الان یه هفته ست دارم زنگ میزنم شیراز و تهران میگن نداریم آقا! همه شون 1215P یا 1215N رو دارن.... امرتات هم گفته شاید هفته بعد بیاریم.... چرا اینجوری وضعیت این 1215B???
Printable View
الان یه هفته ست دارم زنگ میزنم شیراز و تهران میگن نداریم آقا! همه شون 1215P یا 1215N رو دارن.... امرتات هم گفته شاید هفته بعد بیاریم.... چرا اینجوری وضعیت این 1215B???
شما که استان فارس هستین به فروشگاه سان بایت شیراز سر بزنید (تو گوگل سرچ کنید). احتمال داره داشته باشه. درضمن 1215N هم خوبه، دست کمی از B نداره.نقل قول:
ممنون از راهنمایی خوبتون... سایت رو پیدا کردم توی لیست قیمت هاشون بود... 880 هزار تومن... اما یه سوال؟؟؟؟
فرمودین 1215N هم خوبه و دست کمی نداره در حالی که CPU ش Intel® Atom™ D525 (Dual Core; 1.8GHz) Processor هست و شما همیشه میگید AMD از اینتل بهتره... رمش هم یک هست و ...
در ضمن توی همون سایتی که معرفی کردین این فایل رو دیدم درباره معرفی پردازنده ها که اینتل و ای ام دی هم بررسی شدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم میگم اون AMD کمی از اتم اینتل قویتره ولی باید بدونین که Atom D525 قوی ترین سی پی یو اتم هست که تا حالا روی نت بوک ها استفاده شده. اگه مثلا به E-350 بخوام امتیاز 100 بدم، D525 ، امتیاز 90 میگیره. یعنی قدرتهاشون نزدیک به هم هست. درضمن 1215N هم از 2گیگ رم و گرافیک قوی استفاده میکنه. اگه میبینین به کسی 1215N پیشنهاد نمیدم فقط بخاطر قیمتش نسبت به قدرتش هست که همانطور که میبینین با اینکه کمی از سری B ضعیفتره ولی قیمتش از اون بیشتره که طبیعتا تا موقعی که 1215B وجود داشته باشه خرید 1215N بصرفه نیست. وگرنه صرف نظر از قیمت، 1215N نت بوک قوی ای هست.نقل قول:
ممنون از راهنمایی خوبتون...
متاسفانه شیرازم نداشتن 1215B ولی گفتن این مدل رو داریم که تقریبا مثل مدل شماست با برند MSI
مدل U270
نظرتون چیه؟ به نظر شما من اینو بگیرم یا 1215N ?
salam lotfan komak konid
خب بازم به همون مقایسه قبلی میرسیم. U270 از لحاظ قدرت سخت افزاری (از کیفیت و بدنه اطلاعی ندارم) تقریبا مثل 1215B هست. حالا دیگه به سلیقه خودت بستگی داره که بین 1215N و U270 انتخاب کنی. فقط اگه خواستی U270 بگیری حتما با رزولیشن HD بگیر...نقل قول:
تو یه پست دیدم زیاد از 1215N تعریف کردین و یه جورایی به این نتیجه رسیدم که در نبود 1215B همین 1215N رو بگیرم. آخه MSI U270 با هارد 320 و رم 2 گیگ و سی پی یو AMD E300 عرضه میشه که فکر کنم با این وضعیت شما هم موافق باشین که 1215N بهتر از این مدله درسته؟
سی پی یو AMD E-300 نداریم. احتمالا اونم E-350 هست. از نظر سخت افزاری U270 کمی قوی تر از 1215N است. ولی من به شخصه با محصولات و کیفیت ASUS بیشتر حال می کنم چون تجربه بیشتری تو ساخت نت بوک داره. اگه 1215N بگیری فکرنکنم از نظر سرعت خیلی احساس تفاوت با U270 کنی که به چشم بیاد. چون گرافیکشون در یه سطحه و فقط کمی سی پی یوش قدرتش پایین تره. ولی تصمیم نهایی با خودته.
همون 1215N رو سفارش دادم...به طرف گفتم مطمئنی AMD E300 هست؟ گفت آره ولی تو ایسوس AMD E350 بکار رفته. منم بی خیال شدم اون مدل رو...
از شما هم ممنون بابت راهنمایی هاتون. اگه شما کمکم نمی کردین 1215P رفته بود تو پاچه مون!:42:
خواهش میکنم. پیشاپیش مبارکتون باشه، قطعا انتخاب خوبی هست. امیدوارم ازش لذت ببرید. اگه بازم سوالی داشتید حتما بپرسید درخدمتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
MSI U270 که الآن شرکت ماتریکس داره ارائه میده CPU مدل AMD E-300 روش هست که قیمتش نزدیک 850 هست و در ظمن HD هم نیست.
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله شما درست می فرمایید، اشتباه از من بود. در اینصورت این سی پی یو اینقدر ضعیفه که به هیچ وجه ارزش خرید مخصوصا با این قیمت را نداره. ممنون بابت اطلاع رسانی
سلام
میخواستم بپرسم به غیر از خود نوت بوک چی چیزهای دیگه باید فروشنده بهمون بده؟ یعنی متعلقات نوت بوکی که میخریم چی چیزهایی هست؟
چیز خاصی نداره، شارژر، باطری، دفترچه ها، کارت گارانتی و شایدم کیف (بستگی به شرکت گارانتی کننده داره باید شرایطش بپرسی). همین!نقل قول:
سلام
یه چیزی که آزاردهنده هست اینه که زیر نوت بوک بخاطر اینکه فن اون زیر هست خیلی گرم میشه. من نمیدونم اگه قراره اینجوری زیرش داغ کنه پس ما باید نوت بوک رو چطوری قرار بدیم و ازش استفاده کنیم؟!
سلام ارتباطی به اینکه نت بوک را تو چه موقعیتی قرار بدیم تا کمتر داغ کنه نداره. چون گرمای تولید شده از کناره سمت چپ خارج میشه (نه زیر!!) و شما اونو تو هر حالتی قرار بدین بالاخره ناشی از کار سی پی یو گرم شدنش اجتناب ناپذیره. البته به کاری که سیستم داره انجام میده و دمای محیط اطراف! هم بستگی داره. الان چون تابستونه و هوا گرم، بیشتر به چشم میاد ولی برای من خیلی زیاد نیست.نقل قول:
بله حق با شماست. چون دمای لار در حال حاضر از 40 درجه زده بالا................ یه سوال دیگه این نوت بوک من دوتا کارت گرافیک داره یکی اینتل یکی انوایدیا! یارو میگفت خودش اتوماتیک تشخیص میده که از کدومش استفاده کنه!! میخواستم بگم همچین چیزی مگه امکان داره؟؟
سلام بله دو تا گرافیک داره که درحالت عادی،مثل وب گردی و موزیک ، سیستم از گرافیک ضعیف تر (اینتل) استفاده میکنه تا انرژی و باتری کمتری مصرف کنه و احتمالا موقعی که از فیلم های Full HD و همچنین بازی و نرم افزارهای سنگین استفاده میکنین اتوماتیک سوییچ میکنه به گرافیک قوی تر (انویدیا) و سیستم از تمام قدرتش استفاده میکنه. اینو برای بهینه سازی مصرف انرژی گذاشتن. البته بصورت دستی هم میشه تنظیم کرد که از کدوم گرافیک استفاده کنه. و همچنین میتونی تنظیم کنی که برای بعضی از بازیها و نرم افزارهای خاص فقط و فقط از گرافیک انویدیا استفاده کنه (تمام این تنظیمات تو کنترل پانل اختصاصی انویدیا وجود داره).نقل قول:
راستی نت بوک جدیدتون هم مبارک:10:
مرسی ....خیلی ممنونم....راهنمایی های خوب شما به من خیلی کمک کرد...:46:
آقا چشامون در اومد تا تونستیم اینو بخونیم :18:...فارسی بنویس فدات شم.......................
دمای cpu رسیده به 67 و پایین تر نمیاد وقتی هم که به 71 میرسه هر چی در حال اجرا هست ارور not responding میده البته به نیم ثانیه نمیرسه که حل میشه ولی ازار دهنده است چون مثلا میبینی 10 ثانیه است داره یه پنجره رو باز میکنه میبنده باز میکنه میبینده ... یعنی دیوونه کننده شده
دوستان کسی مشکلی که من دارم براش پیش نیومده ؟
سلام تنها چیزی که من فعلا به ذهنم میرسه اینه که ویندوزتو از اول نصب یا ریکاور کنی ببینیم چی میشه. راستی سیستمت به هیچ وجه ویروس نداره؟؟؟نقل قول:
سلام؛ میخوام مدل ایسوس 1215b بخرم. دو تا فروشگاه پیدا کردم که با کانفیگ جدید (E450, ati6320) و هارد 500 و 320 میفروشن. قیمت یکیشون با هارد 500 و گارانتی امرتات میده 865 تومن و اون یکی با هارد 320 و گارانتی ویستا میده 850 تومن
به نظرتون کدومو بگیرم؟ ازشون در مورد مشکل تاچ پدم پرسیدم میگن تو این کانفیگ رفع شده نمیدونم راست میگن یا نه.
در ضمن کارایی که من با لپ تاپ مخوام انجام بدم انجام کارای روزانه است با چندتا نرم افزار مهندسی شیمی و نرم افزار متلبه . به نظرتون جواب میده؟ ارزش داره الان با این قیمت بگیرم یا صبر کنم؟
ممنون میشم از اونایی که این مدلو دارن جواب بدن بخصوص آقای mp888 که تجربشون تو این زمینه بیشتره
سلام امروز که نوت بوکو روشن کردم با این پیام مواجه می شدم و هی قطع می شد:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" ... *** STOP: 0x000000F4 (0x00000003, 0x859D9B18, 0x859D9C84, 0x82C69CF0) ... blue screen
مشکل از چیه؟ ممنون
نقل قول:
دوسته عزیز خواهشن شماره فروشگاه رو واسم پم کنید چون شهرستان هستم و در به در دنیال این لب تاپ هستم تو نت جایی پیدا نکردم
نقل قول:
سلام
این فروشگاهها دارن
فروشگاه آرنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه اف بی کالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی 850 تومن میده با گارانی ویستا
اولی 865 گارانتی امرتات
ممنون فقط این فروشگاه آریا معتبره ازش بخرم ؟!نقل قول:
دوست عزیز منم مثل خودت نمیدونم. این آرنا تازگی(حدودا 2 ماه) شروع به کار کرده. ولی به نظر معتبر میان.نقل قول:
من خودم کارایی که با لپ تاپ دارم یه کم سنگینه نمیدونم این جواب میده یا نه.
حالا اگه شما با این کانفیگ جدید خریدین لطفا پیام بگذارید.
میخام بدونم عملکردش واسه کارای سنگین چه جوریه
ممنون
دوسته عزیز ما این نت بوک رو گرفتیم به عنوان کادو اما خوب طرف می خواد بفروشش اگه کسی از دوستان خواست من می فروشم مشخصات هم همون مشخصات داخل سایت آریا با 4 گیگ رم!!نقل قول:
دوست عزیز رمش از اول 4 گیگ بود؟
گارانتی چه شرکتیه و چه رنگیه؟ مشکل تاچ پدش رفع شده؟
ممنون
مشکینقل قول:
آره دوسته عزیز مشکل تاچش رفع شده
نه خود شرکت امرتات واسم 4 گیگ گذاشته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bazi center
اینجا عکساش و مشخصات کامل هستش
مشکی مات یا برق؟نقل قول:
من که زنگ زدم گفتن رم 2 گیگ روشه. گفت خودت باید ارتقا بدی. عجیبه! این مدل دو تا کانفیگ داره کدومشو گرفتین و به چه قیمتی؟ کی سفارش دادین که الان به دستتون رسیده؟ این لینکی که دادین با خطا مواحه میشه.
ممنون
لینک رو پم کردم خوب خودم خواستم شرکت واسم ارتقاع دادن که کلش 900 تومان در اومدنقل قول:
کانفیگ e450
این لینک ناقصهنقل قول:
شما که در به در دنبال این مدل بودین. حیف نیست؟ شما تهران هستین؟
پم خصوصی باید کامل باشه اگه نه به جای نقطه چین بازی ستر سر هم بنویسیتن bazi centerنقل قول:
ای بابا چی بگم طرف که بهش کادو دادم می گه 12 کوچیکه من دبنال بهترین نت بوک بودم که اینو گرفتم!! نه کرمان هستم!
دوست عزیز اگه واقعا مشکلی نداشته باشه من خریدارم. فقط هاردش 320 یا 500؟نقل قول:
کسی به ما جواب نمیده؟؟؟؟
یه هفته قبل نوت بوک مبارک رو روشن کردم با این پیام مواجه می شدم و هی قطع می شد:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" ... *** STOP: 0x000000F4 (0x00000003, 0x859D9B18, 0x859D9C84, 0x82C69CF0) ... blue screen
مشکل از چیه؟
الان درست شده فقط میخوام بدونم مشکلش چیه؟
سلام، یه مشکل برای نت بوکت پیش اومده بوده که صفحه آبی مرگ را نشون داده و احتمالا هم رفع شده.نقل قول:
این مشکل میتونه از هرجا باشه، رایج ترینش مشکل از رم و بعدش از گرافیک هست. امیدوارم تصادفی بوده باشه...
موفق باشی