سلام
کسی تازگی ها طرح بعثت گرفته یا نه
بنده فردا میخوام بگیرم ضورکی شده !!
خواستم بدونم سرعت دانلود طرح بعثت چه طوری یاست ؟/؟
نقره ای یا برنزی یا طلایی بهتر کدمشون ؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده ؟؟
Printable View
سلام
کسی تازگی ها طرح بعثت گرفته یا نه
بنده فردا میخوام بگیرم ضورکی شده !!
خواستم بدونم سرعت دانلود طرح بعثت چه طوری یاست ؟/؟
نقره ای یا برنزی یا طلایی بهتر کدمشون ؟؟
لطفا اگر کسی میدونه جواب بده ؟؟
دوستان همه چیش خوبه ، سرعت دانلود تو روز و هم شب ، پینگم نسبتا" خوبه ، قطی نداره
فقط سرعت آپلود خیلی افتضاحه ، طوری که شاید اصلا" فایل 2 مگ به بالا رو نتونید آپلود کنید !! فوق العاده آپلود داغون و مزخرفه
طرح بعثت رو میگین؟نقل قول:
:31:
delete post :3:
دوستان سرعت سرویسهای صبا با بعثت فرقی میکنه؟ من صبا داشتم سرعتش خیلی خوب بود. میخوام برم بعثت این دوره . سرعتش فرقی که نمیکنه؟
سلام
دوستان ارزون ترین طرح مخابرات کدومه ؟ سرعت و حجمش برام مهم نیست ....
این طرح خانواده چطوریه قیمت هاش ؟
به نظرم ارزونترین که سرعت خوبی هم داره صبا برنزی هست. قیمتش باید زیر بیست تومن باشه. سه ماه سه گیگنقل قول:
اینترنت مخابرات خراسان اصلا قابل اعتماد نیست و تبلیغاتی است . قبلا فکر می کردم کاربران بخاطر اینکه تعداد یوزرها بیشتر نمیشه این حرفارو می زنن ولی حالا باورش دارم .
از مخاربرات تنها همان چند روز اول است . برای من طرح بعث در صبح حدود 250 بود و در شب 170 ولی ناگهانی سرعت 120 ثابت شد ! بعد از ان هم بجای تمدید ان طرح صبای طلایی رو برام فعال کردند که دانلود رایگان شبانه نداره .
اونم سرعت اولش خوب بود ولی ناگهانی به 50-60 ثابت رسید .
مشکل اینه که مخابرات خراسان رضوی دنبال پول بیشتره ! طرح خانواده با هزینه 3000 تومان ماهیانه و دو ماه اینترنت رایگان جهت طرح کرامت معلوم است که فاتحه سرعت اینترنت را می خواند . حداقل مدتی صبر کنید .
DNS جدید برای اینترنت مخابرات مشهد:sq_25:
با سلام خدمت دوستان
دی ان اس مخابرات رو تازه گرفتم فکر کنم با این dns سایتهای خارجی بخصوص ایمیل یاهو راحتتر باز میشن:
46.100.123.126
8.8.8.8
من جدیدا اینترنت مخابرات گرفتم قبلا صبانت داشتم و چون سرعت 64 دیگه نمیده اومدم مخابرات، این روزهای اول که ازش فعلا راضی هستم اگر بقول بعضی دوستان خراب نکنه در ضمن اینو هم بگم از صبانت راضی بودم چون حدود دوسال ازش استفاده میکردم ولی بخاطر قیمتهاش برام صرف نمیکرد 64کیلو سه ماهه 5گیگ داشت 24 هزار تومان که برداشت و منم اومدم مخابرات الان نقره ای گرفتم.
سلام.
این حجم بعثت و طلایی و نقره ای و برنزی چه قدره ماهیانه؟ و البته سرعتشون.. (سرعت اسمی و سرعت دانلود)
واسه کسی میخوام که زیاد مصرف نداره.. ولی سرعت خوب میخواد (از دایل آپ خسته شده دیگه!)
دوستان گرامی از شما خواهشمندم کسانی که طرح بعثت رو دارند یک پینگ نسبت به اینترنت بگیرند و اعلام کنید چند هست ping 4.2.2.4 -t این رو در run بزنید نشون میده من الان صبا مخابرات طلایی دارم بین 140 تا 250 هست و از اینکه نمیتونم شبانه رایگان دانلود کنم خیلی مشکل دارم ممنون از دوستان گلم
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت avi flv واسه مخابرات هم هست؟
جدیدا اینترنتم خیلی قعطی داره...ومشکل رو اعصاب هم اینه که هر چی از هر جا دانلود میکنم فایل خرابه وقتی دانلود میشه!!واقعا موندم چیکار کنم!
مرکز مخابراتی 15 خرداد هم هستم...کسی مشکل مثه من رو نداشته تا حالا؟!
سلام
دوستان من میخوام طرح بعثت رو بگریرم. سرعتش هنوز 100-140 هست شبانه؟
اتفاقا منم 15 خرداد هستم و همین مشکلو دارم. علاوه بر دانلودای خراب صفحات رو هم با کیفیت پایین باز میکنه. عکسا ناقص باز میشن.نقل قول:
از شنبه دارم هی بهشون زنگ میزنم فعلا اتفاق خاصی نیفتاده. ولی اینقد بهشون میگم تا بالاخره یه فکری براش بکنن
همین الان زنگ زدم پشتیبانی گفتن مشکلش پیدا شده که چیه تا فردا برطرف میشه .
معلوم نیست چیکار میکنن با این اینترنت:sq_10:نقل قول:
برای من که همونطوریه تا این لحظه...درست شد یه ندا بده همین جا.
:5:
مال منم همونطوره هنوز. مشکل از مرکز مخابراتیه.
دوستان وضعیت اینترنتتون چطوره؟ هنوز درست نشده؟
مال من درست شد.نقل قول:
با سلام سرعت اینترنتم فوق العاده پایینه مال دوستان دیگه چطوریه؟4 روزه اینطوری شده دی ان اس شو عوض کنم؟کسی همچین مشکلی داره؟
سلام دوستان
خواستم سرویس صبانت رو عوض کنم و از مخابرات سرویس بگیرم (امور مشترکین) اپراتور صبانت گفت ما خودمون نمایندگی مخابرات هم هستیم حالا آیا پورت رو عوض می کنند و یا با پورت خودشون تعرفه های مخابرات رو اعمال می کنند و سرعت خانگی رو تا چقدر میدن
و اینکه سرعت شبانه بعثت چطوریه الان؟!
سوال اولتو نمیدونم
ولی سوال اخرت : سرعتش بد نیست. من معمولا از 12.10 تا 3.30 حدود 700 مگ میگیرم
دوستان ببخشید ها ولی
کلاهبردارتر از مـــخابرات تا حالا جایی ندیدم.( شایدم دزد)
اولش که اومد بعثت رو با کلی سرو صدا بین همه جا انداخت ( اواخر سال قبل من گرفتم تا 370 کیلو میرفت دانلود ) بعدش مشتری که به یه حدی که رسید و اون هارو ثابت کرد اومد سرعت کاهش دادبه 1 مگ که همون 128 کیلو میشه.
الان همه که چند روزه که سرعت اسیدی اومده پایین.البته توی دانلود رایگان شبانه.
از اونطرف هم هر چی میخوام از گیر این مخابرات لعنتی در برم نمیشه.خط تلفنم فــیبر نوریه و فقط از خود مخابرات باید سرویس بگیرم.
الانم روی بعضی از خطوط مثل PCM رو مخابرات سرویس هر چی نمیده.فقط باید 6 ماهه یا یک ساله بگیری.
مسخره ها همه رو مجبور میکنند که فقط ار خودشون سرویس بگیرند.
هیچ وقت هم کیفیت شون رو بهتر نمیکــــــــــــــــنند.
به نظر من الان جایی بهتر از مخابرات نیست، من دارم از شاتل کوچ میکنم بیام مخابرات
مخابرات یه حالت اجبار پیش میاره برای شرکت ها تا از خود مخابرات سرویس بگیرید!
اونوقت هر قانونی بخواد یا هر گونه نظارتی بخواد باتوجه به مبدا!!!میتونه پیاده سازی کنه!!
یه سوال فتی
چرا پینگ مخابرات اینقدر وحشتناک آشغاله ؟؟
من که پارس داشتم خط جدیدم pcm هست برای همین مجبور شدم مخابرات بگیرم
سلام
چند تا سوال خدمت دوستان داشتم
1- چرا تو بعضی مناطق سرویس ADSL ارایه نمی شه ؟ (مثلا خودم با هزار بدبختی از مخابرات سرویس گرفتم)
2- چرا سرعت اینترنت تو مناطق مختلف متفاوته ؟ مثلا سرعت اینترنتم با اینکه 128 kb/s هست خیلی بالاست مثلا صبح زود حتی به یک مگ هم میرسه !
اما کسی که 256 داره سرعتش نصف سرعت من هم نیمشه !
اینم یه عکسکه از IDM گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره سرعتت چنده من نفهمیدم از این ارقامی که نوشتی :|نقل قول:
10 الی 12 کیلو بایت!تا 3.3 کیلو !
؟؟؟؟ :D
700مگ !!!!
چطور یک نفر چند صفحه پیش نوشته بود 3 گیگ دانلود داشته ؟! سرعتشم 120 تا 150 میرفته !
-----------------
راستی اگه از مخابرات بگیرم پشیمون شدم می تونم برگردم به شرکت های خصوصی؟(صبا.شاتل.ماه.مریخ.زح ؟D:)
دوست عزیز می شه بفرمایید ازکدوم طرخ مخابرات استفاده می کنید محدوده یا نامحدود؟ اسم طرح چیه؟نقل قول:
جون این سرعتی که شما تو عکش گذاتتین برای پهنای باند 10مگ هستش که مخابرات وهیچکدوم ازشرکت های خصوصی همچین سرعتی ندارن ختی بصورت لحظه ایی درضمن تایم باقیمانده زوزده 5دقیقه که برای همچین سرعتی و اون فایل با اون حجم زمان باقیمانده باید خیلی خیلی کمترباشهکه اینم لطفا پاسخ بدین؟؟؟
منظورمو اشتباه متوجه شدی.نقل قول:
منظورم این بود که از ساعت دوازده و ده دقیقه تا سه و نیم حدود 700 مگابایت میگیرم . سرعت دانلودم بین 60 تا 80 کیلو بایته.
نقل قول:
سلام
من از شاتل اکانت دارم،چندین بار از اکانتم کم شده ،حتی در حالیکه مودم خاموش بوده
بعضی از دوستان میگن شاتل دزدی میکنه
اما چرا ؟
به کجا باید از شاتل شکایت کنم ؟؟؟؟
حدود ۲ گیگ از من کم شده
سرعت هم خیلی کم هست
ایا سرویس نامحدود مخابرات خوبه ؟؟
ممنون
ایا از دوستان مشهدی کسی هست که از مخابرات سرویس نامحدود ۵۱۲ داشته باشه ؟ میشه بفرمایید سرعت دانلودتون درهر ثانیه چقدره ؟
برای گرفتن سرویس از مخابرات چکار باید انجام بدهم ؟
سلام دوستان من طرح بعثت دارم دو روزه سرعت دانلود شبانه وحشتناک اومده پایین برای شما هم همینطوریه؟
آره بابا شورشو در آوردند.نقل قول:
:question:نقل قول:
من سرویس نامحدود ندارم ولی خب روال اصلی سرویسهای نامحدود اینطوریه که از هر پهنای باند به طور همزمان 8 نفر میتونن استفاده کنن.یعنی به طور مثال سرویس شما رو 7 نفر دیگه هم استفاده میکنن که با خود شما میشه 8 نفر.نقل قول:
حالا 512 رو تقسیم بر هشت کنین میشه 64 یعنی میانگین سرعت شما 64 کیلو بایته در حالت ترافیک کامل. ممکنه این سرعت زیاد تر هم بشه. بازم دوستانی که دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.
برای گرفتن سرویس هم میتونین مراجعه کنین به مرکز مخابراتی منطقه و یا دفاتر امور مشترکین.
از طریق سامانه ارتباطی 2030 و 2020 هم فک کنم بتونین ثبت نام کنین .
همشهری های عزیز بنده به دلیل تعدد کانکشن ها و طرح ها :31: میخوام یه طرح بعثت که 2 ماه دیگه و 9 گیگ شارژ داره رو اگه کسی خواست واگذار کنم.
سرعت برام من روی 125 تا 135 میره.
کسانی که رانژه مخابرات هستند میتونند از این اسنفاده کنند.
رمز کانکشن+رمز سامانه
کلا 25 تومان.
پیغام خصوصی بدید.