همونطور که گفتم اولین عامل توی سیو نشدن این بازی مشکل داشتن برنامه Game for windows line هست,در مرحله بعد کرک ولی به هر حال کرک سالم این بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/dirt_3.htm
Printable View
همونطور که گفتم اولین عامل توی سیو نشدن این بازی مشکل داشتن برنامه Game for windows line هست,در مرحله بعد کرک ولی به هر حال کرک سالم این بازی رو میتونید از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
اینم راه حلی برای دونفره بازی کردن....
[HTML]http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=25644[/HTML]
سلام
بازی رو نصب کردم و از کرکهایی که توی چند صفحه اول گذاشته بودن استفاده کردم.بازی رو که اجرا میکنم ارور Steam میده که Steam رو هم دانلود کردم ولی درست نشد.دوستمون چند پست قبل گفتن از طریق Play.exe اجراش کنید که وقتی از اون طریق اجراش میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OpenAL32.dll رو هم دانلود کردم و توی پوشه بازی ریختم!
سلام به همه دوستان
یه سوال
میگم دست فرمون بازی خیلی تیزه تا یه نیش فلش میزنی سریع میپیچه یه کمی کنترلش تیزه که فک کنم تو تنظیمات درست شه
کسی میدونه این مورد رو چه جوری رفع کنم ؟؟؟
این مشکل ما راه حلی نداره؟!
دوستان کرکی غیر از کرک موجود اومده که ویروسی نباشه ؟؟
شما کرک اینجا رو دانلود کن اگه جواب نداد احتمالا بازی یه مشکلی داره:نقل قول:
قبل از اینکه روی دکمه race کلیک کنید . بازی شروع شه همونجا توی تنظیمات assistant همه رو فعال کنید بازی خیلی براتون راحت تر میشه....ولی در کل بازیش خیلی سادست یه کم بازی کنی عادت میکنی:46:نقل قول:
نه این کرک مشکلی نداره و به خاطر ماهیت کرک آنتی ویروس به اشتباه اون رو به عنوان یک فایل تروجان شناساسی میکنه...نقل قول:
ولی انصافا گرافیک خیلی خوبی داره
این عکس بازی خودمه
برای کپی سیو ها...چی ها رو باید کپی کنم؟؟؟
لطفا سریع جواب بدید.
سلام به همگی دوستان
میشه لینک دانلود پچ آپدیت بازی رو بدین.
من توی اینترنت سرچ کردم و دیدم 2 تا آپدیت واسه یان بازی اومده. آپدیت ورژن 1 و ورژن 1.1
هر کدومشون نزدیک 500 مگابایتن. نمیدونم باید هر دوتا رو دانلود کنم. در ضمن نسخه بازی من نسخه Game windows هستش.
موقع نصب بازی این پیغام رو میده. آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم.یوزرم administrator هست.
وقتی روی log folder کلیک می کنم این پیغام میاد
[PHP]This installation is forbidden by system policy. Contact your system administrator.
C:\DIRT 3 SETUP 2\Game.msi
[/PHP]
آقا یکی به من کمک کنه لودینگ های بازی برا من بالای یک دقیقه طول میکشه :18:دیوونه شدم مشکل چیه؟؟؟؟:19:
مشکل با اجرای DIRT 3
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم(در مراحل نصب که مثل extract کردن برنامه ها بود نوشته بود آنتی ویروس غیرفعال باشه که غیر فعالش کردم) و بعد از نصب رفتم داخل پوشه که وقت اجرا چنتا فایل exe بود که هرکدوم رو زدم یه پیغامی داد(در زیر پیغامهارو میزارم ببینید) کرک رو هم کپی کردم ولی بازم همون پیغامهارو میده!! اگه ممکنه راهنمایی کنید که خیلی گیرم.
(به عنوان سوال فرعی،آیا DIRT3 دو نفره هم میشه؟)
نقل قول:
شما لایو گیم رو نصب نکردید تو خود دیسک های بازی هست باید نصب بشه:31:
مشکل حل شد.ممنوننقل قول:
ولی دو مشکل دیگه هست
اول اینکه هرکار میکنم تمام صفحه نمیشه بازی!!
دوم اینکه چجوری باید 2نفره بازی کنیم؟(اینو لطفا کامل جواب بدید)
در قسمت اپشن بازی گزینه اسکرین بازی از windowed رو به full screenنقل قول:
تغییر بدین
بازی 2 نفره نمیشه ولی انلاین میتونین بازی کنین اگر بازی اورجینال باشه
سلام
وقتی بازی رو میخوام نصب کنم پیغام media cab 3 میده؟و ادامه نصب رو نمیره.راهنماییی بفرمایید.
من بازی DIRT رو نصب کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم
اشتباه شد میبخشین!
دوستان من میتونم این بازیو با گرافیک 4350 اجرا کنم؟
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی روش که کلیک میکنم میگه لطفا دیسک اصلی رو بزارید.
انگار مشکل کرک داره.
ولی تو دی وی دی کرک نداره.:41:
مشکلم برطرف شد :31:نقل قول:
حالا میرم تو بازی گرافیک بازی بعضی جاهاش ایراد داره.
نمیدونم چرا.
مثلا نور و خورشید یه دایره ی قرمزه :41::31::20:
گرافیکم 5770 xfx
چی کار کنم ؟ :41:
مشکل از چیه ؟ تا حالا سابقه نداشته تو یه بازی اینجوری باشه.
این یه شات :
همه ش سیاهه :41:
------------------------------
این مشکلم حل شد ... اگه مث من این مشکل رو دارید آخرین آپدیت گرافیک 5770 xfx رو دانلود کنید :
کد:http://www2.ati.com/drivers/11-7_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl.exe
پیدا نکردم گزینه فول اسکرین شدن رو!! میشه دقیقا بفرمایین کجاست؟نقل قول:
ولی من شنیدم که با همین بازی های کرک شده و کپی که ما میگیریم 2نفره میشه بازی کرد!! کسی بلد نیست مارو راهنمایی کنه؟کارم گیره ها!!:10:
3Dmajid عزیز کارت گرافیکو آپدیت کردی؟ تنظیماتو دست کاری کردی؟ کرک رو عوض نکردی؟
اگه درست نشده به نظر من یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه.
تو رو خدا میشه واسه من یه کرک اسکید رو بذارین؟
نقل قول:کد:http://up.--------.com/images/1q2juhdw073o2zem60oa.rar
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من دارم بازی رو با دسته ی ps3 بازی میکنم و همه چی درسته فقط یک مشلی هست اینکه ویبره نمیده ! ویبرشم on هستش , ویبره ی دستمم درسته تست گرفتم تو کامپیوتر , کسی میدونه مشکل از کجاست ؟! لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
واسه Full Screen کردن بازی توی 7 برو :نقل قول:
Documents > My Games > DiRT 3 > Hardware Setting
فایل hardware_settings_config رو با Notepad باز کن بعد ctrl + f بزن، بنویس fullscreen بعد عبارت جلوی fullscreen رو از false به true تغییر بده!
پ .ن : توی بقیه ویندوزها فایل hardware_settings_config رو تو درایو ویندوز سرچ کنین
ممنونم ولی هرچی تایپ میکنم true اصلا false تغییر نمیکنه و اصلا تایپ نمیشه!!نقل قول:
چکار کنم؟
سلام دوستان میشه بگین چطوری میتونم با دسته بازی کنم !
آقا من بازیو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . چیکار کنم؟
البته live رو داشت دانلود میکرد که من کنسل زدم .
عجببببببب!:31:نقل قول:
شما اگه می تونی email کن واسه من فایلو ببینم چشه!
محتوای مخفی: email
ایمیل کردم واستنقل قول:
یک در دنیا و صد در آخرت ببینی!!:31:
(راستی نمیدونی چوری میشه دونفره بازی کرد با دودسته یا یه دسته و صفحه کلید؟!)
ممنون
:10:
سلام...بازی من تا دیروز درست بود...
ولی امروز وقتی میخوام اجراش کنم هیچ اتفاقی نمیافته...مثل اینکه هیچ کلیکی نکرده باشم...
بازی رو هم ریپیر کردم و هم دوباره نصب کردم...نمیدونم چش شده...
چی کار کنم...
ممنون میشم جواب بدید...:40:
این مشکلو منم داشتم البته اول که بازیو نصب کرده بودمنقل قول:
مشکل از Games for windows Live هستش، پاکش کن دوباره نصبش کن
پ. ن : برای نصب کامل این برنامه اول برنامه های
games for windows live - live redistributable
Windows Live ID sign in assistant
microsoft games for windows marketplace
رو پاک کنید و سپس gfwlivesetup 3.5 رو نصب کنید
دقت کنین که خود این برنامه در هنگام نصب برنامه های live redistributalbe و sign in assistant رو دانلود و نصب می کنه واسه همین به اینترنت نیاز داریدکد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Games-for-Windows-LIVE.shtml
نقل قول:
آقا خسته نباشین..
من این فایله FullCrack (Fixed SAVE) DiRT رو که میگیرم آخرش error میده .و دانلود نمیشه .ارورشم مربوط به time out هست ..اگه میشه راهنماییم کنید چکار کنم
سلام
من Dirt3 رو نصب کردم موقع اجرا win32 error میده.
با هیچ بازی دیگه مشکل ندارم اولین باره که برای یه بازی این ارور رو میده ، مشکل از کجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون کسی میتونه به من کمک کنه که بتونم با دوستان با یه سیستم دو نفره بازی کنیم؟
آخه تو سایت فروش بازی کرک شده(نه اینکه بگیم کرک نشده و اصلی که حالا بازی کرک شده ما نتونه این کارو بکنه!!) نوشته دو نفره میشه دو نفره اجرا کرد.
راستی سوال مهم من:
من با لپ تاپ بازی میکنم(hp 6090 ) و وقتی با گرافیک آنبرد بازی میکنم تیک داره ولی به جاش فول اسکرین اجرا میشه ولی وقتی با گرافیک دوم و با 6770 بازی میکنم بازی روی بالاترین شرایط اصلا گیر نداره ولی فول اسکرین نمیشه!!(یکی از دوستان گفت توی یه فیل configuration که توی my documents هست full screen رو از false به true تغییر بده ولی درست نشد و با گرافیک اصلی هنوز مشکل داره!!) ممکنه راهنمایی کنید و جواب سوالهامو بدید؟
ممنون
آقا من نمی تونم سیو کنم...چیکار کنم؟ ویندوز لایوم نصب کردم و پروفایلم درست کردم ولی همش می گه Creating Profile Failed
jkgyhfhgcfgcfgcvb vyyh
شما برنامه هایی که داخل دی وی دی هست رو نصب کنید از جمله open al و دایرکت و دیگر نرم افزار ها مشکلتون حل میشه و اگر هم نشد بازی رو دوباره نصب کنید و همینطور در هنگام نصب انتی ویروس رو خاموش کنید.نقل قول:
موفق باشید :11: