اون برنامه وب کم مخصوص خودش رو داره و باید در لپ تاپ embedded شده باشه
Printable View
اون برنامه وب کم مخصوص خودش رو داره و باید در لپ تاپ embedded شده باشه
کسی برای بکاپ گرفتن از درایو ویندوزxp
لب تاب نظری نداره من از نورتون گاست استفاده کردم ولی با هارد ساتا مشکل داره
ویندوز لبتاب من زیاد خراب میشه (بخاطر برنامه های که استفاده می کنم) هر بار هم که ویندوز نصب میکنم 2 روز باید برنامه نصب کنم .نورتون گاست تو پی سی خیلی به کار کمک می کرد 10 دیقه ای ویندوز رو برمیگردوند
ممنون
چرا ؟ نسخه 12 مشکلی نداشت تست شده ...
Acronis True Image هم هست کارش خوبه اما ابزارهای جانبی به اندازه ghost نداره ...
کد:http://www.acronis.com/homecomputing/products/trueimage
من گاست 2003 دارم هیچ ورژنی هم توش نزده باید بگردم ببینم چیزی که شما گفتین رو مینونم پیدا کنم.ورژن 12 ؟
این 2003 رو وقتی نصب میکنم زماتی که ریست میکنه و میره برای بکاپ کریری گیر میکنه.
ممنون
ghost 2003 نسخه 10 هست نه 12 ...
سلام دوستان عزیز
لپتاپ من sony Vgn-CR240N هست و چندین مشکل دارم:
1- نصب درایور های بلوتوث و هات کی و دوربین خود لپتاپ که در جای خودش تو تاپیک های دیگه صحبت کردم
2- قبل از نصب درایورهای لپتاپ من فلش کارت وارد یو اس بی کردم و خواندش ولی الان بعد از نصب چند درایور فلش کارت رو نمی خونه لازم به ذکره که این لپتاپ مموری خور داره یعنی جای دو تا مموری داره که می خوره
3- یه درایور نصب کردم به نام Pointing مربوط به ماوس هست می خواستم بدونم جریان این چیه؟؟؟لازمه حتما نصب کنم؟؟؟
4- لپتاپ من وایرلس داره و روشنش که می کنی دنبال شبکه وایرلس دیگه می گرده می خواستم بدونم این وایرلس کارش چیه؟؟؟چه کار می کنه؟؟؟
5 - تو قسمت Device یه چند تا چیز هست که علامت سوال هست و باید نصب بشه نوشته Usb Rot Hub این چیه؟؟؟چه کار کنم که نصب بشه؟؟؟لازمه نصب بشه؟؟؟
با تشکر
بای
1- هات کی رو توضیح دادم باید خودت هم زحمت تست رو بکشی چون روی سری لپ تاپ CR تست نکردم و خودت باید تست کنی ... بلوتوث هم که آدرسش رو توی ftp درایورها بهت دادم ... دوربین هم توی فایل zip هست که البته فکر نکنم سر xp راه بیفتهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
لپتاپ من sony Vgn-CR240N هست و چندین مشکل دارم:
1- نصب درایور های بلوتوث و هات کی و دوربین خود لپتاپ که در جای خودش تو تاپیک های دیگه صحبت کردم
2- قبل از نصب درایورهای لپتاپ من فلش کارت وارد یو اس بی کردم و خواندش ولی الان بعد از نصب چند درایور فلش کارت رو نمی خونه لازم به ذکره که این لپتاپ مموری خور داره یعنی جای دو تا مموری داره که می خوره
3- یه درایور نصب کردم به نام Pointing مربوط به ماوس هست می خواستم بدونم جریان این چیه؟؟؟لازمه حتما نصب کنم؟؟؟
4- لپتاپ من وایرلس داره و روشنش که می کنی دنبال شبکه وایرلس دیگه می گرده می خواستم بدونم این وایرلس کارش چیه؟؟؟چه کار می کنه؟؟؟
5 - تو قسمت Device یه چند تا چیز هست که علامت سوال هست و باید نصب بشه نوشته Usb Rot Hub این چیه؟؟؟چه کار کنم که نصب بشه؟؟؟لازمه نصب بشه؟؟؟
با تشکر
بای
2- به قسمت 5 سوالت بر میگرده ... باید چیپست intel و همچنین درایورهای usb رو دوباره نصب کنی تا علامت سوال ها بره ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211407&page=2
3- مربوط میشه به بعضی کارهای خاص که touchpad لپ تاپ انجام میده مثل اسکرول صفحه های اینترنتی ...
4- شبکه وایرلس برای کانکت شدن به access point ها هست که با سرور ها ارتباط دارند ... اگر جایی وایرلس داشت میتونی با اجازه ادمین از اون شبکه استفاده کنی ...
4- توی گزینه 2 گفتم
سلام
ببخشید اگه لب تاب همیشه به برق باشه برای خودش یا شارژش حتی وقتی هم که خاموشه مشکلی پیش نمی آد ؟
چه چوری میشه فهمید لب تاب ویندوز 64 بیتی هم ساپوت میکنه ؟
وظیفه اداپتور اینه که وقتی شارژ کامل شد برق رو از روی باتری قطع و به خود پاور دستگاه برسونه ... ممکنه مشکلی پیش نیاد چون آداپتور میره standby ... اما اگر نوسانی یا مشکل الکترونیکی پیش اومد ممکنه یا خود آداپتورت بسوزه یا پاور منیجر روی برد اصلینقل قول:
سلام
ببخشید اگه لب تاب همیشه به برق باشه برای خودش یا شارژش حتی وقتی هم که خاموشه مشکلی پیش نمی آد ؟
پس پیشنهاد نمیشه ... لپ تاپ خاموشه و شارژ هم فول شد ، از برق درش بیارید
اگر CPU ویندوز 64 بیتی رو ساپورت میکنه (X64 ) لپ تاپ هم ساپورت میکنه ... اگر زده باشه بعد مشخصات Pentium D یعنی 64 بیتیه...نقل قول:
چه چوری میشه فهمید لب تاب ویندوز 64 بیتی هم ساپوت میکنه ؟
اول : با این برنامه بی نهایت ساده و کم حجم میتونی بفهمی ... اگر جلوی 64 bit زده yes یعنی حله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://web.inter.nl.net/hcc/J.Steunebrink/ckcpu202.zip
و یا باید با یک برنامه ببینی مثلا PC WIZARD وCPU-z
کد:http://www.cpuid.com/cpuz.php
همچنین قسمت x86-64 and EM64T اگر yes باشه نشانه تایید اش هستکد:http://www.cpuid.com/pcwizard.php
دوستان گرامی ...
من از این به بعد به پست هایی که چند جا تکرار بشوند اصلا جواب نمیدم ...
لطفا پست ها و سوالهایتان را متمرکز و در یک پست بگزارید
این چه وضعیتیه اینجاست ... اصلا منظم نیست این بخش ... هر شخصی چند تا تاپیک میزنه برای یک سوال تکراری و یا یک سوال رو 10 جا مطرح میکنه
یا حق
سلام دوستان من ميخام روي لپ تاپ ويستا رو حذف و xp نصب کنم.مشکلي که نيست تا حالا نصب نکرد م .
چون 1جا گفته بود هارد ساتا رو xp نميشناسه.درايورا xpشم دارم.يکي از دوستان راهنمايي کنه .مراحل کار رو کامل بگه..
2 سوال دیگه
..چرا توسط موبايل لپ تاپ پيدا نميشه با بلوتوس .ولي برعکس مشکلي نيست.؟hidden شاید..
wifi و IEEE 1394 Connector و expresscard slot چيه وچجوري کا ميده.؟در لپتاپ
سلام دوستان من ميخام روي لپ تاپ ويستا رو حذف و xp نصب کنم.مشکلي که نيست تا حالا نصب نکرد م .
چون 1جا گفته بود هارد ساتا رو xp نميشناسه.درايورا xpشم دارم.يکي از دوستان راهنمايي کنه .مراحل کار رو کامل بگه..
2 سوال دیگه
..چرا توسط موبايل لپ تاپ پيدا نميشه با بلوتوس .ولي برعکس مشکلي نيست.؟hidden شاید..
wifi و IEEE 1394 Connector و expresscard slot چيه وچجوري کا ميده.؟در لپتاپ dell vostro1500
من خودم وقتی تازه همین مدل لپ تاپو خریده بودم بلوتوس رو به لپ تاپم و برعکس شناسوندم و باهاش کار میکردم.اما مشکلی که داشت این بود که بعد از Hibernate دیگه نمیتونستم کاری بکنم و گوشیم نمیتونست به لپ تاپ چیزی بفرسته اما برعکس میتونست.اما این اواخر هر کار کردم ارتباط بین ایندو برقرار نمیشد منم بیخیال شدم.
برای نصبXP هم فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد چون نفرات دیگه ای هم اینکار وکردن اما حیف اون ویستای اصل نیست؟
WIFI هم نوعی شبکه از نوع بیسیم هست که از طریق کلید دستی سمت چپ روشن میشه و برای شبکه کردن لپتاپ با وسایلی که قابلیت شبکه بیسیم رو دارند استفاده میشه.و طریقه شبکه کردنش هم تقریباً شبیه شبکههای معمولی است و حتی IP رو خودکار تعریف میکنه.
۱۳۹۴ هم برای ساخت شبکه با سرعتی در حدود ۴۰۰ مگابیت استفاده میشه و همانند شبکه های با کابل کراس باید عمل کنی.
EXPRESSCARD Slot هم برای اتصال وسایلی مثل کارت WireLess اضافی و ... استفاده میشه.
سلام من یه HP 6720s گرفتمDOS اما...:18:
وقتی می خواستم ویندوز نصب کنم روش البته تو xp ...
اصلا هاردمو نمیشناخت با کلی دردسر fdisk کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم که بازم نشناخت البته
فقط 20 MB از هاردم رو شناخت!!!
بعد رفتم با partition magic 8.0 تحت داس پارتیشن بندی کردم که اون کل هاردمو شناخت ولی بازم همون اتفاق افتاد!!! یعنی error داد که هارد نصب نیست!!!
98 که نصب نشد!!!
2000 که صفحه مرگ آبی میومد error بایوس میداد!!!
یه vista قدیمی هم داشتم (2سال پیش خریده بودم زغالی) که اونم نصب نشد!!!
فقط یه ویندوز ME داشتم که نصب شد...البته درایور ها شو نداشتم پاک کردم!!!
دارم دیونه میشم به خدا ترو خدا اگه کسی میتونه کمکم کنه!!!:19:
:10:
دوست عزیز از زحمت هات تشکر میکنیم(از طرف همه دوستان ) خوب اکثرا (مثل خودم) وقتی به مشکل برمیخوریم نمیدونیم چی کار کنیم و ممکن نتونیم همه تاپیکهای انجمن را بخونیم و با عجله یه تاپیک بزنیم و مشکل رو مطرح میکنیم.نقل قول:
برای شما هم صبر عیوب آروز میکنم .وتا اونجای که بتونم سعی میکنم به شما کمک کنم
:11:
من dell 630m دارم، بعضی وقت ها اين error ظاهر ميشه که راهی جز restart برام نميزاره:
معمولاً هم وقتی با Internet Download Manager کار ميکنم اينجوری ميشه,البته با Version 5.12 build 8 اينجوری ميشه ولی با version های قبلی مشکلی نداشت,البته مطمئن نيستم برا اين باشهکد:http://pictures.persiangig.com/error.JPG
تورو خدا کمک کنيد تا حالا 100 بار windows عوض کردم.
دلیل این صفحه خیلی چیزها میتونه باشه مثلا :نقل قول:
شما بهتره مشکلت رو در بخش نرم افزار مطرح کنید .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_screen_of_death
فکر کنم همينی هست که شما گذشتینقل قول:
فقط متاسفانه انگليسی هست
ميشه بگيد بيا چيکار کنم تا ديگه اين مشکل به وجود نياد
سلام من یه سوال داشتم.
من ویندوز ویستا Home روی لپ تاپم (وسترو ۱۵۰۰) دارم اما گاهی اوقات Hibernate برام غیر فعال میشه.
کسی میتونه دلیل این ایراد و راه حلشو بهم بگه؟
hibernate درxp
براي فعال كردن آن از منوي استارت به كنترل پنل رفته و Power Options را باز كنيد سپس در سربرگ Hibernate گزينه Enable Hibernation را فعال كنيد و تنظيمات را تاييد كنيد.حال منوي استارت را باز كرده و turn of computer را انتخاب كنيد. در صفحه باز شده دكمه shift را بزنيد.ميبينيد كه گزينه standby به hibernate تغيير پيدا مي كند.براي بردن كامپيوتر به اين حالت دكمه shift را نگه داشته و روي hibernate كليك كنيد.
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alireza20202003 مشاهده تاپيک
دلیل این صفحه خیلی چیزها میتونه باشه مثلا :
کد:
شما بهتره مشکلت رو در بخش نرم افزار مطرح کنید .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_screen_of_death
فکر کنم همينی هست که شما گذشتی
فقط متاسفانه انگليسی هست
ميشه بگيد بيا چيکار کنم تا ديگه اين مشکل به وجود نياد
blue screen ها اغلب وقتی ظاهر میشوند که دو قطعه مثلا دو کارت pc روی سیستم با هم مشکل داشته باشند و این تداخل ممکنه از لحاظ فیزیکی به سیستم آسیب برسونه ..باید با یک نرم افزار قطعات تست بشه و ببینی کدوم مشکل داره ... من SiSoft Sandra رو پیشنهاد میدم:
کد:http://www.sisoftware.co.uk
مشکلت رو باید اینجا پیگری کنی :نقل قول:
سلام من یه HP 6720s گرفتمDOS اما...
وقتی می خواستم ویندوز نصب کنم روش البته تو xp ...
اصلا هاردمو نمیشناخت با کلی دردسر fdisk کردم و دوباره پارتیشن بندی کردم که بازم نشناخت البته
فقط 20 MB از هاردم رو شناخت!!!
بعد رفتم با partition magic 8.0 تحت داس پارتیشن بندی کردم که اون کل هاردمو شناخت ولی بازم همون اتفاق افتاد!!! یعنی error داد که هارد نصب نیست!!!
98 که نصب نشد!!!
2000 که صفحه مرگ آبی میومد error بایوس میداد!!!
یه vista قدیمی هم داشتم (2سال پیش خریده بودم زغالی) که اونم نصب نشد!!!
فقط یه ویندوز ME داشتم که نصب شد...البته درایور ها شو نداشتم پاک کردم!!!
دارم دیونه میشم به خدا ترو خدا اگه کسی میتونه کمکم کنه!!!
مشکل شما اینه که XP کنترلر هاردت رو نمیشناسه و برای همین شناسایی نمیشه ... شما باید یک سی دی XP دانگرید شده حاوی درایور های کنترلر هارد بسازی و ویندوز رو نصب کنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193435
در ضمن ویستا نصب میشه ، DVD رو عوض کن ... چرا DVD بک آپ نگرفتی ؟ ضرر کردی
شما هم بیا اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193435
توی control panel بخش bluetooth setting برو و در صفحه option تیک discovery رو بزن تا سرچ بشهنقل قول:
چرا توسط موبايل لپ تاپ پيدا نميشه با بلوتوس .ولي برعکس مشکلي نيست.؟hidden شاید..
WIFI تکنولوژی سبکه بیسیم هست ، باید یک access point در اون نزدیکی وجود داشته باشه تا بعد از search بتونی روی شبکه رجیستر بشی و استفاده کنی ... همچنین میتونی به یک لپ تاپ یا چند لپ تاپ دیگه مثل شبکه وصل بشی که قبلا تنظیماتش رو گفتمنقل قول:
wifi و IEEE 1394 Connector و expresscard slot چيه وچجوري کا ميده.؟در لپتاپ
IEEE 1394 هم که یک پورت و اتصال پر سرعت هست که میتونی توی بخش network connection ببینی enable هست یاخیر ... بعد میتونی دستگاه هایی مثل دوربین فیلم برداری رو بهش وصل کنی و تبادل اطلاعاتی با سرعت بسیار بالا داشته باشی
Express card هم یک اسلات هست که یک سری وسایل جانبی مثل مودم و کارت TV و هارد جانبی و کارت گرافیک اکسترنال و ... بهش متصل میشه و میتونی استفاده کنی
مرسی من از کسی کمک نمیخوام فقط منظم باشید ... شاید هم زیاد وسواس دارم چون خودم آدم منظمی هستمنقل قول:
دوست عزیز از زحمت هات تشکر میکنیم(از طرف همه دوستان ) خوب اکثرا (مثل خودم) وقتی به مشکل برمیخوریم نمیدونیم چی کار کنیم و ممکن نتونیم همه تاپیکهای انجمن را بخونیم و با عجله یه تاپیک بزنیم و مشکل رو مطرح میکنیم.
برای شما هم صبر عیوب آروز میکنم .وتا اونجای که بتونم سعی میکنم به شما کمک کنم
قربانت
آخه من 2 ساله اين لپ تاپ رو دارم و تازه 2 3 ماه هست که اينطوری ميشهنقل قول:
خوب ، سخت افزار جانبی جدیدی نصب کردی ؟ یا درایوری رو اپدیت کردی ؟
البته این عیب هم گاهی اوقات دیده شده مثلا صفحه آبی وقتی میاد که یک نرم افزار بخواد از یک سخت افزار سیستم استفاده غیر عادی و خارج از حد توانش انجام بده ... در این حالت تعویض سیستم عامل پیشنهاد میشه
مثلا میگم ، من نرم افزار nero رو نصب کرده بودم روی dell 1520 .. وقتی میخواستم با nero vision کار کنم توی ویستا unexpected error رو میداد و bluscreen میومد ... بعد ها متوجه شدم که این نسخه nero با درایور چیپست کارت گرافیک تداخل داره ... با تعویض ویندوز و نصب دوباره نرم افزار نرو 8 نسخه دیگرش حل شد
با سلام به همه من آخر سر نفهمیدم سوال رو چه جوری باید ارسال کنم حالا نقل قول رو زدم درست یا غلط ببخشید.
من یه لب تاب مدل VGNFZ-35G سونی خریدم ظرفیت هاردیسک آن 200gb یک درایو هم بیشتر نداره اون درایو هم ظرفیتش 176gb است. اولا بقیش کجاست؟و از درایو موجود الان 16gb برای برنامه های مختلفی که روش نصب شده رفته و الان 147gb کلا free space داره و همینطور هم داره کم میشه.در ضمن من این لب تاب رو از ایران نخریدم.ممنون میشم اگر جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ممنون مشکل حل شد...:10:حالا یه مشل دیگه دام با کارت صدا و مودم...!
کارت صدا رو از سایت HP گرفتم ولی موقه نصب این پیغام رو میده:
HD Bus Driver KB888111 must be installed first
خب من نمیدونم اینو از کجا پیدا کنم تو سایت خودشم نیست!!!
یه چیز دیگه درایور مودمم هم نصب نمیشه compaq 6720s
تو سایتش من یه دونه رو دانلود کردم ولی کار نکرد!!!
چیکار کنم حالا!!!:41:
توی قسمت پست دادن دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زو بزن و بین اون دو تگ( ) میتونی عبارتت رو بنویسی ... بگذریم ..
من یه لب تاب مدل VGNFZ-35G سونی خریدم ظرفیت هاردیسک آن 200gb یک درایو هم بیشتر نداره اون درایو هم ظرفیتش 176gb است. اولا بقیش کجاست؟و از درایو موجود الان 16gb برای برنامه های مختلفی که روش نصب شده رفته و الان 147gb کلا free space داره و همینطور هم داره کم میشه.در ضمن من این لب تاب رو از ایران نخریدم.ممنون میشم اگر جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- بهتره از قابلیت shirink توی ویستا استفاده و سریع پارتیشن بندی اش بکنی ، هیچ کاری هم به بقیه اش نداشته باش بزار مخفی و دست نخورده بمونه تا بتونی سریع اون رو با زدن دکمه F10 روی بوت ریکاوری بکنی ( در مواقع اضطراری )
برای پارتیشن بندی دو راه داره :
1- استفاده از قابلیت Shirink در ویندوز ویستا ... برو توی کنترل پانل و بخش administrator tools و برنامه computer management و از بخش storage روی پارتیشن کلیک کن و shirink رو بزن و سایز مورد نظر برای جدا سازی ... extend هم برای پیوسته ساختن اون فضای جدا شده است ... میتونی این کا رو چند بار هم تکرار کنی .... بعد که فضا باز شده به درایوهای دیگر اضافه کنی ... البته محدودیت فضا برای انتقال وجود داره
2- استفاده از نرم افزار partition magic 8.05 برای XP و paragon partition manager برای ویستا ... که خیلی راحت تر و سریعتر و بهت اجازه میده تا هر چی بخوی شیرینک کنی ... که این نرم افزار هم زیاد گذاشتند دوستان در بخش نرم افزار ... با کمی جستجو پیداش میکنی
لپ تاپ خوبی خریدی ... مدلش هم خاورمیانه هست ...
نقل قول:
آقا ممنون مشکل حل شد...حالا یه مشل دیگه دام با کارت صدا و مودم...!
کارت صدا رو از سایت HP گرفتم ولی موقه نصب این پیغام رو میده:
HD Bus Driver KB888111 must be installed first
خب من نمیدونم اینو از کجا پیدا کنم تو سایت خودشم نیست!!!
یه چیز دیگه درایور مودمم هم نصب نمیشه compaq 6720s
تو سایتش من یه دونه رو دانلود کردم ولی کار نکرد!!!
چیکار کنم حالا!!!
خوب شما باید اول درایور UAA Bus Driver for High Definition Audio مایکروسافت رو نصب کنی
و یاکد:http://support.microsoft.com/kb/888111/en-us
ویاکد:http://down2.driversdown.com/Notebook/SP31994.exe
__________________________________________________ ___________کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33867.exe
این هم درایور مودم شما :
کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp23501-24000/sp23924.exe
رجیستر جان به پست ما هم یه نگاهی بنداز:46:ثواب داره ها...:31:
...تو نوبتیم:19:
جل الخالق صبر کنید یکم ... خوب من باید لینک اینا رو از توی آرشیو شخصی ام در بیارم ... 2 دقیقه بزار بگذره :18:
چقدر عجولید شما :31:
ممنون...
حالا کدومو باید بگیرم!!!
لینک مستقیم نداره گیج شدم...
ویرایش شد!!!
ا لینک مستقیمو اضافه کردی...مرسی
مرسی از کمکتون من این لب تاب رو از مالزی خریدم
رجیستر جان ممنون دارم میدانلودم!!!:20:
حالا مودمو چیکارش کنم درایور براش پیدا نکردم به غیر از سایت خودش که اونم جواب نداد!!!:41:
-------------------------------
بخاطر درایور مودم هم ممنون...دستت درد نکنه!!!
بخاطر درایور ها ممنون حالا یه سوال دیگه دارم...
وقتی به برق وصله Lcd ش خیلی روشنه ولی وقتی با باتری کار میکنه اینجوری نیست!!!
می خواستم ببینم میشه کاری کرد؟ اگه مصرف باتری خیلی هم بالا رفت اشکال نداره!!!
(تنظیمات خود دستگاه اینجوریه)؟