martin_superhuman جان ممنون از زحماتتون.
من باید برم این بازی رو از یه شرکت دیگری غیر از تکین بگیرم و فکر کنم مشکلم حل شه ( اخرین ورژت کیت رو هم دانلود کردم ولی ... ) !
Printable View
martin_superhuman جان ممنون از زحماتتون.
من باید برم این بازی رو از یه شرکت دیگری غیر از تکین بگیرم و فکر کنم مشکلم حل شه ( اخرین ورژت کیت رو هم دانلود کردم ولی ... ) !
دوست عزیز اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم باید کارهای زیر رو انجام بدید:نقل قول:
روی My computer کلیک راست کنید و Properties رو بزنید و به برگه Advanced بروید حالا روی Error Reporting کلیک کنید و Disable Error Reporting رو بزنید اگه میخواین به طور کامل از دستش خلاص شوید اون تیک زیرش رو هم بردارید.
ببين آقاي کريمي مشکل من قطع شدن بازي هنگامي که ميخواي مسابقه بدي است ميتوني کمک کني ؟
ممنونم
برای من هم گاهی اوقات وسط بازی میاد بیرون.
اونوقت هست که اعصاب برای ادم نمیمونه....
خوبه برای شما
بعضی اوغات برای من وسط نیمه گیر میکنه
آخ آخ
فکر کن
ده تا گل جولو هستی
نه در من گيري چيزي نميده راحت باز ميشه
شرمنده Flower City جان ! کمکی از دست من بر نمیاد.نقل قول:
چون دوتا دلیل بیشتر نداره:
یکی اینکه ویندوزت خرابه و دیگری خود بازی خرابه .
وجدانا اين چه تاپيكيه.يه كم حرفه اي تر بحث كنيد.اصلا در اين مدت شما نيومديد يه يههفته اي تو سايت ما يه كمي حرفه اي بشيد. در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.
فایلهای ویدئویی آموزشی برای ساختن چهره و وارد کردن اون به بازی .ساخت توپ و پیراهن.
میتونید این فایلها رو از آدرس زیر دریافت کنید.البته باید از ف.ی.ل.ت.ر شکنی استفاده کنید که بتوان از طریق اون دانلود هم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جون مادرتون یه آپشن فایل درست درمون بزارید
برید به تاپیک حل مشکلات اجرا شاید کمک کنن/
اگه چیزی بود اینجام بزارین
بله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !نقل قول:
در ضمن كريمي جان اون عكسي كه از كيت سرورت گذاشته بو دي كيت سرور5.2.3بود كه مربوط به سوكر 6هستش.اما به هر حال بازم هر مشكلي داشتيد من هستم.
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون
لطفا اگر متيونيد اصول ترکيب چيني در سوکر 6 مطرح کنيد مثل اينکه استراتژي رسيدن به گل و بازي سازي -زيبا بازي کردن از لحاظ تاکتيکي -دفاع يارکوب و ريزه کاري هاي ديگه
ممنونم
با سلامنقل قول:
بله بالاخره تونستم کیت سرور رو نصب کنم !
فقط یه سوال داشتم ؟
من یک استادیوم دانلود کردم و اونو تو پوشه GDB کپی کردم. ( تو پوشه استادیوم توی GDB ) ولی تو بازی که میرم وارد نشده؟
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadium\GER - Veltins Arena FIFA, Gelsenkirchen
که توی پوشه آخری چند تا پوشه با نام های 1- day -fine ... هستش . اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید.
ممنون
من هم همین مشکل رو دارم لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه
با تشکر
با سلام
هر کدوم از دوستان که با سایت سوکر اکسز اشنایی دارند لطفا یک راهنمایی کنند که الان ورزشگاه جدید سانتیگو اومده لطفا یمی طریقه دانلود رو بگه من خودم برنامه های زیادی دانلود کردم اما این یک فرق داره
یک راهنمایی کنه
یا تشکر
ورزشگاه سانتیگو که تو خودش هست
ّنقل قول:
برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.
اگه میخوای زیبا بازی کردن از لحاظ تاکتیکی رو به واقع ببینی یکی از سه تیم آرژانتین - چلسی و یا لیون رو انتخاب کن.نقل قول:
بهترین ترکیب برای استفاده از این سه تیم :2-2-1-1-4
البته من این رو با توجه به آخرین Option Update میگم.
اگه میخوای بازی کاملا تهاجمی رو انجام بدی که دفاع برات مهم نباشه یکی از دو تیم اینتر و یا بارسلونا رو انتخاب کن.
بهترین ترکیب استفاده از این دو تیم: 3-2-1-4
اگه میخوای بازی دفاعی خوبی رو انجام بدی دو تیم منچستر و ایتالیا انتخابهای خوبی هستند با ترکیب 2-1-2-1-4
راه های رسیدن به گل برای هر تیم متفاوت هست . ولی بهترین راه استفاده از دو بازیکن سرعتی در کناره ها در خط هافبک هست که از کناره ها برن داخل و در محوطه جریمه با یه پاس عرضی توپ رو به مهاجم برسونه و ...(البته میتونی 3 بار پشت سر هم روی سانتر کلیک کنی)
martin_superhuman جان من F1 رو میزنم و به قسمت انتخاب استادیوم هم میرم ولی بازم نمیتونم به وسیله دکمه های کیبورد ( همشون ) استادیوم رو انتخاب کنم . آیا اشکال از جایگذاری پوشه استادیوم نیست ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
برای استفاده از کیت سرور باید در قسمت تعیین لباس دو تیم با استفاده از کلید F1 گزینه موجود در پایین صفحه سمت راست رو به Stadium Selectin تغییر دهید. سپس با استفاده از کلیدهای w یا a ورزشگاه خودتون رو انتخاب کنید.
اسم ورزشگاه ها هم خودش نوشته میشه.
یک سوال دیگر هم داشتم :
از کدوم سایت میشه لباس برای تیم ها گرفت ؟
و لطفا نحوه جایگزینی لباس رو با کیت سرور کامل توضیح بدین
با تشکر
با سلام
یک سوال دیگر هم داشتم :
از کدوم سایت میشه لباس برای تیم ها گرفت ؟
و لطفا نحوه جایگزینی لباس رو با کیت سرور کامل توضیح بدین
با تشکر
martin_superhuman جان سلام
من در وارد کردن پچ فایل ها و آپشن فایل ها و... هیچ گونه مشکلی ندارم ولی در وارد کردن استادیوم به مشکل برخورده ام !
آیا میشه استادیوم ها رو از طریق dkz یا ggs وارد نمود؟ ( توضیح بدید )
ممنون
[QUOTE=K A R I M I;760822]martin_superhuman جان سلام
من در وارد کردن پچ فایل ها و آپشن فایل ها و... هیچ گونه مشکلی ندارم ولی در وارد کردن استادیوم به مشکل برخورده ام !
آیا میشه استادیوم ها رو از طریق dkz یا ggs وارد نمود؟ ( توضیح بدید )
ممنون[/QUOTE
من باggs تونستم ورزشگاه رو وارد کنم(البته اونایی که با کیت سرور نمیشه وارد کرد)
فایل 0_text.afs (البته صفره اولشه) رو باز کنید.اگه فایلهایی که میخواید وارد کنید اسمشون به صورت مثلا unknown_00657 هست باید اونو به این صورت تبدیل کنید: unnamed_657
بعد در قسمت Search File کافی است شماره موجود در هر فایل را زده تا فایل مورد نظر پیدا شود.
حالا روی فایل کلیک سمت راست کنید و روی قسمت آبی شده در شکل زیر کلیک کنید:
حالا در قسمت باز شده فایل مورد نظر ازاین ورزشگاه رو پیدا کرده و بر روی اون دابل کلیک کنید.
حالا روی Yes کلیک کنید.به همین ترتیب بقیه فایلهای مربوط به ورزشگاه رو Import کنید.
امیدوارم که مشکلتون حل شده باشه.
البته این استفاده از کیت سرور به تنظیمات کیبورد شما در قسمت setting بازی بستگی داره.در حالت کلی شما با کلید Select(دکمه مربعی کنار Start در دسته ها) میتونید به قسمت مورد نظر یعنی Stadium Selection برید.و با کلید R1 میتونید ورزشگاه خودتون رو عوض کنید.نقل قول:
این صفه برید پر آپشن فایل
دمت گرم تو یک لحظه ترکوندینقل قول:
قابلی نداشت . فقط هرکدوم دیدی باحال بود به ماهم بگو
سلام
بالاخره تونستم استادیوم ها را ایمپورت کنم !
مشکل میدونید کجا بود؟سر حرف s بود ( stadium=stadiums )
خيلي ممنون واقعا خوب بود لطفا بگو کلا استراتژي رسيدن به گل چه جوري بايد تنظيم کرد ؟ يعني فقط همون سنتر اتک و سايد اتاک براي رسيدن به گل هستنقل قول:
مثلا مري تو منوي سيمپل سيتينگ و گزينه هاي مختلفي هست که تيک ميزني مثل اتک و ديفنس و سايد و سنتر اتاک چه جوري بايد تنظيم کني
استراتژي تيم يعني از همون جا تنظيم ميشه اگر کمک کني واقعا ممنون ميشم چون از لحاظ تاکتيتکي زيبا بازي نميکنم و خيلي دلم ميخواد تاکتيکي زيبا کنم
4 سوال :
استادیوما چطور ایمپورت میشن ؟
میشه استادیومای pes5رو ایمپورت کرد؟
پچای pes 6 از کجا گیر بیاریم ؟
چطوری آنلاین بازی کنیم ؟
سلام
یه سوال داشتم؟
تو قسمت اولی Kitselection وقتی که فعالش می کنیم عکس دستکش دروازبان میاد.می خواستم بدونم که برای چی هستش؟
کیت سرور جدید هم اومد : Kitserver 6.3.6
برای انتخاب پیراهن دروازبان هست.نقل قول:
دوست عزیز خیلی این چیزهایی که میگی مهم نیستند.فقط در بازی شما میتونی با گرفتن کلید L2 و فشار بر روی R1 یا R2 ترکیب خودتو تهاجمی یا دفاعی کنی.همچنین توی قسمت Team>Change gameplan میتونی به عبارتی یه میانبر برای تحت فشار قرار دادن یا تله آفساید و یا موارد متعدد دیگه ای قرار بدی که میتونه تیمت رو از لحاظ تاکتیکی عالی کنه.نقل قول:
توی قسمت Team Strategy هم میتونی نوع و سطح دفاع خودتو تعیین کنی(اولیش سطح دفاع و دومی مربوط به اینه که دفاع خطی باشه یا با دفاع پوششی که حالت اول برای تله آفساید خوبه ولی مقابل یه تیم سرعتی بدرد نمیخوره)
پیشنهاد میکنم که از قسمت Mark Setting هم کمتر استفاده کن.(مثلا برای بازیکنای تکنیکی و سرعتی مثل رونالدینهو هیچ ارزشی نداره که یکی رو مامور کنی بگیرش و فقط دفاع تو رو خالی میکنه ولی مثلا برای کرسپو یا شوچنکو یکی رو بزاری که بگیرشون فکر بدی نیست)
سلام این کیت سرور چی هست؟
برنامه اي هست که بايد نصب کني و بعد بايد يک عکس هايي را دانولد کني که لباس تيم ها هست و بعد .................................................. ....نقل قول:
خلاصه برنامه اي هست که مي تواني با اون هر چقدر مي خواي لباس وارد بازي کني
سايت رسمي تغيير بازي pes 6 براي ايرانيان:
persian-pes.com
fifapatch.com
irfo.ir
اين سه تا خوب هستند تا دلت بخواد هم وبلاگ با اين موضوع هست تا دلت بخواد يعني حدود 80 70 تا و شايد هم بيشتر
موفق باشي
سه تا سوال اولت مربوط به تغيير بازي مي باشد که سايت مخصوص تغيير اين بازي که ايراني هم مي باشد سايت زير هست ولي اينجا ما خودمون يک تاپيک مخصوص داريم که اون سايت را تو جيبش مي زارهنقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=25179
forum.p30world.com/showthread.php?t=65276
سوال چهارت را نمي دانم ولي يک برنامه در مورد اين بازي و آنلاين ديده بودم و من که تا به حال کسي را تو ايران نديدم که با آنلاين بازي کردن حال کرده باشه
خیلی ممنون ali bahal