اقا دستت درد نکنه اونجا رو با زور رد کردم به خاطر اینکه دنده ماشین رو اتو بالا نمیره. اقا یکی بگه راهی نداره این دنده اتوماتیکش بالا بره .نقل قول:
Printable View
اقا دستت درد نکنه اونجا رو با زور رد کردم به خاطر اینکه دنده ماشین رو اتو بالا نمیره. اقا یکی بگه راهی نداره این دنده اتوماتیکش بالا بره .نقل قول:
اتو که همون اتوماتیکه !نقل قول:
اقا دستت درد نکنه اونجا رو با زور رد کردم به خاطر اینکه دنده ماشین رو اتو بالا نمیره. اقا یکی بگه راهی نداره این دنده اتوماتیکش بالا بره .
تو تنظیمات بازی برو هستش.
game setting
سلام
بازی بسیار جالبی بود من تمومش کردم تو نسخه های این بازی میشه گفت یکی از نسخه های خوب بود.
کسی لینک بلک باکسش رو داره؟؟
واقعاً بدست اوردن مدال plutunium خیلی سخته
مدال طلا ها فقط 2 تاشونو نگرفتم ولی باید همشونو پلوتونیوم کنم تا ماشین های بیشتری ازاد شن و این اذیت میکنه والبته جذاب میکنه بازی رو
چون همینجوری مثل نسخه های قبلی نیست که مدال راحت بگیری
کسی تو نسته همه پلوتونیوم ها رو بگیره ؟؟
الان همه دارید limited edition بازی میکنید؟؟؟؟؟
اقا کسی نیست جواب مارو بده چرا دنده اتوماتیک اضافه نمیشه یعنی بالا نمیره ؟ دنده دستیش هم اذیت میکنه.
میتونه به کرک ربط داشته باشه؟
به نظرم بازی مسخره ای بود خیلی اسون بود.
nfs most wanted یه بازی به یاد ماندنی.
مد run هم اسان بود هم کوتاهنقل قول:
اگه تونستی مدال plutonim رو تو مد challenge ها بگیر (هم سخته هم وقت زیادی میبره تا بگیریشون ، بعضی وقتا چند صدم ثانیه کم میاری البته همشونو بگیری نه چند تا )
البته رو نرمال نه رو easy :20:
سلام
تقریبا دیگه آخرشه، با Calvin Garret باید مسابقه بدم، نفر سوم هستم الان.
نمیدونم چرا تو لودینگش میمونه !فریز نیست ولی نمیره تو بازی :(
کسی این مشکل رو نداشته ؟
رو ایزی بازی کردی بعد میگی آسون بود :27:نقل قول:
به نظرم بازی مسخره ای بود خیلی اسون بود.
رو هارد بازی کن :21:
سلام
یکی از دوستان لطفا لیک دانلود نسخه نهایی را برای pc برای من بذاره یا در پست اول اضافه بشه
ممنون
سلام مشکل اینجاست که لینک دانلود رو نمیشه گذاشت سایت موظف به رعایت قوانین کپی رایت هست و ما مجاز نیستیم لینک دانلود بذاریم ولی تو یه سر به اینجا بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو می تونی :31: خوب بگرد :46:
بازی رو با یک مشت پرسش های بی پاسخ درست کردند برای اینکه حس کنجکاوی بازیکنان رو داشته باشه ولی انگار اینجور نشده و با هزار انتقاد روبرو بوده.
بازیکن نقش نخست جک هستش که بدهی بزرگی به رئیس مافیایی ها داره و نمیتونه پول روبرگردونه و حالا گروه مافیا میخواهند جک رو نابود کنند برای اینکه اندیششون میگه که اون پول رو بالا کشیده.
تمام انفجارها و اتفاق هایی که در بازی میدیدید کار همونا بوده ولی تقریبا کسی متوجه نشده بود نمونش انفجار کوه ها و خیلی چیز های دیگه که اگر نسخه ای تازه از run دوباره بیاد همه این چیزها رو متوجه میشید.
سام یه رابط مسابقه های ممنوعه هست
sam ترتیب یه مسابقه خیابانی 200 نفره!با جایزه 25 میلیونی میدهد و جک خلافکار برای بدست آوردن پول و خلاص شدن از دست گروه مافیایی باید تو مسابقه برنده شود.
برنده یا مرگ
انتخاب با خود شماست .
پاسخ های بی پرسش بازی رو سازندگان خودشون اینجور درست کرده اند که نسخه های بعدی هم بتونند ادامه اش بدن.
اگر نسخه ی run 2 رو هم در آینده بازی کنید شک نکنید به داستان این نسخه نمره ای بیشتر از 8 میدین ولی حالا که خیلی چیزهارو متوجه نشده اید نمره ی این بازی 7 میمونه
داستان10/7)
گیم پلی10/8)
گرافیک10/9)
موسیقی10/9
صدا گذاری10/9)
شما به راحتی می تونید بازی رو از اینجا دانلود کنید ... :46::46::46:نقل قول:
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-need-for-speed-the-run-11363.html
Need for Speed The Run Limited Edition
سلام من بازیو شفارشی از یکی از دوستانم لیمیتد ادیشن تهیه کردم در یه کلام عالیه
به بازی از 10 میدم 9 عالیه من از عاشقان NEED FOR SPEED دم
در ضمن بازیم 5 دیویدیه کرکش عالیه هیچ مشکلی هم ندارم نه با دنده اتومات نه با کرک بازی
توضیحی میدم برای دوستانی که در مورد این نسخه اطلاعاتی میخواستن و یا میخوان این نسخه رو تهیه کنن
EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:
موفق باشید.
من بازی رو در حالت هارد بازی کردم و داستان بازی رو که تموم کردم و تو نصف چلنجرها هستم . ولی در کل بازیه بی ثمر و راحتیه .:31:
با سری های قبل خیلی فرق داره و بد هست.
خب، میریم تا یه نقد کوتاهی به این بازی داشته باشیم :20:
گیم پلی : سری های nfs همیشه گیم پلی خودش رو حفظ کرده و من کمتر تغییری توی گیم پلی سری های nfs دیدم. انگار سازنده های این بازی برخلاف سازنده های بازی Dirt هیچ علاقه ای به طبیعی تر کردن بازیشون ندارن و ترجیح میدن به جای اینکه بازیشون به شبیه سازی نزدیکتر بشه همون بازی بمونه :27:
توی این بازی هم مثل سری های قبلی برخورد ماشین با ماشین های دیگه، تخریب ماشین ها و مسائل دیگه ای که مربوط به این ها میشه اصلا به واقعیت نزدیک نیست و شما با خیال راحت میتونید پاتونو بزارید روی گاز و سرپیچ ها با کمترین زحمتی که میکشید بپیچید، اصلا نگران این نباشید که ماشینتون به جایی بخوره، چون اگه با سرعت زیاد هم به جایی برخورد کنید نهایتا یه کم ماشینتون این ور اون ور میشه :31: و البته اگه سرعتتون خیلی زیاد باشه و به جایی برخورد کنید بعضی وقتا WRECKED میشید ! یعنی ماشینتون درب و داغون میشه و نمیتونید به بازی ادامه بدید.
ولی خرابی ماشین خیلی بد ساخته شده، نهایتا یه کم شیشه ماشینتون خورد بشه و یه کم کج و کوله بشه :13:
البته این چیزا زیاد توی سری های nfs جای تعجب نداره و همون جور که از اسمش معلومه NEED FOR SPEED شما فقط باید فکر سرعت و گازیدن توی بازی باشید :20:
پلیس ها در واقع نقش هویج رو دارن :19: البته وقتی سختی بازی رو بیشتر میکنید بهتر میشن.
ماشین ها خیلی خوب طراحی شدن، مثل همیشه از نمای داخل ماشین خبری نیس.
جاده ها خیلی خوب و پر جزئیاتن که باعث میشه رانندگی لذت بخشی رو تجربه کنید :40:
میون بازی شاهد صحنه های اکشنی هستیم که خیلی خوب و لذت بخش طراحی شدن و واقعا حس هیجان رو به شما میده. این صحنه ها باعث شده این سری nfs کاملا متفاوت با سری های قبلیش باشه.
گرافیک : به لطف انجین Frostbite 2 این بازی از گرافیک خوبی بهره مند شده. گرافیک صحنه های بازی واقعا در حد Battle Field 3 هست. افکت های آب،خیسی جاده ها و آتیش و دود و باد و نور خورشید ... مانند بازی بتل فیلد به خوبی طراحی شده که در کل به زیباتر شدن بازی کمک زیادی کرده. این بازی نسبت به بازی های حال حاضر گرافیک قابل قبولی داره :11:
صداگذاری : در صداگذاری بازی هم نسبت به سری های قبلی تغییر خاصی دیده نمیشه اما به هر حال صداگذاری قابل قبولی داره. موزیک بازی هم خیلی خوب و هیجانی ساخته شده که به هر چه هیجاتی تر شدن بازی کمک میکنه.
داستان : در این نسخه شاهد یک داستان عادی هستیم که انگار زیاد روش کار نشده و فقط بهونه ایه واسه رانندگی کردن با ماشین :20:
نتیجه ی کلی : در این نسخه از NFS با اینکه در بعضی نکات طراحی بازی شاهد ضعف هستیم اما باید اعتراف کنم که بهترین نسخه ی NFS رو بازی کردم و بازی هیجان خیلی خوبی داره. به من که خیلی چسبید.
امتیاز بازی :
گیم پلی : 8
گرافیک : 9
صداگذاری : 8
داستان : 7
امتیاز کل : 8 :11:
اقا کسی میدونه چطوری فریم بازی میشه دید؟
ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟
با نرم افزار fraps حجمش هم حدود 3 مگ هستنقل قول:
بلک باکس حجمش خلی کم هستنقل قول:
ویه سوال دیگه اینکه از کجا میشه فهمید نسخهای که خریدم لیمیت ادیشن یا بلک باکس هست؟
لیمیت فرقی با نسخه معمولی به لحاظ حجم نداره فقط چند تا ماشین اضافه داره
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
سلامنقل قول:
من نسخه Limit رو دارم ولی هر چی گشتم chsllenge های mostwnted و carbon رو ندیدم توش
اگه ممکنه کرکی که استفاده میکنی رو بزار تا شاید این چلنج ها رو ما هم ببنیم
خب چرا از سایت های دیگه کپی میزنی؟نقل قول:
منبع رو هم میگفتی حداقل اینکار نامردیه که
اینم منبعت
در ضمن بهترین قسمتش موسیقی بازی هستش چرا آخه دادن بهش 8؟نقل قول:
کد:http://prettytimes.mihanblog.com/post/68
هرچی سرعت بیشتر میشه موسیقی تندتر میشه عجیبه والا
گیم اسپوت به خیلی چیزها گیر داده نمونه اش برخورد ها یا کاراکترهای
اولش جک رومیبینی حال میکنی بعدش هنگام فرار دیگر چهره هارو میبینی بالا میاری
تنضیمات هم مشکل داشته تو سری اولش
ماشینا خراب نمیشه یا غیر طبیعی خراب میشه
بازی خیلی کوتاهه
همه اینا گیم اسپوت رو وادار کرد به این بازی نمره کمی به بازی داده بشه
تازه اوناهم که میگن راحت هستش یا با سرعت بالا پیچ میزنن خب آخه چی بگم بهتون؟:13:
easy؟
تازه گیم پلی بازی رو اگه سخت میذاشتین با 100 تا سرعت به سختی میپیچیدین که
باورم نمیشه مجید اهله این حرفا باشه ....نقل قول:
مطمئنی؟
لینک زدم دیگه برو ببین مگه اینکه اون لینک مال وبلاگ خودش باشهنقل قول:
زمان گیم پلی the run در درجه هارد از hot pursouit کمتره یابیشتره؟
نمیدونم چرا بعضیا همه ش میخوان یکیو سرکوب کنن بابت کاری که میکنه !نقل قول:
خب چرا از سایت های دیگه کپی میزنی؟
منبع رو هم میگفتی حداقل اینکار نامردیه که
اینم منبعت
اون وبلاگه واسه خودمه :13:
از شکلک های پست توی وبلاگ کاملا مشخصه که اول توی p30world نوشتم بعدش تو وبلاگم کپی کردم چون میهن بلاگ این شکلکا رو نداره :13:
بچه های این فروم میدونن اگه نقدی رو از جای دیگه نوشتن منبع ش رو ذکر کنن.
اینو میگم که خیالت راحت باشه دیگه نری مطالب نقدو سرچ کنی تا شاید تو یه سایت یا وبلاگ پیداش کنی و بخوای مچ اون شخص رو بگیری :13:
واقعا خجالت آوره :13:
برای خدافظی با این بازی چند تا عکس میزارم :37:
مرحله آخرش خیلی باحال و هیجان انگیز بود، فقط حیف که واسه آخرش صحنه ی اکشن نساختن :20:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
محتوای مخفی: 6
محتوای مخفی: 7
محتوای مخفی: 8
من مود run رو همون روز اول تموم کردم
الان تو challenge ها هستم
level هم 19 هست فک کنم تا 30 level داشته باشه
بازی خیلی خوب و البته طولانی هست
من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم...تو همون اولش که تو ماشین داره له میشه اول میگه X رو بزن و بعد B...اینا رو کیبورد کدوم هستن؟؟؟
دوستان من هم نسخه black box رو دارم ! همون که 2 تا dvd 9 هستش ! منم دقیقا مشکل x و b رو دارم !
یه سوال ! چطور میشه با جویستیک بازی کرد ! من هر کاری کردم نشد !
جویستیک هم play staiton هست ! که دو تا شک داره ! سمت راست هم 4 تا دکمه داره !
اقا مجید شرمنده راست میگید اون وبلاگ خودتون بود ببخشید.نقل قول:
ولی یه نکته گنگی رو موندم توش که چرا لینک وبلاگ خودتون رو تو سایت قرار نمیدی هیچ وقت؟
بیوگرافیتون رو خوندم نوشته بود مجید توکلی
همون موقع که من اون چیزارو نوشتم خودمم توجه کردم که ممکنه پشیمون بشم ولی آخرش کارمو کردم شرمنده:11:
پچ فعال ساز anti aliasing
تو محل نصب بازی اکسترکتش کنین.کد:http://www.uploadbaz.com/w4q165rdpa8f
x=enter , b=spaceنقل قول:
نقل قول:
مرسی !
آقا جویستیک رو چطور وصل کنم ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
جویستیک معمولی رو بازی های جدید به جز چند مورد استثنا مثل فوتبال ساپورت نمیکنن ولی اگر جویستیکت حرفه ای باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
نقل قول:
حرفه ای یعنی چطوری؟
واسه من شکل Play 3 هستش !
تو این بازی دنده عقب چطوریه ؟
میشه یکی دکمه هاشو توضیح بده!
RB و LB کدومه رو کیبورد ؟
دو تا سوال ...
تنظیمات دکمه های بازی رو چه جوری میشه تغییر داد ؟
تنظیمات گرافیک رو چجوری میشه دست کاری کرد ؟
یعنی بیوگرافی رو نمیخوندی حرفمو باور نمیکردی :37:نقل قول:
اقا مجید شرمنده راست میگید اون وبلاگ خودتون بود ببخشید.
ولی یه نکته گنگی رو موندم توش که چرا لینک وبلاگ خودتون رو تو سایت قرار نمیدی هیچ وقت؟
بیوگرافیتون رو خوندم نوشته بود مجید توکلی
همون موقع که من اون چیزارو نوشتم خودمم توجه کردم که ممکنه پشیمون بشم ولی آخرش کارمو کردم شرمنده
وبلاگم شخصیه ترجیح میدم معروفش نکنم.
دشمنت شرمنده :37:
ببخشید غلط کردم:31:نقل قول:
پیش خودم گفتم طرف میاد زخمت میکشه حالا اگرم شما کپی کرده بودی بازم کارم درست نبود توی تاپیک میگفتم دیگه شرمنده همگی و شما:11:
دوستان این بازی چه جوریا بوده؟من هنوز بازی نکردم ولی میخوام بدونم گرافیک و گیم پلی و داستانش چه جوری هاست؟خواهشا از دید یه بازیکن بگید نه یه ناقد.
ممنون
چند روز گذشت.... بالاخره این مشکل دنده ها و کلید های گاز و ترمز ( مکان نما بالا و پایین کیبورد ) حل شد یا هنوز تو گل گیر کرده این NFS ? چــی شد بالاخره قضیه به کجا رسید بچه ها
این پچ کارش چیه؟؟نقل قول:
تو سایت nfs نبود