دوستان من بازی رو که میخوام اجرا کنم ازم یه کد میخاد !!
باید چیکار کنم ؟
Printable View
دوستان من بازی رو که میخوام اجرا کنم ازم یه کد میخاد !!
باید چیکار کنم ؟
کسی ترینر درست و حسابی برای بازی داره چند تا را اجرا کردم یا جواب نداد یا از بازی اومد بیرون
منظورم همون کد تقلبه
اقا سلام به همگي من امروز بازي رو گرفتم وقتي ميخواهم نصبش كنم چنين اروري ميده بايد چيكار كنم روي يه كامپيوتر ديگه هم تست كردم هيچ مشكلي نداشت روي مال من ارور ميده ممنون ميشم پاسخ من رو بديد
با سپاس فراوان
اينم اروري كه ميده:کد:http://up.--------.com/images/e6ygp62x709mdbrqcx9.gif
سلام
مشکل من در اجرای بازی اینه که فول اسکرین بازی اجرا نمیشه!
یعنی چیزی مثل حالت فیلم 8 میلی متری که بالا و پایینش سیاه هست بازی برای من.
کرک اسکایدرو 1.0 و 1.01 رو هم تست کردم
رزولوشن رو هم تغیر دادم
اما باز بازی فول اسکرین نیست محل نمایشش، وگرنه فول اسکرین هست با 2 نوار سیاه در بالا و پایین ممنون میشم راهنمایی بکنید.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه:
cpu 1.6 E240
NVIDIA VGA GTS 250
RAM 3 GIG DDR II
فول شدنش بستگی به نوع مانیتورتون داره. بازی بر اساس 16:9 اجرا میشه و مانیتور های این شکلی رو لازم داره. حالا اگه مانیتوری غیر این داشته باشین (4:3 و 16:10) به ناچار نوار های سیاه بالا و پایین تصویر ظاهر میشه...نقل قول:
ممنون از جوابتون
مانیتور بنده
L1720B
LG LCD هست مطمئنید 16:9 نیست؟
اصلا اطلاعی ندارم که بازی حتما از یه سری مانیتور خاص پشتیبانی میکنه یا نه اینه که شک دارم به جوابتون در درست بودنش.یه لینکی راهنمایی ،چیزی ،بیشتری توضیح بدین که بیخیال بشم و نگردم دنبال راه حل در صورتی که مطمئنید راه حلی نداره
مانیتور ها از بابت ابعادشون رو به سه دسته تقسیم میشن:نقل قول:
- چهار در سه >> 4:3
- شانزده در نه >> 16:9... که مانیتور WIDE حساب میشه و با داشتن طول بیشتر, در زمره HD قرار میگیره.
- شانزده در ده >> 16:10 ... که فقط مانیتور WIDE حساب میشه.
مانیتور شما هم در این بین یه مانیتور چهار در سه هست. ابعاد پخش این بازی استثنا براساس مانیتورهای HD (شانزده در نه) هست. با این وضعیت هنگام پخش تصاویر باید اون نوارهای مشکی رو ببینین. کسی هم که مانیتور شازنده در ده داره همون نوار های مشکی رو بلطبع داره اما کم عرض تر... لازم به ذکره که دو بازی قبلی همین سری هم به این صورت هستن.
ممنون از جوابتون.بسیار کمک کرد و اطلاعات بنده رو بالا برد.الکی نیست که مدیر هستید. X:نقل قول:
دوستان من با گرافیک رستم بود پهلوان :31: لگ دارم.آپدیت فیکس گرافیک نداره؟
دی ال سی بازی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
مرحله هاش چندتاست و چطوریه؟
مراجعه کنین به آدرس زیر:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963267&postcount=313
اینا پاک شده کسی داره دوباره بگذاره؟نقل قول:
لینک دانلود سیو:
کد:
http://benygh.com/ACBrotherHood-FullSAVE-Raouf.zip
از کجا بفهمم ورژنی که دارم روش پچ 1.1 نصبه یا نه برای dlc ها میگم
آخرین پچ یا آپدیت بازی رو باید از کجا بگیرم؟
نقل قول:
ممنون...
پچ ورژن 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
راستي حالا كه بازي رو تموم كردم و در حال نوسازي روم هستم مس تونم ازش استفاده كنم؟
سلام دوستان . من بدلیل مشکلاتی . تازه الان بازیو امروز نصب کردم ! و اپدیت 1.2 رو نصب و بعدشم کرکی که تو پست اول بود رو ریختم تو محل مربوطه !!
.
یه مشکل فوق مزخرف دارم :2:اونم اینکه ...
.
لگ میشه در حد :2:با fraps تو باززی رفتم . میزان فریم بین 50 تا 100 هستش !!:18:اما هر چند ثانیه یه لگ افتضاح میزنه !(هرچی هست افت فریم نیست)! مثلا موس رو میخوای باهاش جهت دوربینو عوض کنی .یهو گیر میکنه و بعد یهو زیاد مییچرخه !!:18::2:ماکسیموم تنظیمات و مینیموم هیچ فرقی نمیکنه !!:13:
+
چیکار کنم ؟!:2:
حل شد !!نقل قول:
.
با موس و کیبورد اونجوری بود !!:18::18::18:الان تنظیم کردم و دارم با گیم پد ps2 میرم و دیگه اون مشکلو ندارم . عالی شده !! خیلی بهتره با گیم پد :8::40:
دوستان این گزینه ی Post-Effects تو تنظیمات گرافیکی رو on میکنم کیفیت یه جور میشه که حال نمیکنم :13:
+
اصلا این چه مزایایی داره ؟! کیفیت رو بنظرم بد میکنه:31:. تو شماره های قبلی هم OFf میزاشتمش !! :2:
+
به نظرتون کار اشتباهی میکنم ؟! :31:
سلام
من اصلا ب هیچ وجه بازی نمیکنم حرفه ای هم نیستم بعد چند ساااااال نشسم بازی اونم Brotherhood. هیچ نظری نصبت ب گیم پلی نداشتم ولی کلا از داستانش خیلی زیاد خوشم اومد و از فضای و اونو همه ی اینا فقط این تو 43% تموم میشه؟ آرره اینجوریه؟ اگر ن میگین باید چیکارا کرد؟ پیشنهاد میکنین برم دو هم بازی کنم؟
(چ دنیای این گیمر ها هم برا خودش بزرگه ها چ کارا میکردین ما خبر نداشتیم):46:
اون 43 درصد مربوط به داستانه...نقل قول:
مابقيش مربوط به مراحل فرعي يا مخفي هست كه خداييش خيلي زيادن و تكراري هم نميشن...
البته مي تونين dlc ها روهم دانلود كنين...
پچ 1.1 رو از كجا دانلود كنم؟
مرسی:11:نقل قول:
من خرو بگو ک پاکش کردم تو همون 43% دیگه از رو سیستم :13:
داداش گلم زیر دیپلم بازی بگو dlc چیه آیا؟
از کجا اون مراحل رو پیگیری کنم و چجوری بازی کنم چیشو بازی کنم اصلا؟ کاش یخورده میتونستی راهنماییم کنی راجع ب اینها
خیلی گرفتتم بازیش خوشم میاد بندالش باشم:31: ولی چیزیم حالیم نیس:41:
خوب در كل بازي باحاليه...نقل قول:
مرحله ها هم يك سري مربوط به لئوناردو داوينچي هست،همچنين دزد ها،جنگجوها،...ها،گرگنما ها،ماموران تمپلار،برج هاي برجيا،پرورش اساسين ها،از نوسازي روم كه شامل مغازه ها و ساخنمان ها ميشه.
dlc هم همون پچ هاي بازي هستند كه چند تايي مرحله به بازي اضافه مي كنن...
براي اين پچ ها به اين جا يه سر بزن:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5963267&postcount=313
ایول چ چیزای خوفی دارهنقل قول:
میگم سایتی جایی نیست ک بگه کجاش برم برای اینا؟؟؟
بعدش اینکه یبار میخاستم برگردم عقب تو بازی بعد تموم کردن 43% نمیدونسم چجوری برگردم مگه تو DNAها برنمیگرده عقب؟ از کجا چجوری برگردم؟
نصب کنم باید از اول بازی کنم دوباره؟
براي dlc بايد اپديت 1.1 نصب باشه مثل اينكه...نقل قول:
بايد منتظر مسئول تاپيك موند تا بياد جواب بده...
تو DNA ميتوني مراحل قبلي رو دوباره بري اما بعد از تموم كردن بازي هم ميتوني مراحل فرعي رو بري...
مراحل فرعي رو نقشه مشخص هستن،مثلا مراحل لئوناردو با حرف L مشخصه...
لینک جدید برای پچ 1.1
!
Assassin’s Creed: Brotherhood Patch 1.01 Update Repack
Release Date: 17-03-2011
Protection: Ubisoft DRM
Game Type : Action
Disk(s). DOX
Assassin’s Creed: Brotherhood Patch 1.01 – Changelog
Fixed
Single Player:
- Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
- Fixes 2 random crashes.
- Fixes an infinite loading problem in the game menu.
Multiplayer:
- Fixes a bug where a player may not appear on radar in Assassinate game mode.
- FIxes a bug where the player may get stuck in a white screen in certain conditions.
INSTALL NOTES
1. Unpack release
2. Run ac_brotherhood_1.01_update.exe
3. Install
4. Copy the cracked content from the SKIDROW folder to the main folder of your game and overwrite
5. Play
6. Support the companies, which software you actually enjoy
77mbکد:
http://www.enterupload.com/tkoz4lstvnyk/ac.brotherhood.1.1.rar.html
آقایون این بازی یه ترینر نداره دوباره اون گوی رو در اختیار بزاره؟؟؟؟
موندم توی قدرت اون "سیب بهشتی" .خیلی خفن بود.
نه دوست عزیز مشکلی برای سیوهاتون به وجود نمیاد.نقل قول:
ممنون امشب خیلی راهنمایی کردی خیلی عالی بودنقل قول:
فقط ی سوال دیگه اون چیزایی م لینکش کردی dlcبود رو دانلود کردم .1.1 هم دانلود کردم حالا چیکارش کنم اینارو کدومشو نصب کنم کی نصب کنم بازیم الان دوباره گذاشتم نصب
خوب اول آپديت 1.1نقل قول:
بعد هم اون ها در جاهاي خودشون...
داداش شما گفتی آپ 1.01 رو بنصبم سایت سیب دانلود زیر دانلود بازیش آپ 1.02 هم گذاشته چجوریه باید اونو هم بنصبم بعد اینکه اینو با dlcهاش نصبیدم؟نقل قول:
خوب من زياد حرفه اي نيستم...
اون لينكي كه دادم نوشته حتما بايد 1.1 نصب باشه...
شايد بشه با 1.2 هم كار كرد.
مطمئن نيستم...
حداقلش باید پچ 1.01 رو داشته باشین. ولی اگه 1.02 رو داشته باشین که چه بهتر... پچ 1.2, پچ قبلیش رو هم شامل میشه.نقل قول:
آقا شرمنده از اونجا ب بعدی ک 43% تموم هست و دزموند و دوستاش میرسن ته کار چ شکلی از کجا من میتونم برگردم ب همون روم و اینا ک مراحل فرعی رو برم هیچ گزینه ای نداره برای این کارانقل قول:
بعد از رد شدن اسامی سازنده ها (که یک ربع طول میکشه) با اتزیو در رم میتونین بازی رو ادامه بدین...نقل قول:
از انیموس نمی تونی بیای بیرونا
نقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟ترینری چیزی برای این مورد داره یا نه؟
بعید میدونم...نقل قول:
اون سیب در یکی از مخفیگاه های رومولوس مخفی شده بود,دیگه تا قسمت بعدی به دستتون نخواهد رسید...
نقل قول:
ولی چیزی بوده که توی بازی تعریف شده بود و ازش استفاد هم کردیم.حالا برنامه ای چیزی نیست که اون شئ رو دوباره توی بازی،جزو سلاح ها قرار بده؟؟؟
نصب پچ 1.02 هم مثل 1.01 هست یا بی دردسر نصب میشه من این dlc رو هنوز بازی نکردم .
سلام
ببخشید من بازی و از یکی از فروشگاهای شهرمون گرفتم بعد طرف برای اینکه کسی نتونه بازی و کپی کنه رو بازی قفل گذاشته اینطوری که وقتی یکم بازی میکنی یه صفحه میاد که توش نوشته برای اینکه بتونی بازیو ادامه بدی باید سی دی و بذاری تو درایو تا بازی فایلی و که تو سی دیه بشناسه اما سی دی و از جایه دیگه گرفتم حالا بازی اجرا نمیشه و من هم تو کفم راهی نیست بشه قفلش و از بین ببری؟
موقع نصب پچ با این ارور مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://030.-----.net/out.php/i294320_error.JPG