سلام
من یه ال ای دی سری6 سامسونگ دارم.
وقتی برق میره-تا برق میاد،تلویزیون خودش روشن میشه
باید چیکار کنم تا اینطوری نشه!؟
درصورتی که قبلش هم خاموش بوده
ممنون
سلام
من یه ال ای دی سری6 سامسونگ دارم.
وقتی برق میره-تا برق میاد،تلویزیون خودش روشن میشه
باید چیکار کنم تا اینطوری نشه!؟
درصورتی که قبلش هم خاموش بوده
ممنون
منم ال سی دی صنام دارم و همین مشکلو داره
دوستان یه سوال دیگه ....... D6960 معادل یا مشابه کدوم مدل خارج ایرانه؟؟؟ D6000 یا D6500 ؟؟؟؟؟
معادل UAxxD6600 هست.نقل قول:
پس چرا این مدل اصلا تو سایتهای review خارجی نیست مثل CNET ...؟؟؟نقل قول:
ببینید سیستم تولید تلویزیون های سامسونگ اینجوریه توی سه سطح تلویزیون هاشو تولید می کنه: 1. برای آمریکا و کانادا که مدل هاش با UN شروع میشه. 2. برای اروپا (UE) و 3. برای آسیا که ما باشیم مدل هاش با UA شروع میشه. اونایی که تو CNET و flatpanelshd و کلا سایت های آمریکایی می بینی سری UN هستند که 6500 دارند به جای 6600 و برای review مدل های آسیایی باید توی سایت هایی مثل CNET آسیا بگردی.نقل قول:
یعنی از لحاظ مشخصات فنی 6500 همون 6600 هه ؟؟؟نقل قول:
نه دقیقا. مثلا سامسونگ پنل هاشو از چند کارخانه مختلف تامین می کنه که مدل های آمریکایی پنل های مرغوب تری دارن ضمن اینکه سیستم تلویزیون اونجا NTSC هست و فرکانسشون 60/120 هرتزی هست و سیستم گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های آمریکا ----T نیست و فرق داره. بنابراین دقیقا نمیشه گفت یکیه ولی میشه گفت 6600 آسیایی معادل 6500 آمریکایی هست.نقل قول:
سلام دوستان چند سال پیش مدل LA40b580 سامسونگ رو گرفتم میخواستم بدونم چطوری میتونم از طریق DLNA که ماردبرد سیستم من داره باهاش فیلم ببینم؟ چه دستگاهی باید بخرم که با کیفیت عالی پخش بکنه؟ آیا خوده سامسونگ همچین دستگاهی داره؟ فکر کنم به این دستگاه ها وایرلس ترنسمیتر میگن
این مشکل به دلیل تغییرات اعمال شده از طرف صدا و سیما رخ داده . یا خدمات سونی تماس بگیر . راهنماییت میکنن و مشکلت حل میشه .نقل قول:
سلام
آقا من میخوام ال ای دی سامسونگ مدل ES8000 بخرم
چیا باید داخل جعبه تی وی باشه؟
چطوری تصویرشو فول تست کنم؟
ممنون
چیزای مهمش اینه که باید 2 تا کنترل داشته باشه به علاوه یدونه گیرنده کنترل که حالت نیمه مخروطی شکل داره. دیگه تعداد عینک هاش هم مهمه. حداقل 2 تا رو باید داشته باشه ولی ممکنه 4 تا هم روش باشه.نقل قول:
برای تست صفحه هم یه سری عکس تک رنگ سیاه - سفید - قرمز - .... با رزولوشن 1920 در 1080 درست کن بذار رو فلش به همراه یه سری کلیپ فول اچ دی و سه بعدی. البته همه تست ها رو باید وقتی بکنی که از شرکت اومدن نصب کردن قبلش کارتن تلویزیون نباید باز بشه.
کل متعلقاتش با عکسشون تو این سایت هست: samsungcenter.ir
دستت درست آقانقل قول:
من الان قصد خرید دارم، صبر کنم تو ماه رمضون ارزون میشه؟
:8:
بگیر بعیده ارزون تر بشه. یادمه پارسال که اصلا قیمتا تکون نخورد.نقل قول:
من دنبال HX925 سونی بودم که اصلا تو بازار نیستنقل قول:
ES8000 خیلی مشخصاتش خوبه بررسی کردم
ال جی هم تو این سطح حرفی واسه گفتن داره؟
مدل دیگه ای هست پیشنهاد بدین؟
ممنون
ال جی هم بهترین مدلش LM96000 هست ولی توی سایت های نقد خیلی از کیفیتش تعریفی نشده.نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
یه سوالی:
با ال ای دی های سامسونگ سینما خانگی هم داده میشه؟
یه جا شنیده بودم این رو
آره سه بعدی هاش هدیه سینمای خانگی داره البته پول هدیش تو قیمتش مستتر هست!نقل قول:
سلام. دوستان . آیا میشه عینک پسیو رو سامسونگی که عینک اکتیو داره استفاده کرد ؟؟؟؟ و اینکه میشه قیلم سه بغدی یدون بلوری دید؟؟ممنون میشم جواب هر دو سوال رو بدین
چون میگن عینک پسیو بهتره ...
نه نميشه هر كدوم تكنولوژيه مجزا دارن، فيلم سه بعدي رو هم ميشه بدون بلوري ديد از رو فلش يا كامپيوتر و غيره...نقل قول:
سلام
یه سوال دارم
از مدلهای Plasma Panasonic G10
و
LCD LG LD550
هیچکدام گیرنده دیجیتال داخلی ندارن ؟
از طریق دستکاری منوی مخفی چطور ؟
ممنون....
سلام. من یه تلوزیون d6600 خریدم . همه چیش عالیه از لحاظ کیفیت تصویر و ساپورت فرمت ها تصویری و کلا . فقط وقتی سه بهدی نگاه میکنم
با عینک . چشمم درد میگیره . شما چه پیشنهادی دارید . به هیچ عنوان نمیشه از عینک پسیو استفاده کد . چون میگم پسیو خیلی راحته . ممنون
بيل نميري ها!!نقل قول:
این تکنولوژی عینک اکتیو حالمو داره به هم میزنه . تلوزیون به این باکیفیتی . عینکش همه چی رو خراب کردهنقل قول:
به هر حال قبل از خريد بايد فكر اينجاشو ميكردي البته كلا سه بعدي چنگ زيادي به دل نميزنه فيلم دزست حسابي و خانواده دارو معمولا سه بعدي نميسازن بعد از يه مدت كوتاه جذابيتش رو از دست ميده براي آدم پس زياد ناراحت نباش از دو بعدي با كيفيتش لذت ببر تب سه بعدي تو دنيا هم تقريبا فروكش كرده ديگهنقل قول:
سلام
آقا من ES8000 سامسونگ خریدم، شبکه نته خونه رو میشناسه، ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
سرعت نتم هم 512 است
میخواستم ببینم چی کار کنم
ممنون
اول بزار به روز بشه ورژن خود دستگاه بعد دوباره امتحان کن تو منو تو قسمت تنظیمات شبکه گزینه به روز رسانی هست وقتی به این سرعت براش آپدیت دادن حتمی یه چیزیش هست .
سام علیکم...
دمیتون گرم یه مددی هم به ما بدین:
-اولندش:
"ex520سونی" یا "همردهش تو شارپ"؟
-دویومندش:
"ex720سونی" یا "le830شارپ"؟
*البت گیر اصلی بنده رو کانالای تلویزیونه خودمونه،چی میگن بهش؟؟؟آها SD!
ینی مهم واسم اینه که کانالای ایرونه درسحسابی بیگیره،چون اکثر استفادم هم از همین کانالاس.
حالا چیز دیگهای هم مد نظرتون بود بیگین،کلن بودجهی بنده واس تلوزیون و دم و دسگاش(سینما و میز و...) 3.5میلیون تومان!
دمیتون گرم....
زنگ زدم سام سرویس گفتن که باید آپدیتش کنی اولنقل قول:
یکم تحقیقم کردم دیدم آپدیت به صورت وایرلس کار خطرناکیه ممکنه تی وی بره رو هوا، باید فایل آماده رو با فلش بزنی به تی وی آپدیت شه
سایت سامسونگ داره یحتمل
من که خودم با یه اکانت وایرلس داغون به روزش کردم شما هم می تونی با کابل لن وصل کنی به مودمت تا مطمئن تر باشی ولی 2 - 3 ساعت بسته به سرعتت طول میکشه .
توی تلویزیونهای سونی سری ex قیمت مناسب و امکانات روتین و خوبی داره ولی راستش به نظر من مرغوبیت پنلش نسبت به بقیه تلویزیونهای ژاپنی سونی کمتره . مدل ex720 sony با مدل le8300x قابل مقایسه نیست چون le8300 ژاپنی هست و کیفیت تصویر 3D خیلی خوبی داره . اگه تصویر این دو تا تلویزیونو کنار هم ببینی تفاوت کیفیت تصویرشونو متوجه میشی .نقل قول:
رنگ تصاویر le8300 هم بهتر و طبیعی تر هست .
به نظر من حالا که بودجه کافی داری همین 3D بخر چون تلویزیونهای سه بعدی فرکانس تصویر بالاتری دارن و معمولا" توی مشخصات قوی تر هستن .
مبارک باشه.نقل قول:
1 -چند گرفتی ؟ بدون سینما؟
2 -میشه یک کم درباره کیفیتش توضیج بدی؟
3 -مشکل آپدیت و باز کردن صفحات اینترنت حل شد؟
4 - قابلیت ضبط تصاویر روس فلش را داره؟
5 - و اینکه بعد از مدتی روشن بون صفحه نمایشش خیلی گرم نمی شه؟ چون چند جا دیدم که خیلی صفحش داغ شده بود ولی مثلا ال جی این مشکل را نداشت.
ممنون
داداش دمیت گلت گرم.نقل قول:
فقط این و بم بگو که پلاسماهای پاناسونیک چیطوریاس؟
کلن به نظر حضرتعالی با این سه و پونصدمون چی بیگیریم همچین راضی میشیم دعای خیر نصار ارواح فروشنده و کارخونه میکنیم!!؟
بعدشم اینکه یه جا تو همین سایت خوندم که:شارپ،این مدلش تو sd یا به قول خودمون همون شبکههای معمولی تلویزیون همچین بگی-نگی کمکیفیته،راسته!!؟
دمیت گرم بازم داداش.
سلام دوستان.
قصد خرید تلویزیون هست! و الان با توجه به اینکه تلویزیونهای LED تو بازار زیاد شدن و LCD ها کم کم دارن از دور خارج میشن چه پیشنهاد میشه؟
لطفاً راهنمایی کنید.
2 و نیم تا حدود 3 میلیون هم کنار گذاشتم! حالا یه ذره کمتر یا بیشتر!!:20:
ال جی 47 اینچ یکی از مدل های 66100، 67100 یا 76100 خوبه.نقل قول:
هيشكدوم!نقل قول:
از مدلهاي 2012 انتخاب كنيد بودجتون هم كه مناسبه تلويزيونه خوبي ميتونين بگيرين
تا مدلهاي 2012 سوني و پاناسونيك نيومدن اين انتخابها تاييد ميشهنقل قول:
کی میآد داداش!!؟نقل قول:
حالا که میخوای انقدر هزینه کنی 3d بخر چون تلویزیونهای سه بعدی معمولا" مشخصات فنی قوی تری دارن مثلا" فرکانس بالاتر و ...نقل قول:
میتونی تلویزیون 46le8300x sharp بخری با مشخصات :
مجهز به پانل LED ژاپني
داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
پانل چهار رنگ RGB+Y (كواترون)
Full HD 1920 x 1080
نسل دهم پانل با تكنولوژي UV2A
مگا كنتراست
قابليت پخش فرمت Divx به صورت HD
طراحي بسيار باريك و زيبا
توان مصرفي فوق العاده پايين
داراي عملكرد ECO جهت صرفه جويي در مصرف برق
كنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دريافت سيگنال
تبديل تصاوير 2 بعدي به 3 بعدي
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV
کسی می تونه درباره سامسونگ ES8880 راهنمایی کنه؟
1 - کیفیت SD و HD ؟
2- قابلیت ضبط تصاویر روس فلش را داره؟
3- و اینکه بعد از مدتی روشن بون صفحه نمایشش خیلی گرم نمی شه؟ چون چند جا دیدم که خیلی صفحش داغ شده بود ولی مثلا ال جی این مشکل را نداشت.
و هرچیز دیگه راجه به این مدل؟
ممنون