تعرفش تا یکی دو سال پیش 20 درصد بود. حالا رو نمی دونم.نقل قول:
Printable View
تعرفش تا یکی دو سال پیش 20 درصد بود. حالا رو نمی دونم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظرم اگر داشتن اسم "smart TV" براتون مهم نیست، میتونین از بین مدل های 2010 انتخاب کنین و سری بالاتری رو بردارین. من خودم همین کار رو کردم.
امکاناتی که به عنوان اسمارت در سری 6 سال 2011 وجود داره(غیر از D6960)، چیز چندان زیادتری از اینترنت تی وی مثلا در سری 7 سال 2010 نداره. چراکه سری D6920 با اینکه اسمش اسمارت هست، اما فقط اسمارت هاب رو داره و مثلا قابلیت وب گردی (یا همون web browser) نداره.
ضمنا مشخصات فنی از نظر تصویر (هرتز بالاتر و کنتراست بیشتر) هم در سری 7 مدل 2010 یعنی C7770 از D6920 بالاتره. همچنین قابلیت سه بعدی در D6920 منوط به وجود دستگاهی جانبی برای پخش سه یعدی هست و خود تلویزیون به تنهایی توانایی پخش تصاویر سه بعدی رو نداره اما در C7770 اینطور نیست و خود تلویزیون حتی میتونه تصاویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنه که البته این امکان نباید خیلی روی تصمیم گیری شما تاثیر بزاره.
از نظر امکانات اینترنتی هم به نظرم خیلی چیزی کم نداره و احتمالا تنها ظاهر رابط کاربری در D6920 متفاوته. اما در کل Internet TV خیلی چیز به درد بخوری نیست.
در هر صورت اگر کیفیت تصویر در مقایسه به سری جدید بودن یا اسمارت تی وی بودن براتون مهمتره، به نظرم میتونین C7770 رو با حدود قیمت 1700 با گارانتی سام سرویس تهیه کنین..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV
دوستان این d6960 کجایست یعنی سامسونگی که داخل ایران هست کجا تولید یا مونتاژ میشه؟؟
مدل پلاسمای PS-51D585 یک تلویزیون فول hd هست یا خیر در سایت :http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?products_id=601
در مورد وضو ح تصویر:
وضوح تصوير: 1 MEGA PIXEL
را آورده است درست است یا خیر؟
جهت مدل های
51D8880
51D6960
هم همین مورد وجود دارد.
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای من فقط بالاترین کیفیت 2D مهمه
من الان تو سایتدیدم که قیمت C7770 رو زده 2.149.000 !!کد:www.samsungcenter.ir
شما جایی رو سراغ دارین که قیمت 1700 بده ؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده!؟ شنیده بودم کاربرای P30world حرفه ای هستند!نقل قول:
دوستان من 46D6600 دارم و هر دفعه تلویزیون را خاموش روشن میکنم یک بار دیگر باید کالیبرش کنم! خیلی اذیتم میکنه! کسی نمیدونه چطور میشه تنظیمات تصویر را Save کرد؟
همه رو اشتباه نوشته . همشون فول اچ دین.نقل قول:
مثلا توی آگهی سام سرویس برای D585 گفته فول اچ دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا [Samsung PN51D550 ] که در سایت های خارجی روی آن بحث شده همان PS-51D585 است با مدل دیگری است؟
دوستان من دارم فردا میرم 40D6920 رو بخرم -
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره بگه تا دیر نشده -
سری 5 به بالا full hd :11:نقل قول:
من آنچنان حرفه ای نیستم ولی چیزایی که میدونم ایناس دوستم.نقل قول:
1)اگه بین lcd و پلاسما شک داری پلاسما بگیر ولی بین پلاسما و led رو led شک نکن.(در ضمن پلاسمای اسمارت سامسونگ 51 و 64 اینچه)
2)توی led سامسونگ انصافا هم تصویر خوبی میده هم قیمتش مناسبه.
3)توی 40 اسمارت 6960 کامله.
4)توی سری 6 6960 ها فقط مرورگر وب دارند.البته سری 7 و 8 همه مرورگر رو دارن ولی 40 ندارن.
5)mkv رو ساپورت میکنه ولی زیر نویس رو نمیدونم.
6)skype که فکر کنم فیلتره!!! البته رو بعضی از اسمارت ها میشه وی پ ی ا ن ستاپ کرد/dlna هم که معلومه داره.البته all share بهتره. یعنی همون dlna پیشرفتس!!!! all share جدید هم توی سامسونگ خیلی باحال شده.
امیدوارم حرفام مفید باشه.:11:
سلام . لطفا در مورد دو مدل سامسونگ 40اینچ (c7000(c7770 و ( D6600(D6960منو راهنمایی کنید . من برای گیم میخوام . c7000 200hz به 600hz است ولی100hz d6600 به 400hz می باشد تفاوت کیفیت در تصاویر سریع در این دو مدل زیاد است ؟
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش از کمک دوستان تو این سایت استفاده کردم و یک سامسونگ 46B690 خریدم که خیلی هم ازش راضی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما..................................
پریروز شازده پسر ما زد و LCD رو ترکوند. الان هم شرکت میگه حدود 1,600 هزینه تعمیرش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فلذا چون گارانتیش هم داره تموم میشه بسرم زده که یک تی وی نو بخرم در نتیجه ............
روز از نو روزی نو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان لطف کنند به من کمک کنند.
1- سایز بین 46 تا 50
2- دوست دارم 3D هم داشته باشه
3- بیشتر برای فیلم دیدن استفاده می کنم.
4- قیمت تا 2.5 اوکی هستش
با در نظر گرفتن این شرایط (حتی بدون در نظر گرفتن این شرایط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ممنون می شم بهترین HDTV سامسونگ موجود در بازار (با گارانتی و بدون گارانتی) رو به من معرفی کنید.
شما میتونی 46 d7000 بدون گارانتی بخرینقل قول:
سلام
من یه ال ای دی سامسونگ 40 اینچ گرفتم ua40d6000sr ولی گویا قادر به پخش mkv از روی هارد نیست.آیا این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ..........!!!!!!!!!
کسی نیست ما رو راهنمایی کنهنقل قول:
دوستان میخوام یه پلاسما D495 بخرم . چند تا عینک روش میدین برای دیدن فیلن 3D وسیله جانبی اضافی هم باید بگیرم یا رو خودش هست ؟؟ منظورم اینه که 3D Ready هست یا Full 3D ؟؟؟
mkv رو پخش میکنه.نقل قول:
از کجا خریدی؟ چند؟
از بندر عباس 1150نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
قیمتی که توی سایتاعلام شده، به نظرم اشتباه هست. البته قبلا همراه با این تلویزیون یک بلوری پلیر هم می دادند که قیمت اون به تنهایی 400000 تومن بود.کد:www.samsungcenter.com
من تلویزیون رو بدون بلوری پلیر گرفتم. البته دو تا عینک سه بعدی مدل 2010 همراه با یک فیلم بلوری به ما دادند. یه دونه عینک هم توی جعبه ی تلویزیون بود.
به نظرم با نمایندگی ها تماس بگیرین و سوال کنین. حتما بدون بلوری پلیر قیمتش از اون چیزی که دیدین خیلی کمتره.
خوب خریدی. بانه از 1.300 به بالاست!!!نقل قول:
داداش کل بازار بندرو شخم زدم تا با این قیمت پیداکردم آخرین دستگاهشم بود:31:نقل قول:
بچه ها یه سوال فوری..الان این led d7000 سامسونگ 46...باید ساخت کجا باشه؟ روش زده باشه made in ...? ازتون خواهش دارم سریع جواب بدین مرسی
دوستان گلم اونایی که این مدل و از بانه گرفتن من و راهنمایی کنن..مال بانه ساخت کجاس این سام سرویس ا کجایین ؟نقل قول:
سلام و خسته نباشید.
دوستان من به تازگی یک d6920 گرفتم. اگر محبت کنید یک توضیح بدید که چطور میتونم از امکانات این TV استفاده بهینه بکنم.
مثلاً internet tv رو چه جوری داشته باشم؟
آیا برای استفاده از samsung apps احتیاج به وی.پی .. ان هست؟ چون من هر بار اجراش میکنم میگه اینترنت نداری.
ولی تو تنظیمات شبکه نشان میده که اینترنت فعاله. !!!
من اولین بار که کابل Lan رو متصل کردم خودش شروع کرد چند تا برنامه رو دانلود کرد. آیا امکان دانلود برنامه های این Smart TV ها بدون تلویزیون هست؟ یعنی دانلود کنیم بعد با USB انتقال بدیم رو تلویزیون؟
ممنونم
دوست عزیز زیاد به made by samsung & korea گیر نده.باور کن جفتشون یکی هستن.من یک سال و نیم هست c650 سامسونگ دارم روزی راحت 10ساعت کار میکنه و ذره ای افت کیفیت و یا .... ازش ندیدم.درحالی که اونموقع خریدم میگفتن made by samsung هست و چینیه.وقتی جفتشون رو سامسونگ زده پس این حرفا انحرافیه....نقل قول:
یعنی سام سرویس زده made in korea و برای بانه زده made by samsung?نقل قول:
سام سروس رو نمیدونمنقل قول:
اما تو بانه همه جورش هست.از made by samsung گرفته تا made by kore و made by malesy.البته بعضا به جنس هم مربوط هست.مثلا اون دوره که من c650 گرفتم همه 46 اینچی های بازار made by samsung بود ولی 40 اینچی made by malesy پیدا میشد.پس بسته به مدل هم فرق داره.چون مثلا 46 اینچ سی 650 رو سامسونگ کلا داده کارخونش تو چین تولید کنن و 40 رو فقط مالزی و یا هر دو تولید کردن.
باز م میگم این که میگن چین خود چین که نیست.کارخونه سامسونگ تو چین هست که به علت هزینه پایین کارگر در اونجا زده شده و کاملا تحت نظر سامسونگه با همون کیفیت.
الان خودم میخام یه تی وی واسه استفاده مانیتور بگیرم اصلا واسم مهم نیست که کدوم باشه.
البته اینم بگم همین تی وی که دارم بارکدش رو با برنامه زدم نوشت ساخت کره!
متاسفانه اطلاعات سایت درست نبود. چون نوشته بود هدیه ندارد -نقل قول:
من رفتم جمهوری از 4 - 5 تا نمایندگی که پرسیدم فقط یکیشون c7770 داشت که هم قیمت d6290 میگفت -
با اینکه دلم پیش c7770 بود ولی آخر سر d6920 رو گرفتم - کیفیت تصویرش خیلی خوبه -
دو تا عینک و یک عدد فیلم بلو-ری هم داره
من یک پلاسمای 51d585 گرفتم تنها موردی که من را نگران کرده حرارت بالای صفحه آن است این موضوع طبیعی است یا خیر؟
معمولا پلاسما بیشتر از LED و LCD داغ میکنه..نقل قول:
من یک پلاسمای 51d585 گرفتم تنها موردی که من را نگران کرده حرارت بالای صفحه آن است این موضوع طبیعی است یا خیر؟
یکم بیاد در مورد این چیزی که گرفتی توضیح بده و اگر بتونی خودت یکی دو تا عکس یا فیلم در حال پخش بگزاری عالی میشه..
دوست عزيز چند گرفتيد؟نقل قول:
قیمت 1.739.000نقل قول:
سلام بچه ها
راستش سوالي ميپرسم كه تقريبا عجله دارم برا جوابش
يه LED _ Plasma ميخوام كه حدوداي قيمتش تا 1100 تا 1200 باشه و بيشترين چيزي كه واسه من مهمه شفافيت تصوير و وضوح و اينكه طبيعي بودن مدنظرم هست و اصلا و بهيچ عنوان نيازي به 3D بودن و اينترنت ندارم و واسش ريالي هم حاضر نيستم پول بدم . مخصوصا اينترنتش كه صدقه سر ( ا . ن ) كلا خط تلفن ما فيبر هست و ADSL رو ساپورت نميكنه كه اينترنتش واسم مهم باشه . اينچ هم از 40 كمتر نباشه .
و اما سوال دوم
LCD ميخوام Full HD ( رزوليشن 1920 * 1080 ) نهايت قيمت هم 350 تا 450 و اينكه از 27 اينچ پايينتر نباشه
من هرچه بانه رو دارم اینور و اونور شو میگردم هیچ جا بجز مدل UA D7000 و UA D8000 مدل دیگه ای نداره..مدل d7000 UA فاقد micro dimming هست و مدل ua 8000(برای آسیا و استرلیا ) فقط micro dimming داره فاقد micro dimming plus هست...آخه این چه کاریه که داره سامسونگ میکنه؟ چرا باید مدل های (برای امریکا)UN و(برای اروپا) UE پیشرفته تر باشن؟(un d7000 =micro dimming yes
un d8000 = micro dimming plus yes)..حالا ما بخوایم الان micro dimming plus داشته باشیم باید چی کار کنیم؟
پست اشتباه
با سلام
اساتید گرامی تو رنج قیمت 2 تومن تلویزیون سه بعدی چی پیشنهاد میکنن؟(از بانه میخوام بخرم)
42VT20 قیمت 1.900نقل قول:
با سلام
اساتید گرامی تو رنج قیمت 2 تومن تلویزیون سه بعدی چی پیشنهاد میکنن؟(از بانه میخوام بخرم)
50VT20 قیمت 2.700