای درخواست دومتون باید تاپیک جدیدی ایجاد میکردید (برای دفعه بعد).
میتونید از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی.
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید یه برنامه خواستم که فرمت های تصویری رو فشرده کنه به فرمت دی وی دی و یه بر نامه هم برای رایت دی وی دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب یکیو امتحان کردم فقط تونستم 2 قسمت از یه فیلم که روی هارد خودم قرار داشتو رو یه دی وی دی که حجمش 5 گیگ بودو بزنم خیلی کم جا گرفت
اینم بگم که فیلم ها توی هارد خودم هر کدوم 150 mb بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از ConvertX to DVD استفاده کنید.
http://dl.soft*gozar.com/Files/Software/ConvertXtoDVD_4.1.19.365c_Soft*gozar.com.exe
* حذف شـود.
موفق باشــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار divx author رو قبلا امتحان كردم اما منويي كه ساختم بالا نيومد شايد من تنظيماتش رو بلد نيستمنقل قول:
شما تستش كن خبرش رو بده
ممنون
سلام یه برنامه می خوام که فیلم های dvd که تو هارد دارم رو به یه فایل تکی mkv تبدیل کنم اگه زیرنویسش هم بهش بچسبه که بهتر اگه زیرنویس هم نچسبید عیب نداره فقط قسمت اول کارم رو به بهترین نحو انجام بده یعنی خودم بتونم خروجی فایل رو تغییر بدم.
برنامه MakeMKV رو تست کنید:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید.
من این برنامه رو تست کردم! جالبه، فقط هیچ کاهش حجمی نداره!!! :41: تنظیماتم نداره که براش مشخص کنی! یا من نفهمیدم چکار کنم! برنامه ای ندارید مثل اونایی که Ganool یا BoB باهاشون MKV میکنن مثلا یه بلوری میشه 700 مگ؟!
من یه برنامه میخوام که MKV رو برام تبدیل به DVD کنه ... با زیرنویس و منو :)
یه چیز خوب میخوام .... میخوام بترکونه!
فکر کنم از اسمش معلوم باشه ولی نمیدونم کار میکنه یا نه :31:
MKV2VOB
برای ساخت منوی دی وی دی با کنترل کاملکد:http://www.mkv2vob.com/forumdisplay.php?fid=10
DVD Styler
کد:http://tinyurl.com/7fkzxou
سلام
من یه فایل صوتی رو میخوام به یه فرمت صوتی دیگه تبدیل کنم که حجمش زیاده و IM TOOL HD VIDEO CONVENTER نمیتونه تبدیلش کنه ....
یه نرم افزار قدرتمند میخواسم ...
اگر اینطوریه که از برنامه های aimersoft dvd ripper یا که Wondershare DVD Ripper Platinum هم میتونید استفاده کنید.
پیشنهاد من استفاده ازبرنامه freemake video vonverter یا GiliSoft Video Converter :20:نقل قول:
اگه میشه این رو هم جواب بدید چون سوال خودمم هست من میخوام هم به mkv تبدیل کنم و هم حجمش رو پائین بیارم مثل این فیلم های mkv که تو سایت ها هست مثلا 720 کیفیتش خیلی خوبه ولی حجمش خیلی پائین اومده.نقل قول:
برای اینکه به فرمت mkv تبدیل کنید حجمشم بخواین پایین بیارین از برنامه RipBot264 یا که freemake video converter استفاده کنید البته کار کردن با این برنامه ها پیچیدگی خاص خودش داره بایدتنظیمات مخصوص به خودش انجام بدین تا اون چیزی که مدنظر شما هست بدست بیادواسه زیرنویس بنظرم درست در نیاد با این برنامه ها.نقل قول:
خیلی نرم افزار خوبیه ...مرسی
با سلام به دوستان اگر ممکنه یک نرم افزار مناسب برای تبدیل فایل های ضبط شده توسط دستگاه دیجیتال (ts) به فرمت های رایج معرفی کنید.
البته عرض کنم که این نرم افزار های رایج را همه را امتحان کردم هر کدام یه مشکلی دارن. یکی صدا رو حذف می کنه یکی کیفت رو خیلی میاره پایین یکی وسط کار ارور می ده و ....
برنامه های این پست ببینید:20:
متاسفانه پست ها خیلی قدیمیه و نرم افزار ها پاک شدن اما جستجو کردم تا اونها رو جای دیگه ای پیدا کنم نرم افزار McFunSoft Video Capture Convert Burn Solution رو پیدا کردم که فایده نداشت.
با سلام خدمت دوستان
یه مبدل خوب میخواستم برای تغییر فرمت که کیفیتش بالا باشه زیرنویس هم بتونه به فیلم اضافه کنه.
از مبدل Aimersoft.Video.Converter.Ultimate.v4.2.0.0 استفاده کردم زیرنویس رو اضافه میکنه ولی کیفیتو خیلی پایین میاره اگر هم بخوام کیفیتو بالا ببرم حجمو خیلی بالا میبره
از مبدل Xilisoft.HD.Video.Converter.v7.1.0 استفاده کردم کیفیتش خیلی خوبه ولی زیرنویسو درست به فیلم اضافه نمیکنه وقتی تبدیل میکنه زیرنویس به صورت کلمات درهم نمایش داده میشه.میخوام به فرمت mpeg-2برای پخش در دستگاه dvd تبدیل کنم
با تشکر
از برنامه های داخل پست پایین استفاده کنید برنامه VSO DVD Converter هم هست :20:نقل قول:
برنامه winavi video convertoer تست کنید.
سلام.
سال نو همگی مبارک.:11:
یه فایل تصویری حدوداً 35 ساعته دارم که میخوام روی یه DVD اونم با منو و ... رایت کنم. فریم ریت و بیت ریت زیادی نیاز نداره. شما برای این کار چه پیشنهادی میدین؟
زمانی بود که DVDهایی تو بازار بود با 16 فیلم کامل البته با کیفیت ضعیف. میخوام چیزی شبیه اونا درست کنم.
فایل تصویری کل قرآنه که مادرم میخواد رو DVD باشه و با منو بشه به سوره ها و آیه هاش دسترسی پیدا کرد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
موفق باشید.
این نرم افزار رو دانللود کردم مشکل داشت رفتم ورژن جدیدترش رو گرفتم اونم کرکش درست نبود حالا اگه از این نرم افزار درستش رو جایی سراغ دارین بگین تا برم دانلود کنم. من ورژن 11.5 رو دانلود کردم. اگه کرک این ورژن رو هم دارین خوبه.نقل قول:
من ایتو دارم خیلی توپه
Xilisoft Video Converter Ultimate
این برنامه بهمراه پچ کرک یا سریال نداره .نقل قول:
ازبرنامه ConvertX To DVD برای اینکار میتونید استفاده کنید :20:نقل قول:
ممنون حالا می گیرم ببینم چی میشهنقل قول:
این برنامه از نظر من بهترین برنامه در این زمینه(تبدیل فیلم های ضبط شده) هست. فکر می کنم نسخه های بعدی پیشرفت های چشم گیری هم داشته باشه.
آقا ایراد داره کرکش> مثل قبلیه کرکش ایراد داره .
یکی پیدا شه یه کرک برای من آپ کنه.
ازسریالهای پایین استفاده کنید.نقل قول:
U74FT-A2KZX-6PK9Y-RRYSB-ZQLEW-3
RCFMJ-WWJLL-62WEC-9AXB7-TSJ9K-4
5KCYL-Z4UD2-AX2CN-NYU9H-3WV8R-3
MKEQ9-5TMYV-JF8KV-L4FDH-92S67-4
8WBUH-H4839-ZABNX-RWMBU-YDGKY-3
2AFQT-5YQ4U-8KTTA-J4MZ5-T9J87-4
A9DMA-UQZ9A-W2HHZ-N4APF-JK4YD-4
B6AFZ-97BRN-S6BGS-WKSN4-SWTUZ-3
Z7AUM-QKVYE-SY55V-JYP7K-DQYQM-4
S2HHX-X4QMY-8JD67-D6S97-XBPK7-4
XU3ED-7VZNB-FWW4T-MYSX6-XCGN5-3
BQFPX-KC5RQ-ELAJJ-86TQU-J8WHB-4
U8CTP-YUNA6-GAT9S-KQSHB-BDUM7-4
NHQJP-HWLG8-QXRW3-6AFJG-FVJMU-3
ممنون ولی سریالش باید 11 حرفی باشه اینایی که شما گذاشتی رو قبول نمی کنه.نقل قول:
کممممممممک