گزارشگر انگلیسی رو میتونی از سایت زیر دنلود کنی:
http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
Printable View
http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
خوب دوستان عزیز نسخه پال بازی هم اومد برین حالشو ببرین
کد:http://www.abgx.net/filename/?ch=6
صحبت سر نسخه کنسولی بوده از طرف ایشون و حرفاشون بر اساس امتیازاتی بوده که این بازی گرفته... چیزی هم هست که مبرهنه و تو نقدا هم مشهوده. ایشون که از خودش حرف درنیاورده.نقل قول:
حالا خوبه بعدش از PES امسال تعریف شده... نشده؟
خیلی هم جالبه که جناب M E S S I میاد در مقابل جمله "همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن!" میگه همه رو با هم قاتی نکن در حالی که بعدش این همه بودن رو تایید میکنه! وقتی میگین PES برای همیشه! یعنی اینکه همیشه وفادارین بهش!
عزیز این لینک چند صفحه ی قبل توسط اینجانب گذاشته شده :31:نقل قول:
کد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-pro-evolution-soccer-10835.html
راستی بچه ها از نسخه ی ریپک خبری نیست؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
عزیز من شما رو درک میکنم وقتی یک مدیری کار اشتباهی انجام بده نمیتونه که اشتباهش رو قبول کنه اینجوری سنگ روی سنگ بند نمیشه...نقل قول:
صحبت سر نسخه کنسولی بوده از طرف ایشون و حرفاشون بر اساس امتیازاتی بوده که این بازی گرفته... چیزی هم هست که مبرهنه و تو نقدا هم مشهوده. ایشون که از خودش حرف درنیاورده.
حالا خوبه بعدش ازبازی تعریف شده... نشده؟
خیلی هم جالبه که جناب M E S S I میاد در مقابل "همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن! " میگه همه رو با هم قاتی نکن در حالی که بعدش این همه بودن رو تایید میکنه! وقتی میگین PES برای همیشه! یعنی اینکه همیشه وفادارین بهش!
این چیزایی که شما میگی دلیلی نمیشه ...
باعث تحریک کاربر حرفهای ایشون بوده چون کس دیگه ای حرفی نزد...
فکر کنم تاپیک حسابی بهم ریخت لطفا پاک سازی کنید... :11:
جناب havas خان،مدیر انجمن یا هرجای دیگه;نقل قول:
اون دوستمون گفته بودن بهش عادت کردن وبه خاطر همین وفادار موندن.
جمله ی اول ایشونه که جمله رو خراب میکنه.
در ضمن pes برای همیشه شعار خود KONAMI و من و همه ی دوستان PES باز یعنی اینکه ما همیشه به این بازی وفادار هستیم چون که بهترینه و همیشه هم جلوتر از fifa هستش و.... که اگه بازم حرف در آوردید بقیشو میگم.و شمام بهتره برید پیش FIFA بازهای عزیزتون.!
من فقط یه حرفی رو میزنم و تموم... خود من کسی هستم که اگه حرف غلطی زده باشم فورا به اشتباهم اقرار میکنم. فکر کنم چهار باری بوده. دو سری هم کار ناظران انجمن رو اشتباه دونستم...نقل قول:
اینطوری به قاضی نرین که ما اشتباهمون رو هیچ وقت قبول نکردیم.
خب جناب مسی! اون قسمتشو فاکتور بگیریم. بقیه اش؟
کدوم قسمت رو ؟نقل قول:
من فقط یه حرفی رو میزنم و تموم... خود من کسی هستم که اگه حرف غلطی زده باشم فورا به اشتباهم اقرار میکنم. فکر کنم چهار باری بوده. دو سری هم کار ناظران انجمن رو اشتباه دونستم...
اینطوری به قاضی نرین که ما اشتباهمون رو هیچ وقت قبول نکردیم.
خب اون قسمتشو فاکتور بگیریم. بقیه اش؟
حرفهای ناظر منظورتنونه یا حرفهای من؟
اگه حرفهای ناظر منظورتونه که روشنه همون یه دلیل برا پاک کردن پست ایشون کافیه( صحبت تحریک کننده)
آقای جناب رئیس:هوس
واقعا برای مدیرانی مثل شما متاسفم که...
fifa باز هایی مثل شما تو روز روشن میان تو تاپیک ما هرچی دلشون خواست میگن ولی ما چی؟اگرم اومدیم توی تاپیک شماها از اینجور چیزا کردیم اول خود شما شروع کردید و نباید انتظاری داشته باشید که حرفی نزنیم.
دیگم جواب آدمایی مثل شما رو نمیدم.
بحثم تموم کنید.
عزیز یکم با ارامش بحث رو دنبال کنید....نقل قول:
آقای جناب رئیس:هوس
واقعا برای مدیرانی مثل شما متاسفم که...
fifa باز هایی مثل شما تو روز روشن میان تو تاپیک ما هرچی دلشون خواست میگن ولی ما چی؟اگرم اومدیم توی پاپیک شماها از اینجور چیزا کردیم اول خود شما شروع کردید و نباید انتظاری داشته باشید که حرفی نزنیم.
دیگم جوابت آدمایی مثل شما رو نمیدم.
بحثم تموم کنید.
مدیر عزیز شم اباید بدونید که ادامه ی این بحث بی فایدست پس لطفا تاپیک رو پاک سازی کنید و بحث رو خاتمه بدید.. :11:
همه پست های من رو زدید پاک کردید , مشکلی نیست ولی اگر به کاربرهایی که از پست های مدیر انجمن تشکر کردند نگاهی بندازید ( همون کاربرهایی که طرفدارهای PES توی تاپیک خودش مسخره کردند ) متوجه میشید که مدیر انجمن یک طرف ماجرا رو گرفته , در واقع با این کارش لیاقت خودش رو برای مدیریت زیر سوال برده .
اون قسمت از صحبت ناظر حذف شد... میخوام ببینم صحبت دیگه ایی هم میمونه با این وضعیت یا نه.نقل قول:
شما هم لطفا تمومش کنین.
بالاخره هرکسی یه عقیده داره! از یه چیزی خوشش میاد! چرا این همه شدید با هم برخورد میکنید...
همونطوری که فیفا طرفداران خودش رو داره پیس هم داره!
زمانی بود که فیفا به گرد پیس نمیرسید ولی الان اوضاع کاملا برعکس شده و..
راستش رو بخواین من هیچ جوره نمیتونم با این پیس سال های اخیر ازتباط برقرار کنم ...
دوستانی هم دارم که دقیقا برعکس منن!.
بابا الات وقت این بحث ها نیست که. بگید از کدوم مغازه بریم نسخه اصلی بازی رو بگیریم؟؟؟
نقل قول:
ولی دیگه نه اونقدر که بیاد به فیفا برسه یا پشت سر بذارتش
نقل قول:
ولی از یه سایت بازی بعیده که بیاد رای به برتری گیم پلی PES نسبت به فیفا بده
من دوست ندارم بحث رو ادامه بدم..نقل قول:
عامل شکست های متوالی PES از سال 2006 تا الان مشکل سازنده در ناکامی بهبود گیم پلی!
ولی اگه به نقل قولهای بالا توجه کنید متوجه این میشید که همه ی این حرفها برای طرفدارن pes به نوعی تحریک کنندست...
در ضمن فکر نکنم درست باشه که پست کارباری عادی پاک بشه ولی برای ناظر انجمن ادیت..
موفق باشید
عزیزم شما اگه تهرانی یه سر به توپخونه یا همون پشت شهرداری بزن امروز نیاورده باشه فردا به احتمال زیاد اورده... :11:نقل قول:
بابا الات وقت این بحث ها نیست که. بگید از کدوم مغازه بریم نسخه اصلی بازی رو بگیریم؟؟؟
البته فعلا فقط دو زبان آلمانی و فرانسویش اومده :10:نقل قول:
خدا رو شکر که بحث تموم شد ولی یه نکته ای رو بگم .... من نه حرف زشتی زدم نه چیزی گفتم ولی نمیدونم چرا پست های منو پاک کردین ؟؟ من چه گناهی داشتم ؟ :37: خواهش میکنم یه نفر بیاد جواب درست و حسابی تحویلم بده ...........
کسی نیست جوابمو بده ؟؟؟ واسه چی پست های منو پاک کردین ؟؟ لطفا با دلیل !!!!!!! :angry:
شما باید این سوال ها رو تو پروفایل ناظر ها و مدیر ها اعلام کنید یا بهشون پیام خصوصی بدین.
نه این که بیاین و تو تاپیک که یه جای عمومیه بگین.
الان مثلاً این :
چه ربطی به تاپیک بازی pes 2012 داره ؟؟نقل قول:
واسه چی پست های منو پاک کردین ؟؟
لطفا رعایت کنید.
آره آفرین منظورم همین بودنقل قول:
فکر کنم football life بود؟
این بخش به بازی اضافه شده ؟ یکی بیاد در مورد این توضیح بده
آره این 3 بخشه:نقل قول:
1- مستر لیگ
2-بیکام ا لجند
3- کلاب باس(که توی این گزینه شما چیرمن باشگاه هستید)
شما پست های قبلی بقیه کاربر ها رو خوندی میای اظهار نظر میکنی ؟؟!! پست یکی از دوستان رو پاک کرده بودن اونم مثل من همینجا پرسید ولی مثل من هیچ جوابی نگرفت !! تو این مواقع ناظر کجاست جواب ما رو بده ؟؟ واقعا متاسفم ! :41:نقل قول:
بابا تو رو خدا رعایت کنید دیگه , این ناظر انجمن کجاست که این مطالب اضافی رو پاک کنه خیر سرم اومدم یه مطلب تو صفحه های قبل پیدا کنم باید 20 صفحه دعوای بین گیمرهای پس و فیفا رو بخونی تا بتونی به مطلب مورد نظرت برسی بابا تموم کنید دیگه .
من نمیدونم چرا گیر الکی میدین که فیفا بهتره با پس بهتره اصلا گور بابای هر دوشون انگار که شرکت سازنده مال باباشونه , نمیدونم با این بحث های الکی میخواین به چی برسین , مثلا شما هی بیاین بگین فیفا اله فیفا بله من میام فیفا بازی کنم هر کی با سلیقه ی خودش بازی رو انتخاب میکنه نه با حرف ها و کل کل های شما
ببخشید که سرتون رو درد آوردم , فقط خواهش از این نوشتم موضع نگیرید .
نقل قول:
من کاری به پست های کاربرا ندارم.
دارم میگم لطفاً روی یوزر یکی از ناظرا و یا مدیر ها کلیک و سپس گزینه 2 رو انتخاب کنید.
مطمئن باشید جواب خواهید گرفت. داخل تاپیک هم دعوا نمیشه.
ناظر همینجاست ولی به جای پاک کردن بعضی از پست ها پست ما رو پاک میکنه !! :31::31::31::31:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نه تنها پست های شما بلکه پست های کاربرانی که از موضوع تاپیک خارج شدن پاک شده
بدونین که تنها مال شما نبوده که پاک شده :20:
حالا چرا آخرش میخندین؟:13:نقل قول:
حرف شما متین ولی برو صفحه 129 (اگه اشتباه نکنم) اول از همه ناظر انجمن بازیهای ویدئویی بحث رو راه انداخت بعد من و بعضی از دوستان گله مند شدیم ولی بجای پاک کردن پست ناظر پست ما رو پاک کردین ! :31: حالا دیگه گذشته ها گذشته دیگه بحث نکنیم ... اینطوری به نفع تاپیک هم هست :46::20:نقل قول:
واقعاً بازی برا pc اومده ؟؟؟
نسخه کامل هست ؟؟؟
BAAAAAHAAAAAAAA!!!!!!!!!!نقل قول:
یه فروشگاه تو شهر ما هست که به همه یوزر هاش اس ام اس میکنه وقتی یه بازی جدید اودم ...نقل قول:
الان به من اس ام اس داد و گفت که بازی اومده ...
یعنی من فردا خیال راحت ازش بخرم ؟؟؟
چند روز دیگه یه نسخه کامل ندن بیرون یه وقت ...
نقل قول:
منم اراکم.میشه بگید کدوم فروشگاه؟
منظورتون پردیسه؟
توی گیم اسپات زده 14 اکتبر واسه انتشار........؟؟؟؟
تا دیروز هم 27 سپتامبر بود......
آره ......نقل قول:
یکی این تاپیک رو به بخش بازی های کامپیوتری انتقال بده.
كلا بي تعصب بازي بهتر شده يه بي طرف بيا تحليل منطقي كنه
بازی وارد بازار ایران نشده هنوز ؟؟؟؟
سلام
این خبر غافلگیر کننده آخر چی شد ؟
این اومدن بازی بود یا چیزه دیگه ای؟
امروز بازی بصورت رسمی عرضه میشه؟
اینو دانلود کنیم کیفیتش با اونی که عرضه میشه یکیه یا نه؟
با سلام
دوستان عزیز امکانش هس که یکی تون چند تا عکس از stats یا همان امار فرناندو تورس برای من بذارین ببینم نسبت به سری قبل چه تغییر کرده؟
حالا که تا الان صبر کردید بذارید به صورت رسمی عرض بشه تا با خیال راحت ازش لذت ببریدنقل قول: