بازي ها و نرم افزار هاي آيپد تقريبا در چه حجمي هستند؟
به نظرشما اگه ايپد 32 گيگ بگيرم كافي ميشه؟
Printable View
بازي ها و نرم افزار هاي آيپد تقريبا در چه حجمي هستند؟
به نظرشما اگه ايپد 32 گيگ بگيرم كافي ميشه؟
با سلام
تفاوت آیپد 3g با wifi به غیر از سیم کارت خوردن و نداشتن GPS توی چه چیزهای دیگه هستش؟
16 گیگ حافظه برای آیپد کافی هستش؟
PDF و Word (فارسی) و ... رو می شه باهاش کارکرد ؟ (کتاب خوندن باهاش آسون هستش؟)
برای ریختن موزیک و فیلم و .... توی آیپد به غیر از استفاده از آیتونز مشکل دیگه ای هست؟
کلا پستی یا صفحه ای یا سایتی هست که تجربه شخصی استفاده از آیپد رو بشه خوند؟ (به صورت Gsmarena و... نباشه )
با تشکر:11:
وقتی ایپد واسه خودش صاحب یه سر برگ جدا شده پس چرا این تاپیک رو انتقال نمیدین که ۲ دسته نشه
مرسی
صبر کنید یکی از مدیران موبایل سر بزنه، انتقال داده میشه. :46:نقل قول:
بچه ها کسی میدونه قیمت Ipad2 32 gb wifi only تو دوبی چنده؟ یا قیمت ipad2 تو دوبی چقد با ایران تفاوت داره؟
لطفا اگه میدونید جواب بدید خیلی واجبه.
بروبچز:31:
بعده آپدیت به 4.3.4 سیو بازیام پاک نمیشه؟؟؟؟؟؟:41:
بابام دراومده xtreme wheels رو تموم کردم :31:اگه پاک میشه زود بگین که آپدیت نکنم:13:
پاک شدن که پاک میشه ، اول بکاپ بگیر ، بعد ریستور کن ، بعد آخرش ازت میپرسه که میخوای به عنوان یه آیپد جدید ستش کنه یا از بکاپ قبلی استفاده میکنی که تو بکاپ رو انتخاب میکنی...
پس بیخیال صبر میکنیم تا ios5:40:
پاک نمیشن.من از 4.3 آپدیت کردم به 4.3.3 همه سیو بازی هام هم بعد رستور برگشت.مثلا Asphalt 6 هرچی ماشین خریده بودم همش برگشت:31:نقل قول:
Xtreme wheels رو چجور تموم کردی:31:؟
من تو مرجله 18 ه فک کنم موندم:31:
پدر(امون) در اومد تو شمال کله فامیل دریا رو ول کرده بودن اینو بازی میکردن:31::31::27::27:نقل قول:
شما اگه آپديت كنيد چيزي پاك نميشه اما اگه ريستور كنيد همه چيز مثل روز اول ميشه و ايپد صفر ميشه :46:
ولي اگه جبل كردي توصيه ميشهاصلا آپديت نكني:5:
راستي دوستان هركي رفته ٤.٣.٤ بياد يه توضيحي بده چجورياست؟
میگن مصرف باطری داغون شده توی 4.3.4 :|
راستی بچه ها متوجه شدین تو انجمن کامپیوتر یه گروه جدید به اسم تبلت ها راه افتاده؟ نظرتون چیه اسباب کشی کنیم اونجا؟
به به به به :دی
اینو من یه سند تو آلم تو یاهو بابتش زدم و یکی از دوستان هم پرسیدن که چرا نمیریم اونجا که Stream گفت که باید صبر کنیم تا یه مدیر انجمن موبایل بیاد و این تاپیک رو منتقل کنه اون ور...
دوستان من يه مشكل عجيب دارم لطفا كمكم كنيد ميدونم كه بحث پيرامون چيز پي ان خلاف مقرراته اما من واقعا بهش نياز دارم. من چند تا چيز پي ان تا حالا خريدم كه با gprs ايرانسل روي آيپد كار نميكنه اما همون ها وقتي اينترنت گوشي htc با gprs ايرنسل را روي ويندوزم share مي كنم كار ميكنند. با adsl هم روي آيپدم امتحان كردم بازم وصل نشد. تورو خدا اگر كسي ميتونه كمكم كنه بهم پ.خ بدين كه تو فروم هم بحث نشه
مشکل از تنظیم وی P انه... احتمالا بد تنظیم کردین...
امکان نداره همه راهها رو امتحان کردم l2tp Pppt. Sstp. هر جور تنظیم کردم بازم وصل نمیشه. هرکی از سرور خاصی استفاده میکنه تو پ.خ بهم معرفی کنه شاید تونستم وصلش کنم.نقل قول:
دوستان یه سئوال دارم
من هنوز واسش کیف و اینا نخریدم.
این کاور اریجینالش کیف هم هست یا فقط کاوره و برای حملش باید کیف براش تهیه کنم؟69 تومن زده توی اینترنت.جنس پلی اورتان.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کیف هم باید بگیرم براش دیگه؟نمیشه تو دست گرفت برد اینور اونور؟
این کیف دستبافت چطوری همراه با بالایی؟ :
chk ur pm:8:نقل قول:
بچه ها این دوستمون در مورد چیز پی ان سئوال کرد که رو سیم کارت ایرانسل که وصل نمیشه مال کدوم شرکت میشه وصل شد باهاش من چون خودم دارم ازش آدرسش را به این دوستمون دادم اگه کسی خواست پ.خ بزنه آدرسو بهش بدم
پستم رو تو تاپیک اشتباه دادم.لطفاً پاک بشه.
sorry
یکی از دوستان برای پست زیر کمک کنه:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی اطلاعی نداره که جواب منو بده؟نقل قول:
بچه ها کسی میدونه قیمت Ipad2 32 gb wifi only تو دوبی چنده؟
یا کلا قیمت ipad2 تو دوبی چقد با ایران تفاوت داره؟
لطفا اگه میدونید جواب بدید خیلی واجبه.
آقا دستت درد نکنه اما واسه اون شرکتی هم که آدرس دادی بگیر نگیر داره بیشتر مواقع نمیشه باهاش وصل شد. اما بازم ممنوننقل قول:
چاکرم ولی من خودم با gprs ایرانسل همیشه وصل میشم بدون مشکل.فقط هم همین شرکت جواب میده بقیه شوتن:31:نقل قول:
قيمت آيپد 2 32 گيگ فقط واي فاي تو تركيه چنده؟
یعنی واقعا کسی به این تاپیک سر نمیزنه؟!!!
چرا ولی کسی جواب سوال رو نمیدونه
سلام بچه ها دوستم آيپد 2 خريده براي جيلبريك كردنش بايد چي كار كرد؟
صفحات قبل رو مطالعه می کردید!نقل قول:
برنامه ای واسه آیپد ۲ هست که بشه باش sms داد؟
اره یه نرم افزار برای نسخه ی 3g هست که میتونی باحاش مثل یه گوشی از ipad استفاده کنی یعنی دستگاهت امکانات کامل ارتباطی رو پیدا میکنه ولی مشکلی که داره قیمتشه 99.99 دلار (راستشم بخوای اسمشم الان یادم نمی یاد اگه میخوای بگو باید بگردم)
ببخشید مواردی که باید موقع خرید آیپد 2 بهش دقت کرد چیه که سرمون کلاه نره و احیانا آیپد دست دوم رو جای آک بهمون نندازن ؟
میگن نسخه مجانیش هست واسه مسیج،ولی نمیدونم آیپد ۲ه؟
اول از همه و مهمتر از همه خرید از یه مقازه ی معتبره از هر جایی خرید نکن از علاادینم اصلا خرید نکننقل قول:
پکش باید کاملا وکیوم باشه (با یه سلفن سرتاسرش وکیوم هست اول وکیومش رو چک کن بعد اگه خواستی بخری بگو باز کنه)
آیپد شدیدا اثر انگشت جذب میکنن ببین لکی چیزی نداشته باشه
خود دستگاه هم تو یه جلد نایلونی تو بسته گزاشتن ببین اونم باشه
یه سری دفترچه و برچسب اپل هم توش هست
آیپد اگه نو باشه برای اولین بار که روشن میشه یه سری راه اندازی اولیه داره که معمولا مغازه دار برات انجام میده (اگه از جای درست خرید کنی منظورم مغازه هایی هستن که تخصصی اپل هستن)چک کن اونم باشه
نرم افزارم به غیر از چیزای دیقالت خودش هیچ چیزی روش نصب نیست نرم افزار های دیقالت رو از اینجا میتونی شناساییی کنی که اگر دستت رو رو یکی نگه داری و شروع کنه به لرزیدن زبدر برای پاک کردن بالاش نمیبینی
تمام قسمت های عکس و موزیک و ویدئوی آیپد نو هم خالیه
بعد از این که اینارو چک کردی
اگر طرف خواست برای نرم افزار ریختن پول بگیره نده چون همینکه بخوای تو آیتونز با آیتونز کامپیوتر خودت سینکش کنی اگر اون نرم افزار هار تو آیتونزت نباشن که نیستن ،آیتونز اونارو پاک میکنه و آیپدت رو با نرم افزار های کامپیوتر خودت سینک میکنه این قضیه در مورد آهنگ ها هم صادقه اگر آهنگی تو آیپدت داری که تو آیتونز کامپیوترت نیست آیتونز اون آهنگ رو از ایپدت برمیداره
پس فقط وقتی که طرف گفت مجانی برات نرم افزار میریزه این کار رو بکن تا یه مدت با آیپدت کار کنی و باهاش آشنا شی (وقتی به آیتونز وصلش کردی گزینه ی سینک اپز رو فعال نکن)
اقا من دیروز با رفیقم رفته بودم علاالدین یه سنسیشن بگیریم
هرجا ایپد داشت 32wifi+3g قیمت میکردم همه جا حول و حوش 1100 بود
ولی یکی از مغازه ها 920 قیمت داد کفم برید حتی گرفتم نگاهشم کردم
ظاهرش هیچ مشکلی نداشت حتی 64 هم داشت که میداد 1150
از دیروز حسابی جری شدم برم یه دونه بخرم ولی خیلی میترسم مشکلی داشته باشه
مخصوصا اینکه همون سنسیشن رو زیر قیمت خریدیم ولی از مغازه که بیرون رفتیم دیدم کلی پیکسل سوخته داره
با هزار فن و کلک تونستیم کل پولمون رو پس بگیریم بعد اون ترسم خیلی بیشتر شد
حالا خواستم نظر شما هم بدونم نظر شما چیه؟
برنامه swirlysms free رو نصب كننقل قول:
و ميتوني به راحتي sms بديو دريافت كني:10:
به نظر شما اگه از تركيه آيپد 2 بخرم به صرفه تره؟
قيمت آيپد2 32 گيگ واي فاي تو تركيه چنده؟
من پنجشنبه پاساژ پایتخت بودم ۳۲ تری جی آیپد ۲ رو طرف خودش میگف ۱۰۷۰۰۰۰ تومان. اگه خواستی بگیری از پایتخت بگیر خیالت راحت تره. من خودمم از اونجا گرفتم ۲ ماه پیش. فکر کنم ۶۴ تری جی هم ۱۱۴۰۰۰۰ تومان میدادنقل قول:
من بخاطر اینکه قیمتش هنوز بالاست اصلا قصد خرید نداشتم
ولی قیمتی که اون یارو داد خیلی معرکه بود.نمیدونم چجور میشه از مشکل نداشتنش مطمئن شد
چون اگه مشکلی نداشته باشه فردا میرم بگیرمش