مسی : آرژانتینی ها هیچ وقت تا این حد با من مهربان نبودند
ستاره آرژانتینی معتقد است که هیچ وقت در آرژانتین ، مثل بارسلونا با او رفتار نمی شده ولی الان لطف و محبت هموطنانش را بیش از هرزمان دیگری لمس می کند
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با انگیزه های فراوانی خود را برای شرکت در کوپا آمه ریکا آماده می کند. این تورنمنت روز اول ماه جولای آغاز می شود و مسی در گفت و گو با شبکه تی وای سی اسپورتس در این رابطه گفت:« لطف و محبت آرژانتینی ها را بیش از هر زمان دیگری حس می کنم. آرژآنتین تنها جایی بود که مثل بارسلونا با من رفتار نمی شد.من همیشه در آرژآنتین مشغول جرو بحث بودم، چون متاسفانه نتوانسته ام تا با تیم ملی کشورم عنوان قهرمانی ای به دست بیاورم و تمام جامهای قهرمانی را با بارسا کسب کردم وبه همین دلیل مردم دربارسلونا با من خیلی خوب هستند.امیدوارم که همیشه اوضاع مثل همین روزها باشد.»
مسی معتقد است که تیم ملی آرژآنتین حرفهای زیادی برای گفتن در کوپا آمه ریکا خواهد داشت:« رویای اصلی من قهرمانی در کوپا آمه ریکاست. همه ما می دانیم که این برای من و برای آرژانتین چه معنا و مفهومی دارد. این هدف و خواسته اول من است.ما تیمی متشکل از بازیکنان خوبی هستیم و موج هیجان زیادی دراردوی تیم موج می زند.همیشه می گفتیم که تیم ملی آرژانتین برای کار کردن روی جزئیات زمان کمی را در اختیار دارد ولی این بار برای آماده سازی تیم برای کوپا آمه ریکا زمان کافی داشتیم. بازی ما بر پایه در اختیار داشتن توپ است. ما واقعا پیشرفت کرده ایم.»
بویان کرکیچ: هنوز بازیکن رم نیستم
این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد
سایت گل- بویان، مهاجم بارسا و تیم زیر 21 ساله های اسپانیا، تاکید کرد که در حال حاضر بازیکن بارسلوناست و هنوز به طور رسمی قراردادی با رم امضا نکرده است.این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد.
او پس از پیروزی 2-0 اسپانیا در فینال زیر 21 ساله های اروپا مقابل سوئیس به خبرنگاران گفت:" من تازه قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شده ام. بسیار خوشحال هستم و می خواهم پیش از بازگشت به بارسلونا با هم تیمی هایم جشن بگیرم. حتی نمی توانم بگویم که انتقال من کامل شده یا من بازیکن رم هستم.
بویان در این رقابت ها نیز شرایط ناامید کننده ای را پشت سر گذاشت زیرا نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند.
با این وجود او از اینکه در این رقابت های حضور داشته، خوشحال است:" روزهای خوبی نداشتم اما هر وقت مربی به من نیاز داشت، حاضر بودم. می خواستم نقش مهمتری در تیم داشته باشم اما ممکن نبود. مهمترین مسئله این است که ما قهرمان شدیم."
تلاش مسی برای بردن آگوئرو به بارسا
رسانه های اسپانیایی ادعا کردند که لیونل مسی قصد دارد باشگاه بارسا را متقاعد کند که سرخیو آگوئرو را به خدمت بگیرد
سایت گل- در حالی که جوزپه ماروتا، مدیر باشگاه یوونتوس، تایید کرد که مدیربرنامه های سرخیو آگوئرو و نمایندگان باشگاه این باشگاه هفته اینده با یکدیگر دیدار خواهند کرد، نشریات ایتالیایی واسپانیایی از علاقه باشگاه بارسلونا به خرید این مهاجم آرژانتینی خبر داده است.
به گزارش روزنامه های کوریه ره دلو اسپورت و توتو اسپورت، رسانه های اسپانیایی ادعا کردند که لیونل مسی قصد دارد باشگاه بارسا را متقاعد کند که سرخیو آگوئرو را به خدمت بگیرد.
بهترین بازیکن جهان در دو سال اخیر تلاش می کند تا هم وطنش را به نوکمپ ببرد و تا فصل آینده یک زوج آرژانتینی در خط حمله بارسا تشکیل دهند.
این در حالی است که باشگاه اتلتیکو مادرید نیز فشارها را روی این بازیکن افزایش داده و از او خواسته تا در دو هفته پیش رو در مورد آینده اش تصمیم گیری کند تا این باشگاه بتواند برای فصل بعدش برنامه ریزی کند.
این در حالی است که آبی و اناری ها همچنان به دنبال به خدمت گرفتن الکسیس سانچس، مهاجم اودینزه هستند.
پیش از این جوزپه ماروتا اعلام کرد که آگوئرو همان بازیکنی است که باشگاه یوونتوس به دنبال اوست و از ملاقات نمایندگان باشگاه با مدیر برنامه های این بازیکن خبر داده بود.
جوزپه روسی، مهاجم ویارئال، دیگر گزینه باشگاه یوونتوس برای خط حمله است اما به نظر می رسد برای تورینی ها آگوئرو در اولویت قرار دارد.
آگوئرو تا تابستان 2014 با اتلتیکو مادرید قرارداد دارد و این باشگاه برای فروش او 45 میلیون یورو می خواهد.
دل بوسکه: ادامه تنش بین بارسا و رئال به تیم ملی اسپانیا ضربه می زند
این دو تیم که اسکلت اصلی تیم قهرمان جهان را تشکیل می دهند، در چند ماه اخیر و بعد از چهار دیداری پیاپی ای که با یکدیگر داشتند، دچار تنش های زیادی شدند
سایت گل- ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد رقابت شدید رئال مادرید و بارسا به شکاف در تیم ملی اسپانیا منجر شده است.
این دو تیم که اسکلت اصلی تیم قهرمان جهان را تشکیل می دهند، در چند ماه اخیر و بعد از چهار دیداری پیاپی ای که با یکدیگر داشتند، دچار تنش های زیادی شدند.
دل بوسکه در گفتگو با روزنامه اسپانیایی لا وانگوآردیا گفت:" ما باید این زخم ها را خیلی زود ترمیم کنیم. هر جدالی اثرات خود را به دنبال دارد زیرا بعضی ها هستند که از رقابت بارسا و رئال برای ایجاد شکاف و اختلاف استفاده می کنند. ما باید به دنبال راه حل باشیم. امیدوارم این ختلافات بیش از این ادامه پیدا نکند زیرا اشتباه خیلی بزرگی است.
در هر رقابتی اصطکاک هایی ایجاد می شود اما هرگز نباید احترام به حریف را از یاد برد. اگر بخواهیم بار دیگر در یک جام به قهرمانی برسیم، اگر بخواهیم این مسیر موفقیت آمیز را ادامه بدهیم، باید جو خوبی در تیم حاکم باشد."
دل بوسکه که از سال 2008 هدایت تیم ملی اسپانیا را برعهده گرفت، پیش از این با رئال دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شد تا اینکه در سال 2003 به نحو غیرمنتظره ای از این باشگاه اخراج شد.
بارسلونا به دنبال هافبک اینترناسیونال برزیل
ستاره جوان باشگاه اینترناسیونال یکی از ستعدادهای فوق العاده برزیلی است که قهرمان اروپا مدتهاست او را زیر نظر دارد.
سایت گل – به نوشته روزنامه اسپورت اسکار هافبک با استعداد برزیلی اینترناسیونال که عضو تیم زیر 20 ساله های برزیل نیز هست به دلیل عملکرد فئق العاده اش مورد توجه مسئولان بارسلونا قرار گرفته است.
بارسا هم اکنون چند بازیکن مستعد و آینده دار را زیر نظر دارد که اسکار 19 ساله یکی از آنهاست و حتی گفته می شود می تواند جانشین آندرس اینیستا در چند سال آینده باشد.
ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا در سفر اخیرش به برزیل مذاکراتی را با مسئولان اینترناسینال در مورد این بازیکن انجام داده است. اسکار تا سال 2015 با اینترناسیونال قرارداد دارد و گفته می شود سران باشگاه برزیلی برای فروش او حداقل 30 میلیون یورو طلب خواهند کرد.
اسکار فوتبالش را با سائو پائولو آغاز کرد اما در ژوئن 2010 به اینترناسیونال پیوست. او اکنون یکی از بازیکنان اصلی اینترناسیونال است و به احتمال فراوان در جام جهانی زیر 20 ساله ها که از 29 جولای تا 20 آگوست در کلمبیا برگزار می شود با پیراهن تیم ملی برزیل حضور خواهد داشت.
افزایش رقم پیشنهادی بارسا: 35 میلیون یورو برای سسک
- طبق گزارشهای منتشره، پس از رد درخواست اولیه سران بارسا برای سسک، آنها اکنون درخواست دومی را آماده کرده اند
سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی تلگراف ، سران باشگاه بارسلونا پیشنهاد جدیدی را برای جذب سسک فابرگاس آماده کرده اند و می خواهند با پیشنهادی 35 میلیون یورویی برای خرید کاپیتان آرسنال وارد عمل شوند
درخواست اولیه و 30 میلیون یورویی بارسا برای جذب سسک با پاسخ منفی توپچی ها مواجه شد و به نظر می رسد که سران آرسنال باز هم این مبلغ را کم بدانند.البته سران بارسا امیدهای فراوانی دارند تا این بار پاسخ دیگری بشنوند
بارسلونا به دنبال آست تا با عادلانه ترین قیمت ممکن سسک را به خدمت بگیرد و ساندرو روسل، رئیس باشگاه کاتالان اخیرا گفته بود که تیمش در بازار تابستانی بیشتر از 45 میلیون یورو هزینه نخواهد کرد.
از سوی دیگر آرسن ونگر تابستان گذشته پیشنهاد بارسا را رد کرده بود و همواره اعلام کرده که تصمیمی برای فروش بازیکنش ندارد ولی دربازار تابستانی به دنبال درآمد زایی خواهد بود تا بدین ترتیب بتواند بازیکنان جدیدی را خریداری کند و همین موضوع ممکن است باعث شود تا ونگر راضی به فروش سسک بشود
به ویژه آنکه سران آرسنال ریکاردو آلوارس، بازیکن تیم ولس سارزفیلد آرژآنتین را به عنوان جانشین ایده الی برای سسک یافته اند.
يادداشت روز: در ستایش لئوی آرژانتین /مسي يك «پيبه» تمام عیار است
«الپیبه» موجودی است که همزمان میتواند وقتی توپ زیر پاهایش قرار گرفته 10 فکر متفاوت بکند
سايت گل- يكي از ستوننويسهاي روزنامه «پاخینادوسه» (صفحه 12) مينويسد: بوئنوسآيرس شهري است كه فوتبال بيش از پيش در آن زنده مانده و ما بیصبرانه در انتظار شروع کوپاآمهریکا هستیم. وقتی فوتبال اروپا در این روزها رو به کسادی رفته این نبردها ما را به مرز جنون و عشق میکشاند.
درست یک ربع قرن پیش در همین روزها، یعنی 22 ژوئن 1986 در مکزیکوسیتی ستارهای خیلی کوچک به نام دیهگو مارادونا با 168 سانتیمتر قد 2 گل استثنایی برابر انگلیس به ثمر رساند. یکی از آنها به نام «دست خدا» بود و دومی در نبردی به طول 60 متر با دریبل کردن 5 بازیکن انگلیس رقم خورد.
بعدها در آرژانتین دیهگو، اعجوبه کوتاهقد آلبی سلسته را با نام «ال پیبه» (بچه) صدا میکردند. «الپیبه» موجودی است که همزمان میتواند وقتی توپ زیر پاهایش قرار گرفته 10 فکر متفاوت بکند، چشمهایش رو به بالاست، انگار توجهای به اتفاقات دور و برش ندارد و مثل جادوگران همه را به دنبال خود میکشاند، فقط کافی است دیگر بازیکنان خودشان را در بهترین فضای ممکن زمین قرار دهند تا توپ مانند «لقمهای آماده» جلوی پایشان بیفتد اما اینگونه که خیلیها فکر میکنند نیست، چشمها رو به بالاست ولی به خوبی کوچکترین حرکتی که در اطرافش رخ میدهد را زیر نظر دارد. نکته قابل توجه در باره «ال پیبهها» این است: تنها چیزی که میتواند آنها را به زمین بکوبد جدا از قانون جاذبه، تکلهای خشنی است که فقط به قصد ویران کردن ساق پا زده میشوند. بعد از دیهگو و نسل طلایی کوتاهقدهای جادوگر، آرژانتين «پيبه»هاي زيادي توليد كرده است. «پيبه»ها موجوداتي كاملا آرژانتيني هستند كه آهنگ مخصوص به خودشان را دارند. تانگوي «روياي يك پيبه» كه توسط مارادونا خوانده شده، قولهاي جواني در سال 1943 را به تصوير ميكشد: «مادرم ! عزيزترينم ! پولدار خواهم شد» و درنهايت با روياي پسر جوان به پايان ميرسد: «توپ را ميگيرد، رفتارش آرام است، از همه بازيكنان رد ميشود تا به دروازهبان ميرسد و با ضربهاي سنگين گلزن تيم ميشود.» اما اين تمام ماجرا نبود زيرا به محض اينكه خطوط مياني شلوغ شدند، مربيان ديگر تمايلي به بازي دادن به «پيبه»ها نداشتند. حتی خود مارادونا در جامجهانی 2010 به نوعی موجب شد مسی تقریبا از جریان بازی محو شود، روشهای دیهگو کاری با لیونل کرد که خیلیها «کک» را به کم فروشی در تیم ملی متهم کردند. ؛ بازيكني كه ميتواند با سرعت دريبل بزند، فضاهاي خالي را ميبيند، دوست دارد گل بزند و از همه مهمتر، جثهاش كوچك است. خورخه والدانو، بازيكن سابق تيم ملي آرژانتين كه بعدها مربي و شاعر فوتبال شد، ميگويد: او روياي جمعي فوتبال آرژانتين را به خوبي تصوير ميكند و واقعا نمیفهمیم چرا پله باز هم با دهان گشادش و انتقادهایی که میکند میخواهد به نوعی انتقام برزیلیاش را از «لئو» بگیرد؟ آیا با این مساله موافقید که فوتبال سرخوشانه برزیل فاقد اینگونه «ال پیبه»هاست؟ برزیلیها با هر دو پایشان به علاوه قلبشان بازی میکنند و آرژانتینیها با هر دو پا، قلب و چشمهایشان. این راز چشمهایشان است که همه را غافلگیر میکند، به یک سو نگاه میکنند و به سوی دیگر پاس میدهند، وقتی حریف خشنترین تکل ممکن را میزند حتی نیم نگاهی هم به او نمیکنند، تمام نگاه به فضاهای خالی است، به بدن مدافعان حریف که با نمایش یک «بدل» چگونه از جریان بازی خارج میشوند. آرژانتینیها چشمهایشان را در این دوره کوپاآمهریکا (آخرین قهرمانیشان به سال 93 بازمیگردد) تنها به «ال پیبه» شماره 10 دوختهاند و «چیکو» (پسر) نیز تنها رویایش قهرمانی در کوپاآمهریکاست، شاید اگر پسران آلبی سلسته با «لئو» فاتح کوپا شوند نسل «ال پیبه»ها بار دیگر در فوتبال آرژانتین رشد پیدا کنند و همه چیز بستگی به نمایش خیرهکننده مسی دارد، ستارهای که راز چشمهایش واقعیت درون قلبش
را عیان میکند.
آرسنال فروش سسک به بارسلونا
به نظر می رسد که درخواست دوم بارسا برای جذب موفقیت آمیز بوده است
سایت گل- طبق گزارش منتشره در بی بی سی اسپورت، سران باشگاه آرسنال آماده اند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، سسک فابرگاس را به بارسلونا بفروشند
این در حالی است که توپچی ها اخیرا پیشهادی 27 میلیون پوندی بارسا را رد کردند و از همین رو سران بارسا با اندکی تغییر پیشنهادشان را مجددا ارائه کردند و طبق گزارشهای منتشره در رسانه های اسپانیایی، مذاکرات آغاز شده است
یکی از مسئولان آرسنال به بی بی سی گفت:« پیشنهاد به صورت کتبی و خطاب به ایوان گازیدیس، مدیر اجرایی آرسنال ارائه شده است.» او در پاسخ به این پرسش که واکنش آرسنال نسبت به پیشنهاد بهبود یافته بارسا چیست:« احتمالا پاسخ بله خواهد بود و اگر این پیشنهاد رضایت بخش باشد، فکر می کنم سسک را خواهیم فروخت»
سسک درحالی که 16 ساله بود آکادمی فوتبال لاماسیای بارسلونا را به مقصد لندن ترک کرد و زیر نظر آرسن ونگر رشد و پرورش یافت ولی مدتی است که از تمایلش برای بازگشت به بارسا می گوید
تابستان گذشته سران آرسنال دو پیشنهاد بارسا برای فروش کاپیتانشان را رد کردند و امسال ساندرو روسل، رئیس باشگاه کاتالان اعلام کرد که بیش از 35 میلیون پوند برای خرید سسک پرداخت نخواهد کرد. او معتقد است که مصدومیتهای اخیر سسک از ارزش او کاسته است.
والدس تمایلی به جدایی بویان از بارسا و پیوستنش به رم ندارد
دروازه بان تیم کاتالان از مهاجم جوان تیمش خواسته تا بار دیگر در تصمیمش برای پیوستن به رم تجدیدنظر کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان باتجربه بارسلونا معتقد است که جدایی بویان کرکیچ از این تیم و پیوستن احتمالی اش به رم ممکن است به بارسا ضربه بزند
این مهاجم 20 ساله ممکن است در هفته های آتی با جدایی از بارسا به رم بپیوندد. سران باشگاه ایتالیایی هم در صحبتهایی اعلام کرده اند که مذاکرات برای جذب بویان را آغاز کرده اند .
والدس معتقد است که بویان جوان باید در تصمیمش برای جدایی از تجدیدنظر کند
والدس در صحبتهایی که در فورزارما منتشر شد گفت:« خیلی بد است که ببینیم بویان از ما جدا می شود. او دوست من است که پسری فوق العاده و بازیکنی استثنایی برای بارسلوناست.»
دروازه بان تیم کاتالان ادامه داد:« فکر نمی کنم که او به اندازه کافی فرصت پیدا کرده باشد تا توانایی هایش را نشان دهد ولی او همچنان یک بازیکن خوب برای تیم ماست. اگر رفتن برای او امتیاز مثبتی است، برای او خوشحال خواهم بود.»
بویان فصل گذشته ابتدای 23 بازی را از روی نیمکت ذخیره هاتماشا کرد و تنها در 18 بازی به عنوان بازیکن ذخیره برای تیمش روانه تیم شد.
نانی: بارسا بهترین تیم دنیاست
ستاره پرتغالی منچستریونایتد معتقد است بارسا نه تنها در اروپا بلکه در جهان بهترین است
سایت گل – نانی هافبک پرتغالی باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد بارسلونا بهترین تیم دنیاست.
منچستریونایتد ماه گذشته در فینال لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه سه بر یک مغلوب بارسلونا شد و نانی نیز در مورد این بازی می گوید :" بارسلونا بهترین تیم جهان است."
این در حالی است که نانی معتقد است شاگردان پپ گواردیولا غیر قابل شکست نیستند.
"آنها شکست ناپذیر نیستند، شاید ما در یک بازی دیگر بتوانیم آنها را مغلوب کنیم. فوتبال یک بازی است که هر اتفاقی ممکن است در آن رخ دهد."
نانی که فصل گذشته نمایشی بسیار خوب با یونایتد داشت خود را برای فصل جدید رقابت ها آماده می کند.
" فصل گذشته من بیشترین بازی را برای یونایتد انجام دادم. فصل خوبی بود اکنون هم در تعطیلات هستم و مقداری انرژی کسب می کنم و خودم را برای شروع فصل جدید آماده می کنم."
گوتی: رونالدو نمی تواند مانند مسی در بازی های بزرگ بدرخشد
رونالدو در رقابت های این فصل لالیگا با به ثمر رساندن 40 گل، رکورد گلزنی در این رقابت ها را شکست اما نتوانست تیمش را در این رقابت ها و همچنین چمپیونزلیگ به موفقیت برساند
سایت گل- گوتی، هافبک سابق رئال مادرید، اعلام کرد اگرچه کریس رونالدو را بازیکن بزرگی می داند اما معتقد است لیونل مسی در سطح بالاتری قرار دارد زیرا ستاره آرژانتینی در بازی های بزرگ تاثیر گذار تر است.
رونالدو در رقابت های این فصل لالیگا با به ثمر رساندن 40 گل، رکورد گلزنی در این رقابت ها را شکست اما نتوانست تیمش را در این رقابت ها و همچنین چمپیونزلیگ به موفقیت برساند.
گوتی در گفتگو با پونتو پلوتا گفت:" رونالدو بازیکن بزرگی است و در بازی های بسیار سرنوشت ساز بوده با این وجود اما در بازی های بزرگ نمی تواند به آن اندازه که باید تاثیر گذار باشد. کاری که مسی در بارسا انجام می دهد. ستاره های بزرگ آنهایی هستند که در بازی های بزرگ بدرخشند. "
هافبک باتجربه بشیکتاش همچنین اعلام کرد بارسا همچنان از رئال بهتر است و از کمبود بازیکنان اسپانیایی در تیم مورینیو نیز اظهار ناامیدی کرد.
" رئال هنوز به سطح بارسا نرسیده است. شکست دادن آنها خیلی دشوار است. بزرگترین ناراحتی من این است که ایکر کاسیاس تنها بازیکنی است که از سیستم جوانان رئال در تیم اصلی حضور دارد. ما به جای اینکه روی جوانان باشگاه سرمایه گذاری کنیم، فقط برای خرید های جدید پول می دهیم."
گوتی یکی از محصولات آکادمی جوانان رئال است که تابستان گذشته به بشیکتاش پیوست.
سرخیو بوسکتس: امیدوارم فابرگاس زودتر به بارسا بیاید
فابرگاس وقتی 16 ساله بود از بارسا به آرسنال پیوست اما در دو فصل اخیر بحث های زیادی در مورد بازگشت او به نوکمپ شنیده می شود.
سایت گل- سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، امیدوار است این باشگاه بتواند سسک فابرگاس را به خدمت بگیرد.
فابرگاس وقتی 16 ساله بود از بارسا به آرسنال پیوست اما در دو فصل اخیر بحث های زیادی در مورد بازگشت او به نوکمپ شنیده می شود.
روز گذشته اعلام شد که باشگاه آرسنال سرانجام راضی به فروش این بازیکن شده و بوسکتس اعلام کرد که دوست دارد این انتقال زودتر انجام شود.
او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" هر سال این داستان تکرار می شود. هرچند به نظر می رسد امسال احتمال انجام این انتقال بیشتر است. امیدوارم امسال آخرین سالی باشد که این شایعات شنیده می شود و او را زودتر به تیم مان بیاوریم.
ما بازیکن های بهتری در بارسا داریم، البته بهتر برای تیم و سرمربی. برای حضور در چند جام مختلف، به بازیکنان بیشتری نیاز دارید و من مطمئنم که سسک می توان در کنار همه هافبک های تیم به خوبی بازی کند."
شما انتخاب کنید؛ زیباترین لباس فصل آینده اروپا را چه تیمی می پوشد؟
سایت گل- امروز پیراهن های دوم آرسنال با طرحی جدید رونمایی شد. به همین دلیل بخش فارسی سایت گل پیراهن هایی تعدادی از باشگاه های مطرح اروپایی که پیش از این در همین سایت منتشر شده را پیش روی شما قرار داده تا از بین آنها زیباترین پیراهن را انتخاب کنید.
البته اگر شما از لباس های سایر تیم ها اطلاعی دارید، لینک آن را برای ما بفرستید تا در این صفحه قرار داده شود
جولیانو بلتی مدافع اسبق چلسی و بارسلونا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
مدافع ملی پوش و اسبق برزیلی به دنبال مصدومیت بلند مدت از ناحیه آشیل پا در نهایت از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
گل – جولیانو بلتی مدافع اسبق چلسی و بارسلونا به دلیل مصدومیت بلند مدتش از نایحه آشیل پا از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
بلتی که در ماه مارس به دلیل مصدومیت های متعددش توسط باشگاه فلومیننزه به عنوان بازیکن آزاد اعلام شد ماه گذشته به باشگاه سه آرا پیوست اما در نهایت خداحافظی اش از دنیای فوتبال را اعلام کرد.
بلتی که در جام جهانی 2002 با برزیل قهرمان جهان شد در اروپا پیراهن تیم هایی همچون ویارئال، بارسلونا و چلسی را بر تن کرد و دو عنوان قهرمانی لالیگا، یک عنوان قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در اروپا را در کارنامه خود دارد.
او روز گذشته در صفحه توئیترش اعلام کرد:" می خواهم ادامه دهم اما بدنم اجازه نمی دهد."
" امروز پرونده فوتبالی من به دلیل مشکلات فیزیکی و مصدومیت بسته خواهد شد."
تیاگو آلکانتارا تحت عمل جراحی بینی قرار گرفت
این هافبک 20 ساله به دلیل انحراف تیغه بینی دچار مشکلات تنفسی بود و برای حل این مشکل تحت عمل جراحی قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- به گزارش سایت اختصاصی باشگاه بارسا تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان آبی و اناری ها، تحت عمل جراحی بینی قرار گرفت و برای مدتی از میادین دور خواهد بود.
این هافبک 20 ساله به دلیل انحراف تیغه بینی دچار مشکلات تنفسی بود و برای حل این مشکل تحت عمل جراحی قرار گرفت. به همین دلیل برای 10 روز باید استراحت کند.
او که به تازگی همراه با تیم زیر 21 ساله های اسپانیا قهرمان اروپا شد، به تازگی به باشگاهش بازگشت. او در فینال این رقابت ها مقابل سوئیس یکی از دو گل ماتادورها را به ثمر رساند.
او مورد توجه باشگاه هایی مانند آرسنال، رم و ویارئال قرار دارد و در صورتی که سسک فابرگاس به بارسا بپیوندد، شرایط بازی کردن تیاگو دشوارتر خواهد شد.
مسی: در بارسا از فوتبال خداحافظی می کنم
ستاره آرژانتینی بارسا تاکید کرد تنها در صورتی از بارسا جدا می شود که بخواهد از فوتبال خداحافظی کند
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، تاکید کرد تنها در صورتی از بارسا جدا می شود که بخواهد از فوتبال خداحافظی کند.
مسی که در حال حاضر در آرژانتین به سر می برد و خود را برای رقابت های کوپا آمریکا آماده می کند، در پاسخ به این سوال که در چه صورتی بارسا را ترک خواهد کرد، به خبرنگاران گفت:" در صورتی که بارسا را ترک کنم، به آرژانتین برمی گردم و از فوتبال خداحافظی می کنم. هرگز به این فکر نمی کنم که به تیم دیگری بروم. در بارسا خوشحال و راضی هستم، همه چیز خوب است و وقتی فوتبالم تمام شود، به آرژانتین برمی گردم."
او همچنین در مورد رقابت های پیش روی کوپا آمریکا گفت:" آرژانتین یکی از مدعیان قهرمانی است و ما برای رسیدن به آن می جنگیم. من همیشه برای قهرمانی ارژانتین تلاش خواهم کرد اما همه چیز به مسی بستگی ندارد. 11 بازیکن در زمین حضور دارند و من هرگز نمی توانم به تنهایی در دیداری پیروز شوم."