بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)نقل قول:
Printable View
بله شما راست میگین ولی من 92 محرومم و تنها راه همینه(93 هم که معلوم نیست چه آشی برامون بپزن!!)نقل قول:
من نمی گم نمیشه ولی کار راحتی نیست و نیاز به یک سری شرایط دارهنقل قول:
این آشناتون چقدر به شیراز خسارت داد؟ احتمالا پدرش یا آشنایی که عضو هیئت علمی چیزی باشه نداشته؟!:n02:
جلفا هم تا اونجا که می دونم 1-2سال ظرفیتش پر نشده و مجبور به تکمیل ظرفیت شده به همین دلیل احتمالا انتقالی رو قبول می کنه ولی مشکل اصلی دانشگاه شیراز هست
کنکور رشته های پر طرفدار مثل پزشکی رو هرگز نمی تونن بردارن اون طرحشون برای رشته های معمولی هستنقل قول:
92 چرا محرومین؟ انتخاب رشته کردین قبول شدین؟
سلااااااااااااام:n17:مثل اینکه جلفا زیاد طرفدار نداشته!!!!!پس میشه واسه تکمیلش امیدوار بود آخجوووون:15::thumbsup:ایشالا همه از انتخاب اولشون قبول شن:1:
سلام احسان خسته نباشی واقعا اطلاعات خو بی داری ممنون
من یه سوال داشتم وقتی اسممون در ا ومد تو مصاحبهی هر دو تا دانشگاهی که رفتیم حالا چه قد احتمال داره یکیشو قبول شیم یعنی ممکنه حتما یکیشو پذیرفته شیم ؟
سلام ... یک سوال ... برای دندانپزشکی بین المللی اروند ( آبادان ) در کنکور چه رتبه ای باید بیاریم ؟ اگه آشنای خیلی خوب داشته باشیم چطور ؟ در کل از چه رتبه ای مجاز حساب میشه برای انتخاب دانشگاه های بین المللی ؟
شماها که عشق دارین برین جلفا آذری هستین؟
ماکه نفهمیدیم چی توی این جلفا هست که بقیه جاها نیست !
سلامنقل قول:
اگه همه دانشگاها طبق روال که سنجش تعیین کرده پیش برن کسی که 2جا معرقی شده به عنوان قبولی حتما باید یکیشو قبول نهایی بشه
اما متاسفانه بعضیهاشون مثل شیراز جلوتر از سنجش قبولی هاشون رو انتخاب می کنن و سیستم رو میریزن بهم به همین دلیل با این شرایط امکانش هست از 2تا قبولی هیچ کدوم نهایی نشه
قبلا هم گفتن محدوده رتبه قبولی بین الملل اصلا معلوم نیست و منبعی معتبری هم نداریم که دقیق بگیمنقل قول:
سال به سال هم تغییر می کنه یک سال تا 13 هزار داشتیم امسال مثلا یکی از دوستان اینجا زیر 3 هزار قبول نشده و...
شما سراسری تا 1000 منطقه 1 و حذوذ 1500 منطقه 2 دندان پزشکی میاری بعد از این رتبه ها به بعد تا حدود 5-4 هزار منطقه می تونی به بین الملل امیدوار باشی بعد از این رتبه اوضاع سخت میشه ولی احتمالش صفر نیست
آذری باشیم مشکلیه؟؟؟؟؟!!!!:angry:مگه اونجا فقط واسه آذریاس؟؟!!خب نزدیکه درسته اهل اونجاهم نیستم ولی باز نزدیکه!من بیشتراز5ساعت از خونوادم دور نموندم!:n08:خب درس خوندن اون دوردورا سخت میشه!:n03:هرکسی 1جوریه دیگه!:1:
:n02:نقل قول:
نه اتفاقا خوبه من چندتا دوست آذری دارم ! کلا منظورم این بود که حدود اون منطقه هستین ؟! بلاخره دوربودن از خانواده یک فرصتی هست برای سازندگی و پلی به سمت زندگی جدید !:n09:
به قول خودتون خوب تاپیکو کردین چت روما...........:n02:من فکر می کردم شما ام ترکین به خاطر عکس تارکان....نقل قول:
:sq_15:selda تو از کجا قبول شدی؟
ای کاش جلفا تکمیل بده.ولی یکی از بچه ها می گفت که کسایی رو برا تکمیل دعوت می کنن که از مصاحبه ردشون کرده باشن.
:n17:من از قشم واسه هرمزگان قبول شدم ک نرفتم مصاحبه!نمیدونم ولی ای کاش ک اونجو نباشه فقط!!!آخه اسم منو نوشت سازمان سنجش واسه تکمیل.اگ تکمیل باشه قسمت بشه 1شانسی هس!!!نقل قول:
سلام احسان من از اصفهانم و خیلی نگرانه نتیجمم اینجور که شما گفتی احتمال قبولی کمه نمیدونم چیکار کنم واسه کنکوره 92 ثبت نام کنم یا نه؟ من تو مصاحبه های پزشکی هرمزگان قشم و داروی آبادان پذیرفته شدم یعنی تو یکی از اینا قبول نهایی نمیشم؟
یعنی چی اسمتو سنجش زده واسه تکمیل؟نقل قول:
رفتم 1فرم دادن پر کردم اگه تکمیل باشه شاید1نگاهی بندازن!!:23:نقل قول:
خودت رفتی یا دعوتت کردن؟نقل قول:
نه عزیزم دعوت نکردن!!!مهمون ناخونده بودم!:n17:خودم رفتم چاره ای نداشتم!مگه شما نرفتین مصاحبه؟؟آخه اونجا ب من گفتن اگه بخوای واسه تکمیل بصبری نباید بری مصاحبه جایی ک قبول شدی!منم نرفتم!نقل قول:
نهههههههههههههه...آخه من از کجا میدونستم.حالا ممکن نیست منم تو تکمیل انتخاب بشم؟نقل قول:
مریم خانوم شما مطمعنی که پارسال شهید بهشتی ۴۲ نفر پذیرفته من از هر کی می پرسم اولویته اولشو شهید بهشتی نزده پس یه امیدی هست شما هم که شیراز زدین .نقل قول:
سلامنقل قول:
امکانش هست که هیچ کدوم رو قبول نشین
من که ثبت نام کردم به شما هم توصیه می کنم حتما ثبت نام کنید تا فردا وقت داره یک موقع قبول نشدین .......
اصلا نباید منتظر اما و اگر موند
:n13: ترک ؟!نقل قول:
نه من چند ملیتی از پدر شیراز مادر شهرکرد و بزرگ شده اصفهانم خوشبختانه :n09:
ان شاالله همتون جلفا قبول شید :n26: امسال جلفا خالی نمونه:n09:
خوشبختانه؟........................نقل قول:
آدم عجیبی هستی عکس خواننده اصیل ترک که اسمشtarkanکه معنیش همون ترکان خودمونه.میذاری جای عکس خودت :n13:بعدا میگی ترک؟!
منم امیدوارم شماام از احمد آباد مشیر قبول بشی.که امسال دانشگاه اونجا با رنگ کاری شما آباد بشه.!!!
من فک کردم شما رفتین مجارستان؟نقل قول:
من گفتم بهشتی روانتخاب اول بزنم شیرازو از دست میدم چون پروندم میرفت تو اولویت دومیا.
آره مطمعنم.برید تو سایت دانشگاه بعد قسمت اطلاعیه ها بعد اسامی قبولین نهایی در دندان سال90.
موفق باشی.
ای بابا.....!اینا چه مشکلی با جلفا دارن!!!!؟خب انتخاب رشته کردن ایشالا قبول میشن و خوشبختانه هم دانشگاهی نمیشن با جلفایی ها!!!:n09:بیخیال این حرفا تازه باید خوشحال باشیم ک ترک نیستن!!!راستی من میخواستم 1آزمون آزاد واسه رشته ریاضی بدم حالا که ادغام شدن بازم امکانش هس؟؟؟؟؟اگ کسی میدونه بیزحمت ج بده!ممنون میشم!نقل قول:
نگران نباش 1عده ام میگن میشه شرکت کرد!!!بازم دقیق نمیدونم!!:n01:نقل قول:
عجب..من اول گفتم آذری نه ترک !! بعد از اون گفتم که چندتا دوست آذری دارم و کلا میونه ی خوبی با آذری ها دارم نمی دونم شما الان روی کدوم فاز رفتی !؟ تارکان جان هنوز داره درسهای خوانندگیشو پیش من پاس می کنه فکر کنم تا 2 سال دیگه فارغ التحصیلش کنم:n08:نقل قول:
بله من خوشبختانه کلا متعلق به همه ایرانم:n09:
گفتی رنگ یاد اسم یک شرکت ایرانی تولیدکننده ی مواد اولیه رنگ افتادم
شرکت آذر رزین :n02:
کسی خبر داره مجارستان دانشگاه هاش توی لیست معتبر وزارت علوم هستن؟
جلفا که عین روستا بود این همه تعریف نداره:n09:
دانشگاههاي مورد تاييد كشور مجارستان
* اعتبار دانشگاههاي زير بصورت مشروط ميباشد
دانشگاه پزشكي سملوايز Semmelweis University of Medicine
دانشگاه پزشكي سگد Szeged
دانشگاه پزشكي پچ Pecs Medical University
دانشگاه پزشكي دبرسن Debercen University of Medicine
ببخشید یک سوال داشتم نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ... من می خوام کنکور تجربی برای دندان پزشکی بین المللی آبادان رو بدم و گفتن حدودا باید رتبه ای زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ... حدود درصد هایی که لازم دارم اگر بخوام فقط یکسری از درس ها رو ۱-زبان انگلیسی ۲- زیست ۳-فیزیک ۴- ریاضی رو بخونم چه درصد هایی هست ؟
سلام..از همین اول کار هیچ وقت به فکر بین الملل نباشین اول سراسریو خوب بچسپ:n13:نقل قول:
حالا شما کدوم منطقه هستین؟ البته میگن گزینش بین الملل ها کشوریه هست نه منطقه ای..حالا من هم حدودی میگم
10000 کشوری میشه حدود 2800 تا 3100 منطقه 1 و 4600 تا 5100 منطقه 2 و 2000 تا 2300 منطقه 3
حالا برای این رتبه ها حدودا میشه همچین درصدایی:
ادبیات 40 عربی 40 دین و زندگی 40 زبان 70 زمین 0 ریاضی 30 زیست شناسی 70 فیزیک 50 شیمی 45
تخمین رتبه بر اساس اطلاعات گزینه 2 هست
البته اگه به این 4 درس علاقه دارین اینجوری هم میشه:
ادبیات 25 عربی 25 دین و زندگی 25 زبان 92 زمین 0 ریاضی 60 زیست شناسی 76 فیزیک 66 شیمی 27
آره معتبرهنقل قول:
ممنون از جوابتون ... راستش من ۲۶ سالمه و لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم و ۳ سال هم هست توی شرکت ملی حفاری کار میکنم ! اما به خاطر شرایطی که دارم و موقعیتی که می تونم از سال دوم در مطب پدرم کار کنم و آیندم با دندان پزشکی خیلی خیلی بهتره و همینطور علاقم به دندان پزشکی می خوام از اول بشینم دندان پزشکی بخونم اما خوب نزدیک به ۸ سال پیش کنکور دادم و هیچی یادم نیست و توان اون موقع رو هم ندارم و سر کار هم میرم ... به نظر شما توی ۶ ماه می تونم درسایی رو بخونم و زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ راستی اگه اشتباه نکنم منطقه ۲ هستم ( اهواز )نقل قول:
[QUOTE=rpf;7372339]جلفا که عین روستا بود این همه تعریف نداره:n09:
دانشگاههاي مورد تاييد كشور مجارستان
* اعتبار دانشگاههاي زير بصورت مشروط ميباشد
دانشگاه پزشكي سملوايز Semmelweis University of Medicine
دانشگاه پزشكي سگد Szeged
دانشگاه پزشكي پچ Pecs Medical University
دانشگاه پزشكي دبرسن
چه خبره اینجا؟!مگه ما گفتیم پارادایسه؟؟؟والا فعلا که قبول نشدیم!!!!ببینیم روستاس یا شهر!!نظر هرکسیم محترمه!شما صلاح ندونستین نرفتین تمام!!جای صحبتای دیگه نی بنظرم..!:n01:
نقل قول:
میشه روش یکم بیشتر کارکنین؟؟؟این چه شاگردیه دارین؟؟؟معلوم شد پس به کی رفته!!!!:n08:شوخی کردم به دل نگیرین!بایدم با آذریا میونه خوبی داشته باشین!!!آذری یا فارسی نداریم!همه جای ایران وطن ماست!!:n01:البته باید به هموطن بودن با تک تک آذریا افتخار کرد!
selda gorisan najor adamen lajin chexarder indida yazib man aval dedim azari na tork.man dai benen soallarena javab vemiajiam.نقل قول:
azizam take it easy:n17:man ke chokh gururlaniram turkam va sanda tuhsan azari da ela bizikh daa manzure shayad ayre bisheyiyde san ozuyun narahat elama gada3نقل قول:
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟ آیا بعد از ۸ سال که کنکور دادم اونم ریاضی و الان ۶ ماه مونده تا کنکور امکانش هست بتونم توی کنکور تجربی رتبه زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ؟نقل قول:
بله که میشه چرا نشه؟نقل قول:
اینو نگاه کنین..دیپلم سال 84 گرفته بعد امسال شد 9 منطقه 3 و پزشکی تهران میخونه اونم بعد 7 سال :n10:
جنسیت مرد..سال تولد 67..از آوج یکی از شهرهای تابعه بویین زهرا تابعه قزوین:n18:
نمره درس عنوان درس رديف 68/0 زبان و ادبيات فارسي 1 81/4 زبان عربي 2 90/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3 70/7 زبان خارجي 4 74/7 زمين شناسي 5 82/3 رياضيات 6 77/4 زيست شناسي 7 96/7 فيزيك 8 53/4 شيمي 9
حالا من ۹ نمی خوام :n02: ... در واقع می خوام بدوتم ۶ ماه زمانی هست که من با توجه به اینکه رشتمم تجربی نبوده و فقط زبانم خیلی قوی هست ( امیدوارم ۱۰۰٪ بزنم . مدرس زبان بودم ) و بتونم روزی حدود ۵ تا ۶ ساعت درس بخونم بتونم زیر ۱۰۰۰۰ بشم ؟ میدونم خیلی سوال میکنم اما استرس دارم بخدا :n28: ممنون از کمکی که می کنی
اقاحامد بنظرمن ریسک بزرگیه خودتو و زندگیتو درگیر این استرس بزرگ نکن که منم شرایطم مثه شمابود و پارسال این راهی که شما میخواین برین من رفتم