کلا نقش حشمت فردوس یا جمشید مشایخ عوض میشه.
صابر اونها رو شناسایی نمیکنه و کلا باید با نقش فردوس در این سریال خداحافظی کرد.
Printable View
کلا نقش حشمت فردوس یا جمشید مشایخ عوض میشه.
صابر اونها رو شناسایی نمیکنه و کلا باید با نقش فردوس در این سریال خداحافظی کرد.
اینایی رو که گفتی یعنی چی؟ یعنی چی نقش حشمت با جمشید مشایخی عوض میشه؟نقل قول:
به احتمال نوده نه نیم درصد صابر برای اینکه ارثیه باباش رو خودش تنهایی بالا بکشه یا یه بلایی سر اینا میاره که بعیده چون بی عرضه تر از این حرفاست یا بهشون کمک میکنه فرار کنن. بعدشم میره به باباش میگه باباهه یا سکته میزنه یا میزنه صابر رو شل و پل میکنه و از ارث هم محرومش میکنه....
فکر کنم این پسره میگه نمیشناسمشون :27:
بعد هم برمیگرده تهران
فردا که اخرین قسمتش بیده
قسمت اين هفته چي شد چون نتونستم ببينم
هیچی پدر ستایش مرد و پلیسام ستایش و بچه هاش رو گرفتن به خاطری که اعلام شده بود که یه زن به نام ستایش و دوتا بچه فراری هستن(البته شناسنامه ستایش به نام ثنابانو بود ولی به هر حال اونا رو نگه داشتن تا شناسایی شه) بعد خبر به گوش حشمت رسید خواست بیاد سراغ ستایش یه دفعه قلبش گرفت و راهی بیمارستان شد دکترا هم نذاشتن بره حشمت صابر فرستاد سراغ ستایش تا صابر رسید اونجا تموم شدنقل قول:
كارگردان «ستايش» در غرفه ايسنا عنوان كرد:
محبوبيت و قدرت، دليل انتخاب مريلا زارعي براي ايفاي نقش ميانسالي «ستايش»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارگردان سريال «ستايش» دربارهي بازخوردهايي كه اين مجموعهي تلويزيوني تاكنون داشته است، گفت: خوشبختانه «ستايش» به عنوان مجموعهاي كه به صورت هفتگي پخش شد، توانست جاي خوبي را در بين مخاطبان باز كند و از اين بابت بسيار خوشحاليم كه مورد قبول مردم قرار گرفت.
سعيد سلطاني كه در غرفهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها حاضر شده بود، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا خاطرنشان كرد: اميدواريم اين حركت مثبت در «ستايش 2» هم اتفاق بيفتد و ساخت آن را به خوبي ادامه دهيم.
او در ادامه دربارهي «ستايش 2» كه هماكنون متن آن در حال نگارش است، گفت: فصل دوم اين مجموعه در حال نگارش است و احتمالا در سال 91 آمادهي پخش ميشود. داستان «ستايش 2» با گذر از يك زمان 15 الي 20 ساله به مسائل روز جامعه ميپردازد و شخصيتهاي اصلي سريال كه در فصل اول حضور داشتند، در فصل دوم نيز ايفاي نقش ميكنند. مجموعه «ستايش 2» در واقع داستانهاي فرعي بيشتر و مسائل روز را مطرح ميكند.
وي در ادامه در پاسخ به اينكه در سريال «ستايش 2» عوامل و بازيگران تغيير خواهند كرد، يادآور شد: با جهش زماني كه بر داستان «ستايش 2» حاكم است تعدادي از بازيگران اصلي در فصل دوم هم حضور دارند و تعدادي هم بازيگران جوان قرار است به مجموعه اضافه شوند.
سلطاني در ادامه درباره اينكه مريلا زارعي قرار است نقش ميانسالي ستايش را ايفا كند، خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه مريلا زارعي بازيگر باسابقهاي است و رنگ و طعم بازيگرياش براي همه بينندگان سينما و تلويزيون مشخص شده است، همچنين به خاطر محبوبيت و قدرتي كه اين بازيگر دارد، براي ايفاي نقش ميانسالي «ستايش» انتخاب شده است.
كارگردان سريال «ستايش» در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: در مجموعه «ستايش 2» هم اميدواريم همانند سري اول كار به خوبي پيش برود و مورد استقبال قرار بگيرد.
خب اینم از اخرین قسمت این سریال ....خداییش همش سرکاری نبود؟؟؟
چه نکته ی مهمی در این فیلم وجود داشت؟
در گفت و گو با فارس عنوان شد؛
سلطانی: «ستایش2» با بازیگران جوان ساخته می شود
خبرگزاری فارس: کارگردان مجموعه تلویزیونی «ستایش» با بیان اینکه «ستایش2» نیمه دوم سال 91 از تلویزیون پخش می شود، گفت: فصل دوم این سریال با حضور بازیگران جوان ساخته می شود.
سعید سلطانی که در غرفه خبرگزاری فارس در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها حضور یافته بود، در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: ایده ساخت فصل دوم سریال ستایش در زمان ساخت سری اول آن تصویب شد که مکمل داستان و مضمون فصل اول مجموعه است.
وی ادامه داد: با پایان نمایش فصل اول، ما مشغول کار روی فیلمنامه هستیم و تصوربرداری آن در سال 91 انجام می شود، تا اواخر سال 91 هم پخش آن از شبکه سه سیما شروع می شود.
سلطانی درباره داستان فصل دوم سریال ستایش نیز اظهار داشت: این بخش ادامه سرگذشت آدمهای اصلی است که در فصل اول دیدیم و روایت زندگی آنها را دنبال کردیم، فصل دوم شرایط زمانی خاصی دارد و با گذشت 15 الی 20 سال به مسائل روز جامعه می پردازد و فضای آن خیلی جوان تر از سری اول است.
وی درباره انتخاب بازیگران نیز توضیح داد: جز مریلا زارعی که قرار است میانسالی ستایش را بازی کند، چون نگارش تمام نشده و تصمیم گیری نهایی تمام نشده، مابقی بازیگران انتخاب نشده اند. البته بازیگران اصلی سری اول با ما هستند و بازیگران جوانی نیز به کار اضافه خواهند شد.
بنظر من که سریال جالب جذابی بود. کمتر سریالی تو ایران ساخته میشه که هم قصه داشته باشه و کم کشش.معلوم بود نویسنده سناریوش از قبل فکر همه چی رو کرده و مثل 99 درصد سریالها متن رو سر صحنه نرسونده. سریالش فصل های مختلفی مثل فرار پسره از سربازی و چالش ازدواج ستایش و کار پیدا کردن و فرار از اتهام قاچاق تریاک و .... آخرشم درست تموم شد. حالا ببینیم در زندگی آینده ستایش خانم چه بچه هایی تربیت کرده. ولی بیچاره پسرش از یه پول قلمبه محروم شد.
یکی از بهترین و پربیننده ترین سریال های تلویزیون بوده.
من که خیلی لذت بردم.
اینکه تا آخر سال 91 واسه بقیش باید صبر کنیم، خیلی زمانش طولانیه.
کاش این سری دوم رو خیلی زودتر و همزمان با پخش سری اول کلید می زدند.
باید ببینیم برای سری دوم با کدوم بازیگرا قرارداد می بندند.
مثلا اگه با داریوش ارجمند قرارداد بسته نشه معلومه یارو این چند سال مرحوم شده. من که دوست دارم ایشون باشه.
ضمن احترام که به دوتا پست آخر! واقعا متاسفم واسه اینهمه خرج و اصراف اونم به پای یه همچین سریال آبکیه! که سروته نداشت! و جز اندوه و غصه واسه آخر هفته مردم گفتنی نداشت!
و اینم از آخرین قسمت سریال ستایش! یه ذره شادی من که توش ندیدم! همش ناراحت کننده بود :( چطور میخوان دوشو بسازن خدا میدونه! به هر حال اینم یه نوع کم پیداشه :دی ما که زیاد لذت نبردیم از این سریال اما در کل خوب بود بد نبود نمیشه گفت عالی بود که دوش در بیاد حالا باز 2 میسازن بعد سرنوشت اون پسررو نشون میده خان بهادر هم فوت میکنه جانشینش اون پسره خواهد شد و ... تصمیم با نویسنده و کارگردان :دی
بهتر بهتر بهتر بهتر .بالاخره اين سريال مسخره و افتضاح تموم شد. من از وقتي طاهر مرد ديگه نگاه نكردم.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
قسمت آخر اگر تکلیفه بعضی مسائل روشن میشد بهتر بود.
فصل دوم که میگن نقش ستایش رو دادن به یکی دیگه در حالی که اشتباهه
چون تو ذهن همه مردم خانوم نرگس محمدی ستایش هست نه فرد دیگه.
فاصله زمانی فصل دوم خیلی طولانی هست دقیقا مثل سریال اسپارتاکوس
تا بیاد فصل بعدش بیاد آدم باید فصل قبلی رو دوباره نگاه کنه تا یادش بیاد.
به هر درجه این سریال واسه من متوسط بود.
«ستايش» در يك قسمت خلاصه و پخش ميشود
با پايان پخش سريال «ستايش»، خلاصهي تمامي قسمتهاي اين سريال، هفتهي آينده روي آنتن ميرود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، بر اساس كنداكتور شبكه سه سيما، قرار است سريال چهل و چهار قسمتي «ستايش» كه پخش آن حدود يك سال به طول انجاميد، در يك قسمت، خلاصه شود.
خلاصهي «ستايش»، جمعه شب ـ 13 آبان ماه ـ از ساعت 21 در قالب يك قسمت، پخش خواهد شد.
اين سريال به كارگرداني سعيد سلطاني و تهيهكنندگي آرمان زرينكوب، در باكس جمعه شبهاي شبكه سه سيما قرار گرفته بود؛ سري دوم «ستايش» نيز با بازي مريلا زارعي در نقش «ستايش» ساخته خواهد شد.
پس فی العمل ستایش فیلم سینمایی بوده که کردنش سریال و یک سال ملت رو اسکل کردن :31:نقل قول:
همش پر از غم و غصه بود یه جای شاد نداشت به چه امیدی مردم میشینن نگاه میکنن .......
آخه اینم شد سریال!!! فیلم سریالهای دهه 60 و 70 که بهتر بودن!! نه سر و ته داشت و نه روح! فقط روحیه مردم رو تضعیف میکرد و ناراحتیشون بیشتر شد و اعصابمان خورد شد با این کش مکشهای علکیش! صاف هم جایی قطع میشد مردم یک هفته با فکر و خیال و اعصاب خوردی و نگرانی واسه شخصیتها صبر میکردن ته به خاطر خوب بودن فیلم بلکه به خاطر کنجکاوی که بالاخره این همه ما رو پیچوندی لرز دادی چی میشه !؟ کاش این پولها رو به اینا نمیدادن دو تا سریال خوب واسه تلویزیون پخش میشد مردم شاد میشدن و روی رفتار اجتماعیشون هم تاثیر میزاشت!! به اصطلاح این سریالهای ارشادی آبکی رو میسازن بدبختی مردم رو به خودشون نشون بدن درست یا نادرست!!؟ واقعا چه نتیجه ای داشت! حالا ستایش فرار کرد چی شد مثلا!! فردوس مال و مالش رو گذاشت واسه هیچکس رو رفت که چی مثلا! انتقام گرگها رو خود گرگها گرفتن که چی شد ما خوشحال بشیم! یکی یکی شخصیتها مردن و هنوز هم میخوان بمیرن که چی مثلا میخواهید یاد آخرت باشیم!! یا دارید رسما میگید جوون مرگ بشید ایشالا!!؟
این همه بدبختی و گرفتاری و عصبی بودن مردم و کم شدن دوستی و مهر و محبت و گل و بلبل کافی نیست باز شما میایید این فیلمهای مزخرف رو میسازید!! بابا دو تا فیلم دروغ هم که شده از خوشی های مردم بسازید و از ماجراهای جالبی که بین مثلا چنتا خانواده اتفاق میافته و آخرش با یک نتیجه گیری منطقی و خوب تموم میشه. خسته شدیم ازین ............. این کارها یا سفارشی است یا پولی! وقتی تموم بشه هیچ خاطره خوشی ازش به جا نمیمونه و فقط وقت و اعصاب و ... رو گذاشتیم روی این چیزا آخرشم هیچی!:19:
اینا سرگرمی نیست فقط مشغولیات اجباری با اعمال شاقه است! اینا رو نبینیم چی ببینیم!؟:8:
خدایی تو tv ما چیزی چز غم و بدبختی نشون میدن ؟ کلا نمیدونم چرا شدیدا صدا سیما تمایل داره همه رو تو غم و اندوه نگه داره ... یعنی ارزش اهدافشون رو داره که یک جامعه ای رو از نظر روحی از بین ببرند ؟
این سریال به نظر من کاملا اهداف خاصی داشته ... سریال ساختمان پزشکان با تمام ماست مالی ها و آبکی بودنش باز ۲ تا مسئله ای رو یاد مردم داد .
من وقت نکردم ساختمان پزشکان رو ببینم ولی این منشی لوسه (شیرزاد که خودشون به خنگ بازی میزد) حداقل تبسمی نشون میداد روی چهره ما!:20: اون نیمای بدبخت هم از همه طرف ذلیل بود هم از زن هم برادر و پدر و مادر هم از دوست و همه هم ازش سوء استفاده میکردن! صداش یکم بد بود و خشن اما روح و اخلاق ملایمی داشت. این همون نیست که تو مرد جنگلی بازی میکرد واسه بچه ها؟نقل قول:
این سریال به نظر من کاملا اهداف خاصی داشته ... سریال ساختمان پزشکان با تمام ماست مالی ها و آبکی بودنش باز ۲ تا مسئله ای رو یاد مردم داد .
اون 2 تا چیز چیه؟:31:
منم زیاد این برنامه رو ندیدم چون کلا tv نمیبینم ! نه وقتشو دارم ٬ نه برنامه به درد بخوری دارده ٬ دقیقا اگر فرصت میکردم تنها برنامه ای که چند دقیقه ای میدیدم همین ساختمان پزشکان بود ...
برا مثال یکی از موارد نحوه ارتباط و روابط درون خانواده بود ٬ یکی دیگش پایداری تو گرفتن حق ٬ حتی اگه یه قوطی لوبیا باشه .
یک خبر فوری:
نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش در حرکتی ویژه تشکر خود را از اعضای پی سی ورلد اعلام داشته و از انان در خواست کرد برن به زندگیشون برسن :31:
پایان پیام/
وقتی که مردم ایران توی یک سال 60 روزش رو به گریه و تو سری زدن مشغولند باید انتظار همچین سریال هایی رو داشته باشن
من کلا انگیره ساخت و پخش همچین سریالی رو نفهمیدم.
انقدر از این جور سریال ها و برنامه هایی که غمناک ساختن که چهره مردم ایران عبوس شده
برای کوچکترین مشکل و اختلافی درگیری پیش میاد...فکر میکنید دلیلش چیه؟!
همین برنامه هاااا :13:
گفتوگو با گوهر خيرانديش، بازيگر سريال «ستايش»
زعفرانباجي، تنهايي يك زن مجنون نما
زندگي در عالم پر دغدغه امروزه سخت و طاقتفرساست، چه برسد به اين كه قرار باشد زندگي را در دنياي بازيگري ادامه دهيد. گوهر خيرانديش كه در چند قسمت پاياني سريال «ستايش» حضور يافته از جمله بازيگراني است كه با نقشهايش، زندگي ميكند. به همين دليل كارش سخت تر است.
شايد دليل متفاوت بودن بازيگران قديمي با بازيگران جديدتر همين باشد كه امثال او بازي ميكنند تا در زندگي فردي و اجتماعيشان موفق باشند نه اين كه زندگي را براي دنياي بازيگري به خدمت بگيرند. خيرانديش نقشهايش را با وسواس انتخاب ميكند و البته نقشش در ستايش به تيپ نزديك است و صد البته به نقش خاله رفعت در سريال سفيد، سياه، خاكستري.
خودش معتقد است اين اولين بار است بدون اين كه تمام داستان را بخواند و از آن خبر داشته باشد، با اطمينان به كارگردان و نويسنده، نقش زعفران باجي را پذيرفته است. اين روزها خيرانديش در حال بازي در سريال «فرات» به كارگرداني مازيار ميري است.
به نظر مي رسد با توجه به طولاني بودن سريال ستايش، پذيرفتن نقش زعفرانباجي را با دقت انتخاب كردهايد؟
اتفاقا كاملا برعكس است.
يعني اصلا سريال ستايش را نديده بوديد؟
نه. حتي تا 2 ماه گذشته اسم آن را هم نشنيده بودم.
پس حالا مثل همه مصاحبهها بايد سوال كنم كه چگونه به اين سريال دعوت شديد و چگونه در آن حضور يافتيد؟
واقعيت اين است كه با آقاي مطلبي، نويسنده سريال صحبت كرديم. خوشبختانه قبل از اين سريال، تجربه بسيار خوب و لذتبخش حضور در فيلم محاكمه (ايرج قادري) را با هم داشتيم كه در آنجا نقش زني افغان توسط اين نويسنده نوشته شده بود كه با همكاري يكديگر توانستيم آن نقش را پرورش دهيم. در اين سريال نيز با پيشنهاد ايشان نقش زعفرانباجي را پذيرفتم.
در واقع آقاي مطلبي، شما را به كار دعوت كردند؟
نويسنده با من صحبت كرد كه چنين نقشي با ويژگيهايش را براي من نوشته است كه اگر من آن را بازي نكنم، نقش را حذف خواهد كرد. بدون اغراق بگويم كه تا آن زمان من نه اسم اين سريال را شنيده بودم و نه ميدانستم كه كارگردان آن، سعيد سلطاني است.
حتما وقتي آقاي نويسنده شنيد كه سريال ستايش را نديدهايد، از پيشنهاد دادن به شما درباره اين نقش منصرف شد؟
نه. اتفاقا او پرسيد الان شما كجا هستيد. گفتم داخل آژانس هستم. گفت از آقاي راننده بپرسيد كه سريال ستايش را ديده است يا نه؟ پرسيدم آقاي راننده شما سريال ستايش را ميبينيد؟ گفت: بله خانم. ما هر هفته جمعهها ميرفتيم خانه پدرخانمم، اما از زماني كه پخش اين سريال شروع شده ترجيح ميدهيم در خانه بمانيم و سريال را تماشا كنيم. راستش من تعجب كردم و تازه آن زمان متوجه شدم كه كارگردان سريال، سعيد سلطاني است. تجربه خوب بازي در سريال «ميعاد در سپيدهدم» را كه همبازي همسر مرحومم جمشيد اسماعيلخاني بودم را، در ياد داشته و از آن زمان به بعد، هرزمان پيشنهاد كار از طرف سعيد سلطاني ميشد يا من فرصت كار نداشتم يا اينكه با كارهاي ديگر زندگيام تداخل داشت. اين بار نيز مشغول بازي در فيلم «روييدن در باد» به كارگرداني رهبر قنبري بودم و نتوانستم براي اين نقش زمان و انرژي كافي بگذارم.
يعني قرار بود كه نقش زعفرانباجي طولانيتر از اين چند قسمتي باشد كه در آن حضور داريد يا اينكه چيزي متفاوتتر از ويژگيهاي ظاهري كه اكنون از اين نقش ميبينيم؟
ابتدا به دليل مشغله كاري من فرصت ايده دادن درباره اين نقشي كه معتقدم كمي نزديك تيپ است، كمتر پيش آمده، حتي بعد از اولين تست لباس علاقهمند بودم كه اين نقش شكل بهلولواري به خود بگيرد، چون اين زن بهظاهر كمعقل ميآيد، اما در حقيقت عاقل است و كاملا متوجه زندگي خودش است و صد البته متوجه سفليمحله و عليامحله هم هست. اين بسيار تعيينكننده بود. من به نويسنده پيشنهاد كردم كه گذشته زندگي اين نقش را هم به بيننده نشان دهيم.
اتفاقا همين سوال را از شما داشتم كه در سريالي با شخصيتهاي زياد و داستان طولاني، پس چرا زعفرانباجي اينقدر دير ميآيد و زود هم ميرود؟
از طرفي فرصت كمي براي فكر كردن درباره حضور در اين نقش داشتم و جداي از شكل ظاهري اين آدم كه دوست داشت ظاهري تميز و پاكيزه و به دور از آلودگيهاي شهري داشته باشد نه اينكه لباس نو و شيك بپوشد، اما دوست نداشتم اين نقش را با موهاي ژوليده و دندانهاي خراب ارائه كنم. زعفرانباجي از آنجا كه خيلي چيزها را ميداند، ميخواستم همين آگاهي او باعث ماندن او در آن مكان شده باشد.
حالا كه به شكل ظاهري اين نقش و نزديك بودنش به تيپ اشاره كرديد، همانطور كه در ابتدا هم گفتم با ديدن اين نقش، نقش خالهرفعت در سريال سفيد، سياه، خاكستري به يادم آمد.
بله. گروه تمام برنامههاي خود را براي اين نقش چيده بود و من دير توانستم براي هيبت ظاهري اين نقش فكر كنم. حتي به نظرم تست گريم اين نقش ابتدا عجيب و غريب آمد. در حالي كه دوست داشتم اين نقش، پاكيزه، وسواسي و سفيد باشد و به شكلي آن را نشان دهيم كه وسواسهايش او را از شهر دور نگه داشته است و حتي گارياي كه او تمام زندگياش را با آن حمل ميكند، جزئي از شخصيت او باشد.
درباره شخصيت دروني و ويژگيهاي رفتاري اين نقش كه كاملا متفاوت با ظاهرش است، بيشتر برايمان توضيح دهيد.
زعفرانباجي وقتي با ستايش صحبت ميكند، به خاطر يك لقمه نان ميگويد به حرف خان گوش دهيد اما وقتي خان ميرود، ميگويد به حرفش گوش نكنيد، چون ديگر دوران خان بازي تمام شده است يا وقتي كنار ستايش نشسته و او گريه ميكند، زعفرانباجي شعر ميخواند تا ستايش را بخنداند ولي بعد به او ميگويد كه ازدواج كن تا مثل زعفرانباجي تنها نماني. در واقع زعفرانباجي اين حرف را ميزند و حس دروني خود را به نمايش ميگذارد تا گذشتهاي از خود نقش نيز بيان شود.
پس اگر براي اين نقش، زمان بيشتري داشتيد، ما زعفرانباجي را گونهاي ديگر ميديديم؟
بله، اگر زودتر به اين كار ميپيوستم و درباره نقش صحبت ميكردم، از اين نقش، نقشي ميساختم كه نه تكرار باشد و نه شبيه يا نزديك به تيپ. در حقيقت آنچه ميخواستم اين بود كه مثلا زمان جنگ ميان دو محله به عنوان مثال كسي عاشق زعفرانباجي بوده يا اينكه به دلايل ديگر، او نخواسته ازدواج كند كه حالا تنها مانده است.
اما اكنون هم كه دير آمديد نقشي به يادماندني باقي گذاشتيد، قبول داريد؟
تا نظر شما چه باشد، اما بايد بگويم كه اكثر صحنهها مثل آن صحنهاي كه من در بالكن نشستهام، آقاي عزيزي روبهروي من نيست و قبلا صحنههاي او گرفته شده است و او به سفر رفته بود يا همان صحنهاي كه آقاي عزيزي فانوس را از من ميگيرد و ميرود باز صحنهاي است كه بازي من به دليل مشغلهاي كه داشتم، به تنهايي گرفته شده است.
يك سوال ديگر؛ نقشهايي مثل زعفرانباجي كه نياز به واكنشهاي بيروني بسيار دارد آيا نياز به فيزيك يا انجام فعاليتهاي خاص قبل از ارائه اين نقش هست يا اينكه قبل از آن بايد در يك تئاتر حضور يافت؟
ابتدا بگويم كه من روزم را با ورزش آغاز ميكنم و هر زمان كه از خواب بلند ميشوم با هر گونه مشغله كاري كه دارم ورزش را فراموش نميكنم اما براي اين نقش، كار خاصي انجام ندادم.
اكنون كه در اين كار بازي كرديد، سريال را چطور ميبينيد؟ به نظر شما سريال ملودرام كه با اشك و آه و ناله همراه است، براي مخاطب امروز كه با رسانههاي صوتي و تصويري ديگر ميتواند شاهد صحنههاي شاديبخشتري باشد، جواب ميدهد؟
به نظرم درباره نمايش سريالهاي كشدار و اشك و آهي كه شما نام ميبريد و در هر يك از شبكههاي ماهوارهاي مردم دنيا از آن استقبال ميكنند، مردم ايران نيز علاقهمند ديدن اين گونه سريالها در تلويزيون ملي خودمان هستند و تجربه نشان داده كه خسته هم نميشوند.
آيا خودتان فرصت تماشاي تلويزيون را داريد؟
نه من واقعا فرصت ندارم كه تلويزيون تماشا كنم اما اگر در خانه باشم حتما دوست دارم كه همه كانالهاي تلويزيوني خودمان را ببينم، از سخنرانيها تا فيلم مستند و حياتوحش. علاقهمندم ببينم كه از تلويزيون خودمان چه چيزهايي پخش ميشود.
و سوال آخر اين كه منتظر نمايش سريال، فيلم يا حضور در تئاتري نيستيد؟
منتظر اكران فيلم «خنده در باران» و همين طور فيلم «شش نفر زير باران» به كارگرداني آقاي عطشاني هستم.
جالب است به شباهت اسم فيلمها دقت كرديد؟!
بله. به خاطر همين ممكن است نام اين دو فيلم تغيير كند.
و حرف پاياني شما چيست؟
قرار بود در نمايش «خورده خانم» به كارگراني كيومرث پوراحمد بازي كنم كه فرصت آن پيش نيامد و حسرت آن را ميخورم و ديگر اين فرصت بازي در نمايش «بازيگر و زنش» نوشته علي نصيريان را هم نيافتم.
مريم درستاني / جام جم
روزنامه جام جم يكشنبه 08 آبان 1390
گمونم اونجوری بشه :دی توی پست قبلیم گفتم!
پسر ستایش محمد با پسر اولیا محله که پدر ستایش نجاتش داد در خواهد افتاد :دی شایدم دوست شدن معلوم نیست!
حشمت فردوس هم فکر کنم هنوز هنوزا نمیمیره! محمد بزرگ میشه! خواهرش بزرگ میشه! و اینکه تصمیم با فکر و ذهن محمد خواهد بود :دی
نرگس محمدی رو اگر به عنوان نقش خود ستایش هم نخوان ازش استفاده کنن می تونن نقش دختر ستایش رو که در آینده بزرگ میشه بدن بهش بازی کنه.
تا همچنان در سریال حضور داشته باشه
با احترام به همه طرفداران سریال ستایش از جمله مامان خودم ولی من حالم ازین سریال بهم میخوره
بلاخره تموم شد ولي بياين فصل 2 رو پيش بيني كنيم:
من 2 تا نظر دارم :
1- فيلم كه به احتمال زياد از 20 سال بعد شروع ميشه بچه هاي ستايش بزرگ شدن و پسرش به طور اتفاقي با صابر و يا حشمت فردوس اگه نميره اشنا ميشه و بعد از مدتي ميفمه كه اونا كين
2- پسرش كه بزرگ شد ستايش بهش ميگه خونواده پدرش كيا بودن و براي گرفتن ارث پدرش ميره سراغ اونا
شما چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين نرگس محمدي اعلام كرده همچنان در حال گريه كردن هستم تا بهم نقش ستايش رو در قسمت دوم بدن تا اونجا بتونم بهتر گريه كنم بازي كه نميتونم بكنم فقط ميتونم خوب گزيه كنم.
آخر سال 91 ظاهرا پخش میشه.. چه ضد حالیه اگه بزارن تو عید یا نزدیکش پخش کنن!!
من منتظر بودم همین حالا تموم بشه آخرشم تو یک قسمت نشون بدن برن پی کارشون ما رو مچل کردن! حالا تازه قول فصل دوم هم میدن! لابد فکر کردن جومونگه!!!! حالا چه طوری شد تصمیم گرفتن ادامه بدن! با نظر مردم که نبوده! آخه فیلم دیگه ای نداشته خوب همه مخاطبانی که تلویزیون میدیدن فقط یک گزینه داشتن دیگه!
همینطور دائم یکی پس از دیگری دائم مردم رو دق میدن و عصبیت و خشونت تو جامعه رواج میدن و دوری مردم از هم به خاطر همین روحیات بدی که بهشون تزریق میشه.
کاشکی پول رو نمیدادن به اینا و خرج دو تا سریال خوب میکردن یا لااقل این چیزا رو نمیساختن و بودجش رو نگه میداشتن از آگهی های بازرگانی میکاستند که دیگه اینم واقعا شورشو در آوردن هی وسط تبلیغات فیلم میزارن!!!
نظرات شخصی بود:8:
دوستان من میترسم! در دو یا سه قسمت پنجشنبه یا جمعه به صورت فیلم پخش بشه!
همونطور که می بینید دیشب این سریال مزخرف چهارخونه رو پخش کردن!
خدایی خجالت آوره
چرا نميايد فصل 2 را پيش بيني كينم؟
فکر کنم همه از این سریال اونم قسمت آخرش خوششون نیومده به همین دلیل کسی نمیاد نظری بده :/
اتفاقا سریال خیلی خوب و خوش ساختی بود.و راجب فصل بعد احتمال زیاد موفقیت ستایش در تربیت فرزندانش رو نمایش میده و البته عاقبت پدرشوهر مغرورش
منم موافقم. سریال خوبی بود. حسابی ما رو سرگرم کرد.
مثل همه سریال ها حتما بی عیب نبوده ولی در مجموع راضی کننده بود.
ماجراش تقریبا واقعی بود.
از این نمونه ها که پدربزگ میخواد بچه ها رو از عروسش بگیره تو آشناهامون دیدمه. اتفاقا پدربزرگه موفق شد بچه ها رو بگیره و عروس هم بعدا دوباره ازدواج کرد.
نرگش محمدی نوه واقعی جمشید مشایخیه؟
امروز تو برنامه گلخانه اینو گفت.
این کلیپو ببینید حتما ببنید نرگس محمدی واقعا چیه.
چه تیپ افتضاحی دارهکد:http://www.aparat.com/v/4135a1d86208f7f6f0cde24c048b7a8465317
تا الان فكر ميكردم به تلويزيون ايران اميدي هست و مردم سطح سليقشون رفته بالا امروز فهميدم واقعا وضع خرابه........
امروز صبح نرگس محمدي آورده بود باهاش صحبت ميكرد ميگفت شما واقعا عال بازي ميكنيد و خيلي استعداد داريد. گفتم حالا اشكال نداره طرف واسه اينكه برنامش به روز باشه اينو آورده ولي بعدش گفت ما 19000 :18::18::18: تا اس ام اس داريم كه از شما تعريف كردن..... اينو كه گفت ميخواستم با سر برم تو تلويزيون......:19::19::19::19::19:
من موندن اينا از چي اين نرگس محمدي خوششون اومده؟ بازي كه يه چيزي در حد افتضاح بازم بدتر..
قيافه داره كه نداره استيل داره كه نداره همون گريه كردنم كه كل سريالو با اون جمع كرد خوب بلد نيست فقط با قطره ميتونه گريه كنه.....
نه دوست عزیز نوه واقعیش که نیست! تریپ تعریف تمجید بود که بعد اینکه نرگس محمدی کلی حرف زد که مایه افتخار من بوده با استاد مشایخی بازی کردم و .... (تابلو بود حرف دلشو میزد و هیچ اغراقی هم نمیکر) بعد استاد مشایخی هم فرمودن واقعا خانم محمدی مثل نوه واقعیم میمونن و ....:46:نقل قول: