نقل قول:
یه بازی شا یدم 2تا بازی کرده دیده فایده نداره اومده جوانان استقلال:31:
حالا دیگه دست پرورده ی استقلاله و اینجوری شده.:21:
Printable View
نقل قول:
یه بازی شا یدم 2تا بازی کرده دیده فایده نداره اومده جوانان استقلال:31:
حالا دیگه دست پرورده ی استقلاله و اینجوری شده.:21:
نمیدونستم یه حیدری که اونم نه از پایه استقلالی بوده یه دوجین حساب میشه!!!!نقل قول:
حالا خوبه پارسال 1 جین از همین تیم دوپینگی بازیکن تو تیمتون بود.2 سال مربیش رو نیمکتتون بود و 2 تا قهرمانی واستون اورد
از فردا فرگوسنم باید بگه رونالدو منچستری من برای رئال میزنه وگرنه رئال که هیچی نیست
یا اینتر بیاد به رئال بگه شما با مربی ما دارین قهرمان میشید
یا نه اصلا صنف مترجما بیان بگن ما توی خونمون مربی گری هست نمونش مورینیو ما اگه نبودیم رئال هیچی نبود!!!!!!
لطفا هم برای من توضیح بده که مربی تیم میسازه با باشگاه مربی؟ که شما قلعه نوعی رو از خودتون میدونید و جالب اینجاست که الان خیلی از استقلالی ها ازش بدشون میاد
هروقت تونستی درک کاملی از فوتبال حرفه ای داشته باشی بعد روی تعصباتت بحث کن
البته شاید منم اگه میدیدم تیم رقیب اینطور از تیم محبوب من جلوست رو به این حرف زدن ها میاوردم
چنتا اشتباه داوری به نفع سپاهان شد حتی قهرمانی سال بعدش هم میخواستید زیر سوال ببرید اما گهی پشت به زین و گهی زین به پشت!
کلا خوش همین خیالا باشد
در ضمن خیلی پیش اومده یه بازیکن از تیمی نتیجه دوپینگش مثبت بشه اما 2بازیکن همزمان اونم در شرایطی که تست دوپینگ به صورت راندوم بین بازیکن ها انجام میشه تقریبا نبوده
اگه یکم احتمال بلد باشی میفهمی این قضیه یعنی چی
تازه خوبه اکثر همین بازیکننان ملی پوش استقلال امسال اومدن به استقلال و مادرزادی استقلالی نبودن و نکته مهمتر ماهم توی همین مملکت بودیم و دیدیم که چه خبر بوده! وگرنه شما خدا رو هم بنده نبودین
به قول ناصر حتما 1 بازی واسه پرسپولیس کرده:31:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم حیدری اول جوانان پرسپولیس بوده .
جوانان استقلال سال 80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سومین نفر ایستاده از راست خسرو حیدری
پنجمین نفر ایستاده از راست اندو تیموریان
ششمین نفر ایستاده از راست مجتبی جباری
لطفا تیم های اروپایی یا مری های اروپایی رو با ایران مقایسه نکنید.
هروقت تیم های ایرانی فوتبالش رسید به اونجاها که 100 ساله سیاه هم که نمیرسه اونارو باهم مقایسه کنید.
من تیم های اون ها رو با تیم های ما مقایسه نکردمنقل قول:
بلکه افکار ما رو با افکار اونها مقایسه کردم
فرقش خیلیه
نقل قول:
افکار یا هر چیزی که فکرشو بکنیم ما با اونا خیلی فرق داریم.از فرهنگ بگیر تا هر چیزی که فکرشو کنیم.
چه برسه به فوتبالمون.
ما هیچ وقت نمیتونیم فکرشو بکنیم که فوتبالمون پیشرفت کنه که تو جهان حرف اول رو بزنیم.تو اسیا شاید این اتفاق بیفته.
مثلا شما میای میگی چرا همه ی ازیکنای تیم ملی از سپاهان نیست چرا از استقلاله یا پرسپولیسه.
وقتی به جای پیشرفت تیم ملی به این فکر میکنی چی می خوای شه؟
انگلیس رو ببین تماشاچیا کنار زمین بازیو میینن ولی تماشاچیای ما 100 متر ا زمین فاصله دارن تازه یه خندق هم کندن بین تماشاچیا و زمین فوتبال.
هنوز کلی عقبیم از همه چیز؟؟:19:
یه حرفهایی توی دهن من میذارید که خودم شاخ در میارم
من کجا گفتم باید همه بازیکنان تیم ملی از سپاهان باشند؟
کلا من بحثی ندارم چون اگه ادامه بدم احتمالا حرفهای دیگه ای هم به نام من میزنید
شاید شما افکارت این باشه ولی هیچ وقت جمع نبندنقل قول:
ما هیچ وقت نمیتونیم فکرشو بکنیم که فوتبالمون پیشرفت کنه که تو جهان حرف اول رو بزنیم.تو اسیا شاید این اتفاق بیفته.
چون خیلی ها هستند که در خیلی از زمینه ها به آینده امیدوارند
فقط نقض حرف شما همین بس که ما در گذشته اینطور نبودیم پس روزی هم خواهد اومد که بازم در تمام زمینه ها به جایگاه اصلی خودمون خواهیم رسید
اگه بخوایم به آینده هم امید نبندیم پس بهتر که بریم قبر خودمون رو بکنیم تاحداقل جلوی پیشرفت بقیه رو نگیریم!
نقل قول:
من مثال زدم شماره که کاش خودمو مثال میزدم:31:
همه دوست دارن که فوتبال ایران پیشرفت کنه من خودم خیلی دوست دارم ولی با این طرز فکر به هیچ جا نمیرسه. اینجور که پیش میره دارن س ی ا س ت رو با فوتبال قاطی میکنن.و فوتبال ایران هم تحریم میشه چند وقت دیگه.:31:
من از این تعجب میکنم که وقتی چیزی در مورد استقلال و پرسپولیس میگم دوستان همچین موضع میگیرند که انگار من قصد تهدید خانوادشون رو دارم
به جای اینکه بیاین بگین بابا استقلال این نبود پرسپولیس این نبود وضع تیم ملی این نبود و درست درموردش بحث کنید میاین وقتی یکی 2 تا باخت دادین همه داغ میکنید وای فوتبال سیاسی ، مربی نفهم ، بازیکن پول پرست و کلی حرف دیگه اما همین تیم وقتی 2 تا برد آورد همه با هم به به و چه چه و بدتر اینکه آواز قهرمانی هم سر میدید
نمونه آخرش هم تیم ملی با قطبی که تا قبل جام ملت ها همه انتقاد میکردن و وای و ووی همه بالا بود اما 3 بازی اول رو که تیم ملی برد همون افراد اومدن با اطمینان تمام رای به قهرمانی!! ایران دادن و وقتی هم بهشون میگفتی جوگیر تازه به تیردونشون هم بر میخورد
من بحثم رو انتخاب بازیکن ها بوده که معلوم نیست کی دستش توی کار هست و روی چه مبنایی کار میکنه کار به اونجا رسید که حیدری از پرسپولیس شروع کرده یا استقلال!!!
منظوره من از تفکره که گفتم متفاوته همیناست
شخص خود بنده دوست دارم سطح تمام تیم های لیگ انقدر بالا باشه که وقتی مثلا سپاهان با هرکدوم که بازی داره نتونم به راحتی بگم خوب این بازی رو که میبره
اما خیلی از دوستان فقط به تیم های پایتختی و مخصوصا تیمی که هوادارش هستند فقط فکر میکنن و فقط دوست دارم که اونها قوی باشن
تفاوت اینا مثل یه شیر میمونه که سلطان گله گوسفندهاست و شیری که سلطان گله شیرهاست
فکر کنم معلوم باشه ارزش کدوم بالاتره
خب وقتی شما میای میگی تیم ملی 5 تا بازیکناش دوپینگین و چندتا بازیکناشون از تیمای اخر جدول هستنو چندتاشونم اولین ازیشونه این حثا پیش میا و هی کش داده میشه..
فوتبال ما شده همش کل کل.اینقدر تو سروکله ی هم میزنیم اخرشم هیچی.
صحنه خنده داری بود ... :31:نقل قول:
اما نوری تو موقعیت آفساید قرار داشت ... تو قانون آفساید اگر بازیکنی که توپ اولو زده میتونه ریباند رو تو هر موقعیتی بزنه مشکلی نداره اما اگر بازیکنی دیگه جلو تر از بازیکنان تیم حریف ریباند رو بزنه آفساید محسوب میشه ...
این رو باید گذاشت به حساب هوشیاری کریمی ...
متاسفم برای برخی رسانه ها که از این قضیه برای کوبوندن کاپیتان تیمشون استفاده کردن ... :13:
بنظرم کم لطفیه استقلال یک مربی تراز اول رو به این راحتی زیر سوال ببریم...اونم چون از تیم محبوبمون یک بازیکن انتخاب شده...و اتفاقا همون یکی از بدترینها بود اگه منصفانه نگاه کنیم!نقل قول:
من عاشق چشم و ابروی این نوع مربیها نیستم مثل فردوسی پور و سایرین اما حداقل حسنشون اینه که نمیشه به راحتی بهشون انگ زد. واقعا کسی میتونه رو انتخاب کی روش اعمال نظر کنه؟؟!!
فراموش نکنیم با تیم دوم جلوی ترکیب اصلی اردنی بازی کردیم که از پدیده های دور مقدماتیه....و با اینکه 60 دقیقه اول خیلی بد بودیم اونا هم فقط روی دو فرصتشون به گل رسیدن....ضمن اینکه حرکت رو به جلو و انگیزه تیم در نیم ساعت پایانی میتونه یه نکته مثبت باشه.
+
تو این بازی ثابت شد خط دفاع خیلی مشکل داره مخصوصا دو دفاع آخر و دروازه بان که بعضیا اونا رو نقطه قوت میدونستن.
انصاری فرد دوباره overrated بودن خودش رو نشون کرد, دوست دارم بدونم اگه بازیکن دیگه ای بود اینقدر بهش میدون میدادن با این وضع.
قاضی ثابت کرد حداقل جلوی عربا میتونه بیشتر بازی کنه (بازیش از جنس خودشونه!:31:)
ماهینی با اینکه اشتباه داشت اگه تجربه پیدا کنه میتونه یک دفاع راست خوب بشه و....
فکر کنم همینقدر برای یک بازی دوستانه کافی باشه..:20:
دشمن بزرگ آنهایی هستم که کمکاری میکنند و خوابند
کیروش: آنها که میگویند فوتبال ایران حرفهای است در مریخ زندگی میکنند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی گفت: اگر کسی این باور دارد که فوتبال ایران به فضای بینالمللی رسیده باید بگویم که او در کره مریخ زندگی میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس کارلوس کیروش در پایان تمرین امروز در جمع خبرنگاران در مورد بازی با اردن گفت: مسلما بازی خوبی برای ما بود و به اهداف خود در این مسابقه رسیدیم. به چند بازیکن جوان فرصت دادیم و دیدیم که آنها چه عملکردی دارند. همچنین در خصوص برنامهریزی در زمین بازی دگرگونیهایی داشتیم و اکنون برای بازی با قطر باید نقاط ضعف خود را برطرف کنیم.
وی در مورد تساوی 2 بر 2 با اردن در حالی که با 2 گل عقب بودند عنوان کرد: مهمترین مسئله این بود که توانستیم نتیجه 2 بر صفر را با تساوی عوض کنیم. این به جنگندگی و تفکر بازیکنان بازمیگردد. آنها به این باور رسیدند که بازی تمام شده نیست و تا آخرین لحظات میتوان نتیجه را تغییر داد. مورد بعدی حضور چند گلر دیگر در اردوی تیم ملی بود تا وضعیت آنها را بررسی کنیم و متوجه شویم میتوانیم از آنها استفاده کنیم یا نه.
کیروش اظهار داشت: برای حضور در مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی مشکلی نداریم و در اردوی فعلی توانستیم از بازیکنان جدید و جوانی مثل شجاع خلیلزاده، رضا حقیقی و یعقوب کریمی دعوت کنیم. این بازیکنان آینده تیم ملی هستند. اگر نتوانیم اکنون شجاعت به خرج دهیم و از آنها استفاده کنیم و بازیهایشان را ببینیم دیگر فرصتی نداریم تا چنین بازیکنانی را مورد ارزیابی قرار دهیم و به همین دلیل این اردو از هر لحاظ خوب بود.
سرمربی پرتغالی تیم ملی با بیان اینکه بازی با قطر متفاوت از بازی با اردن است گفت: ما برای بازی با قطر با تمرکز کامل پا به میدان میگذاریم و سعی داریم این مسابقه را با قدرت انجام دهیم. میخواهیم از اعتبار خودمان دفاع کنیم و به تیمهای دیگر این پیغام را بدهیم که هر تیمی که در ورزشگاه آزادی بازی کند به مشکل میخورد. مسلما برای این مسابقه بهترین تیم را روانه میدان میکنیم و تمام هدفمان پیروزی است.
کیروش در خصوص استفاده از بازیکنان اروپایی مقیم اروپا و همچنین حضور دژاگه در اردوی تیم ملی گفت: خوشبختانه دژاگه برای حضور در اردوی تیم ملی مشکلی ندارد. برای مراحل بعدی با سایر بازیکنان ایرانی حاضر در اروپا در تماسیم و آنها را زیر نظر داریم. سعی من این است بهترین بازیکنان را انتخاب کنم. مهم این است که تیم خوبی داشته باشیم و فرقی نمیکند این بازیکنان در ایران یا خارج ایران بازی میکنند. برخلاف صحبتهایی که مطرح شده همه بازیکنان را زیر نظر داریم و سعی میکنیم فرصت را به بازیکنان خوب در تیم ملی بدهیم.
وی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: این مسئله به کارم برنمیگردد و دوست ندارم راجع به آن صحبت کنم.
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که آیا از اضافه شدن مصدومان نیست، گفت: برای این اردو جباری و تیموریان را در اختیار نداریم و در اردوی قبلی هم کریمی و حدادیفر نبودند. به هر حال اگر میخواهیم تیم آماده و حرفهای داشته باشیم باید به غیر از 11 بازیکن اصلی نفرات آماده دیگری هم داشته باشیم. برای داشتن تیم حرفهای و بینالمللی باید تیم بزرگتری داشته باشیم تا بتوانیم در شرایط مختلف از آنها استفاده کنیم.
کیروش در خصوص انتقاد برخی بازیکنان نسبت به فشردگی مسابقات لیگ عنوان کرد: اگر بازیکنی آمادگی هر چهار روز بازی کردن را نداشته باشد این مسئله دیگری را به من نشان میدهد و به من میفهماند که آمادگی بازی در شرایط حرفهای را ندارد. چاره چیست، باید چشمهایمان را ببندیم؟
وی افزود: در منچستر یا رئالمادرید که بودم در فاصله 33 روز 11 بازی انجام میدادیم یعنی کمتر از یک بازی در هر ۳ روز. این بازیکنانی که میگویند هر ۴ روز بازی کردن سخت است باید بدانند در جام جهانی با بازیکنانی روبرو هستیم که کمتر از این تعداد روز هم بازی کردهاند. شما انتظار دارید ما بدون در نظرگرفتن این مسائل به جام جهانی برویم و نتیجه هم بگیریم؟ شما این را قبول میکنید؟
این مربی تصریح کرد: آیا انتظار این است که بازیها را ببازیم و سپس بهانه بیاوریم که چرا باختیم؟ اگر این طور است بهتر است به جام جهانی نرویم ولی اگر میخواهیم به آن سطح حرفهای برسیم باید کار را از هم اکنون شروع کنیم و بهانهای نیاوریم.
کیروش با اشاره به استفاده از بازیکنان مصدوم در باشگاهها خاطرنشان کرد: نگرانی من این است که بعضی پزشکان در باشگاهها میگویند بازیکنشان نمیتواند به میدان برود اما وقتی ما لیست تیم ملی را اعلام میکنیم میبینیم بازیکن در بازی بینالمللی باشگاهش به میدان میرود. مشکل اینجاست بازیکنانی که پزشک تیمشان میگوید نمیتواند تمرین یا بازی کند مجبور میشود به میدان برود و این مسئله مصدومیت او را تشدید میکند و درمانش تعداد روزهای بیشتری میطلبد.
سرمربی تیم ملی اضافه کرد: مشکل اینجاست که همیشه بهانه میآوریم که بازیکنان خسته هستند. اگر اینطور است باید به آنها ریکاوری بدهیم و در بازی که خستگی ندارد از آنها استفاده کنیم. ما گزینه دیگری نداریم.
کیروش گفت: اگر میخواهید در سطح بینالمللی بازی کنید باید به قواعد آن هم احترام بگذارید. باید کمی فکر کنیم و چارهای هم نیست. من به خاطر این مسئله لذت نمیبرم. بازی بینالمللی این قواعد را دارد. من برای اینکه بتوانم کارم را انجام دهم نمیتوانم اینجا باشم و به صحبتهایی توجه کنم که مثلا بعضیها میگویند این خورشید است که دور زمین میچرخد. همه باید بدانیم این زمین نیست که دور توپ میچرخد، این توپ است که دور زمین میچرخد.
کیروش در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه تفکرات حرفهای وی با فضای فوتبال ایران تطابق ندارد گفت: آیا شما شکی دارید؟ یک نفر را به من نشان دهید که به این باور رسیده است. اگر کسی به این باور رسیده که فوتبال ایران به فضای بینالمللی رسیده میگویم که او در کره مریخ زندگی میکند.
وی اظهار داشت: کار من این نیست که از دیگران ایراد بگیرم، کار من این است که از کسانی که در فوتبال دستاندرکار هستند دعوت کنم بیایند و کنار ما قرار گیرند و فضای فوتبال ایران را عوض کنیم. باید صداقت داشته باشیم. اگر به این باور رسیدهاید که بازیکنانتان میتوانند به سطح بینالمللی برسند باید بگویم با این زمینهای غیراستاندارد چطور میشود این اتفاق رخ دهد؟ اگر اینها را میگویم نمیخواهم ایراد بگیرم بلکه هدفم این است که به مردم بگویم چه مشکلاتی داریم.
کیروش در ادامه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به این شرایط باید حضور در دور دوم جام جهانی را نادیده بگیریم عنوان کرد: نه؛ حرف من این است که باید از همین فردا صبح سحرخیز باشیم و کار را شروع کنیم. اگر بخواهیم تا فردا بعداز ظهر صبر کنیم خیلی دیر است. در حقیقت جام جهانی ایران از دو ماه دیگر آغاز میشود. ما در ماه ژوئن ۳ بازی حیاتی داریم و جام جهانی در آنجا رقم میخورد. نمیتوانم بگویم کار راحتی داریم و همه ما باید هوشیار باشیم.
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که 70 میلیون ایرانی از او انتظار دارند و به او به چشم یک ناجی نگاه میکنند گفت: من هیچ به این باور نیستم که به تنهایی بتوانم کاری انجام دهم. شاید سوپرمن بتواند ولی من نه. حمایت مربیان را میخواهم و این تنها مربوط به من نیست. همه باید متحد باشیم. اگر فکر کنید یک سوپرمن میتواند شما را نجات دهد کاملا در اشتباه هستید. سعی من این است عضوی از خانواده فوتبال ایران باشم؛ عضوی که هدف دارد و میخواهد به پیشرفت برسد.
کیروش افزود: من دشمن بزرگی برای کسانی هستم که میخواهند خواب باشند یا کمکاری کنند. مطمئن هستم خیلیها میخواهند به این پیشرفت برسند ولی از فردا باید کار را شروع کنیم. با گفتن فردا، فردا زمان را از دست میدهیم.
وی با بیان اینکه من یک صحبت دیگری دارم و مطمئنا این تعجب شما را خواهد داشت ادامه داد: آیا میخواهید در خصوص صحت فشردگی لیگ شما بگویم؟ من نسبت به این مسئله دغدغه دارم ولی در همین حال باید کار خودمان را انجام دهیم. بزرگترین اشتباهی که میتوانیم انجام دهیم این است که چشممان را ببندیم و بگوییم همه چیز خوب است اما من این شجاعت را دارم که بگویم لیگ ایران باید 16 تیمی شود. بیاییم در این لیگ 16 تیمی تیمی تشکیل دهیم که از بازیکنان زیر 22 سال استفاده کند. این طرز تفکر شاید اشتباه باشد ولی اگر ایدههای بهتری داشته باشید میتوانید آن را ثابت کنید که این ایده من اشتباه است. اگر کسی ایده بهتری بیاورد من اولین نفری هستم که از او حمایت میکنم.
سرمربی تیم ملی در این خصوص که همه رسانهها از وی حمایت میکنند گفت: به همین دلیل وظیفهام را بیشتر میدانم. به حمایت مطبوعات به این صورت نگاه نمیکنم که تشویقی برای من است. سعیام را میکنم این انتظارات را برآورده کنم و به جای مطلوبی برسانم. این حمایتها مسئولیتم را بیشتر میکند برای اینکه پشت سر شما همان 70 میلیون نفری است که خیلی نزدیک ما را نگاه میکنند.
کیروش در پایان در خصوص اینکه با توجه به خستگی بازیکنان آیا برای مرحله دوم فرصت کافی برای آماده سازی تیم دارد یا خیر گفت: امیدوارم و این مسئله باید در زمان مخصوصش صحبت کرد. به فدراسیون این پیشنهاد را دادیم که اردوی تیم ملی از 12 می شروع شود و اگر با این خواسته موافقت شود فرصت خواهیم داشت. من فقط از مردم میخواهم برای حمایت از تیم ملی مقابل قطر چهارشنبه به ورزشگاه بیایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عصر ایران ورزشی- سرمربی تیم ملی فوتبال با انتقاد از سطح آمادگی بازیکنان در ایران به طور تلویحی از بازی کردن مجتبی جباری مصدوم در ترکیب استقلال انتقاد کرد.
كارلوس كيروش پس از تمرين صبح امروز (دوشنبه) تيم ملي فوتبال ايران در جمع خبرنگاران دوباره دغدغههايش را نسبت به سطح فوتبال ايران و فضاي آن مطرح كرد و گفت: اين بازيكنان آمادگي انجام بازيهاي بينالمللي و رويارويي با حريفان تراز اول جهاني را ندارند. من زماني كه در منچستريونايتد يا رئال مادريد بودم يك بازيكن طي 33 روز 11 تا 13 مسابقه انجام ميداد. اين يعني به طور ميانگين انجام يك بازي در كمتر از سه روز. آنها اين آمادگي را دارند اما بازيكنان ما در حال حاضر چنين آمادگي را ندارند. مردم از تيم ملي كشورشان انتظار دارند. اگر اين انتظار را داشته باشيم كه مقابل تيمهاي اروپايي قرار بگيريم، به آنها ببازيم و بعد من بگويم بازيكنان خسته بودند آيا شما اين را از من قبول ميكنيد؟ چه كسي از تيمش انتظار بازنده بودن را دارد؟ اگر قرار است به جام جهاني برويم و در آنجا ببازيم اصلا بهتر است نرويم.
سرمربی تیم ملی در ادامه ناخرسندی خود را از بازی مجتبی جباری در مقابل الاتفاق عربستان اینگونه آشکار کرد : من واقعا نگران هستم. در يك جاهايي ميبينم پزشك بعضي از تيمها به ما اعلام ميكنند كه فلان بازيكن وضعيت جسماني مساعدي نداشته و تحت هيچ شرايطي نميتواند در زمين تمرين حاضر شود و در خدمت تيم ملي باشد اما بعد از آن ميبينيم همان بازيكن در يك مسابقه بينالمللي براي تيمش بازي ميكند! مشكل ما اينجور جاهاست. پزشكان بعضي تيمهاي باشگاهي ميگويند بازيكنشان نميتواند بازي كند اما بعدا ميبينيم كه بازي ميكند و ظاهرا فشار ناشي از آن بازي باعث تشديد مصدوميتش شده و آسيب ديدگياش بسيار جديتر از گذشته ميشود.
نکته جالب توجه در سخنان کی روش، انتقادات حرفه ای و واقع بینانه او از سطح آمادگی بازیکنان و همچنین ساختار فوتبال کشورمان بود. نکته ای که همواره مربیان خارجی پس از ناکامی ها به آن اشاره می کردند تا از آن بهانه ای برای توجیه عدم موفقیت خود بسازند.
اما این مرد پرتغالی حرفه ای تر از آن است که در باد نتایج تیم ملی در مرحله مقدماتی بخوابد، از امروز آینده را می بیند و وعده های رویایی نمی دهد.
او در ادامه در پاسخ به اين سوال كه بنابراين فضا و بستر فوتبال ايران را تحت هيچ شرايطي همسو با فضاي حرفهاي ذهنيتان و آنچه كه بايد به آن برسيم نميدانيد گفت: بدون شك. آيا شما در اين موضوع شكي داريد؟ يك نفر را نشان دهيد كه بگويد فضاي فوتبال ايران به فضاي حرفهاي فوتبال نزديك شده است. اگر كسي چنين باوري دارد، حتما روي كره مريخ راه ميرود!
كيروش به خبرنگاران گفت: من نياز به حمايت دارم. تنهايي نميشود كار كرد. شايد سوپرمن بتواند اما من نميتوانم.
سرمربی تیم ملی در ادامه صحبتهايش بر كاهش تعداد تيمهاي ليگ برتر تاكيد كرد و گفت: ميخواهيد يك حقيقت را برايتان بگويم؟ من با شجاعت ميگويم كه تعداد تيمهاي ليگ برتر ايران بايد به 16 تيم كاهش يابد و همچنين بياييد در ميان آن 16 تيم ، تيمي را تشكيل دهيم كه فقط از بازيكنان زير 22 سال استفاده كند. ممكن است اين تفكر اشتباه باشد اما اگر ايده بهتري داريد، بيان كنيد. اگر ايده ديگري داريد به من ثابت كنيد.
آنچه بیش از بیان این حرف ها از سوی کی روش اهمیت دارد، میزان توجه متولیان فوتبال کشور به آنهاست. به نظر می رسد نگاه واقع بینانه و به دور از تعارف و دلخوشی های توخالی سرمربی تیم ملی ، را باید قدر بدانیم و از انتقادات دلسوزانه این مرد استقبال کنیم. شاید او بتواند گام اول را برای اصلاح ساختار فوتبال ما بردارد.
دمش گرم خوب چیزی گفته بالاخره یکی باید جلوی این گنده نمایی ها رو بگیره واقعیت اینه که فوتبال ایران الان هیچی نیست...
مرحله مقدماتی جام جهانی 2014- آسیا
ایران - قطر؛ مردان کیروش در اندیشه صعود مقتدرانه
خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ایران در آخرین دیدار مرحله اول گروهی رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل فردا به مصاف قطر میرود.
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه مرحله اول گروهی مسابقات مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا و از هفته پایانی این رقابتها فردا 10 دیدار از گروههای پنجگانه برگزار میشود.
در یکی از دیدارهای فردا از گروه پنجم ایران و قطر در ورزشگاه آزادی به مصاف هم میروند تا تکلیف صعود کنندگان از گروه پنجم رقابتها مشخص شود.
دو تیم در حالی از ساعت 17 فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم میروند که ایران صعودش را به دور بعدی رقابتها قطعی کرده و به صعود به عنوان تیم اول میاندیشد. در سوی دیگر تیم میهمان برای صعود از این دیدار تنها به یک تساوی احتیاج دارد.
*تاریخچه دیدارهای دو تیم:
فردا در حالی هجدهمین دیدار تاریخ رو در رویی ایران و قطر شکل میگیرد که 11 پیروزی، 3 شکست و 3 تساوی در تابلوی نتایج به چشم میخورد.
تمام نتایج ایران – قطر:
*سال 1367 (جام ملتهای آسیا - دوحه) ایران 2 – قطر صفر
*سال 1375 (دوستانه – تبریز) ایران 2 – قطر صفر
*سال 1375 (دوستانه – دوحه) ایران یک - صفر قطر
*سال 1376 (مقدماتی جام جهانی 98 – تهران) ایران 3 – قطر صفر
*سال 1376 (مقدماتی جام جهانی 98 – دوحه) ایران صفر – قطر 2
*سال 1379 (دوستانه – دوحه) ایران 2 – قطر یک
*سال 1380 (دوستانه – دوحه) ایران یک - قطر 2
* سال 1381 (دیدارهای غرب آسیا – کویت) ایران 2 - یک قطر
*سال 1382 (مقدماتی جام جهانی 2006 – تهران) ایران 3 – قطر یک
*سال 1383 (مقدماتی جام جهانی 2006 – دوحه) ایران 3 قطر 2
*سال 1386 (دوستانه – دوحه) ایران یک – قطر صفر
*سال 1386 (دوستانه – دوحه) ایران صفر - قطر صفر
*سال 1387 (جام غرب آسیا – تهران) ایران 6 – قطر یک
*سال 1387 (دوستانه – دوحه) ایران یک – قطر صفر
*سال 1388 (دوستانه – دوحه) ایران 2 – قطر 3
*سال 1389 (دوستانه – دوحه) ایران صفر – قطر صفر
*سال 1390 (مقدماتی جام جهانی – مرحله اول گروهی – دوحه) ایران یک – قطر یک
*قطر با سرمربی جدید میآید/ تفکری ناشناخته
عمر حضور لازارونی، سرمربی برزیلی تیم ملی قطر در مجموع به چند ماه هم نرسید و این مربی برزیلی با عملکردی ناموفق جایش را به هموطنش داد.
پائولو اتوری در حالی به عنوان سرمربی قطریها و تنها چند روز مانده به این دیدار کارش را آغاز کرد که صحبت در خصوص حضور خورخه فوساتی که همراه با السد آخرین لیگ قهرمانان آسیا را هم فتح کرده بود به گوش میرسد اما این اتفاق رخ نداد تا اتوری همزمان با هدایت المپیک قطر، سرمربی تیم ملی این کشور هم انتخاب شود.
اتوری که تا به حال در هیچ دیدار رسمی هدایت عنابیها را برعهده نداشته با تفکری ناشناخته اولین دیدار خود را مقابل ایران تجربه خواهد کرد.
* کیروش در اندیشه بیشکست ماندن
تیم ملی همراه با کیروش تا به حال 10 دیدار رسمی را تجربه کرده است. دیدارهایی که در هیچ یک از آنها فوتبال ایران شکستی را متحمل نشده است. شاید تیمهایی که تیم ملی به مصافشان رفته خیلی تیمهای مطرحی نباشند اما بی شکست باقی ماندن کیروش در تمام این دیدار میتواند از یک سو برگ بنده سرمربی پرتغالی تیم ملی باشد و از سوی دیگر حفظ این رکورد به استرس وی برای هدایت ملیپوشان ایران بیفزاید.
ایران در دو دیدار مقابل بحرین و اردن نیز در لحظه پایانی از شکست گریخت و همین موضوع میتواند کیروش را کمی خوششانس هم قلمداد کند. باید تا پایان بازی فردا منتظر ماند تا مشخص شود آیا مرد اول پرتغالی نیمکت تیم ملی میتواند یک دیدار دیگر را بدون شکست به پایان برساند یا خیر.
از همین گروه فردا به طور همزمان با دیدار ایران و قطر تیم ملی بحرین پذیرای اندونزی خواهد بود.
*جدول ردهبندی گروه پنجم رقابتها به شرح زیر است:
1-ایران 11 امتیاز
2-قطر 9 امتیاز (تفاضل گل 5)
3-بحرین 6 امتیاز (تفاضل گل 4-)
4-اندونزی بدون امتیاز
به گزارش فارس برنامه کلی دیدارهای فردا در گروههای پنج گانه به شرح زیر است:
گروه اول:
عراق - سنگاپور
چین - اردن
گروه دوم:
کرهجنوبی - کویت
امارات - لبنان
گروه سوم:
تاجیکستان - کرهشمالی
ژاپن - ازبکستان
گروه چهارم:
عمان - تایلند
استرالیا - عربستان
گروه پنجم:
بحرین - اندونزی
ایران - قطر
فکر میکردم کفاشیان کنارهگیری میکند
تاج: با دژاگه صحبت کردهایم، نگران منشوری بودن او نباشید
خبرگزاری فارس: نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: صحبتهای لازم را با دژاگه انجام دادهایم و نگران منشوری بودن این بازیکن نباشید.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تاج در حاشیه تمرین امروز تیم ملی گفت: خوشحال هستیم با تلاشهایی که از سوی همه افراد انجام شد، اشکان دژاگه به تیم ملی پیوست و امیدوارم این بازیکن با تجربه برای فوتبال ما مفید باشد.
وی در پاسخ این سؤال که میگویند دژاگه منشوری است گفت: این حرفها نیست. ما خواستیم دژاگه به ایران بیاید و با همه چیز آشنا شود. نباید نگران منشوری بودن دژاگه باشیم. این بازیکن نگاه عرف جامعه را قطعا نگاه خواهد کرد و با همه چیز آشنا میشود. حرفهای لازم را به دژاگه زدهایم و قطعا او میداند که شرایط برایش در ایران چطور است.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: دژاگه را با فضای ایران آشنا کردیم و قطعا او نیز خودش را به زودی با این فضا تنظیم خواهد کرد و باید به او کمک کنیم. دژاگه میخواهد برای فوتبال ایران مفید باشد.
تاج در خصوص کنارهگیریاش از انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: من برای هیئت رئیسه فدراسیون احترام خاصی قائل هستم و بنا بر تکلیفی که شد ثبتنام کردم و این موضوع به خاطر مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بود اما نظر خودم نبود که در انتخابات شرکت کنم.
وی تاکید کرد: دیدید که حتی من نواب خودم را معرفی نکردم. دلایل خاص خودم را دارم که چرا از انتخابات کنار کشیدم و امیدوارم روزی آنها را اعلام کنم. من قصد نداشتم تا آخر باشم. امیدوارم فدراسیون بتواند با انتخاباتی خوب و بدون تنش در فضای فوتبالی رئیس خود را انتخاب کند.
تاج یادآور شد: به عزیز محمدی توصیه کردم در انتخابات شرکت کند، البته فکر میکردم شاید به خاطر برخی موارد کفاشیان کنار بکشد. به همین دلیل گفتم خوب نیست با یک نفر انتخابات برگزار شود. به همین دلیل به عزیز محمدی گفتم شرکت کن و او نیز در انتخابات شرکت کرد. امیدوارم کسی کنار نرود و رای خود را به فردی بدهیم که با برنامه و کمک به فوتبال و نگاه ویژه آمده باشد. به نامها نباید کاری داشته باشیم و باید بیشتر به برنامهها توجه کنیم.
تاج خاطرنشان کرد: در فوتبال سابقه خوبی دارم. ۲۰سال در هیئت مدیره ذوبآهن، سپاهان و دبیرکل اتحادیه فوتبال بودم و حتی روزنامهنگار هم بودم. آدم باید منطق داشته باشد و با توجه به شرایطی که پیش آمد کنار کشیدم و به همین دلیل اعلام کردم باید در شرایط فعلی از فوتبال فاصله بگیرم. من همیشه با فوتبال هستم و خدمتم به فوتبال را یک افتخار میدانم.
استقلال و الریان در گروه سختی قرار دارند
فابیو سزار: انگیزه زیادی برای پیروزی مقابل ایران داریم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی قطر گفت که بازیکنان این تیم از انگیزه بالایی برای پیروزی برابر ایران برخوردارند.
به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو سزار در حالی که قصد خروج از هتل المپیک به مقصد ورزشگاه آزادی برای برگزاری آخرین تمرین این تیم را داشت، درباره بازی فردا با ایران گفت: میدانیم بازی خیلی سختی داریم آن هم مقابل ایران که فوتبال را به ویژه در زمین خودش خوب بازی میکند. با این حال به اینجا آمدیم تا بهترین بازی خود را ارائه دهیم و بتوانیم به مرحله بعد صعود کنیم.
هافبک تیم ملی قطر تاکید کرد: بهترین نتیجه برای ما این است که ایران را شکست دهیم و در واقع تمام انگیزه و هدف بازیکنان ما همین موضوع است.
وی در پایان در پاسخ به خبرنگار فارس در خصوص هم گروهی تیم باشگاهیاش، الریان قطر با استقلال گفت: ما و استقلال در گروهی سختی قرار داریم اما سعی میکنیم بهترین نتیجه را در گروه بگیریم.
بهترین بازیهایم را انجام میدهم
دژاگه: دوست دارم در تیم ملی ایران تجربههای جدیدی به دست آورم
خبرگزاری فارس: هافبک وولفسبورگ اعلام کرد که دوست دارد در ایران تجربههای جدیدی بهدست آورد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پرشین فوتبال، مدتها بود که صحبت از حضور اشکان دژاگه در تیم ملی فوتبال ایران میشد که در نهایت این بازیکن بامداد امروز وارد تهران شد.
دژاگه پیش از پرواز خود به تهران در گفتوگوی کوتاهی به خبرنگاران گفت: دوست دارم با حضور در ایران تجربههای جدیدی بهدست آورم و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت تا بهترین بازیهایم را انجام دهم.
این بازیکن ۲۵ ساله که متولد تهران است، در مورد باخت خانگی ۲ بر یک تیمش برابر هوفنهایم نیز گفت: دوست داشتم آلمان را با یک پیروزی خانگی برابر هوفنهایم ترک کنم. در هر حال خوشحال هستم که همه کارها برای حضور در ایران انجام شد.
دژاگه برای ۳ بازی گذشته ایران در دیدارهای مقدماتی جام جهانی نیز به تیم ملی دعوت شده بود ولی به دلیل آسیب دیدگی و مشکل پاسپورت نتوانست به ایران بیاید.
گزارش تمرین امروز تیم ملی
حضور دژاگه در تمرین و عکس یادگاری با جادوگر/تاج و کفاشیان در کنار هم
خبرگزاری فارس: تمرین امروز تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور اشکان دژاگه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۱۵:۲۰ دقیقه امروز در زمین شماره یک مجموعه ورزشی آزادی دنبال شد.
در این تمرین که به مدت ۱۵ دقیقه برای پوشش خبری و تصویری تمرین برای خبرنگاران آزاد بود، بازیکنان ابتدا به مدت ۵ دقیقه به صحبتهای کیروش گوش دادند و سپس بدنهای خود را زیر نظر مربی بدنساز تیم گرم کردند.
*در مرحله بعدی نیز به آقا وسط شاداب همراه با شوخی و خنده و استارتهای کوتاه و بلند پرداختند.
* تمرین امروز قرار بود ساعت ۱۵:۳۰ انجام شود اما ۱۰ دقیقه زودتر استارت خورد.
* حدود ۳۰ هوادار، ۳۰ خبرنگار و عکاس تمرین امروز را پوشش خبری دادند.
* ۱۰ خبرنگار و تصویربردار عرب زبان نیز در تمرین امروز بودند که در میان آنها چند خبرنگار زردپوست نیز دیده میشد.
* علی کفاشیان و مهدی تاج در تمرین امروز تیم ملی حضور داشتند و همراه یکدیگر ابتدا با کیروش و بازیکنان تیم ملی مثل دژاگه به خوش و بش پرداختند.
*سوژه اصلی تمرین امروز حضور اشکان دژاگه در تمرین تیم ملی بود. او دستهایش را با وجود اینکه آستین کوتاه به تن کرده بود و هوا نیز خوب بود، با ساق پوشانده بود، اما با توجه به خالکوبیهایی که بر روی گردن او بود خبرنگاران این موضوع را سوژه اصلی خود کرده بودند.
* دژاگه در تمرین امروز در بیشتر اوقات در کنار جواد نکونام بود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین علی کریمی به سمت دژاگه رفت و از او خواست تا احساس غربت نکند و سپس دقایقی با او درباره تیم باشگاهیاش و شرایط خود به زبان فارسی به گفتوگو پرداخت. در مرحله بعدی نیز در وسط تمرین دژاگه و کریمی با یکدیگر عکس یادگاری انداختند که سوژه عکاسها شده بود.
* یعقوب کریمی، بازیکن نفت از روی نیمکت تمرین امروز را نظارهگر بود.
* با دستور کیروش بعد از گذشت ۱۰ دقیقه از تمرین بازیکنان وسط زمین کنار یکدیگر ایستادند و عکس یادگاری انداختند. عکاسان اصرار داشتند که کیروش هم در این عکس کنار بازیکنان بایستد اما از این کار خودداری شد.
* ناظر AFC نیز امروز در ورزشگاه آزادی حضور داشت و با قدمزنان بر روی سکوها و بازدید قسمتهای مختلف ورزشگاه پرداخت.
* ۲۵ نوجوان نیز تمرین امروز تیم ملی را از نزدیک تماشا کردند.
* پیامک هایی که برای علی کفاشیان و مهدی تاج میآمد سوژه اصلی حضور این دو نفر در ورزشگاه آزادی بود که با نشان دادن به یکدیگر خندههای شیرینی را بر لبانشان جاری میشد.
* دروازهبانها پس از گذشت ۱۵ دقیقه از تمرین، تمرینات خود را اختصاصی زیر نظر مربی دروازهبانهای تیم ملی دنبال کردند.
* صحبتهای کیروش با دژاگه و نکونام هم در نوع خود جالب بود.
* کفاشیان و تاج پس از گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین همراه یکدیگر زمین چمن ورزشگاه آزادی را ترک کردند.
امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم
کریمی: در تیم ملی بازی تشریفاتی نداریم
خبرگزاری فارس: علی کریمی تاکید کرد که در تیم ملی بازی تشریفاتی وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی در نشست خبری پیش از بازی فردا با قطر در خصوص تفاوت این مسابقه با دیدار رفت اظهار داشت: درست است که صعود کرده ایم ولی این یک بازی دیگر است و ما در تیم ملی بازی تشریفاتی نداریم.
وی افزود: همه بازی ها برای ما مهم است و امیدواریم بازی خوبی انجام دهیم و با یک نتیجه خوب خودمان را برای مرحله بعد مسابقات که قطعا سخت تر از این مرحله است آماده کنیم.
هدف قطر فقط راهبابی به دور بعد نیست
عبدالعزیز حاتم: میخواهیم به جام جهانی صعود کنیم/ به ایران احترام میگذارم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی قطر گفت: هدفمان فقط صعود به دور بعد نیست و میخواهیم در جام جهانی حاضر شویم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالعزیز حاتم در نشست خبری پیش از دیدار فردای ایران و قطر، گفت: دیدار با ایران بازی مهمی برای ما محسوب میشود و ما میخواهیم به مرحله بعدی صعود کنیم. بر همین اساس تمرینات آمادگی زیادی را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم بتوانیم با انجام بهترین بازی خود به هدفمان برسیم.
وی ادامه داد: درست است که بازی مهمی پیشرو داریم اما هدفمان تنها صعود به مرحله بعد نیست بلکه میخواهیم به جام جهانی صعود کنیم.
حاتم تاکید کرد: احترام زیادی برای تیم ملی ایران قائل هستم و بازی با ایران در دیدار رفت از سطح کیفی بالایی برخوردار بود. امیدوارم روز به روز پیشرفت کنیم تا به جام جهانی برسیم.
امیدوارم فردا تماشاگران زیادی به ورزشگاه بیایند
کیروش: میخواهیم به عنوان تیم اول صعود کنیم/ بهترین بازیکن من، "تیمم" است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: هدف اصلی ما صعود به مرحله بعدی به عنوان تیم اول گروه است.
به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کیروش در نشست خبری پیش از دیدار فردا با قطر گفت: خوشحال هستم که تعداد زیادی خبرنگار به اینجا آمده اند و امیدوارم فردا تماشاگران زیادی هم به ورزشگاه بیایند. این بازی آخر این مرحله است و نگرانی برای صعود نداریم اما هدفمان این است که برنده از زمین خارج شویم.
وی در خصوص اینکه آیا قطر را آنالیز کرده اند یا خیر گفت: بدون شک قطر را آنالیز و قبلا با این تیم بازی کرده ایم. ضمنا یکی از مربیان ما در قطر حضور داشت و خیلی برای این بازی آماده هستیم.
کیروش درباره اینکه زمانی که تیم حمله می کند بازیکنان زیاد جلو می روند و فکری به حال این موضوع شده یا خیر تصریح کرد: هیچ تیمی را در دنیا نمی بینم که کامل باشد و مشکلی نداشته باشد و ما هنوز تمرین می کنیم که مشکلات را برطرف کنیم و پیشرفت کلی داشته باشیم ولی مهم این است که بازی به بازی بهتر شویم چون این برای من مهم است و من از این پیشرفت راضی هستم. هنوز کار داریم ولی ترس و واهمه ای نداریم و به دنبال این هستیم که مشکلات تیم را برطرف کنیم.
وی درباره اینکه فرگوسن اشاره کرده کیروش بهترین جانشین برای او است، خاطرنشان کرد: فکر نمی کنم فرصت مناسبی برای بحث درباره صحبت فرگوسن باشد و مسئله مهم این است که روی بازی با قطر تمرکز هزار درصد داشته باشیم و با استقبال تماشاگران به مصاف این تیم برویم.
کیروش در پاسخ به سؤال خبرنگار قطری مبنی بر اینکه آیا از وضعیت تیم راضی هستید یا خیر گفت: نگرانی هایی که داریم متفاوت تر از تیم های دیگر نیست. به عنوان مثال بازی فردای ما مرگ و زندگی نیست ولی اگر اینگونه بود بازیکنان ما تنها می توانستند ۴۸ ساعت قبل از بازی به تیم ملحق شوند و در آن صورت دچار مشکل می شدیم.
وی در خصوص حضور اشکان دژاگه و پیوستن این بازیکن به تیم ملی اظهار داشت: دژاگه مثل تمام نفرات دیگر است. برای من بهترین بازیکن، تیمم است و نگاه ویژه ای روی تک تک بازیکنانم ندارم. این یک فرصت خوب است که به بازیکنان تازه واردمان خوشامد بگوییم و بعد از آن باید کار کنیم چون دژاگه عضو این تیم است.
کیروش در پاسخ به سؤال خبرنگار قطری مبنی بر اینکه نمی ترسید فردا صدر جدول را از دست بدهید، گفت: تمام هدفمان این است که روی کار خودمان تمرکز کنیم و باید خیلی آماده باشیم. باید انگیزه داشته باشیم که داریم و هدفمان یک بازی تهاجمی است و اگر این کار را انجام دهیم شانس پیروزی مان مقابل قطر بیشتر خواهد بود.
وی تاکید کرد: شک نکنید و اعتراف می کنم هدف اصلی ما صعود به مرحله بعدی به عنوان تیم اول این گروه است.
من نميدونم چرا همه ميگن قطر ممكنه نتونه از گروه بالا بياد؟ قطري ها حتي اگر ببازن ميدونين بحرين چند تا بايد به اندونزي بزنه تا بياد بالا؟ به فرض اگر قطر از ايران 6 تا بخوره بحرين هم بايد 4 تا به اندونزي بزنه. فكر ميكنين ممكنه؟ من كه از الآن بحرين را حذف شده ميدونم.
وضعيت كره و عربستان هنوز مشخص نيست و معلوم نيست بتونن از گروهشون بالا بيان. كره وضعيت بهتري داره چون در خانه با كويت بازي داره و حتي با يك نتيجه مساوي هم ميتونه از گروهش بالا بياد اما عربستان خيلي تحت فشاره چرا كه بايد حتماً استراليا رو ببره تا صعودش قطعي بشه و در صورت تساوي، با پيروزي عمان بر تايلند، عربستان حذف ميشه و در صورت شكست عربستان از استراليا فقط كافيه كه بازي عمان و تايلند برنده داشته باشه. اونوقت عربستان سقوطش حتميه.
عربستان امروز در صورت تساوي عمان و تايلند در مسقط ميتونه اميدوار باشه با يك شكست خفيف هم به مرحله بعد صعود كنه. به هر حال در برزخ به سر ميبره و هر آن ممكنه اتفاق ناجوري براشون بيفته. از خبرگزاريها خوندم كه اونها براي روحيه دادن به خودشون يك اردو در نيوزيلند برپا كردن و در شهر اوكلند با تيم ملي زير 23 ساله هاي نيوزيلند بازي برگزار كردن و با نتيجه 6-0 برنده شدن.
فقط حرص آدم زماني در مياد ميبينه براي آخرين بازي اين مرحله تمام بازي ها رو همزمان كردن حتي حاضر شدن بازي عمان و تايلند را ساعت 13:30 به وقت مسقط و بازي استراليا و عربستان را ساعت 20:30 به وقت سيدني برگزار كنن ولي در آخرين بازي مرحله نهايي انتخابي جام جهاني 2010 كه ايران درخواست كرده بود بازي ايران با كره جنوبي با بازي عربستان با كره شمالي همزمان بشه ولي كندراسيون فوتبال آسيا گفت فاصله زماني زياده و نميشه بازي ها همزمان انجام بشه. حالا چطور شده كه در مرحله ماقبل نهايي انتخابي جام جهاني براي اينكه هواي عربستان را داشته باشن حاضر به انجام اين كار شدن؟
البته اونها هم كاري از پيش نبردن و عرضه نداشتن كره شمالي رو تو خونه خودشون ببرن و به بحرين هم باختن و حذف شدن و تازه بحرين هم رفت به نيوزيلند باخت و حذف شد. واقعاً فقط همين عربها لايق كنفدراسيون فوتبال آسيا هستن. به نظرم ما بايد فقط براي ايران بجنگيم و نه براي آسيا. در صورت صعود به جام جهاني نبايد فكر كنيم كه بايد با بازي هاي خوب، آسيا رو سربلند كنيم چون اونها به خون ما تشنه هستن و در طول تاريخ نشون دادن عربها اگر 8 تا 8تا هم بخورن و آبروي آسيا رو ببرن براشون مهم نيست و باز هم عرب عرب ميكنن. همين سيد بندي هاي مسخره شون كه در سال 2001 براي جام جهاني 2002 انجام دادن نديدن؟ به جاي اينكه ايران و عربستان در يك سيد قرار بگيرن امارات را جايگزين ايران كردن و ايرانو انداختن تو گروه عربستان و ديديم كه با چه وضع اسفناكي حذف شدن و جاشونو به چين دادن و هم چين و هم عربستان تو جام جهاني آبروي آسيا رو بردن.
اميدوارم عربستان امروز مثل بحرين حذف بشه و به اون چيزي كه لايقش هستن برسن.
تا دقيقه 83 عربستان 4-2 از استراليا عقبه و عمان هم 1-0 تايلند رو برده با اين نتيجه عربستان از گردونه مسابقات حذف خواهد شد.
داريم كم كم به آرزومون ميرسيم. عربستان با حقارت حذف ميشه.
تبريك ميگم. عربستان حذف شد.
عربستان 2 - 4 استراليا
عمان 2 - 0 تايلند
ولي تا دقيقه 73 بازي 2-1 به نفع عربستان بود تا اينكه در دقايق 73، 75 و 76 در 3 دقيقه 3 گل خوردن و بازي رو به طرز مفتضخانهاي باختن.
مباركتون باشه.
از رقص و پایکوبی در آزادی تا سیه روزی و غم در استرالیا
تبریک به خاطر حذف بی ادبها بسیار خوشحالم عربستانی که فوتبال رو آلوده به عقاید پوسیده و نخ نماش میکنه با رایکارد حذف شد
امیدوارم امروز بازی جوانمردانه ای از ایران ببینیم و قطر رو ببریم هر چند اگر باعث حذف بحرین بشیم خیلی بیشتر خوشحال میشم اما جدای از این فکر میکنم باید خیلی قدرتمند فقط برای بردن قطر بازی کنیم
به قول يارو هي واي من!
بحرين 7-0 از اندونزي جلوست و دقيقه 68 بازيه اونها كافيه دو تا ديگه بزنن تا صعود كنن. آخه ميدونين اندونزي از دقيقه 2 ده نفره شدن!!!!
فقط میخوام بگم با تمام وجود برای گزارشگر بازی, آقای یوسفی متاسفم.
نه تنها بارها اشاره کرد که ما نباید بازی رو ببریم و فلان و بهمان, حتی ارزش ملی ما رو از استرالیا پایین تر
میاره و میگه "حالا استرالیا و عربستان استثنا بود و ارزش های بین المللی استرالیا اجازه نداد که به عربستان
باج بدن و سواستفاده کنند" یا چیزی شبیه این, آیا ارزش ملی ما در این حده که به قطر (خدای من قطر!!) باج و یا
اجازه سواستفاده بدیم!!! حتی این به اصطلاح ایرانی بعد از گل قطر فریاد شادی سر میده!! اگه ما میخوایم بریم
جام جهانی قطر با بحرین یا ژاپن چه فرقی داره؟ اگه هنوزم از بحرین میترسیم همون بهتر که نریم جام جهانی.
بازم میگم برای این گزارشگر به شدت متاسفم, قطر تو آزادی با 50 هزارتماشاچی 1 امتیاز از ما گرفت یا بهتر بگم
در دور مقدماتی از پس قطر با این وضعش بر نیومدیم.
چه مساوی شیرینی :31: من اعتراف میکنم خائنم:31: چون نه از گلهای ایران خوشحال شدم نه از گلهای قطر ناراحت:20:
این دژاگه بازی رو چه جدی گرفته بود بیخیال نمیشد:31:
چقدر خندیدم به حمله گزارشگر گفت اگر بگم از گل قطر ناراحت شدم دروغ گفتم:31:
بحرین و عربستان فینیش:31:
بحرین چقدر تابلو تبانی کرده بود 10 گل بزنی؟ واقعا که:13:
دژاگه 2 گل زد رحمتی 2 گل خورد!!!
هرچند این مساوی باعث حذف بحرین شد اما یک برد خوب ما رو خوشحالتر میکرد!
تعویض های کیروش هم عجیب بودنند
یوسفی داره به یک رقیب جدی برای خیابانی تبدیل میشه!
دوستانی هم که سنگ حیدری رو به سینه میزدند دیدم که در این بازی چه حضور پرتاثیری داشت!!!!
امیدوارم دژاگه در آینده هم به همین صورت ادامه بده و رونده بازیکنان مشابه پیشین رو نداشته باشه
وجدانا الکی جو ندین انقدر رو این یه جمله یوسفی مانور ندین ! خیلی صادقانه چیزی که تو دل خودشو خیلی از ماها بود رو گفت دمشم گرم !! از بحرین بدمون میاد آقا غیر از اینه !؟
داداش دمت گرم.. حالا یه سوال شما اینقدر کریمی کریمی میکنید این بازی چیکار کرد ؟جز لو دادن اون همه توپ ولی به هر شکل علی کریمی هست و ارزش بودنش بیشتر از نبودنش هست تا الان من میتونم بگم دیدید خسرو اومد بیرون ما گل خوردیم دیدید نباید میومد بیرونکد:دوستانی هم که سنگ حیدری رو به سینه میزدند دیدم که در این بازی چه حضور پرتاثیری داشت!!!!
ولی همین قضیه همونطور که واسه کریمی صادق هست واسه خسرو تو پسته خودش هم صادقه..
اما در مورد رحمتی گل اول که روی پنالتی بود حالا درسته خودش داد ولی تقصیری نداشت گله دومم قشنگ تابلو بود بچه ها دادن به قطر
ضمنا اینجا جای ابراز ---- های رنگی نیست --- --- ---- ----
نقل قول:با كمال احترام:31: بحرين تونست اندونزي ده نفره از دقيقه 2 (به علت اخراج دروازه بان به خاطر خطاي پنالتي:13:) و در واقع تيم زير 23 سالشو ببره. پس همچين كار خاصي نكرده كه فكر كنيم تباني كردن. اونها اصلا عددي نبودن:39:نقل قول:
من هم با شما هم عقيده ام من هم با وجود اينكه از حذف بحرين خوشحال شدم ولي دوست داشتم تيم برنده بشه:41:نقل قول:
بذارين يه مقدار اونها هم اون سوزشي كه ما در سال 2001 در منامه داشتيم رو تجربه كنن البته امسال اين سوزش براشون خيلي خيلي زياد بود چون هم شش تا بهشون زديم:21: و هم در دقيقه نود در منامه حالشونو گرفتيم و اين آخري هم ديگه ضد حالو تكميل كرد. فكرشو بكنين هيچكي به مغزش خطور نميكرد اونا بتونن 10 تا به اندونزي بزنن ولي اين كار رو كردن اونوقت با گل دقايق پاياني قطر فريز شدن:21:
ولي خودمونيم ها! ايران و بحرين از اين به بعد ماجراها خواهند داشت:18: ما سال 2001 رو به ياد مياريم و اونها هم خاطره 2012 رو براي انگيزه گرفتن مقابل ما يادآوري ميكنن:37: ميشه مثل دربي هاي خودمون اون زماني كه حساسيت خيلي خيلي زياد بود و هميشه باعث دعوا ميشد:4:
البته تو اون صحنه داشت استرالیا رو با اندونزی مقایسه میکرد نه ایران (که تا اونجا 8 گل خورده بود) , در مورد گل قطر هم خیلی حرف ناپخته و بچگانه ای زد,حداقل نباید احساسش رو به "همه" تعمیم میداد...ایشون زیادی نظرات بی ربط خودش رو وارد گزارش میکنه.نقل قول:
منم برای یوسفی متاسفم و بیشتر از اون برای کنفدراسیون آسیایی که زیر دماغش به این واضحی زد و بند میشه و به روی خودش نمیاره. 10 گل از بحرین که دو تاش رو پنالتی بوده و اولی منجر به اخراج دروازه بان شد در دقیقه اول+ ظاهرا اندونزی از ترکیب اصلیش استفاده نکرده و....(تو خود حدیث مفصل خوان زین مجمل)
با اینکه تا لحظه آخر دوست داشتم تیم ببره , از حذف رقت انگیز بحرین که باز کثیف بودن خودش رو ثابت کرد و هر طوری شده 10 گل لازم رو جور کرده بود هم لذت بردم. :31:
شما طوری میگی از بحرین میترسیم انگار در جریان اتفاقات اون بازی کذایی نیستی(بالا بردن پرچم عربستان و..)! این تیم برای مردم ما منفوره وگرنه بین همین تیمهای عربی که بالا اومدن ضعیفترین رقیب هست با وضع فعلیش.
این مساوی رو تبدیل به یک فاجعه نکنید, با توجه به بی انگیزه بودن بازیکنها نتیجه طبیعی بود...یادتون نره ژاپن سعود کرده امروز در خانه به ازبکها باخت.
واقعا به کدوم ساز ایرانی جماعت باید رقصید !!!!!
یک ملت از خود راضی که همیشه نا راضی هستند . فقط بلدن نقش روشن فکری رو بازی کنن اما در عمل زیر صفر هم نیستن .
حالا این حرکت بازیکانی ایران برای به تساوی کشاندن بازی شد حق بحرین رو خوردن و . . . من نمیدونم چرا حضرات در دیگر مسایل برای حق خواهی سکوت میکنند !!!!!! حال بحرین شده کاسه داغ تر از اش .
اتفاقا من از نتیجه بازی بسیار خوشهال شدم چون علاقه ای نداشتم تیم منفور بحرین صعود کنه . هنوز یادم نرفته چطور پرچم عربستان رو جلو بازیکنای ما به اهتزاز در اوردن .
یوسفی هم کارش درسته و صداقت داره . نه مثل بعضی ها حرف دل و زبونش یکی نباشه .
بازی و تیم که تعریفی نداشت زیاد ولی خب دوست داشتیم مساوی کردیم :دی اصل حالش این بود که اونا گل نهمم زدن و داشتن صعود می کردند که اشتباه خط دفاعی :دی باعث شد که در دقایق پایانی گل مساوی رو بخوریم
البته تو فوتبال حرفه ای این کارا خیلی زشته :دی کیروش هم آخر بازی چهرشو نشون میداد راضی نبود از نتیجه برد میخواست ... ببینیم مرحله بعدی چی کار می کنن که اصل کار اونجاست انتخاباتم که نزدیکه(انتخابات فدراسیونو میگم :دی) ایشالا کفاشیان اصلح تر رئیس میمونه :27:
بحرین و قطر و عربستان سر و ته یک کرباسن....
کاشکی همین قطر هم حذف میشد.....
به هرحال امیدوارم گروهبان قندلی ها و اسلافش دیگه درباره کی روش نظر ندن!
نقل قول:
lمن بازی رو ندیدم و نمیتونم در مورد عملکرد بازیکنها قضاوت کنم
ولی تیم ملی به همه بازیکنهاش احتیاج داره. ولی بهتر ببینید بحث رنگی بودن رو کی شروع کرده.سخت نیست دو سه صفحه قبل رو ببینید همه چیز مشخصه.
ولی منم دوست داشتم بحرین نیاد بالا ولی منم مثل دوستمون از جمله یوسفی ناراحت شدم.شاید سکوت معنای بیشتری داشت
3 گل زده در 5 بازي 10 گل در يك بازي
خب اين كه واضح هست قضيش چه جوري هست !!!
اما واقعا من وقتي شنيدم نتيجه بحرين رو (قبل از اين بود كه نتيجه ايران رو بشنوم) فقط خدا خدا ميكردم ايران نبرده باشه و اينجا مي گم اين مساوي و حذف بحرين بسيار منو حوشحال كرد چون جواب اون حركت زشت و نا به خردانشون رو داديم و اين كار عالي بود و بابت اين كار تبريك ميگم به تمام بچه هاي تيم ملي و جناب رحمتي كه نشون دادن كارهاي اونها بي جواب نمي مونه
اگه ما مسايل ديگه اي مثل انگشت نگاري و معطل شدن بازيكنها رو هم كاملا تلافي كنيم اونوقت درست ميشه و ديگه مي فهمن هر غلطي كه مي خوان نبايد انجام بدن
اون عده اي هم كه معتقدن كار بد رو با بدي جواب نمي دن بايد طرفتو ببيني كه كيه اگه يه احمق بزنه تو گوشت بايد بزني تو گوشش كه دفعه بعدي بفهمه نبايد اين كارو بكنه اما يه ادم باشعور اشتباه بكنه با درستي شرمندش ميكني و ديگه تكرار نمي كنه
البته كار گزارشگر هم كاملا مبتديانه و خارج از اصول حرفه اي بود كه اصلا تاييد نميشه اما من به شخصه خوشحالم از حذف بحرين و سوزش اونها :دي
راستي حذف عربستان رو هم تبريك ميگم :دي كلا اين چند روز خبرهاي خوب زياد شنيديم
آرش جان فوق العاده برای این احساست و تفکرت احترام قائلم و این رو بدون تعارف میگم:11:نقل قول:
اما فکر میکنم آدم باید صادق باشه من اصلا از این مساوی ناراحت نشدم و فکر میکنم این به این خاطر نبود که ما اجازه بدیم قطر از فوتبالمون سواستفاده کنه نه فکر میکنم بازیکنا هر چند با انگیزه کمی بازی میکردن اما جدی بودن و یه گل تقریبا تصادفی هم خوردیم
ما یا بهتره بگم من به این خاطر از این مساوی ناراحت نشدم چون یک فوتبال کثیف حذف شد فوتبالی که با زدن 10 گل نشون داد چقدر مبهم و مافیایی و اهل لابیه
فوتبالی که همین استرالیا در اولین برخوردش باهاش از رفتار بازیکناش شگفت زده شد و به فیفا شکایت کرد
فوتبالی که بازیکنای خودشو به خاطر عقایدشون زندانی و شکنجه میکنه
فوتبالی از هیچ رفتار غیر انسانیی برای بردن ما کوتاهی نمیکنه
فوتبالی که فقط به خاطر خراش دادن غرور این ملت پرچم یک کشور دیگه رو بعد از پیروزیش برافراشته میکنه کاری که نمونش رو در دنیا به یاد ندارم
آرش جان ای کاش عربی بلد بودی و وقتی ما به عربستان در آزادی باختیم توهینهای گزارشگران عرب رو میشنیدی که حتی کار رو به توهین به نوامیس ما هم کشوندن
گزارشگر ابوظبی اسپورت با تمسخر میگف ایرانیها دیگه فوتبال یادشون رفته و بهتره روی دخترهای زیباشون سرمایه گذاری کنن
گزارشگر شبکه ورزشی همین کشور بحرین رسما و از یه تریبون رسمی هر توهینی که دلش خواست به تاریخ و عقیده و تمام مسائل ما کرد
و من امروز با احترام به نظرت از حرف یوسفی اصلا ناراحت نشدم چون برای اولین بار به بهانه واهی کشورهای دوست و برادر خودمون رو سانسور نکردیم و حرف دلمون رو قورت ندادیم
این مساوی چون این فوتبال ناجوانمردانه و رفتار غیر انسانیش رو حذف کرد برای من ناراحت کننده نبود
ایران ناجوانمردانه بازی نکرد با بازیکنای اصلیش بازی کرد نه مثل اندونزی که با نونهالانش به مصاف بحرین رفت
ایران میتونست مثل خیلی از تیمهای بزرگ اروپا که در مواقعی که نیازی ندارن به بازیکنای اصلیشون استراحت میدن امروز با تیم دومش بازی کنه و هیچ کس هم نمیتونست بهش ایرادی بگیره
امروز بحرین حذف شد اما باز هم با یک فوتبال کاملا کثیف و دیگه منسوخ شده در دنیا کنار رفت نه با شرافت
در واقع میشه گفت بحرین هم ناجوانمردانه میبرد و حالا هم که باخت بازنده شریفی نبود و با یک رفتار ناجوانمردانه حذف شد
امیدوارم تا سالها این فوتبال کثیف به سطح اول آسیا برنگرده و با این بردهای پوشالی چهره فوتبال آسیا رو در دنیا به مسخرگی نکشونه
آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم:11:
بحث رنگی بودن رو کسی اینجا شروع نکرده بلکه بحث رنگی بودن توسط آقایون بالا خیلی وقته پیگیری میشهنقل قول:
تیم ملی فقط به بهترین ها بر اساس تواناییهاشون احتیاج داره نه بر اساس لابی بالاتر مدیر باشگاه و رنگ
دوستان مگه نمیدونید ایران از همین بحرین چقدر دل خون داره ؟پس منم با یوسفی موافقم! راستی دژاگه چقدر خالکوبی داره ! O_o
دوستانی که بازی تاریخی و کثیف با بحرین رو یادشونه حالا حالا ها نمیتون نفرتی که از این تیم رو دارن از یاد ببرن.شاید 6 گل در آزادی زدن بهشون هم این نفرت رو کم رنگ نکرد . شاید هیچ وقت این خاطرات ما پاک نشه.نقل قول:
آرش جان بله من با صراحت میگم که از این مساوی ناراحت نیستم و از حذف بحرین خوشحالم و اگر تو فکر میکنی من به نوعی با این تفکر به ارزشهای کشورم پشت کردم نظرت برام کاملا محترمه چون همزمان از تفکر تو به عنوان یک جوان ایرانی لذت میبرم
ولی لذت این تساوی از برد خیلی بیشتر بود.دو تا علت داره
یکی اینکه بحرینی هایی که فکر میکردن دارن میرن مرحله بعد و 10 زده بودن ضدحال خوردن و دومی اینکه خیلی ها این تساوی رو سیاسی و یا یک حالت انتقام جویانه ایران میدونن که این باعث سوزش بیشتر میشه
میگم دوستان کسی به عربی مسلط نیست بره خبرهای خبرگذاری های شون رو بیاره تا دور هم بخندیدم به حذف عربستان و بحرین
نقل قول:
خدا رو شکر مربی داریم که لابی و .. سرش نمیشه و استقلال داره ضمنا بعضی از همین بازیکنا که ازشون دوستان بالا دارن انتقاد میکنن همین فصل پیش تو تیمشون ستاره بودن کسی رو دستشون نبوده حالا که تو تیمه محبوبشون نیستن بحث لابی رو پیش گرفتن
فقط و فقط متاسفم واسه این فوتبال
به نظرتون اگه ما جای بحرین بودیم اونا همچین کاریا میکردن؟
هیچ وقت.به طرز وحشتناکی سرویس میکردن ایران رو.
خاک بر سر.......
در ضمن خسرو حیدری کارشو عالی انجام داد.
مگه یه بازیکن حتما باید گل بزنه که تاثیرشو نشون بده.
هنوز طرز فکر خرابه.....