EVEN PROS MAKE MISTAKE آقا مسعود ! دی !نقل قول:
GT هم 6.9 داده
ولی برا IGN و GF خیلی خوبه !
Printable View
EVEN PROS MAKE MISTAKE آقا مسعود ! دی !نقل قول:
GT هم 6.9 داده
ولی برا IGN و GF خیلی خوبه !
ولی گیم اسپات یه خوبی داره که اگه به یه بازی نمره خوب بده(که تعدادشون انگشت شماره:31:) معلوم میشه که بازیه خیلی توپیه.:8:
نمرات جدید:
Duimschroef: 9/10
PureSophistry:9/10
VicioJuegos (Spanish):91/100
Eurogamer.cz: 8/10
GamesAktuell.de (German):9/10
laps3:91/100
spieletipps.de 91/100
psonly.nl 9/10
Gamereactor.no(Norwegian) 9/10
کل نمرات بازی تا الان:
OPM – 9/10
Eurogamer – 7/10
Videogamer – 5/10
Joystiq – 4/5
Gamespot – 7.5/10
NowGamer – 8/10
CVG – 9/10
God Is A Geek – 8/10
Kotaku – ‘Yes’
Game Informer 8.8/10
Gametrailers – 6.9/10
OXM – 9/10
Xbox 360 Achievements – 83/100
IGN – 9/10
Shacknews – No score
Duimschroef – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
PureSophistry – 9/10
VicioJuegos (Spanish) – 91/100
Playfront (German) – 9/10
PC Gamer – 66/100
Games Radar – 4.5/5
Digital Spy – 4/5
Edge – 7/10
Gamesurf (Italy) – 8.5/10
PCGames.de (German) – 88/100
GIGA.de (German) – 85/100
GamesAktuell.de (German) – 9/10
Gamingbolt – 9/10
دوستا یه سوال فنی
نمرات چه سایت هایی توی متا ثبت میشه؟
متای بازی از 4 نقد 87 هسش
من دارم با این بازی وحشتناک حال میکنم ، نمیدونم چرا ولی خیلی بهم حال میده و
انگار داریم یه فیلم اکشن رو نگاه میکنیم ، راستش این اولین تجربه هیتمن من هست ولی خیلی لذت بخشه .
متای بازی تا الان:
X360 تا الان از 22 رای دقیقا 80
PS3 تا الان از 13 رای دقیقا 83
دیگه نمیشه صبر کرد، چقدر دلم برای هیتمن تنگ شده، یادش بخیر بلاد مانی و 5 بار تموم کردم هر بار یه حس تازه. امیدوارم این هم فوق العاده باشه
سایت معتبر G4TV به بازی نمره کامل 10/10 رو داده
در بیان نقاط مثبت گفته که یک دنباله بسیار زیبا در این نسل که محیط های بازی به صورت استادانه و با امکانات مرگ بار طراحی شده
عشق بنده تشریف اوردن به بازار
از سری بازی هایی هست که تا ورژن 125 هم بسازن بازم طرفدار داره
سلام دوستان ، من هم دارم این بازی رو انجام میدم و تقریبا آخرش هستم .. فقط یه لطفی می کنید کل ساندترک ها (آهنگ های) بازی رو آپلود کنید ؟ هم موسیقی های متن و هم صداها. واقعا ممنونم
25 گیگ لینک رو مستقیم کردم فردا میزارم برا دانلود یعنی چقدر طول میکشه؟
امیدوارم ارزش رو داشته باشه
من هیچوقت هیچ کدوم نسخه های هستمن رو تا آخرش نرفتم همیشه یه جاش گیر میکردم دیگه بی خیال میشدم
امیدوارم اینبار این اتفاق نیفته
هنوز هم شدیدا مخفی کاری داره؟
نقل قول:
100 در 100 ارزش دانلود رو داره به نظرم
بازی خیلی باحاله . از نظر مخفی کاری هم نسبت به نسخه قبل سرعتی تر اکشن تر شده
دیشب تا صب خواب نسخه ی پی سیه هیتمنو دیدم...یه عالمه بازی کردم :20:
اینم فیلم 3 دقیقه ای از بازی (خودم گرفتم )
حجم فیلم خیلی رفت بالا به همین دلیل کیفیت فیلم رو آوردم پایین
کد:http://www.mediafire.com/?9lkwenp3qcshguq
این بازی چند پارته؟
کسی بازی نکرده؟ تعریف کنه؟
خداروشکر بازی سبک خودش رو حفظ کرده و مثل قدیم وقتی روی درجه سخت بازی می کنی حتما باید با مخفی کاری بازی رو پیش ببرید.
بازی تا الان خیلی به مذاقم خوش اومده ولی متاسفانه فرصت نداشتم زیاد بازیش کنم. طراحی مامور 47 خیلی زیبا هست، موزیک بازی هم خیلی با کانتکست جور در میاد و یخورده هم بعضی جاهاش آدم رو یاد موزیک Inception میندازه. در کل بازی عالیه و نقشه ای که توی ذهنت باشه رو میشه انجام بدی.
یک نکته بسیار جالب اینکه توی یکی از مراحل که به داکوتای جنوبی رفته بودیم توی یک بار Kane شخصیت بازی Kane and Lynch رو دیدم و جلوتر توی قسمت تیراندازی توی مغازه فروش اسلحه می تونید Lynch رو هم ببینید.
خب منم امروز نشستم پای بازی و تمومش کردم ( نسخه 360 ) ،
باید بگم تو بازی هایی که تو این یکی دو ماه اومده بود از هیچ کدوم به اندازه هیتمن خوشم نیومد ، بلک اوپس 2 که نا امیدم کرد و از هیلو هم زیاد خوشم نمیاد ، این هیتمن یه دفعه اومد و مثل یه ناجی عمل کرد .
قبلا هم گفته بودم که اولین تجربه هیتمنم هست و اینقدر از بازی خوشم اومد که میخام بلافاصله با یه درجه سختی بیشتر بازی را از نوع آغاز کنم .
به شخصه روایت سینمای بسیار زیبای بازی را از همه چیز بیشتر پسندیدم ، امیدوارم بازی های دیگه هم از این نوع روایت داستان بیشتر استفاده کنن .
یک روزه بازی رو تموم کردی !؟
دوست عزیز نسخه ایکس باکس چندین روزه که اومده.
لینک دانلودش کجاست ؟
یکی نیست به داد ما برسه؟ از کجا ورژن کامل و درست پی سی رو بخریم یا دانلود کنیم؟
از اینجا میتونی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گوگل هم فارسی سرچ کنی یه چندتا سایت گذاشتن واسه دانلود. نسخه کاملش 12-13 گیگه.
نه قبلش هم بازی کرده بودم ولی فکر کنم پنجاه شست درصد باقیمانده بازی را یه روزه تموم کردم .نقل قول:
من یه نسخه از سری بازی های هیتمن رو بازی کردم .... خیلی وقت پیش بود یادم نمیاد ..... کوچیک بودم :sq_24:
به نظرتون این بازی رو بازی کنم ؟ داستانش در مورد چیه ؟ چه سبکیه ؟ گرافیکش خوبه ؟ ارزش بازی داره ؟
بله.درباره هیتمن هستش و 5 سال از نسخه قبل گذشته.اکشن مخفی کاری.بله.بلهنقل قول:
به نظرتون این بازی رو بازی کنم ؟ داستانش در مورد چیه ؟ چه سبکیه ؟ گرافیکش خوبه ؟ ارزش بازی داره ؟
بازی رو میتونید از سایت میهن دانلود دریافت کنید
مخفی کاریش در چه حده بدون اکشن بازی میشه تمامش کرد؟
ظاهرا بله. من که هنوز بازی نکردم اما ظاهرا میشه مثل سابق فقط و فقط اهداف اصلی را کشت و ماموریت را تموم کردنقل قول:
دوست عزیز اصل این بازی به مخفی کاریشه یعنی کل بازیو باید با مخفی کاری رفت که هیجان و باحالیش به همینه:21:نقل قول:
واقعا تعجب میکنم ... یعنی تا حالا هیچ کی هیتمن بازی نکرده ؟
چرا هیچ کی در موردش بحث نمیکنه !
بچه ها من یه هیتمنی رو 3-4 سال پیش همش بازی میکردم
یه سری مراحلش توی سردخونه بود که همش گوشت بود توش !
اینم مثل همون خوبه ؟
خیلی بهتره !نقل قول:
الآن ترافیک بازی ها بالاس :دی AC3 و CoD و hitman و nfs و forza و ..... تازه از قبل هم بعضی بازی ها مونده...نقل قول:
من الآن دارم ac3 رو دانلود میکنم حتی روزی یه دونه لینک یک گیگی رو دانلود کنم 16 روز دیگه میرم هیتمن دانلود میکنم :) متذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....(البته cod پنج دی وی دی بود)
من سبک هیتمن رو خیلی دوست دارم یه جورایی فکر توشه...مثه بعضی بازی ها نیست که فقط بکشی و بری جلو....ابتکار عمل داره....(البته من هنوز اینو بازی نکردم این تجربیات hitman یک و چهار بود :دی)
فقط کا محیط بازی اینقدر تاریک و بی روح نبود آدم افسرده میشه :دی
فک کنم آخرش بخرم چون دیگه فردا واقعا صبرم تموم میشه :41:نقل قول:
متذکر میشم خرید بازی دیگه به صرفه نیست 5 dvd میدن 10 تومن .....
5 ساله دارم انتظار کچل 47 رو میکشم.
فردا تولدمه هدیه واسه خودم هیتمن آمرزش میخرم :31::20:
کسانی که بازی کردن میدونن چجوری میشه تو بازی پول دراورد؟ اخه یه سری اسلحه و لباس هست میگه باید پول بدی برای باز کردنش:sq_11:
ما هم زدیم دانلود ..... البته نسخه بلک باکس بازی رو .... ببینیم چی میشه
دوستان گرافیک بازی نسبت به Blood Money چقد تغییر کرده؟خیلی بالاست ؟