همون دیگه بخاطر اون وی میگم 5... یه چیزی رو ج ندادید غیر از اسلحه و جادو مگر چیز دیگه ای هم هست؟
Printable View
همون دیگه بخاطر اون وی میگم 5... یه چیزی رو ج ندادید غیر از اسلحه و جادو مگر چیز دیگه ای هم هست؟
جواب دادن دیگه.. گفتن پست اول ... منظورشون اینه :
که میشه :نقل قول:
1-به طور کلی برای اسلحه و اینا در دو دستمون این حالات وجود داره:
Two-handed Weapon
Weapon & weapon
Weapon & Shield
Weapon & Torch
Spell & Weapon
Spell & Spell
که پیش بینی میشه این حالات هم ممکنه وجود داشته باشن:
Spell and shield
Spell and torch
Torch and shield
1-اسلحه ی دو دسته
2- دو تا اسلحه جدا در هر دست (مثلا دوتا خنجر)
3- شمشیر و سپر
4- شمشیر و مشعل
5- جادو و اسلحه
6- دوتا جادو در هر دست
7- جادو و سپر
8-جادو و مشعل
7- مشعل و سپر
که خودم چون می خوام جادوگر خالص بشم جفت جادو ( توی هر دو دست جادو) رو انتخاب می کنم...
یعنی نمیشه هر وقت خواستی عوضشون کنی؟ جادو که میگن لازمه ولی خب بدون اسلحه هم نمیشه مگر اینکه واقعا جادو قدرت کافی داشته باشه که تو هر دو دست برداری... من که فکر کنم به عنوان دفعه اول با جادو + اسلحه برم خوب باشه حالا شما در مورد جادو توضیح میدی قدرتشون در چه حده و...؟
چرا میشه.هر لحظه میتونی سلاحتو عوض کنی.نقل قول:
یعنی نمیشه هر وقت خواستی عوضشون کنی؟ جادو که میگن لازمه ولی خب بدون اسلحه هم نمیشه مگر اینکه واقعا جادو قدرت کافی داشته باشه که تو هر دو دست برداری... من که فکر کنم به عنوان دفعه اول با جادو + اسلحه برم خوب باشه حالا شما در مورد جادو توضیح میدی قدرتشون در چه حده و...؟
مبین من احساس میکنم جادوگر خالص شدن به جو حماسی بازی نمیخوره!:31:نقل قول:
که خودم چون می خوام جادوگر خالص بشم جفت جادو ( توی هر دو دست جادو) رو انتخاب می کنم...
به نظرم Dovahkiin باید یه جنگجو باشه که از جادو هم استفاده میکنه.............
+
این مبارزه با اژدها ها خیلی جذاب ـه!با موسیقی های فوق العاده ای که بازی داره مبارزه ها خیلی حالت حماسی ای به خودشون گرفتن!
میگم برا Fire+Weapon باید Perk های Onehand و Destruction مربوط به Fire رو گرفت دیگه؟هر لول آپ گفتن چند Perk میگیری؟
نقل قول:
آزه دقیقا همونی که گفتی. هر لول آپ احتمالا دو تا perk.
جادوخیلی قوی هست توی بازی... ولی بدون جادو هم میشه بازی کرد... همچین طوری نیست که بدون جادو غیر ممکن بشه!نقل قول:
جادو ها هم خیلــــــــــــــــــــــ ــی متنوع هست!!!! از نمیدونم یخ ، آتیش ، فریز ، شوک و... برای حمله (که هرکدوم باز انواع مختلف داره ، قدرت های مختلف داره... مثلا آتیش میشه پرتاب کرد مثل گلوله ، میشه طرف رو از راه دور آتیش زد ، به اطراف پرتاب کرد یا آتیش متداوم پخش کرد... هر کدوم قدرت و خاصیت مخصوص خودشو داره!!) و همچنین جادو های دیگه هم وجود داره... مثلا یک جادو راه رو نشون میده که باید از کدوم طرف بری... یک جادو موجودات زنده اطرافتون رو نشون میده ... یک جادو محیطتون رو روشن می کنه... یک جادو چشم با فیلتر رنگی بهتون میده ، یک جادو طرف رو تحت کنترل می گیره و.....
باز هم کلی جادو دیگه هم هست! توی نسخه ی قبل می تونستی خودت هم با پول و قدرت جادوگریت ( که چند تا کلاس داشت خودش! مثلا یکی جادوگر حیله گر هست که جادو های کنترل و روشن کردن و اینا زیر مجموعش میشه) یک جادو بسازی حتی!! توی این نسخه هم میشه... کلا سیستم پیچیده ای داره... ولی با این حال بدون جادو هم میشه بازی کرد... درست مثل نسخه ی قبلی...
@علی
نه اتفاقا! با جادو هم خوب می چسبه! یک پیرمرد زبر دست... :)
مگه بازی اومده؟:41:
برا Xbox آره لیک شده ولی PC جمعه.
1 perk.نقل قول:
هر لول آپ گفتن چند Perk میگیری؟
مبین اژدهاـه اومد رو زمین کیفش به اینه با شمشیر بپری رو سر و کولش!:31:هرچند جادو ها و مخصوصا Shout ها خیلی بدردبخورن،یعنی یکم سخت میشه اگه بخوایم فقط با سلاح+تیرکمون اژدها بزنیم.نقل قول:
نه اتفاقا! با جادو هم خوب می چسبه! یک پیرمرد زبر دست... :)
+
پیرمرد چیه؟!:31:
Dovahkiinـِ من که جوون ـه!:31: و میره مثل یه جنگجوی واقعی رو در رو میجنگه!
تو و وحید هستین که همش نامردی میرین ملت رو میکشین!:31:
Leonجان شما سلاحت تو بازی چیه؟جادو + سلاح؟راضی؟:دی
علی هستم:20:نقل قول:
Leonجان شما سلاحت تو بازی چیه؟جادو + سلاح؟راضی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من فعلا دارم جادو+سلاح میرم،بعضی جاهاه هم با تیرکمون میرم(اینقد کیف میده وقتی با تیرکمون مخفیانه یکی رو بزنی!:31:2 برابر خون از طرف کم میکنه اگه مخفی باشیم)
جادو و سلاح خوبه و راضیم فعلا،ولی بعضی جاها چون نمیشه با "جادو+سلاح" دفاع کرد ممکنه با یه ضربه کلی خون ازمون کم بشه و اینجور جاها باید سپر بگیریم دستمون.
+
امروز از نزدیک یه غاری رد میشدم این همراهم گفت:یه غار یعنی چی میتونه توش باشه؟!بعد جو گرفت منو رفتیم تو غار که پر ومپایر بود!یکیشون 2 بار منو کشت!:41:طرف یه قدرتی داشت که از خون من کم میکرد و به خون خودش اضافه میشد.آخر سر رفتم یه جای بلند که نتونه بیاد نزدیک و اینقد بهش تیر زدم تا مُرد!:31:
Perkشو گرفتی نه؟نقل قول:
(اینقد کیف میده وقتی با تیرکمون مخفیانه یکی رو بزنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 برابر خون از طرف کم میکنه اگه مخفی باشیم)
خوب شما چطوری اینکارو میکنی؟مگه چه قدر Perk داری که هم جادو و سلاح خوب کار کنی هم تیرکمون هم شیلد؟
میشه آدم سلاح اصلیشو Bow بذاره تو Range های Melee جادو و سلاح؟یعنی Perk هاش میرسن؟یا باید تمام مدت Bow کار کرد؟
الآن شما Perkهاتو چطور گرفتی؟
نه!نقل قول:
Perkشو گرفتی نه؟
خوب شما چطوری اینکارو میکنی؟مگه چه قدر Perk داری که هم جادو و سلاح خوب کار کنی هم تیرکمون هم شیلد؟
میشه آدم سلاح اصلیشو Bow بذاره تو Range های Melee جادو و سلاح؟یعنی Perk هاش میرسن؟یا باید تمام مدت Bow کار کرد؟
الآن شما Perkهاتو چطور گرفتی؟
من الان دارم روی One-handed و destruction کار میکنم.
2 تا پرک هم دادم به بخش Archery.ولی تمرکز اصلیم همون جادو+سلاح هست.در مورد اونی که گفتم وقتی دشمن نزدیک شد سپر بگیریم خودم امتحان نکردم!منظورم این بود برای دشمنایی که ضربه هاشون سنگینه "جادو+سلاح"گزینه خوبی نیست.مگ این که یا از دور بزنیدش یا همراهتون بره باهاش بجنگه تا شما برید از پشت کارشو بسازید.........
سلام دوستان من نوع کاراکتر رو Nord انتخاب کردم ولی وقتی جلوی آفتاب میرم میگه ومپایر هستم. وقتی هم که به شهر میرم مردم میریزن سرم.
البته قبلا اینطوری نبود الان اینجوری شده.
چیکار کنم؟؟
پرک چیه؟ همون پوینت خودمونه؟ بعدش پرک با لول آپ میاد یا اینکه ادم بکشی پرک داره میده به تو؟ اگه دومی باشه خیلی خفن میشه :دی
ایشالا ما هم جمعه میگیریم جادو و اسلحه میریم! فقط دوستانی که تجربه دارن یه مختصر بگن که اول بازی پرک ها رو چطور تقسیم کنیم بهتره؟ یعنی کدوم زودتر قدرت اضافه تری میده...؟
Perk ها رو هر لول آپ میگیری.کلی چیز هست که توشون میتونی خرج کنی که البته اونا همه در بین سه شاخه Warrior و Mage و Thief هستن که لیست تقریبا کامل چند صفحه قبل هستش.
برای اینکه بفهمی کجا بذاری میخونی میبینی به درد میخوره یا نه.(زبان نسبتا خوبی میخواد این بازی)
احتمالا توسط یک ومپایر گاز گرفته شدی. بگرد توی کوئست هات ببین راه درمانش چیه. اگر توی کوئست هات نبود با مردم صحبت کن ببین اونها شاید بتونند کمکت کنند. در ضمن شاید خلاف کردی میریزن سرت باید بری زندان یا پول بدی البته شاید.نقل قول:
آدم از کجا میفهمه Vampire شده؟
معلومه دیگه... قیافت عوض میشه... حتما یک پیغامی چیزی هم میده!
@علی
نمیشه قیافه رو عوض کرد مگه؟ مثل ابلیویون نمیشه سن و رنگ پوستو و مو رو تعیین کرد؟؟؟
چرا میشه،منظورم اینه Dovahkiin پیرمرد بدرد نمیخوره!:31:نقل قول:
نمیشه قیافه رو عوض کرد مگه؟ مثل ابلیویون نمیشه سن و رنگ پوستو و مو رو تعیین کرد؟؟؟
چه معنی میده یه پیرمرد(که یه نفر باید مواظب خودش باشه!)بیاد Dragon Slayer بشه؟!:31:
دوستان کسی نمیدونه درمان ومپایر چیه. این همه بازی کردم حالا اینجوری موندم :41:
یه نفر توی بازینما یه مطلب در مورد ومپایر ها و گرگنما ها گذاشته:
Vampire : موقعی تبدیل میشید که به بیماری Porphyric Hemophilia مبتلا بشید ( هنگام جنگیدن با یک Vampire مبتلا میشید ) که اگر درمانش نکنید ( درمانش یک نوع potion خاص میخواد ) که تبدیل به Vampire میشید که قوی میشید سریع میشید و کلا خیلی قدرت های دیگری مثل نفس یخ که دشمنتون رو میتونید یخ کنید بدست میاورید ولی تو نور نمیتونید باشید و اینکه شدیدا به آتیش حساس میشید ( ولی نسبت به بقیه اسلحه ها خیلی مقاوم ترید ) و طوری که من به نتیجه رسیدم وقتی Vampire شُدید خیلی سخت تر میتونید به حالت اولیه برگردید پس وقتی مبتلا به بیماری شُدید پیشنهاد میکنم تصمیم خود رو بگیرید ! و این هم بگم وقتی مردم عادی بفهمند شما Vampire هستید به شما حمله کرده و یا فرار میکنند ! پس تو اجتماع هم مشکلدار میشید . و شما میتوانید بر روی انسان ها تغذیه کنید که یک boost اضافه به همه چی شما میدهد و حتی اگر تازه تغذیه کرده باشید میتونید تو نور و روز نیز حرکت کنید !
Werewolf : این دسته هم میتونید به دو صورت تبدیل بشید اول گاز یک Werewolf ( چنگه نه ! ) چون Werewolf ها اکثر مواقع با چنگه ها حمله میکنند خیلی سخت تر میشه به این روش تبدیل بشید ! ( درضمن Werewolf مختص به انسان نیست و حیوانات نیز میشوند ! یعنی Werebear هم وجود دارد و اون نیز میتواند با گازش شما رو تبدیل کند به موجودات Werewolf شده Lycanthrope میگن ) روش دیگه یک Quest هستش که به شما پیشنهاد میشه که تبدیل بشید یا نه که بعد از یه مراسمی ! تبدیل میشید ... هنگامی که Werewolf باشید شدیدا قوی تر سریع تر مخصوصا وقتی تبدیل شُدید ! و شدیدا مقاوم به همه چی میشید ولی شدیدا آسیب پذیر نسبت به اسلحه های از جنس نقره میشید و مثل Vampire مردم شهر از شما مطلع بشوند یا حمله یا فرار پس باز نیز تو اجتماع مشکلدار میشید و زمان Werewolf بودن میتونید هرموقع که خواستید تبدیل بشید و استفاده کنید ! ولی هر شب نیز بین ساعت 6-9 تبدیل خواهید شد و تا اتمام زمان مشخص شده نمیتونید آدم بشید و تو این زمان باید یک انسان بخورید وگرنه ضعیف تر و ضعیف تر میشید و اگر بخورید قوی تر و قوی تر میشید ! و یه روش هست که انگاری Quest هستش که از شر Werewolf رها شید که هنوز مطلع نیستم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www2.bazinama.com/message/post558078-418.html
به به! دهنمان به شدت آب افتاد! من که فردا میرم می گیرم!!
@ علی
پیرمرد زبردست جادوگر با تجربه... مثل فیلم هالیوودی ها :دی یا هری پاتر :39: چیش بده؟ :دی
جفتش انگار خیلی دردسر داره ولی به نظر گرگ شدنه بهتره! ومپایر تو روز که نمیتونه کاری بکنه نسبت به اتیشم که حساسه ولی گرگه فقط به نقره حساسه! فقط اون انسانه رو هر شب از کجا باید پیدا کرد؟؟ اومدو نشد اون موقع ضعیف میشیم؟ ومپایر ها چی اون ها هم ضعیف میشن؟
در کل بازم گرگ شدنه بهتره!
وقتی جفتش داستان داره ، چه کاریه تبدیل شدن آخه ؟!
حد اقل یه اصالتی داشته باشیم ، عین ِ بیجنبه ها چرا میخواید تبدیل بشید :دی
( تریلر ِ دوم Underworld : Awakening هم سه چار روزه اومده ، با توجه به مورد بالا ببینید )
آموزش درمان ومپایر شدنم بذارید!!
اومده؟؟؟؟؟؟؟؟برای پی سی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت های دانلود که ندیدم من
بالاخره درمان ومپایر رو پیدا کردم به دوستان هم توصیه میکنم اگه نمی خوان ومپایر بشن اول بازی این کارو بکنن چون بعدا مشکل میشه : (شرمنده حوصله ترجمه نداشتم :31: )
Make your way to Falkreth. Once there, speak to the owner of the inn and ask about any rumors going around. She will tell you that Fohiel in Morthal studies vampires. Speak to him and he will tell you that in order to perform the ritual a black soul gem must be filled. Fill it by casting a trap soul spell and killing a human. Once this is done speak to him and he will ask you to meet him not far from his house at dawn. Once there at dawn, he will perform the ritual and you will be cured of vampirism.
این که شد سریال True Blood و Vampire Diaries :دینقل قول:
دوستان کسی جایی رو میشناسه که تا واسه پی سی اومد سریعتر از اینکه خودمون دانلود کنیم بیاره ؟
میگن 4 روز دیگه میاد نسخه Steam (که کرک نشده هست)نقل قول:
احتمالا 1 الی 3 روز هم طول میکشه کرکش بیاد
پس میتونی وقتی نسخه Steam اومد تا قبل اینکه کرکش بیاد دانلودش کنی و بعد اومدن کرک بازیش کنی
فرض کن یه اژدهای خیلی قوی میاد پایین و 2تا Dovahkiin داریم.یکی برا منه(:31:)که با شمشیر و جادو میریزه سرش اون یکی هم برا توـه(!)که مثل ترسوها از دور 2-3 تا گلوله آتیش پرت میکنه!:31:کدومشون بهتر به نظر میرسن؟1نقل قول:
پیرمرد زبردست جادوگر با تجربه... مثل فیلم هالیوودی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا هری پاتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیش بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند جادوهای رده بالا و قوی خیلی ترسناک هستن........
اونوقت تو میمیری و من دمیج آخرو می زنم... من روح اژدها رو می گیرم ، تجربه هم می گیرم... تو هم می مونی کفش... حالا همه میان بالا جسدت و می گن بخورش! :دینقل قول:
توی بازی روح هم هست!!!!!!!
من توی جنگل بودم هوا هم تاریک یدفعه جلوم سبز شد :18:
موجودات داخل بازی خیلی زیاد هستن.........................نقل قول:
توی بازی روح هم هست!!!!!!!
من توی جنگل بودم هوا هم تاریک یدفعه جلوم سبز شد
نه!تو با همون حمله اول اژدها فرار میکنی ولی من وا میستم و مثل یه جنگجوی واقعی با اژدها میجنگم!:31:نقل قول:
اونوقت تو میمیری و من دمیج آخرو می زنم... من روح اژدها رو می گیرم ، تجربه هم می گیرم... تو هم می مونی کفش... حالا همه میان بالا جسدت و می گن بخورش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کشتمش شاید استخوناشو گذاشتم بیای ور داری!:31:
+
مبین خجالت نمیکشی اومدی اسپم میدی؟!:31:
بیا تو گروه...................
یک از بچه ها که بازی میکنه از توی بازی چندتا عکس بگیره کارمون راه بیوفته...
بخدا دیگه توان ندارم...استخوان درد گرفتم...یکی دو روز بیشتر زنده نیستم...:31:
متشکر
یه نکته در مورد اژدها ها:
اوایل بازی کشتن اژدها ها یکمی زیادی آسون بود که امیدوار بودم این مشکل حل بشه که شد!15 دقیقه پیش یه اژدها منو سرویس کرد!:31:خیلی قوی بود و اصلا قابل مقایسه با اژدهاهای اوایل بازی نبود.آخر سر با بدبختی کشتمش!یه سری جادوگر پایین تپه بودن که اونا رو ندیده بودم(از شانسم اونا هم دشمن بودن!)اژدها روکشوندم اونجا و جادوگرا خیلی کمک کردن تو کشتنش!:31:
واقعا خوشحال شدم یه اژدهای قوی دیدم.........:20:
والا من امکاناتشو ندارم!اگه بخوام با این دوریینایی که دم دستمه از TV عکس بگیرم کیفیت عکس ها خیلی داغون در میاد..........نقل قول:
یک از بچه ها که بازی میکنه از توی بازی چندتا عکس بگیره کارمون راه بیوفته...
بخدا دیگه توان ندارم...استخوان درد گرفتم...یکی دو روز بیشتر زنده نیستم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرفتی با روحه صحبت کنی ازش کوئست بگیری؟ :31: توی این بازی تقریبا هر چیزی ممکن هست :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SKYRIM - 07:00 hours
http://skidrowcrack.com/
هدیه Skidrow برای تولدم :31:
:37: کرکش جمعه میاد
چه قدر ذوق کردم