جوک نگو رفیق:19:نقل قول:
باتیستا رو که همش داره می بره:27: آخرین بار هم گرت خالی رو پین کرده:5:
Printable View
جوک نگو رفیق:19:نقل قول:
باتیستا رو که همش داره می بره:27: آخرین بار هم گرت خالی رو پین کرده:5:
دوست عزیز اولا گلدبرگ همیشه کاراکترش مثبت بوده اما خیلی از سوپر استارها از جمله همین آندرتیکری که شما هم اشاره کردین منفی هم بودن غول آخر کاراکتر منفی ها تریپل اچ هست که خیلی از این قهرمانی هاش رو مدیونه همینه و اکثر مسابقاتش رو با نامردی می برده اما الان کاراکترش مثبتهنقل قول:
ولی من تا حالا یادم نمی یاد که گلدبرگ و آندرتیکر بدون نامردی مسابقه ای رو باخته باشن
دوما همه ی این مسابقه ها نمایشی هست و برنده و بازنده از قبل مشخصه اگه واقعی بود مسلما کسی از زیر دست بیگ شو زنده بیرون نمی یومد در صورتی که از خیلی ها خورده براک لزنر واقعا بد جوری چپ و راستش می کرد
بعد در مورد استون کلد هم بگم که محبوب ترین کشتی کج کاره قرن شده و تو این اواخر که جنرال منیجر بود گلدبرگ یارش بود که در آخر تو مسابقه با براک لزنر استون کلد آخرش نامردی می کنه و استانرش رو به گلدبرگ می زنه بعد اون مسابقه بود که 3 تاشون از کشتی کج ناپدید شدن گلدبرگ و استون کلد رفتن سراغ هالیوود و براک هم رفت سراغ فوتبال آمریکایی یا راگبی
تو کشتی کج من خودم اینا رو از همه بیشتر قبول دارم سعی هم کردم به ترتیب باشه البته من الان خیلی کمتر کشتی کج نیگا می کنم الان جان سینا و باتیستا سوپراستارای WWE هستن
1.استون کلد
2.گلدبرگ
3.آندرتیکر
4.براک لزنر
5.راک
6.تریپل اچ
7.هوگان
عزیزم مثل اینکه حالت خوب نیست.نقل قول:
تا جایی که من دیدم باتیستا سوپراستار دوره است و به ازای هر شکستش از Undertaker, حداقل دوبار می برتش.
...
مثل اینکه یادت رفته گریت خالی هم توی نبرد یک به یک, آندرتیکر رو با چند ضربه کوتاه شکست داد. به قول گزارشگر اون مسابقه, ویرانش کرد.
...
بعد هم
افتخار می کنی که آندر تیکر یکی می بره یکی می بازه؟ این که میشه معمولی.
با مسابقات گلدبرگ مقایسه کن.
گلدربرگ رو منم ندیدم بدون نامردی ببازه. تازه اونم معمولا نامردی چند نفری (یعنی چند نفر با هم که تازه نامردی هم می کنند).نقل قول:
...
اما اندر تیکر زیاد باخته اون هم بدون نامردی. فیلمهاشو دارم. اگر خواستی از فیلمها عکس بگیرم و آپلود کنم.
نمونه اش همون مسابقه ای که به دوستمون گفتم و در اون تک به تک به گریت خالی می بازه. بدون هیچ عامل دیگه ای. خیلی زشت هم می بازه.
بله. اینو تقریبا همه می دونند. اما خوب گلدبرگ حتما چیزی داشته که نمایشهای خوبی براش ترتیب میدادن.نقل قول:
تازه در مبارزه های گلدبرگ چیزهایی پیش اومده که کاملا مشخصه برنامه ریزی شده نبوده اما باز هم گلدبرگ در اون لحظه ها نشون داده که چرا بهش می گفتند Animal.
(حیف. فکر کنم الان این کلمه رو برای باتیستا به کار می برند).
این مسابقه رو هم دارم. استون کلد با نامردی استانر رو میزنه.نقل قول:
اما حتما ترس در چهره استون کلد در مقابل گلدربرگ رو در مقاطع مختلف دیدی.
بله. الان سنا و باتیستا سوپر استار هستند. ظاهرا سنا هم سوپراستارتره.نقل قول:
در مورد لیست قبول داشتنتون نمی دونم ملاکتون چیه. ولی اگر قدرته که استون کلد مطمئنا بعد از گلدبرگ قرار میگیره.
موفق باشید.
من بازیه راک و گلدبرگ رو دیدم...راک خیلی هم بد نباخت و در کل بازی تونست گلدبرگ رو خوب بزنه!اینایی که من شنیده بودم که می گفتن گلدبرگ زد راک رو ترکوند و این حرفا همش اغراق بوده ، در جواب دوستمون nw_nk!!!بازم خیلی ناراحتم که چرا راک از کشتی کج رفت...
البته ترتیب اول بودن محبوبیت بازیکنان کشتی کج رو هم براتون بگم از اول تا سوم...
1)هالک هوگن.
2)راک.
3)استون کلد استیو آستن.
بای!
1- خوبه که حداقل میگید راک به گلدبرگ باخت و مشکلی با این قضیه ندارید.نقل قول:
خیلی ها درک همین مرحله هم براشون سخته و همچین مسابقاتی رو (عمدا) فراموش می کنند.
-----------------
2- نمی دونم مسابقه گلدبرگ و راک رو کامل دیدی یا نه؟
حتی گزارشگر هم داشت به راک می خندید. " Don't Worry Rock "
...
گلدبرگ براحتی راک رو پرتاب میکرد.
راک هر از گاهی از رینگ فرار می کرد.
راک به گلدبرگ سیلی زد که میشه گفت فن دخترهاست و گلدبرگ خوشش هم اومد.
در پایان هم که گلدبرگ با 2 اسپیر عالی و یک جک اسلم باورنکردنی (راک رو روی یک شانه نگه داشت) راک رو شکست داد.
قسمتهایی از وسط مسابقه که دیدید راک هم مقداری زد دیگه باید برای تماشاچی WWE عادی باشه. گلدبرگ هم باید یکم خودش رو به مصدومیت میزد تا راک هم بتونه چند ضربه بزنه.
...
هفته قبلش هم که گلدبرگ وسط سخنرانی راک اومد و یک اسپیر جلوی ملت بهش زد و ضایع اش کرد. " You're Next "
...
دیگه قرار بود چی سر راک بیاد تا بگن ضایع شده؟
...
مردم هم که راک رو هو می کردند.
Ali Pacino و MORINIO
پاسخ شما رو در صفحه قبل دادم. حتما چک کنید.
---------------------------------
و اما جدا از بحث مسابقات که نشان دهنده قدرت گلدبرگه.
اگر فنهارو بررسی کنید می بینید که سخت ترین فن, جک اسلمه (فن پایانیه گلدبرگه).
اجرای این فن واقعا به قدرت زیادی نیاز داره.
در این فن
1- نه فردی که فن روش اجرا میشه می تونه به شما کمک کنه
2- و نه اینکه تکیه گاهی برای بالا بردن اون فرد هست.
یعنی کاملا باید با قدرت خودتون طرف رو بالا ببرید.
در فنهای نسبتا قدرتی دیگه اینطور نیست:
مثلا
در بامب (فن پایانی باتیستا) تکیه دادن فرد مورد نظر به سینتون کاملا بهتون در بالا بردنش کمک میکنه.
در بامب قدرتی (که خیلی ها می زنند) فرد مورد نظر از همون اول بالای شماست. مثلا از روی چهارچوب رینگ بلندش می کنید.
در چاک اسلم (که کین زیاد میزنه) فرد مورد نظر می پره تا در اجرای فن به شما کمک کنه. بعضی وقت ها هم که 1 متری می پره و فن خیلی رویایی میشه.
در فن جان سنا (اسمش رو نمی دونم) شما خم میشید و فرد مورد نظر رو سوار می کنید. بعد راست می ایستید و طرف بالای شما خواهد بود. البته راست کردن بدن در پایان فن کمی سخته.
و ...
اما توی جک اسلم (فن پایانی گلدبرگ) نه می تونید خم شید و طرف رو سوار کنید و طرف مقابل هم نمی تونه به شما هیچ کمکی بکنه.
حالا این به کنار. گلدبرگ این فن رو روی کسانی مثل مارک هنری و ... میزنه.
---------------------------------
راستی مورد بد دیگه ای که در باره آندرتیکر به ذهنم رسید, قدرت کمشه.
کاملا مشخصه که قدرت کافی برای اجرای فن های قدرتی رو نداره.
نمونه اش فن چاک اسلم که کاملا هم قدرتی نیست. اما آندر تیکر بارها سر این فن آبروریزی راه انداخته.
بدترین چاک اسلم تاریخ WWE رو که دیدید؟
وقتی آندر تیکر می خواهد به هوگان, چاک اسلم بزنه. هوگان ظاهرا خسته است و نمی تونه بپره و به آندرتیکر در اجرای فن کمک کنه. آندر تیکر 2 3 بار تلاش میکنه هوگان رو بالا ببره و حتی نمی تونه اونرو از زمین جدا کنه. بالاخره آندرتیکر یک چیزی توی گوش هوگان میگه و هوگان این بار 1 متری می پره تا آندرتیکر بتونه چاک اسلم رو درست اجرا کنه. صحبت آندر تیکر با هوگان رو برای اجرای فن همه می بینند و خیلی ضایع میشه.
من حرف شما رو کاملا تایید می کنم ولی به نظر من قدرتیه براک ازنر هم یه چیز تو همین مایه هاست واقعا قدرت می خواد که این فن رو به بیگ شو بزنی که براک بارها این فن رو به اون و خیلی ها زده یه بارم رفت گوشه رینگ و بیگ شو رو انداخت پایین که رینگ کلا اومد پایین که تو این فن خود بیگ شو خیلی کمکش کرد:10:نقل قول:
در ضمن ملاک من هم علاقه شخصی بود و هم قدرتشون در کل استون کلد بین کشتی کج کارا یه چیز دیگست :40:من خیلی مسابقه ازش دارم که آدم با دیدن هر کدومشون عاشقش می شه اون صحنه ای که با تریلی می یاد تو رینگ و به وینس و راک یه حالی می ده:27: و اون صحنه هم که با آرنولد شوارتزینگر وسط رینگ با هم ویسکی می رن بالا :31:اینا تازه پیش نماش بازی هاش بوده و بهترین مسابقاتش با راک تو سال 99 بود که راک با نامردی و به کمک وینس هم نتونست شکستش بده و مسابقه با شون مایکل که استون کلد با کمک مایک تایسون تونست برنده شه در صورتی که اکیپ شون مایکل که تریپل اچ و زینا بودن کلی پاچه خواریه تایسون رو کرده بودن تا نتیجه یه چیز دیگه بشه اما ... :27:و خیلی مسابقات دیگه که رویایی بوده و تو خیلی هاشم بد بوده مثل مسابقه با برت هارت که خون خالی می شه و مسابقاتی که کاراکترش منفی بود و با تریپل اچ یار شده بود ولی بازم حرکاتش آدم رو دیونه می کرد:46:
عجیبه می شه شما منبعش رو هم بفرماییدنقل قول:
ولی من استون کلد رو مطمئن هستم که اوله چون تو ماهواره دیدم گفت استون کلد محبوب ترین کج کار تمام دوران اونم به خاطر اینه که عشق مردم آمریکا دیونه بازیو و آبکی و متال و ... هست حالا این کارها رو جان سینا داره به یه شکل دیگه نشون می ده مثل رپریو و خیلی چیزای دیگه اما با این حالم فکر نمی کنم بتونه جا پای استون کلد بزاره چون Stone Cold Steve Austin Give Me Hell Yeah
بعد استون هم هالک هوگان و گلدبرگ و راک در رده های بدین اما ترتیبش رو مطمئن نیستم
فنی که براک لزنر به بیگ شو زد رو یادمه. یک طرف رینگ کامل اومد پایین. کم سابقه بود. به قول خود شما بیگ شو هم حسابی باهاش راه اومد.نقل قول:
از نظر قدرت براک لزنر هم مطرح بود. اما در سطح گلدبرگ نبود.
گلدبرگ رودررو و بدون هیچ حرفی, براک لزنر رو شکست داد.
...
گلدبرگ نسبت به دیگران خیلی کم حضور داشته. اگر بیشتر بود مطمئن باشید حرف اول رو میزد. اون زمان که بود باتیستا جرئت نداشت سر راه گلدبرگ قرار بگیره. در حالیکه باتیستا استون کلد رو تنهایی می زد.
...
برای من دیگه فرقی نمیکنه بگن استون کلد محبوبترینه یا هوگان یا راک.
موفق باشید.
ببین دوست من ، من منکر قدرت اون بیل گلدبرگ نمیشم!اما راک هم تونسته 7 بار قهرمان بشه.من مسابقه رو کامل دیدم.اینی هم که میگی راک از رینگ می رفت بیرون که فیلمشه...توو بیشتر بازی هاش این کارها و مشابه ش رو انجام می داده...اتفاقا توو این بازی که راک به گلدبرگ باخت یه Rock Bottom و یه People's Elbow و در نهایت یه اسپیر خود گلدبرگ رو به خودش زد!نقل قول:
ولی خوب در هر حال باخت...طبیعه که دو بار اسمکش رو به راک زد(آخر بازی و پشت سر هم)و تونست بازی رو ببره.البته اون جک اسلمش رو حساب نکردم!!!
در کل گلدبرگ از لحاظ قدرت بدنی قویتر از راکه...
این رده بندی که من گفتم مال 5 یا 6 ماه پیشه...توو یه سایتی خونده بودم!الان خب دیگه معلومه همه چی عوض شده.نقل قول:
قدرتیه خود براک لزنر به نظر من بهترین فینیشینگ هست که خیلی هم قدرت می خواد طرف رو می برد بالای شونش و با یه چرخش با صورت طرف رو می نداخت زمین فک کنم اسمش اف 5 بودنقل قول:
واقا باورنکرنی بود بیگ شو رو با اون عظمت کامل بلند کنی و بعد چند ثانیه بکوبیش رو زمین:31:
البته من زمانی که قدیم گلدبرگ دوره ی اولش تو کشتی کج بود ازش مسابقه دیدم اون زمان با دیزل یا همون کوین نش کل کل داشت که تو یه مسابقه گلدبرگ صندلی دستش گرفت و دیزل رو زد برام خیلی عجیب بود :18: آخه گلدبرگ اصلا اهل این صحبتا نبود اما از دست دیزل خیلی شاکی بود بعد اون مسابقه تموم مسابقاتش رو با اقتدار برده و هر وقتم که باخته با نامردی بوده
اما در مورد باتیستا حتما شما به اون صحنه ای اشاره می کنی که از رینگ انداختش بیرون چون اینا اصلا با هم مسابقه ندادن تازه اون صحنه هم پیش نمایش بود که ... خدایشم به نظر من باتیستا هیکلش خیلی غیر طبیعیه شما به رگای بدنش نیگا کنید می خوان بترکن از بس آمپول کرده توشون پس گول هیکلش رو نخورین:27:
به نظر من فقط استون کلد رو عشق هست الانم به خاطر اینکه نیست کمتر کشتی کج نیگا می کنم یعنی حسش نیست:19:
الان فن براک لزنر تو ذهنم نیست. ولی اینجور که شما میگی باید خفن باشه.نقل قول:
راستی گلدبرگ به کوین نش با اون هیکلش هم جک اسلم زد.
یکبار قبل ورود گلدبرگ بود که استون کلد از باتیستا داشت میخورد.
بدن باتیستا هم که مشخصه چیه. بی خیالش.
همینطوره دوست من پیشنهاد می کنم بازیه براک و راک رو اگه ندیدی حتما ببینی تو سامراسلم 2002 بود اگه اشتباه نکنم اگه هم دیدی دوباره ببینش چون خیلی قشنگه فکر کنم ارزشش رو داشته باشه در آخر با F5 راک رو پین می کنه:46:نقل قول:
RAW . March 17th , 2008 . Results
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
" CM Punk def. Carlito "
در یک مسابقه ی تک به تک ، کارلیتو و سی ام پانک برابر هم قرار گرفتند . هر دوی این سوپراستارها در مانی این د بنک امسال حضور دارن . خوب مسابقه ی جالبی هم از آب در اومد . در این مسابقه که هر دو سوپراستارها چند بار تلاش کردن تا فینیشرشون رو بزنن اما نتونستن ، در پایان سی ام پانک موفق شد با یک جی تی اس حریفش رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
" Umaga def. Brian Kendrick & Paul London | 2 on 1 Handicap Match "
در یک مسابقه ی هندیکپ دو به یک ، تیم برایان کندریک و پال لاندان برابر اوماگا قرار گرفتن که اوماگا در پایان تونست با یک سموئن اسپایک که به کندریک زد ، مسابقه رو ببره .
" John Bradshaw Layfield def. Colin Delaney "
در یک مسابقه ی تک به تک ، جی بی ال برابر کولین دیلنی قرار گرفت که در عرض دو دقیقه تونست حریفش رو با یک کلوزلاین فرام هل شکست بده .
" Ric Flair def. Mr.Mc.Mahon | Career Threatening Street Fight Match "
در یک مسابقه ی تک به تک که بصورت استریت فایت انجام میشد ، وینس مک من و ریک فلیر برابر هم قرار گرفتند که اگه ریک این مسابقه رو میباخت بازنشست میشد . در این مسابقه وینس داشت پیروز میشد که با دخالت شان این اتفاق نیفتاد . ولی در پایان بود که ریک فلیر با دو ضربه به بیزه ی وینس مک من تونست وینس رو پین کنه و پیروز بشه . پس همچنان ریک فلیر به کار خودش در دابلیو دابلیو ای ادامه میده .
" Maria & Candice Michelle def. Victoria & Jilian "
در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم کندیس میشل و ماریا برابر ویکتوریا و جیلیان قرار گرفت که در پایان تیم کندیس میشل و ماریا پیروز مسابقه شدن .
" Bigshow def. Chris Jericho by Dq | Intercontinental Championship Match "
در یک مسابقه ی تک به تک که بر سر کمربند بین قاره ای بود ، بیگ شو برابر کریس جریکو قهرمان بین قاره ای قرار گرفت . در حالی که بیگ شو داشت خوب کار میکرد ، در یک صحنه کریس جریکو با کمربند زد تو سر بیگ شو و مسابقه با دی کیو به نفع بیگ شو به پایان رسید و بیگ شو نتونست کمربند رو ببره . در آخر مسابقه هم بیگ شو از کار جریکو عصبانی شد و به جریکو چوکسلم زد .
" John Cena & Randy Orton def. RAW Roster by Dq | 2 on 17 Handicap Match "
مین ایونت این هفته ، یک مسابقه ی هندیکپ بود که تیم جان سینا و رندی اورتون برابر اکثر سوپراستارهای راو بصورت تیمی قرار گرفتن . تیم جان سینا و رندی اورتون به ترتیب تیم ها رو داشتن حذف می کردن که در یک صحنه رندی اورتون به وال وینس و کودی رودس ، آر کی او زد و چند لحظه بعد همه ی سوپراستار ها ریختن تو رینگ که جان سینا از رینگ رفت بیرون و صندلی آورد و با صندلی چند تا از سوپراستار ها رو زد و رینگ رو دو نفری خالی کردن . که یهو تریپل ایچ میاد و به سینا و رندی پدیگری میزنه و ادای هر دوی اون ها رو در میاره و بعد کمربند دابلیو دابلیو ای رو میگیره بالا . در همین لحظه راو این هفته تموم میشه .
سلام, یاسین جان, خوبی؟نقل قول:
بودنم موقته. عید و تابستان رو کاملا آنلاین هستم. بقیه ایام روزی چند دقیقه بیشتر نیستم. البته 1 سال دیگه حل میشه.
راستی کاش اصلا نیومده بودم و این روزهای انجمن ماه-واره و D-VB رو نمی دیدم.
...
موفق باشید.
فرا رسیدن ایام نوروز سال ۱۳۸۷ رو به تمامبازدیدکنندگان این تاپيك تبریک میگم
خلاصه اینکه خوبی و بدی اگه در سال ۸۶ از ما دیدید به بزرگیه خودتون ببخشید..........
Batista.......
سلامنقل قول:
الان داستان ها طوریه که باتیستا و جان سنا محبوب باشند.
از بین این دو هم الان جان سنا رو محبوب ترین کردند.
اینجا به جز شما کس دیگری نیستند؟
فقط تو این قسمت راجبه wwe می نویسین؟
مثلا می خوای راجب چه چیز دیگه ای بنویسی؟ Tna ؟
اگه مي خواي درباره رينگ هاي ديگه بنوبسي يا اخبار جديدي دارين بفرمايد
Smackdown . March 21th , 2007 . Results
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
" Batista def. Deuce & Domino | 2 on 1 Handicap Match "
در یک مسابقه ی هندیکپ دو به یک ، باتیستا برابر دویس و دامینو قرار گرفت که در پایان باتیستا با یک باتیستا بمب تونست دامینو رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
" Bigshow def. Chase Stevens & Douglas & Hawx | 3 on 1 Handicap Match "
در یک مسابقه ی هندیکپ سه به یک ، بیگ شو برابر سه سوپراستار ناشناخته قرار گرفت که در پایان تونست در کمتر از پنج دقیقه با یک چوکسلم پیروز مسابقه بشه .
" World Heavyweight Champion Edge def. Funaki "
در یک مسابقه ی تک به تک ، قهرمان سنگین وزن اج برابر فوناکی قرار گرفت . در این مسابقه اج برای مسخره کردن آندرتیکر در پایان فوناکی رو با یک تومبستون شکست داد . اج داره با این کارهاش ، کار خودش رو سخت تر میکنه چون هرچی بیشتر آندرتیکر رو عصبانی کنه ، در رسل مینیا دو برابر تاوانش رو میبینه . به هر حال اج احساس می کنه بخاطر شکست سوپراستاری آماتور مثل فوناکی ، میتونه به همین راحتی آندرتیکر رو هم شکست بده ولی ...
" Kane vs. Chuck Palumbo . No Contest "
در یک مسابقه ی تک به تک ، کین برابر چاک پالمبو قرار گرفت که در پایان مسابقه در حالی که کین داشت مسابقه رو میبرد ، گریت کالی دخالت کرد و هم کین و هم چاک پالمبو رو زد . اما چند لحظه بعد مارک هنری اومد و فینیشرش رو روی گریت کالی و کین اجرا کرد . به این ترتیب این مسابقه بی نتیجه موند.
" The Miz & John Morrison def. Jesse & Festus "
در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم جسی و فستس برابر قهرمانان تیمی اسمک دان ، میز و موریسن قرار گرفتن که در پایان تیم میزو موریسن در حالی که فستس بیرون از رینگ بود با هم همکاری کردن و با پین کردن جسی پیروز مسابقه شدن .
" The Miz & John Morrison def. Jesse & Festus "
در یک مسابقه ی دو به دو ، تیم جسی و فستس برابر قهرمانان تیمی اسمک دان ، میز و موریسن قرار گرفتن که در پایان تیم میزو موریسن در حالی که فستس بیرون از رینگ بود با هم همکاری کردن و با پین کردن جسی پیروز مسابقه شدن .
" The Undertaker def. ECW Champion Chavo Guerrero | None Title "
در یک مسابقه ی تک به تک که البته بر سر کمربند نبود ، آندرتیکر برابر قهرمان ای سی دابلیو ، چاوو گئررو قرار گرفت . تیکر در این مسابقه خیلی خوب کار کرد و در پایان بعد از یک چوکسلم ، قفل جدیدش رو که تازگی ابداع کرده روی چاوو گئررو زد و در حالی همینطور از دهن چاوو گئررو خون میریخت ، چاوو تسلیم شد و آندرتیکر پیروز مسابقه شد . اما چند لحظه بعد اج به همراه کرت هاکینز و زک رایدر اومد و به آندرتیکر اسپیر زد و سپس با صندلی آندرتیکر رو زد . بعد هم اج کمربند سنگین وزن رو بالا گرفت و اسمک دان این هفته تموم شد .
رضا جان دستت درد نكنه بابت اخبار كسي كه از شما تشكر نميكنه گفتم حالا من تشكر كنمنقل قول:
بقيه فقط ميخونن و ميرن
Power 25 , March 21th 2008ـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
۱ - اج ( قهرمان سنگین وزن )
* اج در هفته ی گذشته تونست به حریفش که آندرتیکر هست اسپیر بزنه و همچنین مسابقه ی خودش رو در برابر فوناکی ببره . به این ترتیب اج همچنان جایگاه خودش رو در پاور 25 حفظ کرد .
- آندرتیکر
* آندرتیکر در این هفته ی اسمک دان تونست حریفش چاوو گئررو که قهرمان ای سی دابلیو هست رو شکست بده اما در پایان اج و یارانش بشدت آندرتیکر رو زدن .
3 - رندی اورتون ( قهرمان دابلیو دابلیو ای )
* رندی اورتون در این هفته ی راو با جان سینا یار شد و در یک مسابقه ی هندیکپ هفده به دو نمایش خوبی داشت و حتی از سینا هم بهتر بود . به همین جهت تونست یک رده خودش رو بالاتر بکشه و از رده ی چهارم به سوم بیاد .
4 - تریپل ایچ
* تریپل ایچ در هفته ی قبل مسابقه ای نداشت چون جنرال منیجر بود ولی در پایان راو اومد و به سینا و رندی اورتون پدیگری زد . به هر حال تریپل ایچ بخاطر نمایش کمتری که نسبت به هفته ی قبل داشت از رده ی سوم به چهارم سقوط کرد .