شما یه کم مسائل کشور رو مد نظر قرار بدهنقل قول:
خراب کردن دیگران و....
Printable View
شما یه کم مسائل کشور رو مد نظر قرار بدهنقل قول:
خراب کردن دیگران و....
خوب منظور منم همون بود!نقل قول:
یا منظورتو یه چیز دیگه بود ؟
در کل فضای انتقاد از دولت باز شده، هرچه دل تنگت می خواد بگو که ثواب داره ،
حالا هی تو لفافه حرف بزن :31:
----
پیشاپیش شهید شدن پستم رو تسلیت میگم
امشبش معرکه بود:46:
راستی اون یارو تاجیکه چقدر شبیه امراه بود (به نظر من البته!)
این نیما قیافش و رفتارش شما رو یاد کسی نمیندازه؟
یکی بهم گفت شبیه پلنگ صورتیه حالا هر وقت میبینمش شباهتای بین این و پلنگ صورتی برام ظاهر میشه :31:نقل قول:
والا هم از نظر چهره و میمیک صورت، و هم از نظر نحوه بازی و صحبت کردن (به خصوص زمان هایی که هول می کنه) منو یاد جیسون بیگز میندازه...نقل قول:
.
روند مثبت سریال امشب هم ادامه داشت... به خصوص سره موضوع های انتخابی که نویسنده ها سعی می کنن موضوعات اجتماعی خیلی خوبی رو در قالب داستان به بیننده ارائه بدن...
+
یه دیالوگ جالب این قسمت:
فرید: خیلی ها سر تا پاشون دو ریال نمی ارزه... دو زار سواد ندارن... ولی پولشون از پارو بالا میره!
:13:
صداش شبیه خشایار راد هست نه؟!نقل قول:
شبیه بازیکنان فوتبال قدیمی ایتالیا و آرژانتین هم هست که دقیقا شبیه یکشون هست که الان ذهنم یاری نمیکنه ببینم کدوم بازیکن بود:31:
یه سوال ... :5:
این که طرف میخواد این همه بش پول بده تا در مورد شک و یقین تو فیلمش صحبت کنه میشه رشوه ؟! :18:
چرا ؟ :31:
آخه این موضوع رو اگه تو رادیو حرف بزنه به درد همه ی ملت میخوره فقط به درد اون یارو که نمیخوره !!
این که نمیشه استفاده ی شخصی طرف از رادیو واسه ی سود خودش.
کجاش رشوه س :20:
نه بابا صدای خشایار راد فقط الکی خش داره ولی صدای این خیلی قشنگه صداش در حالت عادی خیلی صافهنقل قول:
این شیرزاده ماهی چند تومن می گیره که دو ماهش میشه ۲۱۵ تومن؟
ماهی 1215 هزار تومن.107500 تومن از نیما 107500 هم از هومن :31:نقل قول:
این چند دقیقه آخرش کلی خندیدیم. کلی خندوند اون شیرزاده اووووووو. کلی خندیدیم کیف داد! :31:
50 میلیون کیف میخواد بکنه ها! :31: نکنه اون خودش اومد خواست لغوش کنه؟! من فک میکنم اینجوری بشه بعد 50 رو هم اون شاید از دست داد! :31::27:
من که کلا از پستای شما به غیر از شکلک :31: چیز دیگه ای نمیفهمم :38:نقل قول:
لطفا با صبر و حوصله ی بیشتری پست بدید :11:
آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟ :20:
عزیزم رشوه هست دیگهنقل قول:
طرف برای مقاصد منفعت طلبانه خودش پیشنهاد پول رو میده
البته خوب نیما هم میتونه درباره موضوعی که طرف خواست صحبت کنه .خوب موضوع بدی که نیست به درد جامعه هم میخوره
ولی اگه بخواد به خاطر پول و پیشنهاد طرف این کار رو کنه خوب این میشه رشوه گرفتن.
شاید اگه همچین مسئله ای نبود نیما درباره اون موضوع روز دیگه ای حرف میزد
در مورد شخصیت نیما هم بگم که اگه خوب دورو برمونو نگاه کنیم زیادن
بنده خدا ها چی میکشن.من دیدم که زیاد اذیت میشن.اصلا جامعه ما همینطوره.اگه کسی یه کم فرهنگی عمل کنه بهش زور میگن یا اینکه مسخرش میکنن
خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین
رشوه نمیگن بچه های شهرداری به این پولا میگن شیرینی بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخرشم کسی جواب منو نداد ... اون رشوه حساب میشه یا نه ؟
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن...:20:نقل قول:
خدایا فرهنگ جامعه ما رو اصلاح بفرما.............الهی آمین
نقل قول:
این غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده
مگر جامعه سر هرم رو بزنه :31:
اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه
پ.ن: یکم بد توضیح دادم ولی بیشتر از اون خارج از بحث تاپیک بود و خطری
این که میگن یک جامعه از سر هرم باید درست بشه شگل بگیره و قوام بگیره رو خیلی از بزرگان و صاحبان اندیشه میگن ولی این محاله مثلا ساختار کشور ژاپن از مردمش شکل کرفته و با اومدن این یکی و اون یکی در راس هرم این ساختار از بین نمیرهنقل قول:
این غلط مسطلح ( دی: ) رو باید یه توضیحی بدم،
اینکه میگن یه جامعه باید خودشون شروع کنن و از پایین بسازنن یه محال مطلقه، همیشه باید از سر هرم شروع بشه (و سر هرم هم بخواد) تا به قاعده هرم برسه
هیچ وقت برعکسش رخ نمیده
اصلا همین دکتر نیما فردی از قاعده هرم ، می خواد درست رفتار کنه ولی اِلمان بغلیش نمی زاره هیچ خودشم اصلا نمیخواد درست رفتار کنه
یکی از تفاوت های مثلا جامعه ژاپن رو تو همین زلزله گذشته با دیگر کشور ها حتی خود ایالات متحده هم دیده ام که چطور ژاپنی ها بعد از اون زلزله مهیب دست به غارت هیچ مکانی نزدند و این نشان از فرهنگ بالاشون داره...
راس هرم میاد و میره این ساختار هست که پایداره و ساختار هم از پایین دستی شگل میگیره..
سر هرم بد هم از بین بره ولی ساختار و فرهنگ درست نباشه چیزی درست نمیشه...نقل قول:
مگر جامعه سر هرم رو بزنه
پ.ن:بحث خوبیست ولی خارج از ظرفیت تاپیک هستش....:20:
یاد اون آهنگ افتادم که میگه آخه بفـــــــــهم :31: یا شاید یه چیز دیگه میگه نه فک کنم همین بود. ولش بفهم :31:نقل قول:
ولی 50 رو بگیره همه کیف میکنن. شاید یه ماشین مدل بالا هم بخره! :31:کلا حالشو میبره D:
این دکتر نیما قیافش و رفتارش منو یاد مستربین خارجیه میندازه لاغر که هست رفتارشم شبیه اونه قیافشم ته مایه هاش میخوره به همون
شاید بخواد ادای اونو در بیاره:31:
الله اعلم
خوب این که کاملا مشخصهنقل قول:
فرهنگ یک جامعه رو خدا نمیتونه درست کنه خود انسان های اون جامعه هستن که باید از خودشون شروع کنند و از پایین به بالا جامعه رو بسازن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بزرگی میگفت جامعه دست خواص هست.اگر خواص خوب باشند جامعه خوب میشه ولی اگر خواص خوب نباشند جامعه هم به براهه میره
این دو تا موضوع که یکی گفت راس هرم و دیگری گفت خود افراد باید اصلاح بشن به شدت به هم مرتبط هستند.راس هرم هم باید از خودش شروع کنه .باید بتونه به نفسیاتش مسلط باشه چون اگه کار غلطی انجام بده نباید از زیر دستان و افرادی که اونو به عنوان رهبر و یا الگو و یا مسئول میشناسن انتظار داشته باشه که کارشون رو درست انجام بدن
اگه ممکنه پست پاک نشه .میدونم جاش نیست ولی فکر کنم مفید باشه
ولی خانوم شیرزاد دیگه داره میره رو اعصاب
همش شده تیکه های تکراری
:18:
باید یه فکری بحال سریال بکنن داره از دهن میفته!
البته این سریال فکر کنم ساختش تموم شده باشه یا حداقل خیلی جلوتر از الانن
مثلا دیشب نشون میداد زمستون بود(از دهنشون بخار میومد)
جالب بود امشب ( طبق معمول ) مخصوصا قسمت رستورانش :دي .
یه سوتی هم داشت که این تاجیک گفت که من دان 10 کونگ فو رو از خود ــه ژاپن گرفتم . جوری گفت انگار کونگ فو واسه ژاپنه :|
این قسمت عالی بود.
آخرش که شاهکار بود:27:
یارو امد درو 3قفله کرد.بعد رفت تشک و بالشت رو آورده یارو یه لحظه به خودش ر.ی.د فکر کرد میخواد ت.رت.ی.ب.ش.و بده:31:
سر این تیکه خیلی خندیدم :31:نقل قول:
.
.
تو TV همیچین چیزی ندیده بودم :13:
کلی دری وری نوشتم همشو پاک کردم ، نمی گنجه بحث در این مکان ، حرفت درسته ها، ولی محاله ، نمونه بارزشم می تونیم ببینمنقل قول:
پ.ن: یه سر هرم سر هرمی را انداختم خر تو خر ، خواستی یه مثل درست حسابی از تاریخ معاصر دارم در همین مورد بهت می گم ولی اصلا جاش اینجا نیست
پ.ن2 : شما فرهنگ مردم رو می تونی توی دو دوره مختلف مقایسه کنی ببینی چقدر متاثر است از بالاسریش ،
اصلا حضرت علی یه حدیث داره میگه ، مردم بیشتر از اونکه شبیه بابا ننه شون باشن ، شبیه حاکمانشونن ،
چرت گفته شما گوش نکن ، این نمونه بارز پاس کاریهنقل قول:
یه بزرگی میگفت جامعه دست خواص هست.اگر خواص خوب باشند جامعه خوب میشه ولی اگر خواص خوب نباشند جامعه هم به براهه میره
اون تیکه رستورانه حرف نداشت:46:
واسه چهار تا کلم و نخود و هویج: "70000" تومن:18:
راست میگه، بیشتر رستوران های تهران حتی اسم غذاها رو درست نمی دونن، ور می دارن چهار تا مواد بی ربط رو کنار هم می چینن، قیمت نجومی روش می ذارن، اسمش هم می ذارن غذای فرنگی!
از یه رستوران معروف، بیف استراگانف سفارش دادم، فقط نیم کیلو زردچوبه خالی کرده بود توش، اصلاً نمی دونن رِسیپی چیه. یه چیز من درآوردی رو با قیمت خدا تومن می اندازن به مردم.
باز ارزش داشته باشه، آدم پولو با جون و دل خرج می کنه ولی افسوس....
در کل، امشبشم عالی بود مخصوصاً تیکه "نیم کیلو شیرینی خامه ای + خندق بلا":8:
اما به نظرم مفهوم دقیق این دو قسمت یعنی اینکه؛
"شاتو بریان : خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبالش می رویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم ."
دیروزش آقای آلفا تاجیک اومد 50میلیون پیشنهاد داد نیما پس زد، امروز هم تصادف کرد، هم پول شارژو داد، هم پول ناهار، هم مهمونی رو برگزار کرد،هم آبروش رفت، هم خرید همسر رو انجام نداد، جلوی پدرو مادرش ضایع شد، و قطعا پولای پدرش رو هم به باد می ده و آقای آلفا تاجیک قطعا یه کلاه برداره
+
فرید (پدر خانواده) یه غریبه رو محرم خودش دونسته ولی همسر یا خانوادش از این مطلب خبر نداشتن که پول داره؛ پس حقشه که یه ضربه مهلک بخوره:27:
امشب قطعا این تاجیکه کلاهبردار از آب درمیاد.نقل قول:
فرید (پدر خانواده) یه غریبه رو محرم خودش دونسته ولی همسر یا خانوادش از این مطلب خبر نداشتن که پول داره؛ پس حقشه که یه ضربه مهلک بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعااااااااً.... :31:نقل قول:
سلام
به " ساختمان پزشکان " رای بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.khabaronline.ir/default.aspx
دم مردم گرم ... ساختمون پزشکان آراش از مختارنامه با اون عظمت بالاتره ! : دی
پ.ن: تا یه ساعت پیش 3 درصد بالاتر بود، الان دیدم اومده پایین ...
جدا حیف اون بودجه که واسه اون سریال صرف شد :13:نقل قول:
نمی شد در مورد خودمون یه سریال با اون عظمت بسازیم ؟ من میگم نه . لیاقت میخواد که ...
این خانوم شیرزاد رسما رو روااان ِ آدم راه میره ،دیگه خیلی داره این تیکه های تکراریش ادامه پیدا میکنه!
اون 4 تا استخون ِ دست ناصر ُ باید کوبید تو دهنش:دی
رفقا خواهشا این بحث مختار و امام حسین و تاریخ و تو این تاپیک باز نکنیم بحث میره تو حاشیهنقل قول:
جدا حیف اون بودجه که واسه اون سریال صرف شد
نمی شد در مورد خودمون یه سریال با اون عظمت بسازیم ؟ من میگم نه . لیاقت میخواد که ...
این تاپیک هم مثل تاپیک مختار قفل میشه
بیخیال مابقی سریال های صدا و سیما فقط همین پزشگان رو بچسبیم.دی
من که به مختار رای داده بودم :دی
100 در صد ..شک نکنید.نقل قول:
امشب قطعا این تاجیکه کلاهبردار از آب درمیاد.
فقط نازنین و ناصر و عشقه :31:
فریدم بد نیست حال میده :10: